kızlar ben tatlı sevmiyorum. sadece çay ve kahvede tükettiğim şeker olurdu önceden, şimdi onları da içmiyorum. şekerim düşüyor, ara ara küçük küçük çikolata yiyorum ama sütlü sevmediğim için bitter yiyorum. kakaosu çok yoğun. zararı çok mudur acaba
en saglıklı ve saf cıkolata bıtter cıkolata yanı cıkolata yıyceksen en ıyısı o canım
ben oglumda eksı ursu erık oyle seyler asermıstım hatta 9 ay erık aserdım dogumumdan sonra cıktı erık malesef bıde ılgınc bı sekılde denıze ayagımı sokmayı aserdım ankarada denız yok malum kasımda foloryada denıze ayaklarımı sokmustum :) ve gecmıstı bu hamılelıgım oglumunkıne gore farklı umarım kısım olur :)
Canım testin sonucu (inşallah iyi çıkar) kötü çıksada takılma bu testlerin sonucuna pek güvenmeyin diyolargünaydın
bu gün ikili test için hastaneye gidicem bizim dua edin ne olur teyzeleri bu testten çok korkuyorum
dogum parasını bı tek calısanlar alıyo sut parasını sgklı eslerıde alıyo
Doğum Parası Ne Kadardır Ve Nasıl Hesaplanır ?
Doğum parasının hesaplanması çok basittir. Çalışan kadının günlük kazancının 3 te 2 si kadına analık parası olarak verilmektedir. Mesela Günlük 45 TL’ye çalışan bir kadına 45 TL’nin 3/2 si SSK tarafından verilmektedir. Bu paranın 3/1′i 30 TL etmektedir.
dogum parası hakkında pek bı bılgım yok ama sut parası ıcın basvuruluyo arkadasım aldı basvurdu ptt ıle gelıomus ben basvurmadım almadım dogumumda bu arada arkadasım calısmıyo belkı calıssa mmasına yansırdı bılmıyorum dogum parasınıda devlet verıyo calısanlara basvuruluyomu arastırmak lazım
kızlar ben tatlı sevmiyorum. sadece çay ve kahvede tükettiğim şeker olurdu önceden, şimdi onları da içmiyorum. şekerim düşüyor, ara ara küçük küçük çikolata yiyorum ama sütlü sevmediğim için bitter yiyorum. kakaosu çok yoğun. zararı çok mudur acaba
erken dönemde spor yasaklandı bana doktorum tarafından canım benım. ilerleyen zamanlarda egzersiz yapabilirmişim sadece
Erik ve çağla nın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Hafta sonu kuzu kulağı otu aldım yedim ama olmuyor illaaaaa çağla erik lazım bana
Erik ve çağla nın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Hafta sonu kuzu kulağı otu aldım yedim ama olmuyor illaaaaa çağla erik lazım bana
nereye başvuluoo.bu doğum parası,maaşın dışında bi durum mu acaba
Sıcak suya limon sıkıp bir iki şeker atıp içmeyi dene az evvel yaptım şimdi içiyorum :) Sevmiyorsan Limon sıkmayadabilirsin, ben daha rahat içiyorum limonlu olunca.
ayyy tuz da dökkseydiiiin
Döktüm tabi dökmem miiiii
bir bağı yedim
akşam eve dönerken gene görsemde alsam diyorum
manavlarda var bu aralar
canım ya netten bakıp yapıstırdım onu ben calısmadıgımdna bakmadım pek ordan daha ıyı bılgı edınıırsın aslındaeeee sonra napıcaz canım.. 30 tl almıycaz herhalde değil mi? 30 x 120 gün= 3600 tl mi alıcaz... buda çok geldi ama... 1500 tl falan die duymuştum... sezeryanlı olursa daha çok alınıyo die de duydum.
canım ya netten bakıp yapıstırdım onu ben calısmadıgımdna bakmadım pek ordan daha ıyı bılgı edınıırsın aslında
sut parasınıda sorarım yazarım bı ara arkadasıma
cagla cıktı cagla dıye satılıyo ama badem aldı dun esım cogunun tadı yok arada bı eksı cıkıyo buyu marketlerde belkı daha guzelı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?