2011 Ekim Anneleri

kızlar ben tatlı sevmiyorum. sadece çay ve kahvede tükettiğim şeker olurdu önceden, şimdi onları da içmiyorum. şekerim düşüyor, ara ara küçük küçük çikolata yiyorum ama sütlü sevmediğim için bitter yiyorum. kakaosu çok yoğun. zararı çok mudur acaba

en saglıklı ve saf cıkolata bıtter cıkolata yanı cıkolata yıyceksen en ıyısı o canım
ben oglumda eksı ursu erık oyle seyler asermıstım hatta 9 ay erık aserdım dogumumdan sonra cıktı erık malesef bıde ılgınc bı sekılde denıze ayagımı sokmayı aserdım ankarada denız yok malum kasımda foloryada denıze ayaklarımı sokmustum :) ve gecmıstı bu hamılelıgım oglumunkıne gore farklı umarım kısım olur :)

çikolatanın kalbe faydası olduğunu ve insanı mutlu ettiğini filan okumuştum ama her şey gibi onun da fazlası zarardır. gerçi iki günde bir paket yiyorum, bir oturuşta bir paket değil. yine de içime kuşku düştü.
ateş basarmış hamilelikte. regl olamadığımız için. özellikle yumurtlama dönemine denk gelen zamanlarda betonda uyumak isteyenler var. sen de ondan yanmışsın herhalde. bakalım bu sefer neye aşericeksin. kışın erik olmasın ama, sabah tv de vardı 3 tanesi 25 liraymış

bende duydum o erık haberını eger benı hamılelıgımde alabılıcagım bı yerde olsaydı ınan 1 tane olsun alırdım :) herseyın fazlası zarar tabı ben tatlı haftada bır anca yıyorumdur sekerım dusmuyo ama tabı daha fazla yedıgımde oluyordur zaman zaman ama tatlıyı severım oglumda tıksınmıstım bunda tıksınmedım ıkı hamılelıgımdede cok sukur sıgaradan tıksındım hemde cok bıraktım ılkınde dogumdan sonra tıksıne tıksıne zorla baslamıstım hangı akla hızmetse bu sefer baslamıycam ama esıme sarılamıyorum bıle umarım oda bırakır mangal kokorec vs kokularındanda tıksındım :26:

Erik ve çağla nın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Hafta sonu kuzu kulağı otu aldım yedim ama olmuyor illaaaaa çağla erik lazım bana

eeee sonra napıcaz canım.. 30 tl almıycaz herhalde değil mi? 30 x 120 gün= 3600 tl mi alıcaz... buda çok geldi ama... 1500 tl falan die duymuştum... sezeryanlı olursa daha çok alınıyo die de duydum.

peki nereye başvuruluyor süt parası için bide şehirlere göre değişiyormu?

Sıcak suya limon sıkıp bir iki şeker atıp içmeyi dene az evvel yaptım şimdi içiyorum :) Sevmiyorsan Limon sıkmayadabilirsin, ben daha rahat içiyorum limonlu olunca.

Erik ve çağla nın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Hafta sonu kuzu kulağı otu aldım yedim ama olmuyor illaaaaa çağla erik lazım bana

kız ismini bile duymayayım diye uğraşıyom o kadar canım istiyorki gözümün önüne geliyor unutmaya çalışıyom bir an önce çıksın artık..normlade erik hastasıyımdır hep korkuyordum canım çekerse ne yaparım diye aklıma getirmemeye çalışıyom..

nereye başvuluoo.bu doğum parası,maaşın dışında bi durum mu acaba

Doğum iznine ayrıldığın hafta yani 32. hafta doktorun çalışamaz iş göremez raporu veriyor onu firmanın muhasebe departmanına iletiyorsun. Doğumdan bir yada iki ay sonrada sgk dan ödemeni alıyorsun canım geçmiş bir iki sayfayı okursan daha ayrıntılı yazıyor.

Sıcak suya limon sıkıp bir iki şeker atıp içmeyi dene az evvel yaptım şimdi içiyorum :) Sevmiyorsan Limon sıkmayadabilirsin, ben daha rahat içiyorum limonlu olunca.

aa iyi fikir. limonu çok severim. yanımda var hatta yapim şimdi. sağol. yoğurt getiremedim bu arada, sabah geç kalıyordum işe. koştur koştur yetiştim servise. süt içemiyorum bir süredir, ayranı çok içiyorum. protein ve kalsiyum değeri olarak onu telafi eder mi acaba. etsin etsin etsin nooluurr:89:

ben internette araştırdım süt parası doğumdan sonra alınıyomuş..o rakadaşın doğum yapmadan nasıl almış?

eeee sonra napıcaz canım.. 30 tl almıycaz herhalde değil mi? 30 x 120 gün= 3600 tl mi alıcaz... buda çok geldi ama... 1500 tl falan die duymuştum... sezeryanlı olursa daha çok alınıyo die de duydum.
canım ya netten bakıp yapıstırdım onu ben calısmadıgımdna bakmadım pek ordan daha ıyı bılgı edınıırsın aslında
sut parasınıda sorarım yazarım bı ara arkadasıma
cagla cıktı cagla dıye satılıyo ama badem aldı dun esım cogunun tadı yok arada bı eksı cıkıyo buyu marketlerde belkı daha guzelı vardır

Nerde çıktı nerdeeeeeee ??? hangi market ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…