2011 Ekim Anneleri

ttatlım 2 çeşit folik asit var. biri günde 1 tane yeterli oluyor (hatta doktor bana yarım kullan dedi) diğerinden günde 3 tane kullanmak gerekiyor. farkı yok yani...

inşallah birisi el atar :))) bende 2 tane içiyorum akşam 2 sini birlikte alıyorum gündüz iştahım açılmasın diye...acaba yaşla ilgisi olabilirmi ???

benim de yaş almış başımı gidiyo bana bir al dedi :) arkadaşın ilk çocuğu görme engelli acaba onla ilgisi olabilr mi diye düşündüm ben de

kızlar ben bebişimi hissediorum artık arada sizlerde hissediormusunuzzzzz

folik asitte folbiol 1, folic plus 3 tane kullanılıyor. ben 3 tane içiyorum, doğru arkadaşım.

ttatlım 2 çeşit folik asit var. Biri günde 1 tane yeterli oluyor (hatta doktor bana yarım kullan dedi) diğerinden günde 3 tane kullanmak gerekiyor. Farkı yok yani...

aaa bak şimdi bana dr dediki aşılama tedavisine başlarken günde 2 folic asid kullan dedi bende ecz folic asid aldım ama kullandığım nasıldır bilmiyorum :s akşam eve gidince bakayım bir ...

aa mervecim bende seni merak ediyodum diğer topikde konuşuyoduk hatırlıyonmu maşaallah bebeğinebüyüttük artık bebekleri baksana harektlendiler

sut parasını ben yenı duydum 50 lıraymıs bırsefere mahsus dıgerını bılmıyorum oglumda almamıstım
bu arada tunaydın canım gunlerdır bamya ıstıyodu saolsun komsumun buzlugunda vardıda verdı 4 tabak ıcmısımdır bol sulu lımonlu yaptım kurusunu alıcam sık sık yapıcam mıde bulantıma cok ıyı geldı tavsıye ederım

sut parasını bı arkadasım aldı calısmıyo esı ssklı yanı esının calısmasıda yeterlıymıs ılk 3 ayda basvurulması gerekıyormus dogum parası nekadar acaba

dogum parasını bı tek calısanlar alıyo sut parasını sgklı eslerıde alıyo

Doğum Parası Ne Kadardır Ve Nasıl Hesaplanır ?

Doğum parasının hesaplanması çok basittir. Çalışan kadının günlük kazancının 3 te 2 si kadına analık parası olarak verilmektedir. Mesela Günlük 45 TL’ye çalışan bir kadına 45 TL’nin 3/2 si SSK tarafından verilmektedir. Bu paranın 3/1′i 30 TL etmektedir.

dogum parası hakkında pek bı bılgım yok ama sut parası ıcın basvuruluyo arkadasım aldı basvurdu ptt ıle gelıomus ben basvurmadım almadım dogumumda bu arada arkadasım calısmıyo belkı calıssa mmasına yansırdı bılmıyorum dogum parasınıda devlet verıyo calısanlara basvuruluyomu arastırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…