ya bugün bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktor folik asit yazmış ve günde 3 tane alacaksın demiş. ben günde bi tane kullanıyorum 3 fazla değil mi ? var mı 3 öğün kullanan. kıza yanlış bilgi vermiiim şimdi vebali olur...
inşallah birisi el atar :))) bende 2 tane içiyorum akşam 2 sini birlikte alıyorum gündüz iştahım açılmasın diye...acaba yaşla ilgisi olabilirmi ???
ben günde 3 tane içiyorum kızlar. prospektüste de öyle yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam..inşallah birisi el atar :))) bende 2 tane içiyorum akşam 2 sini birlikte alıyorum gündüz iştahım açılmasın diye...acaba yaşla ilgisi olabilirmi ???
maalesef 3+3 olmamış hala 2+2. ki zaten torba anayasa geçti mi ki ? hala bekliyo bi çok yasa bildiğim kadarıyla. valla parasından geçtim artık. iş yerinde bi arkadaş var 3 aylık bebeğini bırakıp geliyo benim içim cız ediyor ya. ben inş. ücretsiz izne ayrılacam hiç değilse 1 yılı falan dolsun bebişimin. paradan daha kıymetli maaşlarımızın şu an 3/2si borçlara gidiyor ama umrumda değil. bi can o ya bize muhtaç. hem nasipleriyle gelirlermiş, bakalım mevlam neyler...
ya bugün bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktor folik asit yazmış ve günde 3 tane alacaksın demiş. ben günde bi tane kullanıyorum 3 fazla değil mi ? var mı 3 öğün kullanan. kıza yanlış bilgi vermiiim şimdi vebali olur...
benim de çizelge yanlış ya bi hayırsever el atsa :))))
ttatlım 2 çeşit folik asit var. Biri günde 1 tane yeterli oluyor (hatta doktor bana yarım kullan dedi) diğerinden günde 3 tane kullanmak gerekiyor. Farkı yok yani...
kızlar ben bebişimi hissediorum artık arada sizlerde hissediormusunuzzzzz
Spor uzmanıyım demişsin, sende bilirsin mutlaka ama hoplayıp zıplama bu zamanlarda ileriki zamanlardada tabiki hemde ikiz daha dikkatli olmalısın :)
arkadaşlar hepinize günaydııınnnsizleri çook özledim uzun zamandır bilgisayarda sorun vardı bi türlü giremedim ama şimdi hallettim şükür
eee ne haberler var kızlar, yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hepside hoş gelmiş.
ben de cumartesi dr gittim, kan tahlileri yaptırdım, çok şükür hepsi temiz çıktı, 2 nisanda ikili test için çağırdı, inşallah sorun çıkmaz, bu arada bebişim çok tatlı, annesine selam verdiultrasonda bi baktık zıplıyo, dr dedim ne oldu, bişey yok hıçkırıyo dedi, yutma kabiliyeti yeni yeni geliştiği için ve onuda tam yapamadıkları için hıçkırık tutarmış, yavruuummm... sonra elini başına götürdü, bana baş baş yaptı annesinin kuzusu. Çok şükür Allahıma herşey güzel gidiyo inşallah tamamı güzel olur, hepimizin
maalesef 3+3 olmamış hala 2+2. ki zaten torba anayasa geçti mi ki ? hala bekliyo bi çok yasa bildiğim kadarıyla. valla parasından geçtim artık. iş yerinde bi arkadaş var 3 aylık bebeğini bırakıp geliyo benim içim cız ediyor ya. ben inş. ücretsiz izne ayrılacam hiç değilse 1 yılı falan dolsun bebişimin. paradan daha kıymetli maaşlarımızın şu an 3/2si borçlara gidiyor ama umrumda değil. bi can o ya bize muhtaç. hem nasipleriyle gelirlermiş, bakalım mevlam neyler...
cnm ne bu doğum parasııı
Arkadaşlar aslında bizim konumuzla biraz alakasız ama size arkadaşımın bebeğinin Kapı süsünü göstermek istedim. İnternetten sipariş etmişti bugün gelmiş. Çok şekeeer bir şey. 2 hafta sonra doğuruyor arkadaşım. Eki Görüntüle 165461
hanzadecim süt parası 2011 yılı için 80 TL oldu.
nerden alınıooo bu analık ödeneği süt patası falan yaaa.ben h,iç bılmıomm böle şeylerrr
sut parasını bı arkadasım aldı calısmıyo esı ssklı yanı esının calısmasıda yeterlıymıs ılk 3 ayda basvurulması gerekıyormus dogum parası nekadar acaba
sut parasını bı arkadasım aldı calısmıyo esı ssklı yanı esının calısmasıda yeterlıymıs ılk 3 ayda basvurulması gerekıyormus dogum parası nekadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?