hadi gözün aydın darısı bize inşallah hayırlısıyla...
olsun haftaya birdaha giderim o zaman bebeğimi bir daha görürüm:)badem yağı iyimi geliyor bende yavaş yavaş başlıyım o zaman..
Meliscim nasılsın napıosun? ne zamandır girmiyordun seni merak ettim, nasıl oldun?
leynacıım nerdesin bakim seen. niye sesin çıkmıyor? sabah bi kar yağıyor müjdesi verdin, çok mutluyum dedin ama şakıdığını göremiyoruz tatlım. işin mi çok?
hadi gözün aydın darısı bize inşallah hayırlısıyla...
yok canım iş değilde babam ev alacakmış sabahtan beri ev bakıyorum netten arada bir buraya gelip konuşmaları takip ediyorum ama
ahhh kıslar bulantı demeyin bana ..dün gece saat 1 e kadar hastaneyedim.1 bulantı bi kusma ağzımdan burnumda çıktı yediğimde sabah 1 brd süt öğlen bikase çorba..bi de üstüne zonklamayala baş ağrısı.ağla zırla.enson dr aradık.sabah gelin şekerli bi serum verelim sıvısızlıktan dedi.dayanamdık akşam 9 da gittim.serum : bulantı için vitamin ağrı kesici dayadılar bana.şükür düne göre daha iyiyimm.ama hiç böle olmamıştım çok dayanamazsın tekrar bu şekil takviye yaparız ama gerçekten zor durumda kalırsan dedi.bu sabah ta o halimle işe geldimmmmbebeişide gördük ama dr eşime gösterdi sen üzülürsün die göstermedi zaten halimde yoktu bakmaya ::) hareket etmeye bile başlamışş kimse inanmaz ama ben hissediıorum zaten
canım badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor, cildi besliyor, ama ben sadece badem yağı sürebiliyorum, diğeri çok çikolata gibi ağır kokuyo, :2: badem yağı tavsiye ederim, bi zararıda yok..
teşekkür ederim canım sen nasılsın? ben sanki iyi gibiyim :) kasık ağrılarım kalmadı hiç çok şükür bulantılar zorluyor bazen tatlım ara ara girip okumaya çalışıyorum sizi canım
geçmiş olsun sevozy. geçse de kurtulsan artık yeter amaa. ne hallere düşürdü seni. bebeğini göremeyecek kadar bitkin düşürmüş. Allah yardımcın olsun ve bir an önce şifa versin inşallah. göremesen de hareket etmesi filan çok güzel
sağol canımsss,eşime soruomm sen gördün napıodu o veledd diorummm? dans edıoodu ellerine açmış dıooovalla dıo inanmıosun ama eller havada oynuooo sankiiymiş:) bence bebişim açlıktan kafayı yediii
çok uykum vaaaaaaaar iki dakika gözlerimi kapatamıyorum
aa aynı ben. ben hep öyleyiiim. hala akşamları 9da uyuyorum. tavuk oldum gıdaklıycam.
aa aynı ben. ben hep öyleyiiim. hala akşamları 9da uyuyorum. tavuk oldum gıdaklıycam.
sağol canımsss,eşime soruomm sen gördün napıodu o veledd diorummm? dans edıoodu ellerine açmış dıooovalla dıo inanmıosun ama eller havada oynuooo sankiiymiş:) bence bebişim açlıktan kafayı yediii
kızlar çatlak oluşmaması için bişeyler kullanmaya başladınızmı?
Ben hiç bakmıyodum ama bi arkadaşım göbişin kaşınmaya başlarsa geriliyodur kullan dedi.
Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
evet gerçekten kakao yağı kreminin kokusu çok ağır. kutusunda ama ona rağmen komodinin gözünü açınca kokusunu alıyorum. o yüzden tiksiniyorum sürmeye.canım badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor, cildi besliyor, ama ben sadece badem yağı sürebiliyorum, diğeri çok çikolata gibi ağır kokuyo, :2: badem yağı tavsiye ederim, bi zararıda yok..
ya bende 9da uyuyorum.kendime kızıyordum bu ne tembellik diyeartık kızmayacam... tatlı tatlı uyuyalım kızlar bunlar iyi günlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?