2011 Ekim Anneleri

olsun haftaya birdaha giderim o zaman bebeğimi bir daha görürüm:)badem yağı iyimi geliyor bende yavaş yavaş başlıyım o zaman..

canım badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor, cildi besliyor, ama ben sadece badem yağı sürebiliyorum, diğeri çok çikolata gibi ağır kokuyo, :2: badem yağı tavsiye ederim, bi zararıda yok..

Meliscim nasılsın napıosun? ne zamandır girmiyordun seni merak ettim, nasıl oldun?

teşekkür ederim canım sen nasılsın? ben sanki iyi gibiyim :) kasık ağrılarım kalmadı hiç çok şükür bulantılar zorluyor bazen tatlım ara ara girip okumaya çalışıyorum sizi canım

leynacıım nerdesin bakim seen. niye sesin çıkmıyor? sabah bi kar yağıyor müjdesi verdin, çok mutluyum dedin ama şakıdığını göremiyoruz tatlım. işin mi çok?

yok canım iş değilde babam ev alacakmış sabahtan beri ev bakıyorum netten arada bir buraya gelip konuşmaları takip ediyorum ama

ahhh kıslar bulantı demeyin bana ..dün gece saat 1 e kadar hastaneyedim.1 bulantı bi kusma ağzımdan burnumda çıktı yediğimde sabah 1 brd süt öğlen bikase çorba..bi de üstüne zonklamayala baş ağrısı.ağla zırla.enson dr aradık.sabah gelin şekerli bi serum verelim sıvısızlıktan dedi.dayanamdık akşam 9 da gittim.serum : bulantı için vitamin ağrı kesici dayadılar bana.şükür düne göre daha iyiyimm.ama hiç böle olmamıştım çok dayanamazsın tekrar bu şekil takviye yaparız ama gerçekten zor durumda kalırsan dedi.bu sabah ta o halimle işe geldimmmm bebeişide gördük ama dr eşime gösterdi sen üzülürsün die göstermedi zaten halimde yoktu bakmaya ::) hareket etmeye bile başlamışş kimse inanmaz ama ben hissediıorum zaten

geçmiş olsun sevozy. geçse de kurtulsan artık yeter amaa. ne hallere düşürdü seni. bebeğini göremeyecek kadar bitkin düşürmüş. Allah yardımcın olsun ve bir an önce şifa versin inşallah. göremesen de hareket etmesi filan çok güzel

canım badem yağı ve kakao yağı iyi geliyor, cildi besliyor, ama ben sadece badem yağı sürebiliyorum, diğeri çok çikolata gibi ağır kokuyo, :2: badem yağı tavsiye ederim, bi zararıda yok..

sağol bende süreyim bari..cinsiyetini çok merak ediyorum kıyafetler görüyorum çok tatlı şeyler alamıyorum..

teşekkür ederim canım sen nasılsın? ben sanki iyi gibiyim :) kasık ağrılarım kalmadı hiç çok şükür bulantılar zorluyor bazen tatlım ara ara girip okumaya çalışıyorum sizi canım

Maşallah hamileliğin de ilerlemiş.. hamilelik ilerledikçe kasık ağrıları azalıyormuş sanırım.. Burada biri öyle yazmıştı.. benim de kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı.

sağol canımsss,eşime soruomm sen gördün napıodu o veledd diorummm? dans edıoodu ellerine açmış dıooo valla dıo inanmıosun ama eller havada oynuooo sankiiymiş:) bence bebişim açlıktan kafayı yediii

yok yok annesii yememiştir, çok akıllıdır sana kendini iyi hissettirmek için yapmış onları. e biraz da pişmanlık vardır tabi, mahçubiyeti vardır. bunca şeye sebep oldum, iki eğlendiriyim diyordur.

aa aynı ben. ben hep öyleyiiim. hala akşamları 9da uyuyorum. tavuk oldum gıdaklıycam.

akşam 11 de uyuyorum genelde ama normal zamanlarıma göre yinede erken ama şimdi çok fenayım kafamı elime dayamıştım dışarı seyrediyor gibi yapayım dedim içim geçmiş kolum kaydı kafam düştü müdürümde karşımda .. keşke şöyle bi oda yapsalardı uyku odası herkes sırayla 1 saat kestirseydi anammmmm çok fenayımmmmm

canım senin kaç haftalık

arkadaşım amerikadan bana kakao yağı getirdi ama başlamadım daha

evet gerçekten kakao yağı kreminin kokusu çok ağır. kutusunda ama ona rağmen komodinin gözünü açınca kokusunu alıyorum. o yüzden tiksiniyorum sürmeye.
badem yağı içinde tüyleri güçlendirir diye duymuştum

ya bende 9da uyuyorum.kendime kızıyordum bu ne tembellik diye artık kızmayacam... tatlı tatlı uyuyalım kızlar bunlar iyi günlerimiz

yok canım niye kızıyosun kendine. boşuna dememişler uyusun da büyüsün diiimi :) e bi söz daha var tabi, karpuz yata yata büyür gibi ama onun konumuzla ilgisi yok şimdilik
bence de bunlar iyi günlerimiz, uyuyabildiğimiz kadar uyuyalım, bebeklerimiz gelince başında beklemekten, heyecandan uyuyamiyycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…