2011 Ekim Anneleri

Valla onu bana hiiç sorma bende aynı dertten muzdaripim, süt filan içmiyorum, hazır yoğurtları hiç sevmiyorum tava olanlar biraz yenilebilir gibi, peynirde sevmem sadece yumurta severim ve şimdiden diş etlerim acımaya başladı ki çok dikkat ederim bakımına. Dahada olmassa yoğurdun içine meyve karıştırıp yemeye çalışıcam yoksa ilerleyen dönemlerde çekerim.

canım ogutlerden aldı esım caglayı baska nerde vardır bılmıyorum

Aynene bende bu şekilde düşünüyorumm...:97:

aa mervecim bende seni merak ediyodum diğer topikde konuşuyoduk hatırlıyonmu maşaallah bebeğinebüyüttük artık bebekleri baksana harektlendiler

şeymacım unuturmuyum hiç seni canımm sorun vardı bilgisayarda giremiyodum, bebişler büyüdü maşallah, inşallah daha çok büyütcez, ay benim karnım baya baya çıkmaya başladı artık, hoşuma gidiyo 2 nisanda dr gitcem ikili test için, senden ne haberler var bakalım?

Hımmmm Ankara ve İzmir'e düştü demekkkk...
Akşam marketleri araştıracağım o halde...Manavda yok ondan eminim.

bende 8 haftaların sonunda gittim doktora hareket ediyordu herşey iyiydi.haftaya salı bir daha gidicem 11 haftalıkkende ikil test yapılıyor galiba belki yaparlar..sen benden öndesin 11 hafta olmuşun ben daha 10 hafta 3 günlüküm..benimde karnım dar bişey giyince belli oluyor o kadarcık bile mutlu ediyor beni..göğüslerimdeki damarlar harita gibi oldu bacaklarımdada çıktı şimdilik böyle..

kızlar çatlak oluşmaması için bişeyler kullanmaya başladınızmı?

Ben hiç bakmıyodum ama bi arkadaşım göbişin kaşınmaya başlarsa geriliyodur kullan dedi.

Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum

Bebek yağının çok iyi geldiğini duydum...

Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış.Doktorumun muayenehanesinden aradılar.Doktor sonuçlar normal dedi.Darısı hepinizin başına...

ben cumartesi dr gittiğimde 10+4 günlük dedi, bu gün tam 11 haftalık oldu yavruum. canım dr ikili test için beni 2 nisanda çağırdı o zamanda tam 12+4 günlük oluyo inşallah, yani büyük ihtimalle senide 12 hafta ve sonrasında çağırırlar ikili test için, inşallah kimsede sorun çıkmaz, hayırlı haberler alırız bu arada ben badem yağı sürüyorum her yerime, çünkü şimdiden acayip kaşınmaya başladı ve sanırım çatlaklar oluşacak çünkü derim kuru, bu yüzden gerildikçe kaşınıyo, badem yağı ile pehlivanlar gibi dolaşıyorum evde, parlak parlak

olsun haftaya birdaha giderim o zaman bebeğimi bir daha görürüm:)badem yağı iyimi geliyor bende yavaş yavaş başlıyım o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…