aa iyi fikir. limonu çok severim. yanımda var hatta yapim şimdi. sağol. yoğurt getiremedim bu arada, sabah geç kalıyordum işe. koştur koştur yetiştim servise. süt içemiyorum bir süredir, ayranı çok içiyorum. protein ve kalsiyum değeri olarak onu telafi eder mi acaba. etsin etsin etsin nooluurr:89:
Nerde çıktı nerdeeeeeee ??? hangi market ?
kız ismini bile duymayayım diye uğraşıyom o kadar canım istiyorki gözümün önüne geliyor unutmaya çalışıyom bir an önce çıksın artık..normlade erik hastasıyımdır hep korkuyordum canım çekerse ne yaparım diye aklıma getirmemeye çalışıyom..
aa mervecim bende seni merak ediyodum diğer topikde konuşuyoduk hatırlıyonmu maşaallah bebeğinebüyüttük artık bebekleri baksana harektlendiler
Hımmmm Ankara ve İzmir'e düştü demekkkk...
Akşam marketleri araştıracağım o halde...Manavda yok ondan eminim.
şeymacım unuturmuyum hiç seni canımmsorun vardı bilgisayarda giremiyodum, bebişler büyüdü maşallah, inşallah daha çok büyütcez, ay benim karnım baya baya çıkmaya başladı artık, hoşuma gidiyo 2 nisanda dr gitcem ikili test için, senden ne haberler var bakalım?
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben İzmir Kipa da bulmuştum ilk, sonrasında sokak aralarında da vardı...
kızlar çatlak oluşmaması için bişeyler kullanmaya başladınızmı?
Ben hiç bakmıyodum ama bi arkadaşım göbişin kaşınmaya başlarsa geriliyodur kullan dedi.
Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
benim tek aşerdiğimm şey kocammaaa çemkirmekkkk ki ben zaten bunu hep yapıorummm
bende 8 haftaların sonunda gittim doktora hareket ediyordu herşey iyiydi.haftaya salı bir daha gidicem 11 haftalıkkende ikil test yapılıyor galiba belki yaparlar..sen benden öndesin 11 hafta olmuşun ben daha 10 hafta 3 günlüküm..benimde karnım dar bişey giyince belli oluyor o kadarcık bile mutlu ediyor beni..göğüslerimdeki damarlar harita gibi oldu bacaklarımdada çıktı şimdilik böyle..
Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış.Doktorumun muayenehanesinden aradılar.Doktor sonuçlar normal dedi.Darısı hepinizin başına...
Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış.Doktorumun muayenehanesinden aradılar.Doktor sonuçlar normal dedi.Darısı hepinizin başına...
ben cumartesi dr gittiğimde 10+4 günlük dedi, bu gün tam 11 haftalık oldu yavruum. canım dr ikili test için beni 2 nisanda çağırdı o zamanda tam 12+4 günlük oluyo inşallah, yani büyük ihtimalle senide 12 hafta ve sonrasında çağırırlar ikili test için, inşallah kimsede sorun çıkmaz, hayırlı haberler alırızbu arada ben badem yağı sürüyorum her yerime, çünkü şimdiden acayip kaşınmaya başladı ve sanırım çatlaklar oluşacak çünkü derim kuru, bu yüzden gerildikçe kaşınıyo, badem yağı ile pehlivanlar gibi dolaşıyorum evde, parlak parlak
çok sevindim canım darısı bizim başımıza kaç haftalıkken test yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?