yok canım niye kızıyosun kendine. boşuna dememişler uyusun da büyüsün diiimi :) e bi söz daha var tabi, karpuz yata yata büyür gibi ama onun konumuzla ilgisi yok şimdilik
bence de bunlar iyi günlerimiz, uyuyabildiğimiz kadar uyuyalım, bebeklerimiz gelince başında beklemekten, heyecandan uyuyamiyycaz
arkadaşım amerikadan bana kakao yağı getirdi ama başlamadım daha
evet gerçekten kakao yağı kreminin kokusu çok ağır. kutusunda ama ona rağmen komodinin gözünü açınca kokusunu alıyorum. o yüzden tiksiniyorum sürmeye.
badem yağı içinde tüyleri güçlendirir diye duymuştum
Canım eğer tüyleri güçlendirecekse ben bir maymun olurum çünkü, gögsümden başlayıp ayaklarıma kadar sürüyorum, vay benim halimeamaaann artık ya çatlıcam yaa tüylencem, ikiside kötü
Canım eğer tüyleri güçlendirecekse ben bir maymun olurum çünkü, gögsümden başlayıp ayaklarıma kadar sürüyorum, vay benim halimeamaaann artık ya çatlıcam yaa tüylencem, ikiside kötü
aynen canım ben mesela dün 8 de yattım sabah 10 da kalktım. tam tavuk oldum ben. Allahtan salı günleri dersim yok da dinleniyorum rahat rahat
iyi olmuş dinlenmişsindir ama o kadar uzun süre aç kalmasan iyi olur, kalkıp arada bir şeyler atıştırıp tekrar yat istersen. en azından su içmelisin çünkü suya çok ihtiyacımız var.
akşam 10 gibi uyandım bi elma yedim. yemez olaydım. af edersin ağzımdan burnumdan geldi. sonra yattım bi daha ama ne yatmak bütün gece midem ağrıdı. komodinin başına kraker koymuştum ara ara gözümü açıp ondan yedim ama zor bi geceydi. yani aslında uyku derken hamilelik uykusuna tam uyku da denemez galiba.
bi de gece eşim uyurken üç kere zıpladı yatakta.gardrobun ışığı yandı ben kalktım bi bağırdım deprem oluyo diye. yok dedi korkma rüya gördüm bonus topluyodum zıplayarak ondan zıplamışım dediiiiii.felaket bi geceydi valla :))
bende 10 haftalık oldummmmm :)) hepimize hayırlı ugurlu olsun bebişleriminz saglıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inşallah.aynı dönemin Hamileleri olarak iletişimde olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı bol bol paylasalım derim.pıt pıtları duymak onu öyle yatarken görmek harşkaydııı :))cok sükür bugüne akdar ne bulantı ne kusma hiçbir sey olmadı bende .sabah bazen bas dönmesi oluyordu o da 2 lokma birsey yiyince geciyordu.umarım bundan sonra da olmaz.ama kızlar artık kıyafetler sıkmaya basladı baktım da belim falan kalınlasmıss :S sizler kac kilo aldınız ben 2.5 ayda 1.5 kilo aldım .umarım bu hızla gitmem. :S bu arada her gün elevit içiyorum 3 ayrı dr.a göründüm 3ü de elevit verdi.
Ben 12 haftada gideceğim bir sonraki kontrolüme, 1 ay beklemeyi düşünmüyorum doğrusu; 14. haftada tekrar giderim bebişimin cinsiyetini öğrenmek için...
selam kızlar
yaa ben ofisden giremiyorum yasak
ben geldiğimdede kimseler kalmamış oluyo
ne güzel konuşuyosunuz gün içinde, dahil olamıyrum ben
mesela bi arkadaş doğum izni uzatıldı demiş, inşallah öyledir ne güzel olur yaa..
bu arada kuyruk sokumu ağrım daha hafifledi çok şükür.. ikili test yaptıran varsa tam larak neler yapıyorlar anlatabilirmi, yada sadece bast bir kan tahlili midir?
benimki 9 nisanda olacak.
yani doktor ikili test demedi hem seninle ilgili kan değerleri hem bebekle ilgili ölçümler yapıcaz dedi ben onu ikili test olarak yorumladım
daha çok var ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?