2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
bende dün kontrole gittim bebeişim ii kalp atışlarını net duydum ama bebeşimin yanında bir de kist cıktı yumurtlama dönemi kisti dedi dr bakalım progestana başladık
eriyecek kaybolacak dedi
yadakalıp aynı sekilde duracak dogumda alıcaz dedi bakalım beklemedeyiz 15 gün sonraya randevu verdi

günaydın canım gözün aydın allah bütün isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu çok ayrı bişey kalp atışlarını duymak kist de önemli birşey değildir inşallah kaybolur gider...
bu arada sen ne siparişi alıyordun birşeymi kaçırdım ?

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
pazartesi türkiye hastanesine gidicektimya gittimm
hemen serum taktılar sürekli kusuyorum ve midem bulanıyo sudan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum hep uyumak istiyorum ağlamak istiyorumm sırt bel ağrım var ateşim kendi kendine çıkıyo arada o zamanda çarpıntı başlıyooo doktor hepsine normal dediiii ilaçta vermedi demirim düşük olduğu halde vermedi bulantıları azdırır dedi bulantılar hafifleyene kadar vitamin ve demir hapı yok dedi
ikili test zamanı gelmiş ama ben bunlara karşıyım kesin sonuç vermiyor sadece olasılık için ben psikolojimden olamam
hıı birdee benim hesaplamalarıma göre 9+7 iken bu doktorun ultrasonunda bebişş 10+6 çıktı iki günde rapor verdi daha yeni başlayabildim işe ama sabah gelirken dururmuyum ben hemen kustum daha dakka bir gol bir öyle yane bende hiç bi düzelme yok
siz nasılsınız 4 gündür giremiyorummmm
bide benim bebiş erkek galiba elleri ayakları büyümüş yüz hatları oluşmuş maşallah alttanda iğne gibi bişi çıkmış ama

heralde erkek bu bebişimiz bizim ama doktor dediki kordondur hemen adapte etme klendini dedi

gunaydın cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once duzelırsın calısrkende rahatsılık daha zor oluyo bebısınede massallah cnm

deniss cim gelmiş hoşgelmiş denisss çok mutlu bir haberim var nihayet hazirana aldığım randevuyu bu güne kaydırdık 11 de bülent doktorla randevum var çok mutluyummmm

KIZLAR günaydın herkese 2 gündür tüm vücudumda şiddetli bi kaşıntı var kaşınmaya bağlı olarakta kızarma ve kabarma çook kötüyüm dün geçer diye bekledim ama geçmedi bugün doktorumla irtibata geçicem umarım kötü bişey yoktur.

geçmiş olsun canım inşallah bütün sıkıntılar bir an önce bitsin tamamen senin gönlün biraz erkekten yana herhalde

canım ben banyoda bebe yağı kullanıyorum. 1-2 gündür de mustelanın çatlak kremini aldım göğsüme ve karnıma günde 1 defa sürüyorum. normalde günde 2 defa sürülüyo ama daha erken die şimdilik 1 defa kullanıyorum.

dün burda bi konu çarptı gözüme kızın bi tanesini kaşıntı tutmuş araştırmışlar meğer bazanın altındaki yatak yorgan güvelenmiş akşam aklıma geldi benide tuttu bi kaşıntı bak şimdi yine kaşınmaya başladım belki yediğin bişey dokunmuştur belki bişeyden huylanmışsındır ihmal etme doktoruna söyle önemli çünkü geçmiş olsun...

deniss cim gelmiş hoşgelmiş denisss çok mutlu bir haberim var nihayet hazirana aldığım randevuyu bu güne kaydırdık 11 de bülent doktorla randevum var çok mutluyummmm

hoşbuldum canım ne güzel bir haber bu. çok sevindim. ama ışıl hanıma ayıp olacak, ona gözükmeden girip çık istersen haziran çook geç. 3 gün sonra doğum yaparsın zaten :) o arada yapılması gereken bir sürü test filan var, hepsini kaçırırsın Allah korusun riskli bir durum filan varsa önlem almakta gecikmiş olabilirsin. ama bugünden sonra yine ileri bir tarihe randevu verirlerse ışıl hanıma gitmeye devam et tatlım. bir de bugün gittiğinde tiroid risk grubunda olduğunu, annenin durumunu söylemeyi unutma. e hadi bakalım, güzel haberlerle gel inşallah

günaydın annişler
midem çok kötü. çok zor geldim işe. serviste çıkarıcam diye aklım gitti. başka şeyler düşünmeye zorladım kendimi, şirkete girer girmez wc ye koşturdum hala kendime gelemedim. çok bitkinim, çok halsizim, yine düşük enerjiyle başladım güne. sonrası güzel olur inşallah hepimiz için.

saol cnm şu kaşıntı işini halledeyim inşallah onuda halledicem

saol cnm keşke öyle bişey olsa karaciğerden gelmesinde razıyım

merhaba jujuuu hoşgeldin. senin de hamileliğin hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniğin. çok şanslısın diycem ama nazar değmez inşallah hep böyle devam edersin bulantısın, kusmasız ne güzel kilo almadım ben daha. şu bir hafta içinde vermiş bile olabilirim. vitamin kullandığın için kilo almışsındır belki, bana vermedi doktorum. elevit içmiyorum henüz. 9 nisanda gidicem, o zaman verir belki ben de kilo alırım. içmem lazım çok bitkinim çünkü.

canımmm keşke izin alabilsende evde yatsan biraz diycem ama sen evde daha kötü oluyosun başka şeylerle ilgilenmeye çalış temiz hava al arada bari... ışıl hanıma ayıp olacağını zannetmiyorum artık çünkü ben zaten o hastaneye bülent bey için başlamıştım o zamanda randevu bulamamıştım artık ışıl hanımla hemşiresinede bi selam veririm diye düşünüyorum bakalım inşallah burda bi aksilik çıkmaz çünkü bülent beyin hakkında birtane bile kötü yorum duymadım şimdi fan clup açmışlar facebookda orayı inceliyordum ne kadar güzel resimler var insanlar çok menun inşallah bende onlardan biri olurum...

gunaydın cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once duzelırsın calısrkende rahatsılık daha zor oluyo bebısınede massallah cnm

aynen öyle vallahaa çok saol zar zor geldim işeeeee zaten midem çok fenaaaa

geçmiş olsun canım inşallah bütün sıkıntılar bir an önce bitsin tamamen senin gönlün biraz erkekten yana herhalde

yok kıss o açıdan diilde ben hep daha öğrendiğimden itibaren oğlan oğlan diyodum dilimjde hep oğlan vardıı bakalım sağlık lı olsunda farketmesssss

aynı ben yaa allahtan çalışma saatlerimiz kısa yaa ondan gelebiliyorumm iki gündür raporluyum izne çıkmak istiyorumm ama şimdidende harcamak istemiyorum bunun yazı var sıcağı var offff offfffffff biran evvel geçer inşallah seninde benimde
deniss doktor sana vitamin yada demir hapı verdimiiiiii veya ilaç kullanıyormusunnnnnn

geçmiş olsun zeynep. gün geçtikçe belirtiler de azalır diye umuyorum ama benim artıyor. buna da şükür ama şu günleri atlatıp keyfini çıkarabilelim artık yaa

kilo artışıyla, göbeğinin büyümesiyle bağlantılı olarak vücudun gerilmeye başlamış, cildin yay gibi geriliyor sanırım. kremler ve yağlarla önlenebiliyor. tabi alerjik bir durum değilse.
mustela nın ürünlerini alıcam sanırım, dr ile konuşayım da. henüz ihtiyacım yok çünkü. gerçi dün bi arkadaş banyodan sonra bebe yağı sürüyorum demişti, ben de dün banyodan sonra yaptım pamuk gibi oldu tenim ama emilmesi zararlı mı onu bilmiyorum :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…