- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
günaydınnn...................................
günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
bende dün kontrole gittim bebeişim ii kalp atışlarını net duydum ama bebeşimin yanında bir de kist cıktı yumurtlama dönemi kisti dedi dr bakalım progestana başladık
eriyecek kaybolacak dedi
yadakalıp aynı sekilde duracak dogumda alıcaz dedi bakalım beklemedeyiz 15 gün sonraya randevu verdi
günaydın kızlar....
pazartesi türkiye hastanesine gidicektimya gittimm
hemen serum taktılar sürekli kusuyorum ve midem bulanıyo sudan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum hep uyumak istiyorum ağlamak istiyorumm sırt bel ağrım var ateşim kendi kendine çıkıyo arada o zamanda çarpıntı başlıyooo doktor hepsine normal dediiii ilaçta vermedi demirim düşük olduğu halde vermedi bulantıları azdırır dedi bulantılar hafifleyene kadar vitamin ve demir hapı yok dedi
ikili test zamanı gelmiş ama ben bunlara karşıyım kesin sonuç vermiyor sadece olasılık için ben psikolojimden olamam
hıı birdee benim hesaplamalarıma göre 9+7 iken bu doktorun ultrasonunda bebişş 10+6 çıktı iki günde rapor verdi daha yeni başlayabildim işe ama sabah gelirken dururmuyum ben hemen kustum daha dakka bir gol bir öyle yane bende hiç bi düzelme yok
siz nasılsınız 4 gündür giremiyorummmm
bide benim bebiş erkek galibaelleri ayakları büyümüş yüz hatları oluşmuş maşallah alttanda iğne gibi bişi çıkmış ama
heralde erkek bu bebişimiz bizim ama doktor dediki kordondur hemen adapte etme klendini dedi
geçmiş olsun canım inşallah bütün sıkıntılar bir an önce bitsin tamamen senin gönlün biraz erkekten yana herhaldegünaydın kızlar....
hemen serum taktılar sürekli kusuyorum ve midem bulanıyo sudan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum hep uyumak istiyorum ağlamak istiyorumm sırt bel ağrım var ateşim kendi kendine çıkıyo arada o zamanda çarpıntı başlıyooo doktor hepsine normal dediiii ilaçta vermedi demirim düşük olduğu halde vermedi bulantıları azdırır dedi bulantılar hafifleyene kadar vitamin ve demir hapı yok dedi
ikili test zamanı gelmiş ama ben bunlara karşıyım kesin sonuç vermiyor sadece olasılık için ben psikolojimden olamam
hıı birdee benim hesaplamalarıma göre 9+7 iken bu doktorun ultrasonunda bebişş 10+6 çıktı iki günde rapor verdi daha yeni başlayabildim işe ama sabah gelirken dururmuyum ben hemen kustum daha dakka bir gol bir öyle yane bende hiç bi düzelme yok
bide benim bebiş erkek galibaelleri ayakları büyümüş yüz hatları oluşmuş maşallah alttanda iğne gibi bişi çıkmış ama
heralde erkek bu bebişimiz bizim ama doktor dediki kordondur hemen adapte etme klendini dedi
kızlar çatlak oluşmaması için bişeyler kullanmaya başladınızmı?
Ben hiç bakmıyodum ama bi arkadaşım göbişin kaşınmaya başlarsa geriliyodur kullan dedi.
Kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
KIZLAR günaydın herkese 2 gündür tüm vücudumda şiddetli bi kaşıntı var kaşınmaya bağlı olarakta kızarma ve kabarma çook kötüyüm dün geçer diye bekledim ama geçmedi bugün doktorumla irtibata geçicem umarım kötü bişey yoktur.
deniss cim gelmiş hoşgelmiş denisss çok mutlu bir haberim var nihayet hazirana aldığım randevuyu bu güne kaydırdık 11 de bülent doktorla randevum var çok mutluyummmm
canım ben banyoda bebe yağı kullanıyorum. 1-2 gündür de mustelanın çatlak kremini aldım göğsüme ve karnıma günde 1 defa sürüyorum. normalde günde 2 defa sürülüyo ama daha erken die şimdilik 1 defa kullanıyorum.
dün burda bi konu çarptı gözüme kızın bi tanesini kaşıntı tutmuş araştırmışlar meğer bazanın altındaki yatak yorgan güvelenmişakşam aklıma geldi benide tuttu bi kaşıntı bak şimdi yine kaşınmaya başladım belki yediğin bişey dokunmuştur belki bişeyden huylanmışsındır ihmal etme doktoruna söyle önemli çünkü geçmiş olsun...
bende 10 haftalık oldummmmm :)) hepimize hayırlı ugurlu olsun bebişleriminz saglıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inşallah.aynı dönemin Hamileleri olarak iletişimde olalım sorunlarımızı mutluluklarımızı bol bol paylasalım derim.pıt pıtları duymak onu öyle yatarken görmek harşkaydııı :))cok sükür bugüne akdar ne bulantı ne kusma hiçbir sey olmadı bende .sabah bazen bas dönmesi oluyordu o da 2 lokma birsey yiyince geciyordu.umarım bundan sonra da olmaz.ama kızlar artık kıyafetler sıkmaya basladı baktım da belim falan kalınlasmıss :S sizler kac kilo aldınız ben 2.5 ayda 1.5 kilo aldım .umarım bu hızla gitmem. :S bu arada her gün elevit içiyorum 3 ayrı dr.a göründüm 3ü de elevit verdi.
günaydın annişler
midem çok kötü. çok zor geldim işe. serviste çıkarıcam diye aklım gitti. başka şeyler düşünmeye zorladım kendimi, şirkete girer girmez wc ye koşturdum hala kendime gelemedim. çok bitkinim, çok halsizim, yine düşük enerjiyle başladım güne. sonrası güzel olur inşallah hepimiz için.
gunaydın cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once duzelırsın calısrkende rahatsılık daha zor oluyo bebısınede massallah cnm
geçmiş olsun canım inşallah bütün sıkıntılar bir an önce bitsin tamamen senin gönlün biraz erkekten yana herhalde
günaydın annişler
midem çok kötü. çok zor geldim işe. serviste çıkarıcam diye aklım gitti. başka şeyler düşünmeye zorladım kendimi, şirkete girer girmez wc ye koşturdum hala kendime gelemedim. çok bitkinim, çok halsizim, yine düşük enerjiyle başladım güne. sonrası güzel olur inşallah hepimiz için.
günaydın kızlar....
KIZLAR günaydın herkese 2 gündür tüm vücudumda şiddetli bi kaşıntı var kaşınmaya bağlı olarakta kızarma ve kabarma çook kötüyüm dün geçer diye bekledim ama geçmedi bugün doktorumla irtibata geçicem umarım kötü bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?