2011 Ekim Anneleri

artık bir jinekolog kadar bilgim var bebeğin ne kadarlık öncelikle ,akıntı ağrılımıydı üzüldüğün bir sorun yaşadın mı birde kesenin içinde kan gözüküyormuydu

canım 8 hafta 5 günlüğüz..ya sabah kalktım gaz sancısı geldi lavaboya gittim peceteye bulaştı sağ kasıkta değil biraz üstünde ağrı oldu...kesenin içini bilmiyorum olsa söylerdi galiba o neden olur ki...üzüntü ve stres yoktu sadece çok bulantım var ona canım sıkılıyordu..artıkl onuda ağzıma bile almıcam bebşim ii olsunda...

aynen çok duydum onu kanamalı hamileleri...sakin olmaya çalışıyorum tatlım..tedbir bizden takdir allahtan yapıcak birşey yok..allah büyük...

Kızlar, hemşehriymişiz... Ben de Adanalıyım & çok şükür ki Adana'da yaşıyorum...

bende haftaya salı günü 11. haftamda gidicem yarın sana ne dicek doktor bakalım..bizede anlatırsın..erkekse çabuk belli ediyormuş cinsiyetini belki söyler sana doktor..

öğrenirsen hemen bizlerede haber ver bende 12. haftam bittiğinde gidicem ikili teste inş öğrenirim cinsiyetini

selam kızlar bugün doktora gittik cinsiyet hakkında bişey söylemeyim çünkü göremiyorum dedi.bende bu haftadayken ablamınkini tahmin etmiştiniz dedim.lütfen yorum yapın diye çok ısrar edince kıza benzettim ama bişey gördüğüm için değil sadece öyle geldi dedi..sanırım bizim sıpa göstermedi bidahaki aya erkek bile diyebilrim oyüzden sakın pembe bişeyler alma dedi..durum böyle herkesinkini tahmin ediyordu bu dr.benimkini bilemedi((

iyi akşamlar herkese. uzun zamandır giremedim, hala geçmişi okumaya çalışıyorum.
İstanbul'da var, iletişim kısmına girerseniz orada İstanbul showroom adresi var, Osmanbey-Şişli'de.

Özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Çikolatada kakao, kakaoda kafein, bitter çikolatada daha fazla kakao var. Aklınızda bulunsun. Sizin yediğiniz miktar günlük alım sınırını geçmiyordur muhtemelen ama doktorunuzla görüştüğünüzde bir sorun en azından, içiniz rahat etsin.

Kuru incir vs yiyemiyor musunuz? Kan yapıyor aynı zamanda.

Son düzenleme:
Kızlar, hemşehriymişiz... Ben de Adanalıyım & çok şükür ki Adana'da yaşıyorum...

mrh canım bende adanalım ve adanada yaşıyorum

bi kaç defa girdim topiğe ama buraya aktif takılamadım bi türlü fırsat buldukça girmeye çalışacağım yarın doktora gidiyorum ayrıntılı ulturason ve sonrasında ikili test için inşl herşey yolunda gider acaba cinsiyet hakında yorumda yaparmıki:26:
buarada özel olmazsa doktorunu öğrenebilimiyim çevremde her kafadan bir ses çıkıyoda bunalıyorum artık

Spekulumla bakmasına nasıl mmüsade ettin? Ben asla izin vermezdim. Benimde başıma aynı şey geldi, karından ultraon ile baktı dr. daha sonra serum takıldı. 15 gün sadece wc ihtiyacı için kalkarak istirahat ettim. Bunun yanısıra progestan kullandım. Hala kullanıyorum. Çok kızdım varya yani o farklı bir kanama olsa spekulumla dahada beter olacak Allah korusun! Nasıl dr. anlamadım.

herkese günayydıınn
ofise geldim kahvaltı yapıyoruumm nem nem nemm
leyna naptın canım dün? iyi mi bebişin? her şey yolunda mıymış??

herkese günayydıınn
ofise geldim kahvaltı yapıyoruumm nem nem nemm
leyna naptın canım dün? iyi mi bebişin? her şey yolunda mıymış??

günaydın canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın yediklerin sanada bebişinede
dün muayenem çok güzel geçti bebeğimde gayet iyi çok şükür hiç bir sorun yok 3cm olmuşuz doktor bana benzediğini söyledi ilaç içmeyi(folik asit dahil) yasakladı saç boyatmamı yasakladı onun haricinde herşey serbest dedi hamilelik modundan çıkıp normal hayatına dönüyorsun dedi 6 nisanda 2 li test yapcaz yani kısacası çok çok çok memnun kaldım...

Son düzenleme:

ne güzel, çok özledim Adana'yı. orda doğdum ben. çocukluğum, ilk gençlik yıllarım orda ve Mersin'de geçti.

Evet ben de onun için endişe etmiştim ama çok küçük miktarlarda yediğim için sorun olmuyordur herhalde, yine de sorucam ilk gidişimde. Kuru incir, kayısı vs yemiyorum maalesef sevmiyorum. Gerçi artık sevip sevmemek gibi bir lezzet lüksümüz yok, şu an ne faydalıysa onu yememiz gerekiyor. şu 3. ayı da atlatayım da öyle

canım çok teşekkür ederim.yaptım sayende kocaman öptük bebişimle

rica ederim ne yaptım ki. biz de sizi öptük teyzesi.

geçmiş olsun yesim. bak ne güzel kalbi de atıyormuş kuzunun doktor da sorun yok demiş. endişelenme istersen bak her şey yolunda gözüküyor.

TUsuBAsa
leyna+
pink20
denisss_ruj
hanzadee
endleeslove

günaydıınn cannlarrrrrrr nasılsınızzz bugünnn ben yine sabahı kusarak açtımm yeşil jel gibi bişi kusuyorum her sabahhhh bu sefer işyerine gelincede kustum buda yeni çıktı yeşil köpük sanki sabun yemişim yaaaaa sizede oluyomu kızlar yeşil su kusuyomusunuz safara atıyomuşum sizde aç karnınamı kusuyosunuz yoksa yediklerinizimi kusuyosunuzzzzzzz

Sizlerede günaydın kızlar, haftasonuna 1 gün kaldı çok şükür. Ben biraz gerginim bugün, yağmur bir yağsa rahatlayacağız. Sıkıp bunaltıp bırakıyor... Kapkaranlık İstanbul. Öğleye doğru düzelirim umarım. Dün akşam iş çıkışı yemeğe gittik. Çok geç döndük eve gece 1 gibi uyudum. Şimdi bir gözüm kıpkırmızı batışıyor. Akşam olsada eve gitsek, uyusak, uyusak, uyusaaak...

çok güzel canım çok çok sevindim maşallah size
3 cm ha :) koca kız olmuş kuzucun
daha kolay nasıl gelebilirim, çok geç randevu tarihi filan dedin mi? tiroid durumunu naptın? ben de savcı gibi sabah sabah töbe töbee.

:)))) evet güya bugün sabah fön çektirip makyaj yapıcaktım güne enerjik başlamak için dün saat dokuzda hürremi izlerken uyumuşum sabah zor kalktım kaç saat uyumuşumm beeeeeeeee kocişte sıkılıyoo ammaaaaaaa
aynen söylediğin gibi hava iyice bunaltıyor ya yağmuş yağsaaaa yada güneş açsa:98::98::98::98::98: bu hava beni mafediyooooo puslu pusluuuuuuuuu

adanalı olmasamda oralı sayıyorum kendimi.orada büyüdüm (23 yaşıma kadar) bende aksam öyle adana usulü öyle etli yağlı falan bişeyler istedim ama çok geç olmuştu saat.hemen yatağa attım kendimi aklımdan çıksın diye

Ben iki gün önce kuaföre gittimyaklaşık 20 gündür kaç saç maç herşey berbattı salmıştım kendimi iyice bu ara toparlandım ama ancak göz makyajı yapıyorum, fondöten pudra allık filan sürmüyorum kokusu miğdemi mahfediyor rujunda kokusu iğrenç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…