artık bir jinekolog kadar bilgim var bebeğin ne kadarlık öncelikle ,akıntı ağrılımıydı üzüldüğün bir sorun yaşadın mı birde kesenin içinde kan gözüküyormuydu
korkma korktukça sorunlar büyüyor ben neler yaşadım çok şükür iyiyiz şimdi sakin ol ya varya hastanede şakı şakır kanaması olupta doğuranlar gördüm bir hemşire vardı 9 ay sürmüş kanaması sedn doktorunla irtibatını kesme tedbir al takdir rabbimin
aslında canımın istediği birkaç şey var ama bunlar değil. normalde bunların olması lazım, yani filmlerde kitaplarda hep öyle oluyor :)
acılı, yağlı, ekşili, tuzlu şeyler gece gece aklımdan. böyle ısırınca yağ damlayan yiycekler. adını vermeyeyim şimdi. neyse ki geçiyor hemen, gerçi önceden de çok severdim. biraz adanalıyım daa.
bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum hemen anladın neyden bahsettiğini burdaki kimse yemek bilmiyor aç geziyorum resmen yağsız salçasız baharatsız nasıl yerler o yemekleri açım diye ağlıyorum bende giremiyorum mutfağa
bende haftaya salı günü 11. haftamda gidicem yarın sana ne dicek doktor bakalım..bizede anlatırsın..erkekse çabuk belli ediyormuş cinsiyetini belki söyler sana doktor..
öğrenirsen hemen bizlerede haber ver bende 12. haftam bittiğinde gidicem ikili teste inş öğrenirim cinsiyetini
onada baktım daha önce onu yazmışlardı diye yazmadım ondada çok güzel şeyler var hepsini almak istiyorum şimdiden koca bi çekmece yeleği hırkası çıtçıtlı badisi oldu Bulduğum bütün sitelere bakıyorum hatta geçen hafta bilgisayarı bile bozdum virüs bulaştı
Hoşgeldin aramıza
Şuana kadar cinsiyet öğrenen hiç kimse olmadı ikili test yaptıran oldu ama bişey demediler herhalde deseler yazardı hemen İnşallah sen öğrenirsin Güzel haberlerini bekliyoruz
iyi akşamlar herkese. uzun zamandır giremedim, hala geçmişi okumaya çalışıyorum.Bende baktım şimdi gerçekten çok hoş şeyler Hem hamileyim hem çok şıkım dedirticek cinstenler ama neden istanbulda yok
Kızlar giderseniz eğer söyleyin hemen istanbulada bi şube açsınlar bana en yakın şube izmit-adapazarı yolu üzerinde
kızlar ben tatlı sevmiyorum. sadece çay ve kahvede tükettiğim şeker olurdu önceden, şimdi onları da içmiyorum. şekerim düşüyor, ara ara küçük küçük çikolata yiyorum ama sütlü sevmediğim için bitter yiyorum. kakaosu çok yoğun. zararı çok mudur acaba
Kızlar, hemşehriymişiz...Ben de Adanalıyım & çok şükür ki Adana'da yaşıyorum...
KIZLAAARR iletilerin altındaki doğumu gösterir çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz.ben hala yapamadım bu işi :92:
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum...bu sabah kalktım pembe bir kanama oldu...dr aradım hemen gittik...muayene etti spekulumla baktı aktif bir kanama yok dedi...bebeğe baktık kalp atışını dinletti kuzucum c.tesi boyu 1.83 tü bugün 2.10 olmuş...sorun yok dedi ama ben yinede korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bu konuda bilgisi olan varmı
Lilypie - Pregnancy & Maternity Tickers
burdan yapabilirsin, olmazsa sat ını verirsen yapim ben
herkese günayydıınn
ofise geldim kahvaltı yapıyoruumm nem nem nemm
leyna naptın canım dün? iyi mi bebişin? her şey yolunda mıymış??
Kızlar, hemşehriymişiz...Ben de Adanalıyım & çok şükür ki Adana'da yaşıyorum...
Özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Çikolatada kakao, kakaoda kafein, bitter çikolatada daha fazla kakao var. Aklınızda bulunsun. Sizin yediğiniz miktar günlük alım sınırını geçmiyordur muhtemelen ama doktorunuzla görüştüğünüzde bir sorun en azından, içiniz rahat etsin.
Kuru incir vs yiyemiyor musunuz? Kan yapıyor aynı zamanda.
canım çok teşekkür ederim.yaptım sayende kocaman öptük bebişimle
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum...bu sabah kalktım pembe bir kanama oldu...dr aradım hemen gittik...muayene etti spekulumla baktı aktif bir kanama yok dedi...bebeğe baktık kalp atışını dinletti kuzucum c.tesi boyu 1.83 tü bugün 2.10 olmuş...sorun yok dedi ama ben yinede korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bu konuda bilgisi olan varmı
günaydın canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın yediklerin sanada bebişinede
dün muayenem çok güzel geçti bebeğimde gayet iyi çok şükür hiç bir sorun yok 3cm olmuşuz doktor benzediğini söyledi ilaç içmeyi(folik asit dahil) yasakladı saç boyatmamı yasakladı onun haricinde herşey serbest dedi hamilelik modundan çıkıp normal hayatına dönüyorsun dedi 6 nisanda 2 li test yapcaz yani kısacası çok çok çok memnun kaldım...
Sizlerede günaydın kızlar, haftasonuna 1 gün kaldı çok şükür. Ben biraz gerginim bugün, yağmur bir yağsa rahatlayacağız. Sıkıp bunaltıp bırakıyor... Kapkaranlık İstanbul. Öğleye doğru düzelirim umarım. Dün akşam iş çıkışı yemeğe gittik. Çok geç döndük eve gece 1 gibi uyudum. Şimdi bir gözüm kıpkırmızı batışıyor. Akşam olsada eve gitsek, uyusak, uyusak, uyusaaak...
aslında canımın istediği birkaç şey var ama bunlar değil. normalde bunların olması lazım, yani filmlerde kitaplarda hep öyle oluyor :)
acılı, yağlı, ekşili, tuzlu şeyler gece gece aklımdan. böyle ısırınca yağ damlayan yiycekler. adını vermeyeyim şimdi. neyse ki geçiyor hemen, gerçi önceden de çok severdim. biraz adanalıyım daa.
:)))) evet güya bugün sabah fön çektirip makyaj yapıcaktım güne enerjik başlamak için dün saat dokuzda hürremi izlerken uyumuşum sabah zor kalktım kaç saat uyumuşumm beeeeeeeee kocişte sıkılıyoo ammaaaaaaa
aynen söylediğin gibi hava iyice bunaltıyor ya yağmuş yağsaaaa yada güneş açsa:98::98::98::98::98: bu hava beni mafediyooooo puslu pusluuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?