2011 Ekim Anneleri

Aynen kıssss...tek sevindiğim şey en kilo alınacak dnemde yazın ve meyve bolluğu var,katı gıda almayız.misal ben üşüorum die kışın çokyiyiorum,çünkü azıcık aç kalıyım ayaklarım bu kesıoo. ama yaz öle mi kavun karpuz kiraz seftali kayısı erik dutt offff amannnnnnn

kıslar ben haftasonu ilk karpuz açılışını yaptım babam saolsun el kadar karpuza 35 tl vermiş tadı tuzuda yoktu ama olsunnn ama üzüm çok güzel onunda kilosu 17 tlydi yarım kilo aldım metro alışveriş mağazasında erikte bi çıksa haftasonu hep canım istedi ama normal erik değil badem çağlasıı bide canım asma yaprağı istiyooo oooooffffff offfff

ay hiç sorma yaa ama şunu anladımki ben evde daha kötü oluyorum kendimi dinliyorum hep önüme yemek getiren yok burda çıkıyo hepsii bide işe dalıp bulantımı unutuyorum yarın bi güzel makyaj yapiimde bari fön çektiriyim yaşama enerjim gelsin bu beş kilo verince suratım ruh gibi olduuuuuuuuu

insallah insallah. bunları benim gibi olanlardan duymak çok rahatlatıcı kızlar. çok tesekkür ederimmm

nedemek yavruuuuu herzaman birbirimize destek olalımmmm:13::13::13::13::13:

ankaradaki kızlaaar ben tobb etü hastanesindeki ücretsiz eğitimlere katılıcam biri 9 nisanda diğeri 16 nisanda ikiside saat 10 da başlıyor 3 saat sürüyor. ilki bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili ikincisi hamilelik süreciyle ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. normal doğum düşünenler için de hamileliğin 20. haftasından sonra eğitimler oluyormuş.gidenler çok tavsiye ediyor. siz de gelirseniz orda görüşürüz...

merhabalar,

bende 13. haftamdayım. ekim 3 2011 gözüküyo kısmet olursa. tsh sorunum var onunla da başetmeye çalışıyorum. allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

özellikle hamilelik süreciyle ilgili olan çok iyi olurdu ama 9 nisanda doktor kontrolüm var, hrs ye gidicem. 16 nisanda da istanbula gidicem büyük ihtimalle ankara dışında olucam. orda olup görüşsek çok iyi olurdu. ist. seyahati olmazsa gelirim mutlaka.

denizcim belli aralıklarla tekrarlanıyor sanırım. istanbul seyahatin olmazsa çok iyi olurdu beraber katılırdık..neyse kısmet canım.bu arada emzirme ile ilgili olan da çok önemli çünkü yanlış emzirmeden kaynaklanan memede yaralar ve bebekte gaz problemi oluyor...

of of of naaptın sen sevozyyyy:)) erik mi kocaman tuzlu tuzlu. şeftalı sulu sulu, kirazz. bence bu konuyu kapatalım. yoksa çok fena şeyler olcak. internette baktım. 3 tanecik erik 30 tl arkadaşlar. 150 gr şeftalı 15 tl. karpuzun kilosu 50 tl. insafsızlar:)) ama gercekten ii zamanda hamile kalmısız bunların hepsini taze taze tam zamanında yiycez.

tamam o zaman madem belli aralıklarla oluyor, haberdar oldukça birbirimize söyleyelim ve gidelim. ankaralı hamişler toplanalım, gün yapalım orda HRS nin de eğitim günleri oluyor ama katılamıyorum, haftaiçi çoğunlukla cuma günü oluyor maalesef.

valla süper olur kadınlar kulubü olarak gitsek ben yine öğrendikçe haber veririm..denizcim hrsdekileri de sen bana haber verirmisin?bizim kendi işimiz olduğu için yoğunluk olmazsa ben cumaları gidebilirim belki...

valla süper olur kadınlar kulubü olarak gitsek ben yine öğrendikçe haber veririm..denizcim hrsdekileri de sen bana haber verirmisin?bizim kendi işimiz olduğu için yoğunluk olmazsa ben cumaları gidebilirim belki...

tamam canım haber veririm sana. doğum iznine ayrıldığımda giderim ama. yerimden kalkabilirsem tabi iyice tontiş olmazsam

kızlar nolur şu yazlık meyvelerden bahsetmeyinnn..........

bende katılıyorum cnm sana yaaa ölücemmm neler neler geçiyor gözümün önündennnnnn

benim de canım istesiiin, ben de aşereyim artık yaa benim de hakkıımmm:84::84: ama canım hiç birini istemiyor şuan ppofff

tamam tatlım iki tontiş gideriz artık yaa bu hamilelik yogasını biliyomusun fiyatları falan pahalımıdır acaba?

bilmiyordum öğrendim :) hrs yi aradım bilgi aldım.
4 seans 120 TL (60'ar dakika)
3 aylık 12 seans 300 TL
HRS de açılmış bir grup yokmuş henüz. 4 kişi olunca açılıyormuş. henüz bir grup oluşmamış. haftaiçi, hafta sonu devam edecek kişilerin durumuna bağlıymış.
oraya devam eden bir anne adayı olması gerekmiyormuş.
şuanki bilgiler bu şekilde, güncellenmemiş olabilir dedi telefondaki bayan.
bilgi almak istersen telefonu : 457 66 00
normal yogaya gitmiştim ben, daha pahalıydı. burda nasıl olsa hep oturuyorlar diye ucuz tutmuşlar herhalde

Maksimum 3 haftan var ama bence o kadar heveslenme çünkü insanın aklına bi düşüyo yemeden aklından çıkmıyo...

aslında canımın istediği birkaç şey var ama bunlar değil. normalde bunların olması lazım, yani filmlerde kitaplarda hep öyle oluyor :)
acılı, yağlı, ekşili, tuzlu şeyler gece gece aklımdan. böyle ısırınca yağ damlayan yiycekler. adını vermeyeyim şimdi. neyse ki geçiyor hemen, gerçi önceden de çok severdim. biraz adanalıyım daa.

canım zahmet olmuş sana teşekkür ederim. gerçekten fiyatlar uygun dediğin gibi hamilelerin yogasında pek bişey yok diye herhalde fiyatlar makul bende bi yoga merkezini internetten araştırdım 4 seans 100 TL 8 seans 150 TL 1.5 saatmiş ama bunların seansları
bu arada güven hastanesi eğitimi de varmış bu cts saat 12:00 da başlıyor 13:30 da bitiyor. galiba ona da gidicem görmemişin bi bebeği oluyo durumu benimki galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…