evet. hatta kilo ver bu dönemde dedi bana. çünkü anneler aman hiç bişey yiyemedim çocuk besinsiz kaldı diye 3. aydan sonra bi yükelniyolarmış.okadar kilo almanı istemiyorum dedi. sen 30 kilo da alsan 10 kilo da alsan o bebek en fazla 3,5-4 k,lo dolacak dedi. gerisi sana zarar. doğumda da bebeğe zarar dedi. bi an önce yaz gelse de . karpuz peynir ekmek yesek serin seri. ayyyy bukadar hamilenin olduğu siteye de bu yazılır mı dimi kızlar:)
evet. hatta kilo ver bu dönemde dedi bana. çünkü anneler aman hiç bişey yiyemedim çocuk besinsiz kaldı diye 3. aydan sonra bi yükelniyolarmış.okadar kilo almanı istemiyorum dedi. sen 30 kilo da alsan 10 kilo da alsan o bebek en fazla 3,5-4 k,lo dolacak dedi. gerisi sana zarar. doğumda da bebeğe zarar dedi. bi an önce yaz gelse de . karpuz peynir ekmek yesek serin seri. ayyyy bukadar hamilenin olduğu siteye de bu yazılır mı dimi kızlar:)
evet canım sen de ne çok çektin bu bulantıdan. bi sen bi de filiz_fidan, mahvoldunuz valla. benim de hiç iç açıcı değil durumum ama öyle hastanelik filan olmadım daha şükür.
üçümüzün doktoru da aynı şeyleri söylemişler demek ki bu yüzden de ünlüler :) hastanın halinden anlıyorlar hehehh. daha bi sevdim şimdi doktorumu :89: kısa zamanda sıkıntılı zamanları atlatıp keyifli günleri yaşayacağız inşallah kızlar.
insallah insallah. bunları benim gibi olanlardan duymak çok rahatlatıcı kızlar. çok tesekkür ederimmm
ankaradaki kızlaaar ben tobb etü hastanesindeki ücretsiz eğitimlere katılıcam biri 9 nisanda diğeri 16 nisanda ikiside saat 10 da başlıyor 3 saat sürüyor. ilki bebek bakımı ve emzirmeyle ilgili ikincisi hamilelik süreciyle ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam. normal doğum düşünenler için de hamileliğin 20. haftasından sonra eğitimler oluyormuş.gidenler çok tavsiye ediyor. siz de gelirseniz orda görüşürüz...
merhabalar,
bende 13. haftamdayım. ekim 3 2011 gözüküyo kısmet olursa. tsh sorunum var onunla da başetmeye çalışıyorum. allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
denizcim belli aralıklarla tekrarlanıyor sanırım. istanbul seyahatin olmazsa çok iyi olurdu beraber katılırdık..neyse kısmet canım.bu arada emzirme ile ilgili olan da çok önemli çünkü yanlış emzirmeden kaynaklanan memede yaralar ve bebekte gaz problemi oluyor...özellikle hamilelik süreciyle ilgili olan çok iyi olurdu ama 9 nisanda doktor kontrolüm var, hrs ye gidicem. 16 nisanda da istanbula gidicem büyük ihtimalle ankara dışında olucam. orda olup görüşsek çok iyi olurdu. ist. seyahati olmazsa gelirim mutlaka.
Aynen kıssss...tek sevindiğim şey en kilo alınacak dnemde yazın ve meyve bolluğu var,katı gıda almayız.misal ben üşüorum die kışın çokyiyiorum,çünkü azıcık aç kalıyım ayaklarım bu kesıoo. ama yaz öle mi kavun karpuz kiraz seftali kayısı erik dutt offff amannnnnnn
denizcim belli aralıklarla tekrarlanıyor sanırım. istanbul seyahatin olmazsa çok iyi olurdu beraber katılırdık..neyse kısmet canım.bu arada emzirme ile ilgili olan da çok önemli çünkü yanlış emzirmeden kaynaklanan memede yaralar ve bebekte gaz problemi oluyor...
kızlar nolur şu yazlık meyvelerden bahsetmeyinnn..........
bende katılıyorum cnm sana yaaa ölücemmm neler neler geçiyor gözümün önündennnnnn
valla süper olur kadınlar kulubü olarak gitsektamam o zaman madem belli aralıklarla oluyor, haberdar oldukça birbirimize söyleyelim ve gidelim. ankaralı hamişler toplanalım, gün yapalım ordaHRS nin de eğitim günleri oluyor ama katılamıyorum, haftaiçi çoğunlukla cuma günü oluyor maalesef.
valla süper olur kadınlar kulubü olarak gitsekben yine öğrendikçe haber veririm..denizcim hrsdekileri de sen bana haber verirmisin?bizim kendi işimiz olduğu için yoğunluk olmazsa ben cumaları gidebilirim belki...
kızlar nolur şu yazlık meyvelerden bahsetmeyinnn..........
bende katılıyorum cnm sana yaaa ölücemmm neler neler geçiyor gözümün önündennnnnn
Aynen kıssss...tek sevindiğim şey en kilo alınacak dnemde yazın ve meyve bolluğu var,katı gıda almayız.misal ben üşüorum die kışın çokyiyiorum,çünkü azıcık aç kalıyım ayaklarım bu kesıoo. ama yaz öle mi kavun karpuz kiraz seftali kayısı erik dutt offff amannnnnnn
of of of naaptın sen sevozyyyy:)) erik mi kocaman tuzlu tuzlu. şeftalı sulu sulu, kirazz. bence bu konuyu kapatalım. yoksa çok fena şeyler olcak. internette baktım. 3 tanecik erik 30 tl arkadaşlar. 150 gr şeftalı 15 tl. karpuzun kilosu 50 tl. insafsızlar:)) ama gercekten ii zamanda hamile kalmısız bunların hepsini taze taze tam zamanında yiycez.
tamam tatlım iki tontiş gideriz artıktamam canım haber veririm sana. doğum iznine ayrıldığımda giderim ama. yerimden kalkabilirsem tabi iyice tontiş olmazsam
tamam tatlım iki tontiş gideriz artıkyaa bu hamilelik yogasını biliyomusun fiyatları falan pahalımıdır acaba?
benim de canım istesiiin, ben de aşereyim artık yaa benim de hakkıımmm:84::84: ama canım hiç birini istemiyor şuan ppofff
Maksimum 3 haftan var ama bence o kadar heveslenme çünkü insanın aklına bi düşüyo yemeden aklından çıkmıyo...
bilmiyordum öğrendim :) hrs yi aradım bilgi aldım.
4 seans 120 TL (60'ar dakika)
3 aylık 12 seans 300 TL
HRS de açılmış bir grup yokmuş henüz. 4 kişi olunca açılıyormuş. henüz bir grup oluşmamış. haftaiçi, hafta sonu devam edecek kişilerin durumuna bağlıymış.
oraya devam eden bir anne adayı olması gerekmiyormuş.
şuanki bilgiler bu şekilde, güncellenmemiş olabilir dedi telefondaki bayan.
bilgi almak istersen telefonu : 457 66 00
normal yogaya gitmiştim ben, daha pahalıydı. burda nasıl olsa hep oturuyorlar diye ucuz tutmuşlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?