2011 Ekim Anneleri

bende meb de çalışıyorum.daha doğrusu bağlı bir sandıkta.dikimevinde işyerim.ev de kurtuluşta..ankarada güzel bi kebapçı bulursan tavsiyeler açığım canım

bulantı diğer tüm belirtilerden yoğun olarak devam ediyor bende. belim ağrıyor ama zaten ağrırdı hep, bel fıtığım var. çok kilo alma dedi doktorum. ilk üç ay hiç almasan daha iyi olur dedi, zaten yiyemediğim için kilo sorunum yok şuan. bel ağrıma ilaveten hamilelik başlangıcından beri sağ kasığımda ağrım var. geçen gidişimde baktı doktor, görünür bir sorun yok, bağ doku genişlemesi oluyordur dedi. genişlemeye bağlı ağrıymış yani. endişe edecek bir şey yok ağrımda. dayanılmaz bir ağrı değil. ara ara oluyor, sabah ve akşamları daha çok oluyor, bir de çok uzun süre hareketsiz oturursam. başkaa... göğüs ağrım neredeyse yok, çok azaldı. 1 ay önce feci acıyordu. ergenlikte memişler çıkarken acır ya, onun gibiydi.dişlerimde sorun yok. böyle :) haa bir de hala çok çok uykum oluyor.

bende meb de çalışıyorum.daha doğrusu bağlı bir sandıkta.dikimevinde işyerim.ev de kurtuluşta..ankarada güzel bi kebapçı bulursan tavsiyeler açığım canım

evin ve işin çok yakın, ne güzel. benim biri şam da biri fizan da.
tamam kesinlikle söylerim, sizler de bana söyleyin. geçen yıla kadar köroğlunda uğur mumcu caddesinin sonunda adana taşköprü lokantası vardı, kapandı, çok da iyi iş yapıyordu halbuki. haber verelim birbirimize mutlaka.

ah hanzadeciğim ben hamile kalmadan önce 2 bilemedin 3 günde 1 bardak su içerdim hiç aklıma gelmezdi benimki büyük ihtimal susuzluktan şimdi kendimi zorlayarak günde 1 litre içiyorum ama gel bide bana sor çatlayacak gibi oluyorum...bel ağrısına gelince yine kendimden bahsedicem diyeceksizin bu kızında iyiki bir doktoru varmış
dün doktora belim çok ağrıyor dedim koca bir kahkaha attı sonra dedi ki; bana baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı sırt ağrısı uykuya meyil şikayetleriyle gelmeyeceksin çünkü bunlar hamilelikte beklediğimiz durumlar ardından ekledi;

vücut karnındaki şeyi şu an kanser sanıyor ve onu atmak için elinden geleni yapıyor ve bu bulantılar ağrılar sızılar senin vücudunun gösterdiği direnç..direnç ne kadar çok artarsa bebeğin o kadar sağlam durur.... bu açıklama beni çok tatmin etti kızlar sizde okuyun bunu bebeklerinizin sizi ne kadar çok sevdiğini gitmek istemediğini anlayın ve sabredin...[/B]

oyyy oyyyyyyyyy kadınlar kendini salaryaaa ben evlendikten sonra hiç salmadım kendimii şimdide salmak istemiyorum amma bende senn gibi makyaj yapamıyorum yapsamda onu silcek halim olmaz eve gittiğimdeeeeee ama ne olursa olsun salmayalım kendimiziii kızlarrrrrrrrrrrrr

ayyyy canım geçmiş olsun senin durumun bendende kötü betermiş bunca bulantıların sonunda bide ilaç içmem gerekiyor allah yardımcın olsun senindeeee:13: ilaç içmek için su içmeye mecbursun ama doktor bana ne dedi biliyomusun sabah kalkar kalkmaz ne su nede süt içmeyin gün boyu bulantılarınızın artmasına sebep olur dediii ama ilaç içiyosun ne diim allah yardımcın olsunnnnn

Folik asit kulanmayı bırakan arkadaşlar dr. ortalama kaçıncı haftanızda kesti ilacı? Kaç haftadan sonra işe yaramıyormuş artık?

ben 10 haftalık gittiğimde hiç içmedim demiştim doktorda zaten folic asidi kesme zamanı gelmiş dedi içmesende olur dedi hamile kalmadan üç ay iççektin bide 10 haftalığa kadarrrrrr işte canımmmmmm

inşallah canım geçeceği günü iple çekiyorum istediğim herşeyden doya doyaa yesemmmmmm tiksintilerimiz geçse sabah sabah acı sular kusmasakkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84: inşallah inşallahhhhhhh allah yardımcımız olsunnnnn

limitini sordum ben arkadaşlar. günde 1,5-2 litre içilecek mutlaka dedi.

oh ohhhh kebaplar falan iki adanalı buldunuz birbirinizi kebap muhabbetleri dönmeye başladı bende burdan önce bir gıda firmasında çalışıyordum dikimevindede lokantamız vardı çok iyi adanadan urfadan gelme ustalarımız vardı ama maalesef o kesimde pek tutmadı kapandı benimde aklımda olsun sizi bilgilendiririm

valla öyle oldu leynacım sabah sabah rüyamızda mı gördük nedir bu arada ablam hamileyken rüyasında görmüştü gerçekten, ailece hastasıyız yani. neyse, bu konuyu kapiycam artık tıpppp.
bak işte ankaralıların ağız tadı yok, bu işten anlasalar kapanmazdı güzelim lokanta. sen kalk urfadan, adanadan usta getir, tutmasın kapansın. olacak şey miii

kıss ne güüsell anlatmışsıınnnnnnn halime şükredesimm geldii allahım sana çokk şükürr binlercee kess şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıss ne güüsell anlatmışsıınnnnnnn halime şükredesimm geldii allahım sana çokk şükürr binlercee kess şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaa hayatım adam ne hastalar görmüş yıllarca bebek bekleyen ve bu belirtilerin birini bile yaşayamadan bebeğine veda eden RABBİM BİZİ VE MELEKLERİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH....

Birşey olmaz canım korkulacak bir durum olmuyormuş genelde bu tür lekelenmeler. Benimki çok daha uzun sürdü. Senin maşallah bir günde olmuş bitmiş. Banada yumurtlamadan sonra kalan kistçiklerden oluşmuş olabilir, yada yerleşme olabilir filan demişti dr. ağrımda olduğu için serum takıldı. Ben spekuluma takıldım. Normalde kesinlikle helede erken dönemde spekulumla bakmazlar. Dr. belki bildiği başka bir şey vardır dicem ama, ilişkiyi bile bir çoğumuza özellikle kanama geçirenlere yasaklıyorlar, yada en aza indiriyorlar. Spekulum ilişkide açılan vajinayı 2 yada 3 kat daha fazla açıyor yani Allah korusun başka bir kanama olsa tetikleyebilecek etkiyi sağlar. Neyseki iyisin ve bebeğinde iyi çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarım :)

cinsiyeti belli oldumuu

canım sen tam yerine düşmüşsün başkette canına okurlar senin bak orta doğuya git orda türkan hanım var arkadaşımın teyzesi mütiş bilgili ve tatlı bir kadın tavsiye ederim

teşekkür ederim arkadaşım şu an ikimizde iyiyiz çok şükür önemli olanda bu...ama bu bilgi aklımın bir köşesinde kalsın...

aynı ağrılar bendede çoktu bu hafata geçti sabret geçer inş

yok daha değil belki 2 li testte olur inşallah olur denissle ben kızımız olacak diyoruz ama allahtan hayırlısı tabii seninle 1 gün varmış aramızda

benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor

leyna benim hala hiç miğdem bulanmadı ufakta olsa kasık ve bel ağrımda olmadı yani hiçbir hamilelik belirtim yok şimdi çok pis kafaya taktım benim vicudum direnç göstermiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…