aynen ben de aynı durumdayım. eşim zannediyor ki ben memnuniyetsizim, hiç bir şeyi beğenmiyorum sanıyor ama gerçekten güzel değil. Allah affetsin, bunlara da şükür tabi ama yine de insan özlüyor alıştığı tatları.
demek ankaradasıın heyyo bir ankaralı daha :) bak leyna ve advocate de ankarada, birkaç arkadaş daha var. söğütözünde çalışıyorum ben, akp nin oralarda işyerim. keçiörende oturuyorum. ya sen?
Kızlar bulantılar dışında bel yada kasık ağrısı sızısı varmıı? Ne çok soru sordum dimi bugünBenim geçen haftaya göre hafifledi biraz ilk defa bugün bel ağrım olsu sabah zor kalktım. Bazen bir anda karnımda anlık saliselik acı hissediyorum hemen geçiyor. Göğüslerimdeki hassasiyet ilk zamanki gibi değil, çok hafif var. Bu ara dudaklarım çok çatlıor ve soyuluyor. Diş etlerim bir ara çok sızladı daha sık fırçalamaya başladım. Sizler nasılsınız?
bende meb de çalışıyorum.daha doğrusu bağlı bir sandıkta.dikimevinde işyerim.ev de kurtuluşta..ankarada güzel bi kebapçı bulursan tavsiyeler açığım canım
Kızlar bulantılar dışında bel yada kasık ağrısı sızısı varmıı? Ne çok soru sordum dimi bugünBenim geçen haftaya göre hafifledi biraz ilk defa bugün bel ağrım olsu sabah zor kalktım. Bazen bir anda karnımda anlık saliselik acı hissediyorum hemen geçiyor. Göğüslerimdeki hassasiyet ilk zamanki gibi değil, çok hafif var. Bu ara dudaklarım çok çatlıor ve soyuluyor. Diş etlerim bir ara çok sızladı daha sık fırçalamaya başladım. Sizler nasılsınız?
Ben iki gün önce kuaföre gittimyaklaşık 20 gündür kaç saç maç herşey berbattı salmıştım kendimi iyice bu ara toparlandım ama ancak göz makyajı yapıyorum, fondöten pudra allık filan sürmüyorum kokusu miğdemi mahfediyor rujunda kokusu iğrenç geliyor.
benim olayım film gibi zeynepcim. şimdi bende guatr var. tiroid hormonu almam gerekiyor her sabah aç karnına. uzun süre bişe yememem lazım. ama aç karnına su içince ne olduğunu tahmin edebiliyorsundur, ilaç da çıkıyor tabi bu arada. onu içmemek de çok riskli. ben de her sabah 5'te kalkıyorum. içip tekrar yatıyorum. 6 buçuk civarı uyanıyorum, güne başlıyorum. o arada onu sindirmiş oluyorum. uyandıktan 5-10 dk sonra wc ye taşınıyorum. ama hem akşam yediklerimi, hem sabah içtiğim suyu sindirmiş olduğum için gıda namına hiçbir şey çıkmıyor , senin söylediğin gibi safra çıkıyorboğazım mahvoluyor, dişleri de kötü etkiliyormuş. çok iyi fırçalayın dişlerinizi, boğazınıza gargara yapın arkadaşlar. geçen sabah 5te uyanamadığım için geç içtim ilacımı, o su beni mahvetti. ben de evden çıkarken sadece bir kaşık nutella yiyorum, tek bir yudum su içerek çıkıyorum. yoksa onlar da çıkacak. bu arada bulantım saat 8 buçuk 9'a kadar sürüyor, sonrasında genel olarak iyiyim.
Folik asit kulanmayı bırakan arkadaşlar dr. ortalama kaçıncı haftanızda kesti ilacı? Kaç haftadan sonra işe yaramıyormuş artık?
günaydın canım.. ben de her sabah istisnasız (çok şükür evden çıkmadan) aç karnına çıkarıyorum senin gibi ama benimki sarı :) kız kardeşimde ctesi doğum yaptı aynı bizim gibiydi. 13-15 haftada geçme ihtimali yüksek.inşallah şanslı gruptanızdır canım..
Yaa demek sendede olduu :44: Su ihtiyacımız dahamı fazla oluyor acaba? Gerçi ben çok fazla su içiyorum. Yada çok su içtiğimiz için böbrekler dahamı hızlı çalışıyor? Bunu mutlaka sorucam doktora. Üç defa oldu resmen bıçak saplanıyor gibi...
bende meb de çalışıyorum.daha doğrusu bağlı bir sandıkta.dikimevinde işyerim.ev de kurtuluşta..ankarada güzel bi kebapçı bulursan tavsiyeler açığım canım
evin ve işin çok yakın, ne güzel. benim biri şam da biri fizan da.
tamam kesinlikle söylerim, sizler de bana söyleyin. geçen yıla kadar köroğlunda uğur mumcu caddesinin sonunda adana taşköprü lokantası vardı, kapandı, çok da iyi iş yapıyordu halbuki. haber verelim birbirimize mutlaka.
oh ohhhh kebaplar falan iki adanalı buldunuz birbirinizi kebap muhabbetleri dönmeye başladı bende burdan önce bir gıda firmasında çalışıyordum dikimevindede lokantamız vardı çok iyi adanadan urfadan gelme ustalarımız vardı ama maalesef o kesimde pek tutmadı kapandı benimde aklımda olsun sizi bilgilendiririm
ah hanzadeciğim ben hamile kalmadan önce 2 bilemedin 3 günde 1 bardak su içerdim hiç aklıma gelmezdi benimki büyük ihtimal susuzluktan şimdi kendimi zorlayarak günde 1 litre içiyorum ama gel bide bana sor çatlayacak gibi oluyorum...bel ağrısına gelince yine kendimden bahsedicem diyeceksizin bu kızında iyiki bir doktoru varmış
dün doktora belim çok ağrıyor dedim koca bir kahkaha attı sonra dedi ki; bana baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı sırt ağrısı uykuya meyil şikayetleriyle gelmeyeceksin çünkü bunlar hamilelikte beklediğimiz durumlar ardından ekledi;
vücut karnındaki şeyi şu an kanser sanıyor ve onu atmak için elinden geleni yapıyor ve bu bulantılar ağrılar sızılar senin vücudunun gösterdiği direnç..direnç ne kadar çok artarsa bebeğin o kadar sağlam durur.... bu açıklama beni çok tatmin etti kızlar sizde okuyun bunu bebeklerinizin sizi ne kadar çok sevdiğini gitmek istemediğini anlayın ve sabredin...[/B]
kıss ne güüsell anlatmışsıınnnnnnn halime şükredesimm geldii allahım sana çokk şükürr binlercee kess şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
ciddimisin ben mersinde yaşıyorum ama buraya güvenmediğim için adana başkent hastanesine gidiyorum..bu konuda hiç bir bilgim yok dr acayip güvendiğim için aklıma hiç öyle birşey gelmedi..ilaç vermemesi garibime gitti..şua n iyiyim kanama durdu inşallah bir daha olmaz birde nedenini açıklayamadı.??
zaten kontroller 2 haftada 1 oluyor ya bende 6 nisanda tam 12 haftalık oluyorum 2li test zamanına denk geliyor hiç bir test istemedi benden şimdilik hepsini 2 hafta sora yapıcam dedi birsürü test saydı kızım büyüyor teyzesi koca kız olduk dün kollarını sallıyodu yavrum benim ultrasındada kollar havada çıkmış bu arada sen istediğin kadar sor seve seve cevaplıyorum
ciddimisin ben mersinde yaşıyorum ama buraya güvenmediğim için adana başkent hastanesine gidiyorum..bu konuda hiç bir bilgim yok dr acayip güvendiğim için aklıma hiç öyle birşey gelmedi..ilaç vermemesi garibime gitti..şua n iyiyim kanama durdu inşallah bir daha olmaz birde nedenini açıklayamadı.??
birşey olmaz canım korkulacak bir durum olmuyormuş genelde bu tür lekelenmeler. Benimki çok daha uzun sürdü. Senin maşallah bir günde olmuş bitmiş. Banada yumurtlamadan sonra kalan kistçiklerden oluşmuş olabilir, yada yerleşme olabilir filan demişti dr. Ağrımda olduğu için serum takıldı. Ben spekuluma takıldım. Normalde kesinlikle helede erken dönemde spekulumla bakmazlar. Dr. Belki bildiği başka bir şey vardır dicem ama, ilişkiyi bile bir çoğumuza özellikle kanama geçirenlere yasaklıyorlar, yada en aza indiriyorlar. Spekulum ilişkide açılan vajinayı 2 yada 3 kat daha fazla açıyor yani allah korusun başka bir kanama olsa tetikleyebilecek etkiyi sağlar. Neyseki iyisin ve bebeğinde iyi çok geçmiş olsun tekrarlamaz umarım :)
canım sen tam yerine düşmüşsün başkette canına okurlar senin bak orta doğuya git orda türkan hanım var arkadaşımın teyzesi mütiş bilgili ve tatlı bir kadın tavsiye ederim
cinsiyeti belli oldumuu
yok daha değil belki 2 li testte olur inşallah olur denissle ben kızımız olacak diyoruz ama allahtan hayırlısı tabii seninle 1 gün varmış aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?