2011 Ekim Anneleri

İlk hamileliğim... gerçi boyum 1,75 benim ama yine de fazla tabi bu kilo...

anladım canım maşşallah deyim önce sanadesene kilo boy filan göstermiyo beni görsem boy 1 60 top gibiyim ben amanın tombul topallahım saglıklıcana almamızı nasip etsin işşallah bebeklerimizi kucaklarımıza

bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum hemen anladın neyden bahsettiğini burdaki kimse yemek bilmiyor aç geziyorum resmen yağsız salçasız baharatsız nasıl yerler o yemekleri açım diye ağlıyorum bende giremiyorum mutfağa

ne zahmeti olur mu öyle şey. güven hastanesi de uygunmuş, saati de çok iyi ama misafirim gelicek benim bu hafta, pazara almaya gayret ederim. pazar gelirlerse cumartesi geliriimm :)
e yalan değil bir yerde, görmedik, yani ben görmedim senin de ilk bebeğin amaann gidelim işte. eve kapanıp hasta gibi olmaktansa tadını çıkaralım.

evet evet tamam işte oooo. ta kendisi. ankara da farklı değil canım. damak tadıma göre bir yer bulamadım on yıldır burdayım yok yok yokk. bir yer vardı ama iki yıl önce kapandı maalesef. Hastane yemeği gibi buranın yemekleri de. acılı, yağlı, biber salçalı, baharatlı olacak yemekler. ama gel gör ki eşim de sevmiyor. neyse ki evde yemiyoruz, yoksa anlaşamazdık. kayınvalidemde yiyoruz akşamları.

bende kilo 1,75 boya rağmen fazlasıyla görünüyor. ama tabi önemli olan bebeklerimizin sağlığı, o sağlıklı olsun da başka bişi istemiyorum

Kızlar dün yana yakıla aradığım ''meyve'' yi buldum ve yedim çok mutluyummmmmmm :)))
bu akşam gene yesem çok mu gelmiş olur? Ham meyve yemek zararlıdır di mi?

burda millet bayılıyor yemeklerime bende öğrenin diyorum bu yemeklerle ömür mü geçer

burda millet bayılıyor yemeklerime bende öğrenin diyorum bu yemeklerle ömür mü geçer

eminim çok güzeldir. ellerine sağlık. yapmayı öğrenseler de yemek biraz sorun olur. damak tadıyla ilgili, alışkanlıkları değişmiyor kolay kolay. yani benim çevremde öyle. yoksa ben de güzel yemek yaparım

ben gidiyoruumm akşam olmuş. mesai bitti. görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlar

çok sevinirim sende ayarlayıp gelebilirsen...ben evde tıkılıp kalınca psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. ne zaman ki çıkıp geziyorum ne mide bulantısı kalıyo ne halsizlik...o yüzden bence de tadını çıkarmak lazım. bu eğitimlere de elimizden geldiğince katılalım...

istanbuldakiler
memorial şişli her ctesi 16:30-17:30 arası hamilelik yogası var bedava
haberiniz olsun

slm kızlarr bu testlerı bugun bende yaptırdım bu testlerden başka testlerde vardı medıcal park ta dr bu testlerın tutarı 537 tl dedıler bende gıttım bakırköy kadın doğum hastanesınde bedava yaptırdımm aldım sonucları dr ma gıttım herşey gzüel maşallah bebeğimin kalbi küt küt atıoo çokkkk güzelldii

sağlıklı bir bebek dedii çokk mutluyummmmm

darısı herkesın basınaaa inşallah maşallahh

Ya bu nasıl bir soygundur? Bakırköy'e gitmeseydin 537 mi verecektin yani? Bu testlerin hepsinin gerekli olduğunu sanmıyorum sırf para kazanmak için mutluluğumuzdan yararlanıyorlar yaaaa

Ya bu nasıl bir soygundur? Bakırköy'e gitmeseydin 537 mi verecektin yani? Bu testlerin hepsinin gerekli olduğunu sanmıyorum sırf para kazanmak için mutluluğumuzdan yararlanıyorlar yaaaa

kesınlıkle cnm ssk dakı dr da aynısını söledı zatenn tahlıllerın hepsını yapmadılar sonucları dr uma götürünce bunlarda yeter sımdılık dedı

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum...bu sabah kalktım pembe bir kanama oldu...dr aradım hemen gittik...muayene etti spekulumla baktı aktif bir kanama yok dedi...bebeğe baktık kalp atışını dinletti kuzucum c.tesi boyu 1.83 tü bugün 2.10 olmuş...sorun yok dedi ama ben yinede korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bu konuda bilgisi olan varmı

korkma kma canımmabenımde 17 sınde aynı sey oldu şükür bebısde bende ıyıyım kanamanın sebebıde yok ortada neden oldugunu söylemedıler şimdi herşey yolunda yorma kendını sadece dedı süreklı dinlen dedı sende sırtustu yat ve dınlen uzanma dolaplara çamasır asma bırsey kaldırma

anladım canım hiç bir iş yapmıyorum inan...ben çalışıyorum ama bütün gün oturuyorum rahatım aslında...çok korktum ama allah kimseye yaşatmasın...sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alalım inşallah. Sanada çok geçmiş olsun..

artık bir jinekolog kadar bilgim var bebeğin ne kadarlık öncelikle ,akıntı ağrılımıydı üzüldüğün bir sorun yaşadın mı birde kesenin içinde kan gözüküyormuydu

korkma korktukça sorunlar büyüyor ben neler yaşadım çok şükür iyiyiz şimdi sakin ol ya varya hastanede şakı şakır kanaması olupta doğuranlar gördüm bir hemşire vardı 9 ay sürmüş kanaması sedn doktorunla irtibatını kesme tedbir al takdir rabbimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…