İlk hamileliğim... gerçi boyum 1,75 benim ama yine de fazla tabi bu kilo...
aslında canımın istediği birkaç şey var ama bunlar değil. normalde bunların olması lazım, yani filmlerde kitaplarda hep öyle oluyor :)
acılı, yağlı, ekşili, tuzlu şeyler gece gece aklımdan. böyle ısırınca yağ damlayan yiycekler. adını vermeyeyim şimdi. neyse ki geçiyor hemen, gerçi önceden de çok severdim. biraz adanalıyım daa.
canım zahmet olmuş sana teşekkür ederim. gerçekten fiyatlar uygun dediğin gibi hamilelerin yogasında pek bişey yok diye herhalde fiyatlar makul bende bi yoga merkezini internetten araştırdım 4 seans 100 TL 8 seans 150 TL 1.5 saatmiş ama bunların seansları
bu arada güven hastanesi eğitimi de varmış bu cts saat 12:00 da başlıyor 13:30 da bitiyor. galiba ona da gidicem görmemişin bi bebeği oluyo durumu benimki galiba
bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum hemen anladın neyden bahsettiğini burdaki kimse yemek bilmiyor aç geziyorum resmen yağsız salçasız baharatsız nasıl yerler o yemekleri açım diye ağlıyorum bende giremiyorum mutfağa
anladım canım maşşallah deyim önce sanadesene kilo boy filan göstermiyo beni görsem boy 1 60 top gibiyim ben amanın tombul top allahım saglıklıcana almamızı nasip etsin işşallah bebeklerimizi kucaklarımıza
aynıyız ay negüzel 2li testi dün yaptırdık sen yaptırdınmı?cok merak ediyorum benle aynı haftalarda olupta neler yaşıyosunuzz yaaa
evet evet tamam işte oooo. ta kendisi. ankara da farklı değil canım. damak tadıma göre bir yer bulamadım on yıldır burdayım yok yok yokk. bir yer vardı ama iki yıl önce kapandı maalesef. Hastane yemeği gibi buranın yemekleri de. acılı, yağlı, biber salçalı, baharatlı olacak yemekler. ama gel gör ki eşim de sevmiyor. neyse ki evde yemiyoruz, yoksa anlaşamazdık. kayınvalidemde yiyoruz akşamları.
burda millet bayılıyor yemeklerime bende öğrenin diyorum bu yemeklerle ömür mü geçer
ne zahmeti olur mu öyle şey. güven hastanesi de uygunmuş, saati de çok iyi ama misafirim gelicek benim bu hafta, pazara almaya gayret ederim. pazar gelirlerse cumartesi geliriimm :)
e yalan değil bir yerde, görmedik, yani ben görmedim senin de ilk bebeğin amaann gidelim işte. eve kapanıp hasta gibi olmaktansa tadını çıkaralım.
idrar tahlili
kan sayımı
tiroid st
vdrl,kan
anti hcv
anti hıv
hbs ag
rubella
toksoplas
toksoplas
faturada yazan bunlar canım 4 tüp kan birde idrar aldılar bugün sonuçları çıkacak, bana kan grubumu sadece sordular :26:
slm kızlarr bu testlerı bugun bende yaptırdım bu testlerden başka testlerde vardı medıcal park ta dr bu testlerın tutarı 537 tl dedıler bende gıttım bakırköy kadın doğum hastanesınde bedava yaptırdımm aldım sonucları dr ma gıttım herşey gzüel maşallah bebeğimin kalbi küt küt atıoo çokkkk güzelldii
sağlıklı bir bebek dedii çokk mutluyummmmm
darısı herkesın basınaaa inşallah maşallahh
Ya bu nasıl bir soygundur? Bakırköy'e gitmeseydin 537 mi verecektin yani? Bu testlerin hepsinin gerekli olduğunu sanmıyorum sırf para kazanmak için mutluluğumuzdan yararlanıyorlar yaaaa
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum...bu sabah kalktım pembe bir kanama oldu...dr aradım hemen gittik...muayene etti spekulumla baktı aktif bir kanama yok dedi...bebeğe baktık kalp atışını dinletti kuzucum c.tesi boyu 1.83 tü bugün 2.10 olmuş...sorun yok dedi ama ben yinede korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bu konuda bilgisi olan varmı
korkma kma canımmabenımde 17 sınde aynı sey oldu şükür bebısde bende ıyıyım kanamanın sebebıde yok ortada neden oldugunu söylemedıler şimdi herşey yolunda yorma kendını sadece dedı süreklı dinlen dedı sende sırtustu yat ve dınlen uzanma dolaplara çamasır asma bırsey kaldırma
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum...bu sabah kalktım pembe bir kanama oldu...dr aradım hemen gittik...muayene etti spekulumla baktı aktif bir kanama yok dedi...bebeğe baktık kalp atışını dinletti kuzucum c.tesi boyu 1.83 tü bugün 2.10 olmuş...sorun yok dedi ama ben yinede korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama bu konuda bilgisi olan varmı
anladım canım hiç bir iş yapmıyorum inan...ben çalışıyorum ama bütün gün oturuyorum rahatım aslında...çok korktum ama allah kimseye yaşatmasın...sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alalım inşallah. Sanada çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?