TUsuBAsa
leyna+
pink20
denisss_ruj
hanzadee
endleeslove
günaydıınn cannlarrrrrrr nasılsınızzz bugünnn ben yine sabahı kusarak açtımm yeşil jel gibi bişi kusuyorum her sabahhhh bu sefer işyerine gelincede kustum buda yeni çıktı yeşil köpük sanki sabun yemişim yaaaaa sizede oluyomu kızlar yeşil su kusuyomusunuz safara atıyomuşum sizde aç karnınamı kusuyosunuz yoksa yediklerinizimi kusuyosunuzzzzzzz
evet evet tamam işte oooo. ta kendisi. ankara da farklı değil canım. damak tadıma göre bir yer bulamadım on yıldır burdayım yok yok yokk. bir yer vardı ama iki yıl önce kapandı maalesef. Hastane yemeği gibi buranın yemekleri de. acılı, yağlı, biber salçalı, baharatlı olacak yemekler. ama gel gör ki eşim de sevmiyor. neyse ki evde yemiyoruz, yoksa anlaşamazdık. kayınvalidemde yiyoruz akşamları.
günaydın canım benim afiyet bal şeker olsun yarasın yediklerin sanada bebişinede
dün muayenem çok güzel geçti bebeğimde gayet iyi çok şükür hiç bir sorun yok 3cm olmuşuz doktor bana benzediğini söyledi ilaç içmeyi(folik asit dahil) yasakladı saç boyatmamı yasakladı onun haricinde herşey serbest dedi hamilelik modundan çıkıp normal hayatına dönüyorsun dedi 6 nisanda 2 li test yapcaz yani kısacası çok çok çok memnun kaldım...
evet yaa ankara yemek konusunda berbat.bende 9 senedir burdayım.kimseye anlatamadım kötü damak tatlarını.eşim nereye götürse beni beğenmedim yemekleri.ben onu adana götürünce anladı beniartık oda ankarada dışarda yemek yemiyor
çok güzel canım çok çok sevindim maşallah size
3 cm ha :) koca kız olmuş kuzucun
daha kolay nasıl gelebilirim, çok geç randevu tarihi filan dedin mi? tiroid durumunu naptın? ben de savcı gibi sabah sabah töbe töbee.
TUsuBAsa
leyna+
pink20
denisss_ruj
hanzadee
endleeslove
günaydıınn cannlarrrrrrr nasılsınızzz bugünnn ben yine sabahı kusarak açtımm yeşil jel gibi bişi kusuyorum her sabahhhh bu sefer işyerine gelincede kustum buda yeni çıktı yeşil köpük sanki sabun yemişim yaaaaa sizede oluyomu kızlar yeşil su kusuyomusunuz safara atıyomuşum sizde aç karnınamı kusuyosunuz yoksa yediklerinizimi kusuyosunuzzzzzzz
Spekulumla bakmasına nasıl mmüsade ettin? Ben asla izin vermezdim. Benimde başıma aynı şey geldi, karından ultraon ile baktı dr. daha sonra serum takıldı. 15 gün sadece wc ihtiyacı için kalkarak istirahat ettim. Bunun yanısıra progestan kullandım. Hala kullanıyorum. Çok kızdım varya yani o farklı bir kanama olsa spekulumla dahada beter olacak Allah korusun! Nasıl dr. anlamadım.
Folik asit kulanmayı bırakan arkadaşlar dr. ortalama kaçıncı haftanızda kesti ilacı? Kaç haftadan sonra işe yaramıyormuş artık?
hanzadeciğim daha dün gittim doktora ve hemen bıraktırdı folik asiti asla almayacaksın dedi folik asit hamileliğe hazırlık sürecinde kullanılır dedi ve kesinlikle ona sormadan parol bile içmeyecekmişim sadece 2 şeyi yasakladı 1-ilaç 2- saç boyatmak
hanzadeciğim daha dün gittim doktora ve hemen bıraktırdı folik asiti asla almayacaksın dedi folik asit hamileliğe hazırlık sürecinde kullanılır dedi ve kesinlikle ona sormadan parol bile içmeyecekmişim sadece 2 şeyi yasakladı 1-ilaç 2- saç boyatmak
kızlar ben bunu nette okumuştum 2 ay kullanım sonrası bir işlev görmüyor diye ama dr bana bırak falan demedi devam dedi..
gunaydın bütün annelere bugun bas agrısıyla uyandım mıgranım var benım o tuttu ılacta ıcemıyorum bakalım nasıl bıtıcek bugun
Evet canım senin yorumunu okuduktan sonra dikkatimi çekti bir kaç arkadaş daha bi iki gün önce yazmıştı folik asitle ilgili bir şeyler. Eğer gereksiz ise bende kesmek istiyorum dr. sorucam bu randevumda çünkü çok fazla ilaç alıyorum, en azından birini almasam bana kar, bazen böbreklerime kramp giriyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ne kadar faydası olsada mutlaka vücudun başka bir yerine zarar veriyorlar malesef. Dr. çok doğru söylemiş. Sonunda memnun kaldığın bir dr. bulmanada ayrıca sevindim :)
günaydın usluem. çok fena, bilirim. ağrıya yoğunlaşmamaya gayret et, ona şartlanma. güzel şeyler düşün. bebeğini kucağına almışsın, emziriyorsun, yıkıyorsun, tin tin geziyorsunuz, parka bahçeye gidiyosunuz, anne diye senin peşinden koşturuyor filan bak nasıl geçti dimi :)
bilgisayardan uzak durup, sessiz ve loş bir oda imkanın varsa orda dinlenmelisin. geçmiş olsun.
evet canım mutlaka sor yani folik asit vitamin yani çok zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum ama bütün ilaçlar mutlaka bir yeri yaparken bir yeri yıkıyor senin anlattığın gibi benimde böbreklerime ağrı giriyor 2-3 dakika böbrekler resmen zonkluyor sonra geçiyor kendiliğinden neyin nesiyse...
kızlar bulantılar dışında bel yada kasık ağrısı sızısı varmıı? Ne çok soru sordum dimi bugünBenim geçen haftaya göre hafifledi biraz ilk defa bugün bel ağrım olsu sabah zor kalktım. Bazen bir anda karnımda anlık saliselik acı hissediyorum hemen geçiyor. Göğüslerimdeki hassasiyet ilk zamanki gibi değil, çok hafif var. Bu ara dudaklarım çok çatlıor ve soyuluyor. Diş etlerim bir ara çok sızladı daha sık fırçalamaya başladım. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?