2011 Ekim Anneleri

benim olayım film gibi zeynepcim. şimdi bende guatr var. tiroid hormonu almam gerekiyor her sabah aç karnına. uzun süre bişe yememem lazım. ama aç karnına su içince ne olduğunu tahmin edebiliyorsundur, ilaç da çıkıyor tabi bu arada. onu içmemek de çok riskli. ben de her sabah 5'te kalkıyorum. içip tekrar yatıyorum. 6 buçuk civarı uyanıyorum, güne başlıyorum. o arada onu sindirmiş oluyorum. uyandıktan 5-10 dk sonra wc ye taşınıyorum. ama hem akşam yediklerimi, hem sabah içtiğim suyu sindirmiş olduğum için gıda namına hiçbir şey çıkmıyor , senin söylediğin gibi safra çıkıyor boğazım mahvoluyor, dişleri de kötü etkiliyormuş. çok iyi fırçalayın dişlerinizi, boğazınıza gargara yapın arkadaşlar. geçen sabah 5te uyanamadığım için geç içtim ilacımı, o su beni mahvetti. ben de evden çıkarken sadece bir kaşık nutella yiyorum, tek bir yudum su içerek çıkıyorum. yoksa onlar da çıkacak. bu arada bulantım saat 8 buçuk 9'a kadar sürüyor, sonrasında genel olarak iyiyim.

evet yaa ankara yemek konusunda berbat.bende 9 senedir burdayım.kimseye anlatamadım kötü damak tatlarını.eşim nereye götürse beni beğenmedim yemekleri.ben onu adana götürünce anladı beni artık oda ankarada dışarda yemek yemiyor

Maşallah cnm darısı başımıza inş :)

Folik asit kulanmayı bırakan arkadaşlar dr. ortalama kaçıncı haftanızda kesti ilacı? Kaç haftadan sonra işe yaramıyormuş artık?

aynen ben de aynı durumdayım. eşim zannediyor ki ben memnuniyetsizim, hiç bir şeyi beğenmiyorum sanıyor ama gerçekten güzel değil. Allah affetsin, bunlara da şükür tabi ama yine de insan özlüyor alıştığı tatları.
demek ankaradasıın heyyo bir ankaralı daha :) bak leyna ve advocate de ankarada, birkaç arkadaş daha var. söğütözünde çalışıyorum ben, akp nin oralarda işyerim. keçiörende oturuyorum. ya sen?

zaten kontroller 2 haftada 1 oluyor ya bende 6 nisanda tam 12 haftalık oluyorum 2li test zamanına denk geliyor hiç bir test istemedi benden şimdilik hepsini 2 hafta sora yapıcam dedi birsürü test saydı kızım büyüyor teyzesi koca kız olduk dün kollarını sallıyodu yavrum benim ultrasındada kollar havada çıkmış bu arada sen istediğin kadar sor seve seve cevaplıyorum

Son düzenleme:
gunaydın bütün annelere bugun bas agrısıyla uyandım mıgranım var benım o tuttu ılacta ıcemıyorum bakalım nasıl bıtıcek bugun

günaydın canım.. ben de her sabah istisnasız (çok şükür evden çıkmadan) aç karnına çıkarıyorum senin gibi ama benimki sarı :) kız kardeşimde ctesi doğum yaptı aynı bizim gibiydi. 13-15 haftada geçme ihtimali yüksek.inşallah şanslı gruptanızdır canım..

ciddimisin ben mersinde yaşıyorum ama buraya güvenmediğim için adana başkent hastanesine gidiyorum..bu konuda hiç bir bilgim yok dr acayip güvendiğim için aklıma hiç öyle birşey gelmedi..ilaç vermemesi garibime gitti..şua n iyiyim kanama durdu inşallah bir daha olmaz birde nedenini açıklayamadı.??

Folik asit kulanmayı bırakan arkadaşlar dr. ortalama kaçıncı haftanızda kesti ilacı? Kaç haftadan sonra işe yaramıyormuş artık?

hanzadeciğim daha dün gittim doktora ve hemen bıraktırdı folik asiti asla almayacaksın dedi folik asit hamileliğe hazırlık sürecinde kullanılır dedi ve kesinlikle ona sormadan parol bile içmeyecekmişim sadece 2 şeyi yasakladı 1-ilaç 2- saç boyatmak

kızlar ben bunu nette okumuştum 2 ay kullanım sonrası bir işlev görmüyor diye ama dr bana bırak falan demedi devam dedi..

benım doktorumda sac boyatma perma oje hepsı yasak dedı .ojeyı sılmek ıcın kulandıgımız asetondakı maddeler derınden emıldıgı ıcın onuda yasakladı

Evet canım senin yorumunu okuduktan sonra dikkatimi çekti bir kaç arkadaş daha bi iki gün önce yazmıştı folik asitle ilgili bir şeyler. Eğer gereksiz ise bende kesmek istiyorum dr. sorucam bu randevumda çünkü çok fazla ilaç alıyorum, en azından birini almasam bana kar, bazen böbreklerime kramp giriyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ne kadar faydası olsada mutlaka vücudun başka bir yerine zarar veriyorlar malesef. Dr. çok doğru söylemiş. Sonunda memnun kaldığın bir dr. bulmanada ayrıca sevindim :)

kızlar ben bunu nette okumuştum 2 ay kullanım sonrası bir işlev görmüyor diye ama dr bana bırak falan demedi devam dedi..

genellikle doktorlar böyle ince konularında birbirlerinden farklı düşünüyorlar en iyisi doktoruna güvenmek ve onun dediğini yapmak

gunaydın bütün annelere bugun bas agrısıyla uyandım mıgranım var benım o tuttu ılacta ıcemıyorum bakalım nasıl bıtıcek bugun

günaydın usluem. çok fena, bilirim. ağrıya yoğunlaşmamaya gayret et, ona şartlanma. güzel şeyler düşün. bebeğini kucağına almışsın, emziriyorsun, yıkıyorsun, tin tin geziyorsunuz, parka bahçeye gidiyosunuz, anne diye senin peşinden koşturuyor filan bak nasıl geçti dimi :)
bilgisayardan uzak durup, sessiz ve loş bir oda imkanın varsa orda dinlenmelisin. geçmiş olsun.

evet canım mutlaka sor yani folik asit vitamin yani çok zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum ama bütün ilaçlar mutlaka bir yeri yaparken bir yeri yıkıyor senin anlattığın gibi benimde böbreklerime ağrı giriyor 2-3 dakika böbrekler resmen zonkluyor sonra geçiyor kendiliğinden neyin nesiyse...

saol cnm ya yazdıklarını hayal edınce gercekten gectı :) bılgısayardan uzak durma gıbı bı ıhtımalım yok ne yazıkkı desinatorum ben ve butun ısım bılgısayarla onsuz hıc brsey olmuyo benım ısımde arada neysekı doamda tek basıma calısoyurm kapımı kapttım arada kafamı masaya koyurorum gozlerımı dınklendırmye calısıyorum

Kızlar bulantılar dışında bel yada kasık ağrısı sızısı varmıı? Ne çok soru sordum dimi bugün Benim geçen haftaya göre hafifledi biraz ilk defa bugün bel ağrım olsu sabah zor kalktım. Bazen bir anda karnımda anlık saliselik acı hissediyorum hemen geçiyor. Göğüslerimdeki hassasiyet ilk zamanki gibi değil, çok hafif var. Bu ara dudaklarım çok çatlıor ve soyuluyor. Diş etlerim bir ara çok sızladı daha sık fırçalamaya başladım. Sizler nasılsınız?

Yaa demek sendede olduu :44: Su ihtiyacımız dahamı fazla oluyor acaba? Gerçi ben çok fazla su içiyorum. Yada çok su içtiğimiz için böbrekler dahamı hızlı çalışıyor? Bunu mutlaka sorucam doktora. Üç defa oldu resmen bıçak saplanıyor gibi...

benimde belim hafif ağrıyor dediğin gibi karnıma arada bir sızı oluyor ama anlık geçiyor.dün bende gögüslerime baktım daha az agrı vardı hatta 2 aydır nerdeyse sütyeni çıkaramadım 1-2 denedim sağdan sola dönerken acayip acıyorlardı.ben böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…