2011 Ekim Anneleri

leyna benim hala hiç miğdem bulanmadı ufakta olsa kasık ve bel ağrımda olmadı yani hiçbir hamilelik belirtim yok şimdi çok pis kafaya taktım benim vicudum direnç göstermiyormu

Hayır hayatım öyle düşünme benimde aşırı bulantım olmadı sadece 1 hafta çok kötü oldum ve geçti. Doktorlar hiç bir belirti göstermeyen hastaların çok çanslı olduğunu söylüyorlar. Şöyle düşün, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bazı kadınlar yürüyemiyorlar bile kasılmalardan ağrılardan çok ağır çok kötü geçirenler var sen o zamanlarda ceylan gibi gezersin şikayetlerin olmaz benim kızkardeşim zıp zıp zıplıyordu hiç bir belirti yaşamadı ve çok sağlıklı bir çocuğu var . Gerçi biraz fazla hareketli tavanalrda filan geziyor ama napalım sağlıklı olsunda nerde gezerse gezsin dimi :) rahat ol :) iyi düşünelim ben artık kötü bişi düşünmek istemiyorum :)

teşekkür ederim canlarım umarım ii olur çok bekledik bebişimizi b u arada benide ekleyin listeye 11+5 olduk
yaş28,sat 27.12.2010 kilo 67 pıtpıtlarını duyduk hareketlerini gördük, 5.5 cm boyumuzda

benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor

Benimde 3 tane meleğim gitti, inşallah bu bebişlerimizi bize emanet eder rabbim, hep sözveriyorum ona çok iyi bakıcam ne olur emanet et allahım diye :)

Canım bir çoğumuzda oldu bu lekelenmeler istirahat ve ilaçlarla atlattık elhamdülillah benim 10 gün sürdü psikolojini çok iyi anlıyorum ama iyi olucak inşallah çok fazla su iç ve bolc aistirahat etmeye çalış geçicek tatlım geçicek :)

Benimde 3 tane meleğim gitti, inşallah bu bebişlerimizi bize emanet eder rabbim, hep sözveriyorum ona çok iyi bakıcam ne olur emanet et allahım diye :)

ayy gözlerimi doldurdun kızz allah iyiliğini versin rabbim evletlarımızı bizlere bağışlasın ağlıyorum hanzadeeeee

başın sağolsun hanzadecim dualarımız seninle ve tüm hamilelerle olucak inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al yavrunu kucağına..

canım ne güzel şeyler yazmışsın parmaklarına yüreğine sağlık

başın sağolsun canım Allah acısını göstermesin bebeğini sana bağışlasın inşallah hanzadee

tünaydın kızlar. herkes bugün de iidir umarım. ben gene bulantılarla uyandım. acayip bir mide yanması vs.
leyna bülent beyle dün randevun varmış, okudğum kadarıyla hersey normal. çok sevindim. bülent bey bana da aynı şeyleri söylüyor hep. kus, daha çok miden bulansın vs. ilaç ve boya aynen yasak. onun dışında ne istiyosan yap diyor. 11 nisanda benim ikili tarama ve diğer testlerim. insallah ozaman cinsiyetine dair de nbişiler söyler bakalım. bu arda bülent beye aşık olanlar varmış okuduğum kadarıyla:))) gercekten çok etkileyici bi doktorumuz var. özellikle giyim tarzına bayılıyorum ben de
bu arada senle benim satımız 13 ocak olarak biliyorum ama senin çizelgende daha küçük yazıyo. benim bugün tam 11 hafta oldu. umarım haftaya bugün bıçak gibi kesilir benim bu sızlanmalarım.
ha bu arada kızlardan birisi günde bir kaşık nutella yediğini yazmış. kızlar korkutmak gibi olmasın ama yeni doğum yapan bir arkadaşım sakın nutella yeme dedi bana. içinde bir katkı maddesi varmış ve çok zarrarlıymış. çok ayrıntı bilmiyorum sadece kulaktan dolma bu bilgiyi vereyimde üzerimde kalmasın.

ben yiyorum canım. 1 tatlı kaşığı yiyorum, şekerim düşmesin, yolda düşmeyim diye. yaa neymiş zararı çok merak ettim poff. tamam sağol

ben yiyorum canım. 1 tatlı kaşığı yiyorum, şekerim düşmesin, yolda düşmeyim diye. yaa neymiş zararı çok merak ettim poff. tamam sağol

bende bayılırım o merete. bi kavonauzu bi oturuşta bitirmişliğim var. ama bunu duyunca kestim. haa çikolata yiyorum. onsuz bi hayat düşünemiyorum, bitter yiyorum. tutamıyorum kendimi. ama nutelladaki ne bilmiyorum. kız beni özellikle uyardı. gerci kendim de öğrendiğimde bi kavonuzu çoktan bitirmiştim dedi. nurtopu gibi bi oğlu var şimdi. yani istersen sende başka bi çikolata markasına geç. milka falan. ne bilim. kıyamıyorum da şimdi sana:)

inan bebek için yaşadıklarım roman olur kafama takılanları bende hemen soruyorum.ben iki gündür pisikopata bağladım bugün sabah namazında eşime küstüm saatlerce ağladım ortada hiç birşey yok

hoşgeldin present benim bu gün tam 10 hafta oldu ama ultrasona göre 3 gün öndeyiz seninde öyledir muhtemelen demek aynı doktora gidiyorum çok mutlu oldummmm mükemmel bir insan bülent bey dün tanıştım daha 6 nisanda 2 li testim var çarşambaya geliyo seninkide pazartesi hadi bakalım hayırlısı olsun bulantılarında bir an önce geçer inşallah arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…