leyna benim hala hiç miğdem bulanmadı ufakta olsa kasık ve bel ağrımda olmadı yani hiçbir hamilelik belirtim yok şimdi çok pis kafaya taktım benim vicudum direnç göstermiyormu
benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor
selam kızlar bende ekim annesi olucam işallah ama 2 gündür canım sıkkın kahve lekeler oldu kasık ağrımda var düşük tehlikesinden korkuyorum ultrason yaptık herşey normal ama korku var işallah bişi olmaz bebişimize
Benimde 3 tane meleğim gitti, inşallah bu bebişlerimizi bize emanet eder rabbim, hep sözveriyorum ona çok iyi bakıcam ne olur emanet et allahım diye :)
Benimde 3 tane meleğim gitti, inşallah bu bebişlerimizi bize emanet eder rabbim, hep sözveriyorum ona çok iyi bakıcam ne olur emanet et allahım diye :)
başın sağolsun hanzadecim dualarımız seninle ve tüm hamilelerle olucak inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al yavrunu kucağına..Benimde 3 tane meleğim gitti, inşallah bu bebişlerimizi bize emanet eder rabbim, hep sözveriyorum ona çok iyi bakıcam ne olur emanet et allahım diye :)
Hayır hayatım öyle düşünme benimde aşırı bulantım olmadı sadece 1 hafta çok kötü oldum ve geçti. Doktorlar hiç bir belirti göstermeyen hastaların çok çanslı olduğunu söylüyorlar. Şöyle düşün, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bazı kadınlar yürüyemiyorlar bile kasılmalardan ağrılardan çok ağır çok kötü geçirenler var sen o zamanlarda ceylan gibi gezersin şikayetlerin olmaz benim kızkardeşim zıp zıp zıplıyordu hiç bir belirti yaşamadı ve çok sağlıklı bir çocuğu var . Gerçi biraz fazla hareketli tavanalrda filan geziyor ama napalım sağlıklı olsunda nerde gezerse gezsin dimi :) rahat ol :) iyi düşünelim ben artık kötü bişi düşünmek istemiyorum :)
yemek zamanı
tünaydın kızlar. herkes bugün de iidir umarım. ben gene bulantılarla uyandım. acayip bir mide yanması vs.
leyna bülent beyle dün randevun varmış, okudğum kadarıyla hersey normal. çok sevindim. bülent bey bana da aynı şeyleri söylüyor hep. kus, daha çok miden bulansın vs. ilaç ve boya aynen yasak. onun dışında ne istiyosan yap diyor. 11 nisanda benim ikili tarama ve diğer testlerim. insallah ozaman cinsiyetine dair de nbişiler söyler bakalım. bu arda bülent beye aşık olanlar varmış okuduğum kadarıyla:))) gercekten çok etkileyici bi doktorumuz var. özellikle giyim tarzına bayılıyorum ben de
bu arada senle benim satımız 13 ocak olarak biliyorum ama senin çizelgende daha küçük yazıyo. benim bugün tam 11 hafta oldu. umarım haftaya bugün bıçak gibi kesilir benim bu sızlanmalarım.
ha bu arada kızlardan birisi günde bir kaşık nutella yediğini yazmış. kızlar korkutmak gibi olmasın ama yeni doğum yapan bir arkadaşım sakın nutella yeme dedi bana. içinde bir katkı maddesi varmış ve çok zarrarlıymış. çok ayrıntı bilmiyorum sadece kulaktan dolma bu bilgiyi vereyimde üzerimde kalmasın.
ayy gözlerimi doldurdun kızz allah iyiliğini versin rabbim evletlarımızı bizlere bağışlasın ağlıyorum hanzadeeeee
ben yiyorum canım. 1 tatlı kaşığı yiyorum, şekerim düşmesin, yolda düşmeyim diye. yaa neymiş zararı çok merak ettim poff. tamam sağol
Ağlamaa :) Amin canım hepimizin inşallah...
limitini sordum ben arkadaşlar. günde 1,5-2 litre içilecek mutlaka dedi.
inşallahhh denizim o günleride görürüz nesilden nesile kadınlar kulübü hahahah
konyaaaaa bende üniversiteyi orda okudum karapınarda sen neresinde oturuyosun?
İnşallah canım psikolojim bir garip ağrım olunca aman bişi oldumu, olmayınca aman bebek gelişmiyormu? diye düşünüyorum bu nasıl bir psikoloji anlamıyorum, sanırım kafayı yedimneyseki sizler varsınız ve ben sizlerle konuştukça açılıyorum, rahatlıyorum merak ettiklerimi, tedirgin olduğum konuları rahatlıkla paylaşabiliyorum aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok güzel... Birbirimize danışabilmemiz, yardımcı olmamız, elimizden geleni yapmaya çalışmamız ayrıca beni çok mutlu ediyor. Bir şey olunca hemen sizlere koşabiliyorum, iyiki varsınız :)
hoşgeldin present benim bu gün tam 10 hafta oldu ama ultrasona göre 3 gün öndeyiz seninde öyledir muhtemelen demek aynı doktora gidiyorum çok mutlu oldummmmtünaydın kızlar. herkes bugün de iidir umarım. ben gene bulantılarla uyandım. acayip bir mide yanması vs.
leyna bülent beyle dün randevun varmış, okudğum kadarıyla hersey normal. çok sevindim. bülent bey bana da aynı şeyleri söylüyor hep. kus, daha çok miden bulansın vs. ilaç ve boya aynen yasak. onun dışında ne istiyosan yap diyor. 11 nisanda benim ikili tarama ve diğer testlerim. insallah ozaman cinsiyetine dair de nbişiler söyler bakalım. bu arda bülent beye aşık olanlar varmış okuduğum kadarıyla:))) gercekten çok etkileyici bi doktorumuz var. özellikle giyim tarzına bayılıyorum ben de
bu arada senle benim satımız 13 ocak olarak biliyorum ama senin çizelgende daha küçük yazıyo. benim bugün tam 11 hafta oldu. umarım haftaya bugün bıçak gibi kesilir benim bu sızlanmalarım.
ha bu arada kızlardan birisi günde bir kaşık nutella yediğini yazmış. kızlar korkutmak gibi olmasın ama yeni doğum yapan bir arkadaşım sakın nutella yeme dedi bana. içinde bir katkı maddesi varmış ve çok zarrarlıymış. çok ayrıntı bilmiyorum sadece kulaktan dolma bu bilgiyi vereyimde üzerimde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?