yok daha değil belki 2 li testte olur inşallah olur denissle ben kızımız olacak diyoruz ama allahtan hayırlısı tabii seninle 1 gün varmış aramızda
oh ohhhh kebaplar falan iki adanalı buldunuz birbirinizi kebap muhabbetleri dönmeye başladı bende burdan önce bir gıda firmasında çalışıyordum dikimevindede lokantamız vardı çok iyi adanadan urfadan gelme ustalarımız vardı ama maalesef o kesimde pek tutmadı kapandı benimde aklımda olsun sizi bilgilendiririm
benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor
başın sağ olsun zeynep. Allah onların acısını tekrar yaşatmasın bu sefer seninle kalsın meleğin inşallah.Kız-erkek ikisi de sıcacıktır yaa :)
benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor
leyna benim hala hiç miğdem bulanmadı ufakta olsa kasık ve bel ağrımda olmadı yani hiçbir hamilelik belirtim yok şimdi çok pis kafaya taktım benim vicudum direnç göstermiyormu
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunda çocuklarımız geçmiş olsun sanada inşallah bu bebeğin seni üzmez yalnızlık zordur Allah yardımcın olsun ama biz elimizden geldiğinde burdan almaya çalışırız yalnızlığını neredesin sen ?
konya beyşehirdeyim bu site bana çok iyi geliyor düşük tehlikesinden işede gidemiyorum
inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunda çocuklarımız geçmiş olsun sanada inşallah bu bebeğin seni üzmez yalnızlık zordur Allah yardımcın olsun ama biz elimizden geldiğinde burdan almaya çalışırız yalnızlığını neredesin sen ?
ay sorma yslzytncim benimde hiiiiiiç bulanmadı midem maşallah bize aşeremedim aşermek istiyorum mesela ama canım hiç bişey istemiyor sadece belim ağrıyor onun haricinde beni sızlandıracak kadar bir ağrım sızım yok senin vücudun kabul etmiş işte akılllııııım ne güzel şükretttt
selam kızlar bende ekim annesi olucam işallah ama 2 gündür canım sıkkın kahve lekeler oldu kasık ağrımsda var düşük tehlikesinden korkuyorum ultrason yaptık herşey normal ama korku var işallah bişi olmaz bebişi
inan çevremde kim varsa aynı sorundan şikayetçi yediklerimizen mi stresli hayattan mı bilmem bişey olmaz canım dinlen geçer
ah hanzadeciğim ben hamile kalmadan önce 2 bilemedin 3 günde 1 bardak su içerdim hiç aklıma gelmezdi benimki büyük ihtimal susuzluktan şimdi kendimi zorlayarak günde 1 litre içiyorum ama gel bide bana sor çatlayacak gibi oluyorum...bel ağrısına gelince yine kendimden bahsedicem diyeceksizin bu kızında iyiki bir doktoru varmış
dün doktora belim çok ağrıyor dedim koca bir kahkaha attı sonra dedi ki; bana baş ağrısı mide bulantısı bel ağrısı sırt ağrısı uykuya meyil şikayetleriyle gelmeyeceksin çünkü bunlar hamilelikte beklediğimiz durumlar ardından ekledi;
vücut karnındaki şeyi şu an kanser sanıyor ve onu atmak için elinden geleni yapıyor ve bu bulantılar ağrılar sızılar senin vücudunun gösterdiği direnç..direnç ne kadar çok artarsa bebeğin o kadar sağlam durur.... bu açıklama beni çok tatmin etti kızlar sizde okuyun bunu bebeklerinizin sizi ne kadar çok sevdiğini gitmek istemediğini anlayın ve sabredin...[/B]
selam kızlar bende ekim annesi olucam işallah ama 2 gündür canım sıkkın kahve lekeler oldu kasık ağrımda var düşük tehlikesinden korkuyorum ultrason yaptık herşey normal ama korku var işallah bişi olmaz bebişimize
bizim kızlar da büyür, tanışır, kendi kulüplerinde görüşür, bu bir aile geleneği olurmuş
bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum burdada yemek kültürü bizden farklı restorant aççam diyorum eşime
geçen gün çatlaklar üzerine konuşmuştuk arkadaşlar, uzman tv deki dr şöyle açıklamış bakmak isterseniz :
Doğum çatlağı hangi durumlarda görülür? - UZMANTV
hamilelik sürecinde tek sıkıntımız çatlaklar patlaklar olur umarım.
Leynacım şurdan kalkıp ankaraya uçucam şimdi. Psikolok gibi dr maşallah :) İstanbulda olsa tercih edebilirdim bu kadar övgüye karşı. Gerçi kendi doktorumdan çok memnunum çok güveniyorum. Yanlız muayeneye gidince aklımdaki bütün sorular uçuyo adrenalinden :))) şimdi yazıyorum not alıyorum hepsini tek tek sorucam :)
aynı ağrılar bendede çoktu bu hafata geçti sabret geçer inş
arkadaşım 12. haftasının sonunda cinsiyetini öğrendi, erkek bebiş daha erken gösteriyormuş gerçekten kızlar biraz naz yapıyorlar 6-7 . ayında bile öğrenen var bir türlü göstermiyorlarmış, çok ilginç :)
yaa şimdi anladınız mı niye haziran ayına randevu alınabildiğini arkadaşlar, o kadar iyi işte bu doktor. ben randevu sıkıntısı olmasın diye gitmedim ama çok isterdim. kendini görmedim ama şirketten bi arkadaşım gidiyor, aşık olmuş adama, o kadar da yakışıklıymış yani :)
bende sordum ama daha göremem dedi ama benim arkadaşlarımdanda ver 12.haftada cinsiyetini öğrenen....ama erkekler daha çabuk gösteriyomuş bende bunu hep duyuyorum.bide benim hic midem bulanmadı ozamanda erkek diyolar bakalım ben cinsiyetini öğreniym doğrumu yazarım:)
Leynacım şurdan kalkıp ankaraya uçucam şimdi. Psikolok gibi dr maşallah :) İstanbulda olsa tercih edebilirdim bu kadar övgüye karşı. Gerçi kendi doktorumdan çok memnunum çok güveniyorum. Yanlız muayeneye gidince aklımdaki bütün sorular uçuyo adrenalinden :))) şimdi yazıyorum not alıyorum hepsini tek tek sorucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?