2011 Ekim Anneleri

yok daha değil belki 2 li testte olur inşallah olur denissle ben kızımız olacak diyoruz ama allahtan hayırlısı tabii seninle 1 gün varmış aramızda

bizim kızlar da büyür, tanışır, kendi kulüplerinde görüşür, bu bir aile geleneği olurmuş

bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum burdada yemek kültürü bizden farklı restorant aççam diyorum eşime

benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor

başın sağ olsun zeynep. Allah onların acısını tekrar yaşatmasın bu sefer seninle kalsın meleğin inşallah. Kız-erkek ikisi de sıcacıktır yaa :)

benim iki bebeğim öldü onları görmedim ama çok özlüyorum neden bilmiyorum ama bir kız çocuğunun sıcaklığına ihtiyacım var birde gurbette yanlızlık çok zor

inşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunda çocuklarımız geçmiş olsun sanada inşallah bu bebeğin seni üzmez yalnızlık zordur Allah yardımcın olsun ama biz elimizden geldiğinde burdan almaya çalışırız yalnızlığını neredesin sen ?

leyna benim hala hiç miğdem bulanmadı ufakta olsa kasık ve bel ağrımda olmadı yani hiçbir hamilelik belirtim yok şimdi çok pis kafaya taktım benim vicudum direnç göstermiyormu

ay sorma yslzytncim benimde hiiiiiiç bulanmadı midem maşallah bize aşeremedim aşermek istiyorum mesela ama canım hiç bişey istemiyor sadece belim ağrıyor onun haricinde beni sızlandıracak kadar bir ağrım sızım yok senin vücudun kabul etmiş işte akılllııııım ne güzel şükretttt

selam kızlar bende ekim annesi olucam işallah ama 2 gündür canım sıkkın kahve lekeler oldu kasık ağrımda var düşük tehlikesinden korkuyorum ultrason yaptık herşey normal ama korku var işallah bişi olmaz bebişimize

heh işte bu iyi geldi
bende daha aş ermedim ama eşim o kadar hevesliki aş ermeme ha bire elinde bişeyle geliyo belki canın ister diyor
gerçi ben doktorumada sordum hamile gibi değilim dedim cevap olarak bebeğimin kalbini gösterdi ve şükret dedi günde 5 kez kusan hastalarım var dedi
bu arada kızlar rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim c.tesi doktorum önemli olmadığını söyledi pek konuşmadık bunun hakkında ilerliyen kontrollerde görücez bi zararı olup olmadığını dedi bir fikri olan varmı :26:

Leynacım şurdan kalkıp ankaraya uçucam şimdi. Psikolok gibi dr maşallah :) İstanbulda olsa tercih edebilirdim bu kadar övgüye karşı. Gerçi kendi doktorumdan çok memnunum çok güveniyorum. Yanlız muayeneye gidince aklımdaki bütün sorular uçuyo adrenalinden :))) şimdi yazıyorum not alıyorum hepsini tek tek sorucam :)

hoşgeldin zeamet. burda ve diğer topiklerde senin durumunda olan çooook fazla arkadaşımız var ve hepsinin hamileliği maşallah gayet iyi gidiyor. doktorun her şey normal dediyse endişe etme. kendine dikkat et, dinlen, doktorunun söylediklerini yap yeter bence.

bizim kızlar da büyür, tanışır, kendi kulüplerinde görüşür, bu bir aile geleneği olurmuş

inşallahhh denizim o günleride görürüz nesilden nesile kadınlar kulübü hahahah

bende adanalıyım ama konyada yaşıyorum burdada yemek kültürü bizden farklı restorant aççam diyorum eşime

konyaaaaa bende üniversiteyi orda okudum karapınarda sen neresinde oturuyosun?

Şurayı okuyunca deli gibi kusmak istiyorum yaaaa:84:Benim mide bulantılarım kesildi iştahsızlığımda geçti.Valla bazen kafama çok takıyorum:18:

yaa şimdi anladınız mı niye haziran ayına randevu alınabildiğini arkadaşlar, o kadar iyi işte bu doktor. ben randevu sıkıntısı olmasın diye gitmedim ama çok isterdim. kendini görmedim ama şirketten bi arkadaşım gidiyor, aşık olmuş adama, o kadar da yakışıklıymış yani :)

aynı ağrılar bendede çoktu bu hafata geçti sabret geçer inş

İnşallah canım psikolojim bir garip ağrım olunca aman bişi oldumu, olmayınca aman bebek gelişmiyormu? diye düşünüyorum bu nasıl bir psikoloji anlamıyorum, sanırım kafayı yedim neyseki sizler varsınız ve ben sizlerle konuştukça açılıyorum, rahatlıyorum merak ettiklerimi, tedirgin olduğum konuları rahatlıkla paylaşabiliyorum aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok güzel... Birbirimize danışabilmemiz, yardımcı olmamız, elimizden geleni yapmaya çalışmamız ayrıca beni çok mutlu ediyor. Bir şey olunca hemen sizlere koşabiliyorum, iyiki varsınız :)

bende sordum ama daha göremem dedi ama benim arkadaşlarımdanda ver 12.haftada cinsiyetini öğrenen....ama erkekler daha çabuk gösteriyomuş bende bunu hep duyuyorum.bide benim hic midem bulanmadı ozamanda erkek diyolar bakalım ben cinsiyetini öğreniym doğrumu yazarım:)

Herzaman erkek doktorların bayanlara nazaran kadınlara nasıl davranılması gerektiği konusunda daha uzman olduklarına inanmışımdır... :) Doktoruna devam edip, ilerleyen tarihlerde kendisinede görünebilirsin, ben olsam hiç değilse meraktan mutlaka giderdim herhalde :))

Ne kadar heyecanlı bir kaç hafta sonra herkes cinsiyetini öğrenmeye başlayacak farkındamısınız 4 kaftalardaydık ve 1 ay ne kadar çabuk geçti kızlar :) inşallah doğuma kadar böyle sağlıkla sıhatle kazasız belasız sorunsuz devam ederiz. Allahım yardımcımız olsun :)

hanzadeciğim bende kadınlar kulübünden okudum okudum herkes çok memnun bu kadarını tahmin etmiyordum ben doktora fazla bişey soramadım o zaten benim aklımdakileri tek tek okuyup cevapladı ama eminim senin doktorunda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…