başın sağolsun hanzadecim dualarımız seninle ve tüm hamilelerle olucak inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al yavrunu kucağına..
Kızlar afedersiniz ishal oldum yaaönemlimidir acaba?
sizdede oldumu neler yaptınızda geçti?
Dr. patates ye, bol bol su iç, soda iç dedi. Başka neler yapsamki geçmesi için.
Geçmesse serum takılcakmış inş. geçer o zamana kadar
" bu arada kızlar rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim c.tesi doktorum önemli olmadığını söyledi pek konuşmadık bunun hakkında ilerliyen kontrollerde görücez bi zararı olup olmadığını dedibir fikri olan varmı :26: "
KIZLAR CEVAP VEREN OLMADI GÖZDEN KAÇTI DİYE TEKRARLIYAYIM DEDİM
" bu arada kızlar rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim c.tesi doktorum önemli olmadığını söyledi pek konuşmadık bunun hakkında ilerliyen kontrollerde görücez bi zararı olup olmadığını dedibir fikri olan varmı :26: "
denediğim bişey bu bir iki tane kuru karanfili yut marankiden duymuştum benim anında kesti
slm sekerler nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl bakalım
ayy sende cır cırmı oldu yediğin bişeymi dokundu ki küçük bir bardak kola içsen bana çok iyi gelir belki senide rahatlatır
inan bebek için yaşadıklarım roman olur kafama takılanları bende hemen soruyorum.ben iki gündür pisikopata bağladım bugün sabah namazında eşime küstüm saatlerce ağladım ortada hiç birşey yok
ayy canım benim görememişiz rahmin kalp şeklindeyse sen çok iyi bir insansın demek oluyor bu rahminde bile kalp taşıyorsun ana kalbi işteşaka yaptım arkadaşım kızma bana inşallah önemli bir şey değildir doktorunda öyle demiş internetten biraz araştır bakalım için rahat etmezse bir daha görüş doktorunla ama aklına kötü şeyler getirme...
kola içemiyorum canım ben yıllardır malesef
canım arkadaşımın rahmi kalp şeklinde olduğu için hamile kalamıyor du hala kalamadı sen şanslısın o halde :) kafaya talma cnm herşey yolunda :92:
kızlar ben de ekim annesiyim ancak doktorumu henüz netleştiremedim. aslında ben de akropol dan bülent beye gidecektim ama temmuz ayına randevu verebiliriz dediler. ben de ışın hanımdan randevu aldım. haftaya gidecem insallah. kendisi hakkında bilginiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?