2011 Ekim Anneleri

" bu arada kızlar rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim c.tesi doktorum önemli olmadığını söyledi pek konuşmadık bunun hakkında ilerliyen kontrollerde görücez bi zararı olup olmadığını dedi bir fikri olan varmı :26: "

KIZLAR CEVAP VEREN OLMADI GÖZDEN KAÇTI DİYE TEKRARLIYAYIM DEDİM

Kızlar afedersiniz ishal oldum yaa önemlimidir acaba?

sizdede oldumu neler yaptınızda geçti?

Dr. patates ye, bol bol su iç, soda iç dedi. Başka neler yapsamki geçmesi için.

Geçmesse serum takılcakmış inş. geçer o zamana kadar

denediğim bişey bu bir iki tane kuru karanfili yut marankiden duymuştum benim anında kesti

ayy canım benim görememişiz rahmin kalp şeklindeyse sen çok iyi bir insansın demek oluyor bu rahminde bile kalp taşıyorsun ana kalbi işte şaka yaptım arkadaşım kızma bana inşallah önemli bir şey değildir doktorunda öyle demiş internetten biraz araştır bakalım için rahat etmezse bir daha görüş doktorunla ama aklına kötü şeyler getirme...

ayy sende cır cırmı oldu yediğin bişeymi dokundu ki küçük bir bardak kola içsen bana çok iyi gelir belki senide rahatlatır

canım arkadaşımın rahmi kalp şeklinde olduğu için hamile kalamıyor du hala kalamadı sen şanslısın o halde :) kafaya talma cnm herşey yolunda :92:

inan bebek için yaşadıklarım roman olur kafama takılanları bende hemen soruyorum.ben iki gündür pisikopata bağladım bugün sabah namazında eşime küstüm saatlerce ağladım ortada hiç birşey yok

Hep doğum yaptığın günü ve bebeğini sana getirdikleri anı hayal et, yumuk yumuk elleri, o miinik yüzü daha açılmamış gözlerini mis gibi kokusunu hayal et... Ne korkular neler yaşadım anlatsam hiç biriniz dayanamassınız :) Ama hepsi geçti ve geride kaldı, herzaman aynısı olucak diye bir şey yok. Olursada yapacak bir şeyimiz yok. Şimdiden kendimizi üzmeyelim :)

Teşekkür ederim söylediklerin şaka da değil hani mütevazılğa gerek yok şimdi

Canım internetten azcık baktım hep düşükle sonuçlanır cevabı çıkınca karşıma devam etmedim doktorum herkesin ne kadar riski varsa seninde o kadar dedi
Bende soruyorum böyle bu durumda olupta güzel şeyler yazacak birini bulurum diye

kızlar ben de ekim annesiyim ancak doktorumu henüz netleştiremedim. aslında ben de akropol dan bülent beye gidecektim ama temmuz ayına randevu verebiliriz dediler. ben de ışın hanımdan randevu aldım. haftaya gidecem insallah. kendisi hakkında bilginiz var mı acaba

Canım daha önce hiç duymadım. Bu konuda hiç bir bilgim yok açıkçası normal rahimlerin ne şekilde olduğunuda bilmiyorum ama dr. önemli br şey olsaydı söylerdi.

canım arkadaşımın rahmi kalp şeklinde olduğu için hamile kalamıyor du hala kalamadı sen şanslısın o halde :) kafaya talma cnm herşey yolunda :92:

bunuda söyledi doktor gebeliği engelleyebiliyor dedi zaten 2 sene sonunda geldi dedim bende, takmamaya çalışıyorum ama aklımın bir kenarında da duruyo öyle
Inşallah arkadaşında tez zamanda hamile kalır

Bendede oldu ama iki günde geçti hemen sonrada kabız oldum :) bir şeyolucağınız sanmıyorum. Kimdi hatırlamıyorum bir arkadaş daha aynı durumdaydı hemde sürekli katı yemesine rağmen.

geçmiş olsun Mihrimah. kabız olmaktan iyidir yaa sen kayısıyı fazla mı kaçırdın yoksa tavsiye etmiştin bana ama alamadım daha, çok tembel oldum çook.
ishal için kola, türk kahvesine sıkılmış limon filan iyi derler ama ikisi de zararlı bu dönemde. patates haşla, pirinç haşla, lapa halde yağsız ye. çok fazla su iç, sıvı kaybediyorsun. şekerli tuzlu su karışımı derler ama tadı iğrençtir herhalde.

hoşgeldin tatlım ben bülent beyden önce ışıl hanıma devam ettim mükemmek bir doktordur doktordan ziyade arkadaş gibi ne istersen sorabilirsin sıkılmadan açıklar aydınlatır seni elide çok hafiftir tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ama ben o hastaneye zaten bülent hoca için başlamıştım bende hazirana alabilmiştim randevuyu bir boşluk oldu dün gittim ama ışıl hanımıda şiddetle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…