2011 Ekim Anneleri

allahın izniyle hiç bişey olmaz kalbini ferah tut doktoruna güven...

Bende çok şeyler araştırdım artık sadece buraya bakıyorum ne kadar çok kurcalarsak o kadar moralimiz bozuluyor. Hani bri arkadaş demişti ya "cehalet mutluluktur" bazen bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum :)

ayy canım ben tüp bebek transferinden sonra aman kabız olmayayım die düzenli tükeetmiştim bıktım kayısıdan. 3 haftadır yemiyorumdur belkide. Ne ishal yaptı bilmiyorum valla. bakalım patetes soda bol su içicem evet inş.

kesinlikle aynı şeyi düşünmüştüm biliyomusun

saol tatlım valla içime su serptin. peki bazı yorumlarda bu hastanenin yeni doğan ünitesi yok diye duydum bir bilgin var mı.

canım ben bi kaşık nar ekşisi içiyorum bana çok iyi geliyo tavsiye ederim

kesinlikle aynı şeyi düşünmüştüm biliyomusun

aslında bende öyle düşünüyorum ama ben internetten araştır derken hani bi kadın doğum uzmanının sitesinden bulursun diye söylemiştim insanların yaptığı yorumlar gerçekten kafa karıştırıyor...

saol tatlım valla içime su serptin. peki bazı yorumlarda bu hastanenin yeni doğan ünitesi yok diye duydum bir bilgin var mı.

evet bende çok araştırdım yeni doğan ünitesi olsun diye ama artık araştırdıkça ben sağlığımdan olacaktım doğru düzgün bi yer bulamadım diye ama artık düşüncem değişti yenidoğan ünitesi olmasa bile çocuğum hasta doğacak diye bişey yok allah korusun hadi bişey oldu mutlaka bir çaresi bulunur sami ulusa sevkediyolar ordan ama benim içim rahat doktorlara güveniyorum bunu ışıl hanımla konuşmuştum o da beni rahatlattı...

duymamıştım ben daha önce. o yüzden bişe söylemedim. ama şunu diyeyim, kulağa çok romantik geliyor :) ayrıca çokça sevgi doludur o kalp, yavrunu sarıp sarmalamış sevgisiyle beşik yapmıştır ona. emin ellerdedir, bizden daha güvende valla.

slm sekerler nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl bakalım
selam tırtılkurabiye. yaa ne güzel şeyler yapmışsın seen. hayran kaldım, ellerine sağlık. hepsi birbirinden güzel. bu arada iyiyim ben, bebeğim de iyi, şükür idare ediyoruz.

hoşgeldin lalet. leyna memnun ışıl hanımdan, ona sorabilirsin. bu arada ben HRS ye gidiyorum, ben de ankaradayım.

canım benim ya ne kadar güzel şeyler yazmışsın mest oldum bu şekilde olduğu için neredeyse şanslı hissedicem kendimi Teşekkür ederim

evet dediğin gibi olumlu düşünmek lazım ama insan bazen korkuyor doğrusu. Ben 11 haftayı bi kaç gün geçtim. ikili tarama testi zamanı gelmiştir diye umuyorum. Benim de en büyük sorunum şu mide bulantıları. kabus gibi doğrusu. insallah bir an önce bu sıkıntılı günler geçer. ayrıca ilgin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…