canım daha önce hiç duymadım. Bu konuda hiç bir bilgim yok açıkçası normal rahimlerin ne şekilde olduğunuda bilmiyorum ama dr. önemli br şey olsaydı söylerdi.
Teşekkür ederim söylediklerin şaka da değil hani mütevazılğa gerek yok şimdi
Canım internetten azcık baktım hep düşükle sonuçlanır cevabı çıkınca karşıma devam etmedim doktorum herkesin ne kadar riski varsa seninde o kadar dedi
Bende soruyorum böyle bu durumda olupta güzel şeyler yazacak birini bulurum diye
Teşekkür ederim söylediklerin şaka da değil hani mütevazılğa gerek yok şimdi
Canım internetten azcık baktım hep düşükle sonuçlanır cevabı çıkınca karşıma devam etmedim doktorum herkesin ne kadar riski varsa seninde o kadar dedi
Bende soruyorum böyle bu durumda olupta güzel şeyler yazacak birini bulurum diye
kola içemiyorum canım ben yıllardır malesef
bende hiç sevmem aslında ama işte neyse sen karanfil yut inşallah iyi gelir
geçmiş olsun Mihrimah. kabız olmaktan iyidir yaa sen kayısıyı fazla mı kaçırdın yoksatavsiye etmiştin bana ama alamadım daha, çok tembel oldum çook.
ishal için kola, türk kahvesine sıkılmış limon filan iyi derler ama ikisi de zararlı bu dönemde. patates haşla, pirinç haşla, lapa halde yağsız ye. çok fazla su iç, sıvı kaybediyorsun. şekerli tuzlu su karışımı derler ama tadı iğrençtir herhalde.
allahın izniyle hiç bişey olmaz kalbini ferah tut doktoruna güven...
bende çok şeyler araştırdım artık sadece buraya bakıyorum ne kadar çok kurcalarsak o kadar moralimiz bozuluyor. Hani bri arkadaş demişti ya "cehalet mutluluktur" bazen bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum :)
hoşgeldin tatlım ben bülent beyden önce ışıl hanıma devam ettim mükemmek bir doktordur doktordan ziyade arkadaş gibi ne istersen sorabilirsin sıkılmadan açıklar aydınlatır seni elide çok hafiftir tavsiye ederim ben çok memnun kaldım ama ben o hastaneye zaten bülent hoca için başlamıştım bende hazirana alabilmiştim randevuyu bir boşluk oldu dün gittim ama ışıl hanımıda şiddetle tavsiye ederim...
canım ben bi kaşık nar ekşisi içiyorum bana çok iyi geliyo tavsiye ederimKızlar afedersiniz ishal oldum yaaönemlimidir acaba?
sizdede oldumu neler yaptınızda geçti?
Dr. patates ye, bol bol su iç, soda iç dedi. Başka neler yapsamki geçmesi için.
Geçmesse serum takılcakmış inş. geçer o zamana kadar
kesinlikle aynı şeyi düşünmüştüm biliyomusun
canım ben bi kaşık nar ekşisi içiyorum bana çok iyi geliyo tavsiye ederim
saol tatlım valla içime su serptin. peki bazı yorumlarda bu hastanenin yeni doğan ünitesi yok diye duydum bir bilgin var mı.
" bu arada kızlar rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendim c.tesi doktorum önemli olmadığını söyledi pek konuşmadık bunun hakkında ilerliyen kontrollerde görücez bi zararı olup olmadığını dedibir fikri olan varmı :26: "
KIZLAR CEVAP VEREN OLMADI GÖZDEN KAÇTI DİYE TEKRARLIYAYIM DEDİM
selam tırtılkurabiye. yaa ne güzel şeyler yapmışsın seen. hayran kaldım, ellerine sağlık. hepsi birbirinden güzel. bu arada iyiyim ben, bebeğim de iyi, şükür idare ediyoruz.slm sekerler nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl bakalım
hoşgeldin lalet. leyna memnun ışıl hanımdan, ona sorabilirsin. bu arada ben HRS ye gidiyorum, ben de ankaradayım.kızlar ben de ekim annesiyim ancak doktorumu henüz netleştiremedim. aslında ben de akropol dan bülent beye gidecektim ama temmuz ayına randevu verebiliriz dediler. ben de ışın hanımdan randevu aldım. haftaya gidecem insallah. kendisi hakkında bilginiz var mı acaba
tatlım bilmiyodum ben doktora nar yiyebilirmiyim die sordum yasak demedi. valla salatada da kullanıodum biraz daha dikkat edeyim o zaman...nar ekşisi: 1 yemek kaşığımı?
ilk 4 ay nar ekşisi ve nar yemek yasakmış canım. Ama ilerki zamanlarımız için aklımda bulunsun
duymamıştım ben daha önce. O yüzden bişe söylemedim. Ama şunu diyeyim, kulağa çok romantik geliyor :) ayrıca çokça sevgi doludur o kalp, yavrunu sarıp sarmalamış sevgisiyle beşik yapmıştır ona. Emin ellerdedir, bizden daha güvende valla.
Selam tırtılkurabiye. Yaa ne güzel şeyler yapmışsın seen. Hayran kaldım, ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel. Bu arada iyiyim ben, bebeğim de iyi, şükür idare ediyoruz.
Hoşgeldin lalet. Leyna memnun ışıl hanımdan, ona sorabilirsin. Bu arada ben hrs ye gidiyorum, ben de ankaradayım.
evet bende çok araştırdım yeni doğan ünitesi olsun diye ama artık araştırdıkça ben sağlığımdan olacaktım doğru düzgün bi yer bulamadım diye ama artık düşüncem değişti yenidoğan ünitesi olmasa bile çocuğum hasta doğacak diye bişey yok allah korusun hadi bişey oldu mutlaka bir çaresi bulunur sami ulusa sevkediyolar ordan ama benim içim rahat doktorlara güveniyorum bunu ışıl hanımla konuşmuştum o da beni rahatlattı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?