2011 Ekim Anneleri

kızlar bende Ekim'de anne olucam
ama iki gündür ishal durumundayim
bebeklerim ikiz Dr. düşük tehtiti var dedi
kontrolum haftaya Çarşamba sizce bekliyeyimmi
yoksa hemen yarın mı gitsem Dr. a ???

Kıss presentt sen bu nicki nerden buldun seni görüncee hep gülesim geliyoo preseed varyaa kadınlar vajinaya sıkıp hamile kalıyoo o geliyo aklıma hahahahahah

hoşgeldin lalet. leyna memnun ışıl hanımdan, ona sorabilirsin. bu arada ben HRS ye gidiyorum, ben de ankaradayım.[/QUOTE]

saol tatlım hoşbulduk insallah hepimiz de sağlıklı bir doğum süreci geçirip yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kollarımıza alırız.

kızlar bende ekim'de anne olucam
bebeklerim ikiz dr. Düşük tehtiti var dedi
kontrolum haftaya çarşamba sizce bekliyeyimmi
yoksa hemen yarın mı gitsem dr. A ???

hemen git bencee evde durunca geçmicekkiiiii

selam hoşgeldin. inşallah sürecinin sonun akadar bizimle kalırsın burada.
telefonla ulaşma imkanın varsa arayıp sorsan iyi olur, ciddi bir durum olabilir. hemen gel diyebilir. veya sadece telefonda tavsiyede bulunacaktır. öyle bir imkanın yoksa yarın gitsen iyi olur bence.

tatlım bilmiyodum ben doktora nar yiyebilirmiyim die sordum yasak demedi. valla salatada da kullanıodum biraz daha dikkat edeyim o zaman...

cidden mi ben çok nar eşkisi yedim

ben iki kere nar ekşisini kısıra koydum ama az koydum. İ. Saraçoğluda demişti. nar suyu hamile kalmak isteyen kadınlar bol bol içsinler rahim duvarını kalınlaştırıyor dedi. ama gebeliğin ilk 4 ayında nar ve nar suyu, nar ekşisi içmesinler dedi.

ncede git canım. Evde durmanın sana bir faydası yok

Son düzenleme:

12 haftan geldiğinde 2 li zamanın gelmiştir orada yaparlar ışıl hanıma gittiğinde o sana bir kağıt vericek hangi haftada hangi test yaptıracağın yazar orda içini rahat tut sakın pimpirikli olma sabret bulantılarında geçer buradan haberdar edelim birbirimizi olurmu?

Geçmiş olsun canım bir şey olmaz inşallah Allah sana bağışlar bebeklerini, ishalin düşük tehtiti ile ilgili olduğunu sanmıyorum hemen panik yapma ve tabiki beklemek yerine gitmen daha sağlıklı en azından serum filan takarlar :)

kızlar nasılsınız bugün? yarın dr randevum var, ikili test zamanı geldi:)
inşallah herşey yolundadır
ayrıntılı ultrason bu ikili testle birlikte mi yapılmaya başladı? bir arkadaş öyle demiş te...
benim bildiğim 23. haftalarda felan...neyse bilen varsa, veya yaptıran söyler zaten...
Zeynep; present: mevcut veya şimdiki zaman anlamındadır...preseed'le malesef ve iyiki yakından uzaktan alakası yok:)
hepinizi öptüm.ciao

:

Allah iyiliğinizi versin bugün herkez formunda maşallah, sabah keyifsizdim sayenizde bayağı güldüm

hahahahha ama valla başından beri o gelioo aklımaaaaaaa sabah iki kes kusunca kendime geldim ohh beeeee
Demekki kusmak gerekiyomuşşşşşşşş iki kes bi kez beni kesmiyo artıkk huhahahah

CNm çok değil iki kez çıktım sadece ama gidicem yarın geçmezse
çok teşekkür ettim
ister istemez panik oluyorum
çok bekledim korkularım vardı olmaz diye
PKo vardı ama sonra kendi kendine ilacsiz
tedavisiz tutmayı iki gözünden vurunca
korkuyorum ufak birşeye :82::82:

tabi bilgilendiririm canım. iyiki sizi tanıdım içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…