2011 Ekim Anneleri

biliyorum canım allaha şükür ingilizcem çok iyi ana dilimden hallice sana göre yakından uzaktan ilgisi olmayabilir bende var demedim aklıma preseed geliyoo didim sadece allah allah yahuuuuuuuuu

hahahahha ama valla başından beri o gelioo aklımaaaaaaa sabah iki kes kusunca kendime geldim ohh beeeee
Demekki kusmak gerekiyomuşşşşşşşş iki kes bi kez beni kesmiyo artıkk huhahahah

ay neşeye bakkkkkk aferin kız sana kussanda mutlusun

Eee zor bulununca daha bir kıymetli oluyorlar annesii, muz yiyebilirsin bende oldum iki gün sorna geçti ama istirahat önemli en azından ilk aylar, su içmeyide ihmal etme bol bol iç zorla kendini:)

biliyorum canım allaha şükür ingilizcem çok iyi ana dilimden hallice sana göre yakından uzaktan ilgisi olmayabilir bende var demedim aklıma preseed geliyoo didim sadece allah allah yahuuuuuuuuu
tamam anlıyorum, aklına gelmiş paylaşasın gelmiş ama bence hamile forumunda olduğumuz için insanların nickleri ile veya başka özellikleri ile espiri kaldırma potensiyellerinin de hormonlarından ötürü düşmüş olabileceğini de göz önünde bulundurmamız lazım...nitekim dikkat ettim de arkadaş hemen offline oldu...tek kastettiğim: umarım alınmamıştır...kib

selam shpirt. ben iyiyim teşekkürler. sıkıntı yok idare ediyoruz şükür.
test sonuçun güzel çıkar inşallah sorun yoktur.
sorun hakkında bilgim yok maalesef.

bu sana kalmamış üstelikte dalga geçmedim aşağılamadım yada herhangi bi hakaret boyutunda bişi yok sana noluyo anlamadım yane hem present arkadaşımızda yerinde duruyuo offline falan olmamış alınsa söylerdi diye düşünüyorum ama o benim iyi niyetimi anlamıştır alıncak ne varki
burda kimsenin kimseye garezi yok senin haricinde
hem neden garezi olsunki kimse kimseyi tanımıyoooooo burda sevinçlerimi paylaşmak için burdayız bunu unutma

selam shpirt. ben iyiyim teşekkürler. sıkıntı yok idare ediyoruz şükür.
test sonuçun güzel çıkar inşallah sorun yoktur.
sorun hakkında bilgim yok maalesef.
sağol deniz'ciğim...iyi olmana sevindim...umarım hepimizin testleri güzel çıkar, çünkü bu da ayrı bir heyecan:) daha önce bu testler yoktu, iyiki de varlar...ama yine de heyecan oluyor

tsh sorunun nedir? yüksek mi düşük mü?

hamilelikten 3 ay önce öğrendim yüksek olduğunu tsh: 7.5 ti ilk öğrendiğimde. daha sonra dibe vurudu. hamile olduğumu öğrendiğimde 0.20 di tsh. bir anda 8.42 ye çıktı. daha sonra yavaş yavaş düşmeye başladı ilacın dozu arttırıldı. bugün itibari ile 4.54.

ben hala iş yerime bebek beklediğimi söylemedim. bu ne sabır, ne ketumluktur yahu şaştım kendime :) göbüşüm çıkmaya başladı başlayacak yakında. soranlara bira göbeği demenin zamanı geliyor sanırım

Zeynepçim frene bas canım biraz :) oda kötü bir şey dememiş ki, kırılabilir diye düşünmüş... bakın hemen nazarlandık hadi bakalım gerginlik yok, olur böyle ufak tefek şeyler.

Eşimle benim dışımda sadece patronum biliyor, bizde kimseye söylemedik ve bu durumdan çok memnunum :) sanki psikolojik olarak daha rahat geçiyor.

ayyyyyyyyyyyyyyy bi işkembe çorbası olsada içsek
deniiiiiiiiiiizzzz artık söyle bacım bu ne sabır allahaşkına kız ben hayatta dayanamam aklıma geleni hemen söylerim herkese dahada söylemezsen ben arayacam senin şirketi müjdeyi ben istiycem hehehehheh

Pardon ama çok ileri gittiğinizi düşünmüyor musunuz?
sizce benim garezim var öyle mi ?
yani sizce espiriniz çok mu normaldi? gördüm ve pozitif bir eleştiride bulundum: umarım alınmamıştır dedim...
ama ---
sana ne oluyor
senin garezin var lafları çok mahalle ağzı bence...
neyse uslubunuz size kalmış birşey...diyecek veya yapacak birşey yok...sizi tanımam etmem...niye size bir kastım olsun ki...
selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…