kızlar nasılsınız bugün? Yarın dr randevum var, ikili test zamanı geldi:)
inşallah herşey yolundadır
Ayrıntılı ultrason bu ikili testle birlikte mi yapılmaya başladı? Bir arkadaş öyle demiş te...
Benim bildiğim 23. Haftalarda felan...neyse bilen varsa, veya yaptıran söyler zaten...
Zeynep; present: Mevcut veya şimdiki zaman anlamındadır...preseed'le malesef ve iyiki yakından uzaktan alakası yok:)
hepinizi öptüm.ciao
yokkıss ben hiç olmadım benimki normal bazı arkadaşlar hattaa kabız oluyo geneldeee ama ara doktorunu yada git vücut su kaybetmesin sen kaç haftalıksınki
hahahahha ama valla başından beri o gelioo aklımaaaaaaa sabah iki kes kusunca kendime geldim ohh beeeee
Demekki kusmak gerekiyomuşşşşşşşş iki kes bi kez beni kesmiyo artıkk huhahahah
hahahahha ama valla başından beri o gelioo aklımaaaaaaa sabah iki kes kusunca kendime geldim ohh beeeee
CNm çok değil iki kez çıktım sadece ama gidicem yarın geçmezse
çok teşekkür ettim
ister istemez panik oluyorum
çok bekledim korkularım vardı olmaz diye
PKo vardı ama sonra kendi kendine ilacsiz
tedavisiz tutmayı iki gözünden vurunca
korkuyorum ufak birşeye :82::82:
işte doğru enerjiği bu bravoo
mucukk yavrumm anasınada bebişinedee
saneda mucukk yavruusuuuBide içimden kız geçtii sanaa bakalım kızınmıı olucakkkkkkkk cnm hayırlısı
tamam anlıyorum, aklına gelmiş paylaşasın gelmiş ama bence hamile forumunda olduğumuz için insanların nickleri ile veya başka özellikleri ile espiri kaldırma potensiyellerinin de hormonlarından ötürü düşmüş olabileceğini de göz önünde bulundurmamız lazım...nitekim dikkat ettim de arkadaş hemen offline oldu...tek kastettiğim: umarım alınmamıştır...kibbiliyorum canım allaha şükür ingilizcem çok iyi ana dilimden hallice sana göre yakından uzaktan ilgisi olmayabilir bende var demedim aklıma preseed geliyoo didim sadece allah allah yahuuuuuuuuu
kızlar nasılsınız bugün? yarın dr randevum var, ikili test zamanı geldi:)
inşallah herşey yolundadır
ayrıntılı ultrason bu ikili testle birlikte mi yapılmaya başladı? bir arkadaş öyle demiş te...
benim bildiğim 23. haftalarda felan...neyse bilen varsa, veya yaptıran söyler zaten...
Zeynep; present: mevcut veya şimdiki zaman anlamındadır...preseed'le malesef ve iyiki yakından uzaktan alakası yok:)
hepinizi öptüm.ciao
tamam anlıyorum, aklına gelmiş paylaşasın gelmiş ama bence hamile forumunda olduğumuz için insanların nickleri ile veya başka özellikleri ile espiri kaldırma potensiyellerinin de hormonlarından ötürü düşmüş olabileceğini de göz önünde bulundurmamız lazım...nitekim dikkat ettim de arkadaş hemen offline oldu...tek kastettiğim: Umarım alınmamıştır...kib
sağol deniz'ciğim...iyi olmana sevindim...umarım hepimizin testleri güzel çıkar, çünkü bu da ayrı bir heyecan:) daha önce bu testler yoktu, iyiki de varlar...ama yine de heyecan oluyorselam shpirt. ben iyiyim teşekkürler. sıkıntı yok idare ediyoruz şükür.
test sonuçun güzel çıkar inşallah sorun yoktur.
sorun hakkında bilgim yok maalesef.
tsh sorunun nedir? yüksek mi düşük mü?
bu sana kalmamış üstelikte dalga geçmedim aşağılamadım yada herhangi bi hakaret boyutunda bişi yok sana noluyo anlamadım yane hem present arkadaşımızda yerinde duruyuo offline falan olmamış alınsa söylerdi diye düşünüyorum ama o benim iyi niyetimi anlamıştır alıncak ne varki
burda kimsenin kimseye garezi yok senin haricinde
hem neden garezi olsunki kimse kimseyi tanımıyoooooo burda sevinçlerimi paylaşmak için burdayız bunu unutma
ben hala iş yerime bebek beklediğimi söylemedim. bu ne sabır, ne ketumluktur yahu şaştım kendime :) göbüşüm çıkmaya başladı başlayacak yakında. soranlara bira göbeği demenin zamanı geliyor sanırım
Pardon ama çok ileri gittiğinizi düşünmüyor musunuz?bu sana kalmamış üstelikte dalga geçmedim aşağılamadım yada herhangi bi hakaret boyutunda bişi yok sana noluyo anlamadım yane hem present arkadaşımızda yerinde duruyuo offline falan olmamış alınsa söylerdi diye düşünüyorum ama o benim iyi niyetimi anlamıştır alıncak ne varki
burda kimsenin kimseye garezi yok senin haricinde
hem neden garezi olsunki kimse kimseyi tanımıyoooooo burda sevinçlerimi paylaşmak için burdayız bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?