yaaa içine doğannn var mı bnm kısss mı olur erkekk miiii?? ne bilelim demeyin yaaaaaaaaaa
kızlar ksura bakmayın mesajları yeni gördüm.online dım ama bşaka sitelerde bişiler bakıyordum. ya lütfen hiç tartışmayın bu gereksiz mevzuyu. nickimi koyarken present perfect tense ten koymuştum. ne bilim ilk aklıma o gelmişti. ozaman kursa gidiyodum. preseedi hiç duymadım. ama telafuuzları benziyo evet:) inan hiç alınmadım zeynep. ben espriyi severim. hiç sorun değil benim için. diğer arkadaşım sana da teşeükkür edrim. zeynepcim oda alınabileceğimi düşünüp açıklama yapmak istemiş. hanzadecim snaa tesekkürler. kızlar hiç gerilmeyin bu mevzulardan boşverin gitsin. zaten hepimiz alınganız bu aralar herseye takıyoruz biliyorum bende öyleyim. hepinizi seviyorum ve öpüyorummmm.
yok cnm doktor herşey normal dedi ama ikizolduğu için rahim taşıyabileceği yükün iki katını taşıyacak bol bol dinlenmen lazım dedi.
Kızlar acele etmeyin bu yasayla çok değişiklik var hatta hastanede çalışan bi arkadaş doğum izninin 2+2 aydan 3+3 aya çıkarıldığını söyledi herşey kesinleeşsin ondn sonra söyleyin bence bende daha söylemedimm:))
ay sen nedesin ortalık karıştı senin yüzündenbiraz alıngan olduk bu aralar aynı şeyleri bende yapıyorum
söylemedim daha yaa. bi de ne diyim şimdi durup dururken nadi bey tebrik ederim, dede oluyorsunuz mu diyim :) bi de bizim katta hiç bayan yok ki, hepsi erkek. onlarla konuşmam bu konuyu. diğer katlarda telekom şirketinde birkaç kız arkadaşa söyledim hepsi o, onlar da söylemez. yaa bi de bizim patronların tuhaf bir uygulaması var, daha önce bahsetmiştim. tüm haklarını, tazminatını, işsizlik parası alacak şekilde her kuruşunu ödeyip işten çıkarıyorlar maalesef. şuan işten çıkamam hem ssk hem maaş açısından söylememem lazım şekerim.
bak zaten midem bulanıyo, işkembe diyo yaaaa bögghhh :)
ben söyledim zaten ayrılmak istiyodum ama bi takım programlarım var (tabi bunlardan patronumun haberi yok henüz ) zaten doğumdan 8 hafta önce doktor raporuyla izne ayrılıyosun 16 hafta.. bunun ödemesini devlet yapıyor, işveren maaş veya ssk primi ödemiyor bu dönemde. raporum bittikten sonra çıkışımı gösttermeyi düşünüyorum. bu şekilde en azından raporlu olunan 16 haftada da az çok bi para gelmiş olur. ve işsizlik sigortasıı kanunları da değişiyormuş. önceden işten ayrılmadan önce 120 gün içinde hiç raporunun olmaması lazımdı. şimdi sanırım o şart kalkıyormuş bu durumda rapordan sonra çıkartılmış olucağım için bide işsizlik sigortası da alabilicem....
( çok para lazım çoookkk )
Peki sen normal şartlarda doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun? Bence sen bunu iyice araştır, hangi haklara sahipsin öğren ve ona göre hareket.
lalet özel mesaj kutuna bakarmısın burdamısın değilmisin uykun geldide uyudunmu yoksa
ben söyledim zaten ayrılmak istiyodum ama bi takım programlarım var (tabi bunlardan patronumun haberi yok henüz ) zaten doğumdan 8 hafta önce doktor raporuyla izne ayrılıyosun 16 hafta.. bunun ödemesini devlet yapıyor, işveren maaş veya ssk primi ödemiyor bu dönemde. raporum bittikten sonra çıkışımı gösttermeyi düşünüyorum. bu şekilde en azından raporlu olunan 16 haftada da az çok bi para gelmiş olur. ve işsizlik sigortasıı kanunları da değişiyormuş. önceden işten ayrılmadan önce 120 gün içinde hiç raporunun olmaması lazımdı. şimdi sanırım o şart kalkıyormuş bu durumda rapordan sonra çıkartılmış olucağım için bide işsizlik sigortası da alabilicem....
( çok para lazım çoookkk )
yok canım işteyim. işlerden dolayı çok bakamıyorum kusura bakma. özel mesajdan atıyım dedim ama belli bi mesaj sayısına ulaşmam gerekiyo gibi bi uyarı çıktı. evet ankara ege mah. oturuyorum. gelir idaresi başkanlığında çalışıyorum canım. ya sen
muhtemelen benimde rapor bittikten sonra çıkış verirler ama çıkıştan sonra işsizlik maaşı alabiliyomuyuz bunu hiç araştırmadım
Ay gerçek mi 3+3 keşkem 9+9 yapsalar ne güselllllll:81:
Ay gerçek mi 3+3 keşkem 9+9 yapsalar ne güselllllll:81:
yaaa içine doğannn var mı bnm kısss mı olur erkekk miiii?? Ne bilelim demeyin yaaaaaaaaaa
kızlar neden çıkış veriyorlar çocuk doğunca daha rahat değilmidir bayanlar bide bende az önce süt parasına baklıyodum gerçi erken ama yinede bilelim çünkü 30 haftalıkken başvuruyomuşsunuzz onada iyi bakın
canım ya hamileyken çıkartamazlar çıkartırlarsa mahkemeye vrebiliyorsun bu konuda tüm haklar personelden yana...yada bizde anlaşmalı oluyor rapor alıyorlar tabi yönetim kurulu mırmırlanıyor..ihtiyacıda yoksa eşinden taraf sgk varsa kişide işi bırakıp gidiyor..
kızlar neden çıkış veriyorlar çocuk doğunca daha rahat değilmidir bayanlar bide bende az önce süt parasına baklıyodum gerçi erken ama yinede bilelim çünkü 30 haftalıkken başvuruyomuşsunuzz onada iyi bakın
çok şiddetli şekilde erkek hissediyorum
hmm işini ihmal etme o zaman bende büyükşehir belediyesinde çalışıyorum bekarken bende mamak tarafında oturuyordum ama şimdi yenimahalledeyim:)
şiddeteee hayırr dermisimmm.ya bakın bnm adam erkek istıo.hiç sevmem bnm adam diyenleri de neyse:)
içime kız doğuoo ama bisorun var bnm içime doğan şey olmuoo..bende çatlıom tabi kız olduğunu duyunca eşimin suratının ilk asılsığı anı görmek istemmemm.gerçi o ne olsa kabul etcek geri iade edemicemizee göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?