2011 Ekim Anneleri

Senin stresinden kanama olmaz canım, bunu dr sormuştum. Çünkü ben sürekli korku halindeydim. Dr. o doğacaksa çatıdan çatıyada atlasan stresten bayılsanda doğar demişti. Tabiki stres yap demedi ama kendinide yıpratma bu yüzden demişti. Sende kendini suçlama lütfen...

Cnm neden ilacını bıraktın Eğer tekrar hap verirse ya iğnesini iste yada jelini ben iğne kullandım şimdi ise jel kullanıyorum herhangi bir yan etki yapmadı. Umarım iyi haberlerle gelirsin cnm

herkese günaydın ..sevozy bendede var çarşambadan beri günde 3-4 damla kahverengi geliodu iğne yaptı dr 3 gün sonra geçti tabi dinlenmek şart ben duramadım yerimde ctesi akşam yine başladı 3 gündürde jel kullanıyorum ilacını aksatma ama yapman gereken en önemli şey yatmak geçer mutlaka stres yapma inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına ..

günaydın arkadaşlar.
geçmiş olsun sevozy. bırakmasaymışsın keşke. ilaç kullanmadan da biz senin gibi oluyoruz zaten, kullandığın ilaç ikiye katlıyor etkileri, o ayrı ama kullanmadan da çok iyi olunmuyor ki. onun için tekrar önlemini al istersen vakit geçirmeden doktorunla görüşsen iyi olur.

Günaydın kızlar,

Ben de geçen perşembe doktora gittim, büyük ihtimal erkek dedi. Ama 1 ay sonraki randevuda kesinleşecek sanırım cinsiyet. Bu arada ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ve dün uyuyakaldım iğnemi yapmayı unuttum. İnşallah birşey olmaz..

çalışıorum cnm nasıl yatıyım beklıorumda akşam olcakda eve gdp yatcam.eşimle kapıştığımdan hafta sonu stresliydi yoka hamilelik stresi dğeil..ya offf

Birşey olmaz cnm. Ben iğne saatimi değiştirmek istiyorum demiştim dr. Bana 6 saat atlat demişti. Bu arada sana bir şey sorayım benim göbeğimin 4 parmak üzerinde misket kadar bir alanda etimde inanılmaz bir acı oluyor ama dehşet yani nasıl anlatılır bilmiyorum. Tenimdede bir iz yada morarma gibi bir şey yok. İğnenin etkisi olabilirmi acaba? gerçi iğneyi oraya yapmıyorum? Sende varmı böyle bir şey?

Olmaz cnm ppeki coraspin kullanıyor musun ? Onu aldın mı ?
1 gün kullanmayınca birşey olmazmış.
Ben iğneyi unutmamak için alarm kuruyorum cnm

Şekerim benim bazen iğne yaptığım yerlerde acı/ağrı gibi birşey oluyor ama hiç iğne yaptığım yerin haricinde bir acı olmadı. Belki beze gibi birşeydir. Benim bir sefer kafamda çıkmıştı durduk yere kendi kendine de geçmişti. Hanzadecim sen coraspin de alıyor musun

çalışıorum cnm nasıl yatıyım beklıorumda akşam olcakda eve gdp yatcam.eşimle kapıştığımdan hafta sonu stresliydi yoka hamilelik stresi dğeil..ya offf

Sevozy kızıyorum sana ama biliyomusun? Tamam panik yapmamak iyi bir şey, işindende olmak istemiyorsun anlıyorum ama şu an acilen dr gitmen gerekir senin, işin canından önemli değil ya? Git bir baktır. Belki iğne yaparlar geri dönersin? Hem sık şekilde geliyor diyorsun. Neyse mazur gör beni bende yaşadığım için çok tedirgin oluyorum bu konularda tabiki senin vereceğin karar.

Hayır canım coraspin almıyorum. Progestan ve iğne, folik asitide kesmedi henüz devam edicekmişim. İğne vurduğum yerler korkunç acıyor, ama napalım dayanıyoruz işte. Yeterki iyi olsunlar.

hayırlı olsun canım:)

Hayır canım coraspin almıyorum. Progestan ve iğne, folik asitide kesmedi henüz devam edicekmişim. İğne vurduğum yerler korkunç acıyor, ama napalım dayanıyoruz işte. Yeterki iyi olsunlar.

Benim bazen -iğneyi batırış açımdan sanırım- iğneyi ilk batırırken çok acıyor bazen de hiç hissetmiyorum bile. Çok yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Tabi az da olsa yakıyor.. Şifa niyetine şeker, acıyı düşünmemeye çalışıyorum ben

kim nedese haklı.bn kendini canmı pek düşünmem şimdi aynı şeyi bebeğime yapıorum sanki.Neyse bi doktora mail attım cevap yazsında ona göre.şimdi oda fırça atar nie bıraktın ilacı diye.tam şamar oğlanına döncez bugün.yüzsüz kocam da akşam kızıo bana 1şey olursa vicdanın rahat olcak mı dıeee..ıyyyyy yaaaa

Evet bazen iğneyi yaparken acıtmıyorum ona alıştım, ama yaptıktan sonra fena yakıyor. Yanlız son zamanlarda iğneyi batırdığım yerden kan çıkmaya başladı. Kanımız iyice sulanıyor demek ki? Birde korkuyorum bir şey olursa kürtajta filan kanama dan dolayı sorun olur mu diye?

Kürtaj gibi kötü şeyleri aklına getirme canım benim, inşallah bu çektiğimiz sıkıntılara değecek. Bu kadar ilacı boşuna içmiyoruz, bu kadar iğneyi boşuna olmuyoruz onlar herşeyin sorunsuz ilerlemesini sağlayacak. Kürtaj gerektiğinde doktor gereğini düşünür diye tahmin ediyorum

İkinizinde sinirleri yıpranmış, hepimiz zaman zaman geçiyoruz bu süreçlerden ama bu durumda suçlu aramak en kötüsü olur? Tamda birbirinize sarılıp destek olmanız gereken zamanda hemde. Şu anda bebeğinden başka hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünme ki dahada sinirlerin yıpranmasın güzel olucak herşey inşallah.

Haklısın cnm ama kucağıma almadan rahat edemeyeceğim ben sanırım. İnşallah sağ salim kavuluşuruz bebeklerimize.

aynen.ikimizde birbirimizden medet beklıoruz.ama çok pişmanım yavrusu için ölen var ya, ben bi bulantı ,uyku için vazgeçtim ilaçtan.nolur Allahım bişey olmasın başlıcam tekrar ilaca söz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…