günaydınn kıssslarrr. maşallah cinsiyet öğrnenler varmıss Rabbim analı babalı büyütsün inş
size birşey sorcam bnm ilkaylarda lekelenmem var die progestana başlatmıştı doktor yaklaşık 2 haftadır kullanmıyor çok midem bulanıodu ve uyku yapıodu işyerinde lekelenmelerde bitmişti, ama doktor bırakma dedi tabi..dünden beri yoğun şekilde lekelenmem başladı..sizce kötü bişe var mdır ya ilaca bugün başlıcam ama vicdanen rahatsız oldum.son2gündür stresliydim biraz ondan mı acaba?
günaydınn kıssslarrr. maşallah cinsiyet öğrnenler varmıss Rabbim analı babalı büyütsün inş
size birşey sorcam bnm ilkaylarda lekelenmem var die progestana başlatmıştı doktor yaklaşık 2 haftadır kullanmıyor çok midem bulanıodu ve uyku yapıodu işyerinde lekelenmelerde bitmişti, ama doktor bırakma dedi tabi..dünden beri yoğun şekilde lekelenmem başladı..sizce kötü bişe var mdır ya ilaca bugün başlıcam ama vicdanen rahatsız oldum.son2gündür stresliydim biraz ondan mı acaba?
herkese günaydın ..sevozy bendede var çarşambadan beri günde 3-4 damla kahverengi geliodu iğne yaptı dr 3 gün sonra geçti tabi dinlenmek şart ben duramadım yerimde ctesi akşam yine başladı 3 gündürde jel kullanıyorum ilacını aksatma ama yapman gereken en önemli şey yatmak geçer mutlaka stres yapma inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına ..günaydınn kıssslarrr. maşallah cinsiyet öğrnenler varmıss Rabbim analı babalı büyütsün inş
herkese günaydın ..sevozy bendede var çarşambadan beri günde 3-4 damla kahverengi geliodu iğne yaptı dr 3 gün sonra geçti tabi dinlenmek şart ben duramadım yerimde ctesi akşam yine başladı 3 gündürde jel kullanıyorum ilacını aksatma ama yapman gereken en önemli şey yatmak geçer mutlaka stres yapma inşallah en kısa zamanda kavuşursun sağlığına ..
Günaydın kızlar,
Ben de geçen perşembe doktora gittim, büyük ihtimal erkek dedi. Ama 1 ay sonraki randevuda kesinleşecek sanırım cinsiyet. Bu arada ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ve dün uyuyakaldım iğnemi yapmayı unuttum. İnşallah birşey olmaz..
Günaydın kızlar,
Ben de geçen perşembe doktora gittim, büyük ihtimal erkek dedi. Ama 1 ay sonraki randevuda kesinleşecek sanırım cinsiyet. Bu arada ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ve dün uyuyakaldım iğnemi yapmayı unuttum. İnşallah birşey olmaz..
Birşey olmaz cnm. Ben iğne saatimi değiştirmek istiyorum demiştim dr. Bana 6 saat atlat demişti. Bu arada sana bir şey sorayım benim göbeğimin 4 parmak üzerinde misket kadar bir alanda etimde inanılmaz bir acı oluyor ama dehşet yani nasıl anlatılır bilmiyorum. Tenimdede bir iz yada morarma gibi bir şey yok. İğnenin etkisi olabilirmi acaba? gerçi iğneyi oraya yapmıyorum? Sende varmı böyle bir şey?
çalışıorum cnm nasıl yatıyım beklıorumda akşam olcakda eve gdp yatcam.eşimle kapıştığımdan hafta sonu stresliydi yoka hamilelik stresi dğeil..ya offf
Şekerim benim bazen iğne yaptığım yerlerde acı/ağrı gibi birşey oluyor ama hiç iğne yaptığım yerin haricinde bir acı olmadı. Belki beze gibi birşeydir. Benim bir sefer kafamda çıkmıştı durduk yere kendi kendine de geçmişti. Hanzadecim sen coraspin de alıyor musun
Günaydın kızlar,
hayırlı olsun canım:)
Hayır canım coraspin almıyorum. Progestan ve iğne, folik asitide kesmedi henüz devam edicekmişim. İğne vurduğum yerler korkunç acıyor, ama napalım dayanıyoruz işte. Yeterki iyi olsunlar.
Sevozykızıyorum sana ama biliyomusun? Tamam panik yapmamak iyi bir şey, işindende olmak istemiyorsun anlıyorum ama şu an acilen dr gitmen gerekir senin, işin canından önemli değil ya? Git bir baktır. Belki iğne yaparlar geri dönersin? Hem sık şekilde geliyor diyorsun. Neyse mazur gör beni bende yaşadığım için çok tedirgin oluyorum bu konularda tabiki senin vereceğin karar.
Benim bazen -iğneyi batırış açımdan sanırım- iğneyi ilk batırırken çok acıyor bazen de hiç hissetmiyorum bile. Çok yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Tabi az da olsa yakıyor.. Şifa niyetine şeker, acıyı düşünmemeye çalışıyorum ben
Evet bazen iğneyi yaparken acıtmıyorum ona alıştım, ama yaptıktan sonra fena yakıyor. Yanlız son zamanlarda iğneyi batırdığım yerden kan çıkmaya başladı. Kanımız iyice sulanıyor demek ki? Birde korkuyorum bir şey olursa kürtajta filan kanama dan dolayı sorun olur mu diye?
kim nedese haklı.bn kendini canmı pek düşünmem şimdi aynı şeyi bebeğime yapıorum sanki.Neyse bi doktora mail attım cevap yazsında ona göre.şimdi oda fırça atar nie bıraktın ilacı diye.tam şamar oğlanına döncez bugün.yüzsüz kocam da akşam kızıo bana 1şey olursa vicdanın rahat olcak mı dıeee..ıyyyyy yaaaa
Kürtaj gibi kötü şeyleri aklına getirme canım benim, inşallah bu çektiğimiz sıkıntılara değecek. Bu kadar ilacı boşuna içmiyoruz, bu kadar iğneyi boşuna olmuyoruz onlar herşeyin sorunsuz ilerlemesini sağlayacak. Kürtaj gerektiğinde doktor gereğini düşünür diye tahmin ediyorum
İkinizinde sinirleri yıpranmış, hepimiz zaman zaman geçiyoruz bu süreçlerden ama bu durumda suçlu aramak en kötüsü olur? Tamda birbirinize sarılıp destek olmanız gereken zamanda hemde. Şu anda bebeğinden başka hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünme ki dahada sinirlerin yıpranmasın güzel olucak herşey inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?