Haklısın cnm ama kucağıma almadan rahat edemeyeceğim ben sanırım. İnşallah sağ salim kavuluşuruz bebeklerimize.
senden kalır yanım yok,iğneleri dakikası dakikasına yapıyorum hem koldan hem kalçadan eskiden serom taktıramazdım korkudan. dün gece çok ağladım gücüm tükendi ikinci ölen bebeğimde eltim 37 yaşında hamile kaldı nisbet için bebek arabasını dış kapıya koyuyordu gözümün önüne ,
ya rabbim sınavımızda kolaylık ihsan eyle şu geçitlerden rahat geçir bizi,sabır ve dayanacak güç ver inş
günaydın kızzlar. bugün çok kötüyüm. dün baya kustum. boğazım tahriş oldu. yutkunamıyorum. ağzımın içi zehir gibi. geçsin artık nooollurrr bu günler :84::84::84::84:
Ben bu insanların düşünce yapısını hiç bir zaman anlayamayacağım, nasıl bir şeydir başka birinin acısına tuz basmak, helede evlat acısına... Allah inşallah onları bu yaptıklarından dolayı evlatları ile imtihan etmez... İnşallah hepimiz sağ salim atlatırız. Bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımızda tüm çektiklerimizi unuturuz inşalla. Allah bu yolda uğraşan kim varsa yar ve yardımcısı olsun inşallah.
günaydın kızzlar. bugün çok kötüyüm. dün baya kustum. boğazım tahriş oldu. yutkunamıyorum. ağzımın içi zehir gibi. geçsin artık nooollurrr bu günler :84::84::84::84:
ben adanada kurum müdürüydüm mütiş bir hayatım vardı .aman dedim yuvamı kurim ,göğsümdede tümör vardı devamlı çoğalıyordu .bir evlat sahibi olim hiç bir şey uzaktan gözüktüğü gibi olmuyor yaşadıklarım kitap olur iki bebeğimde tuz biber oldu bana ,destek almam lazım galiba artık çöküşe geçiyorum.ya sabır ya allahhh
konuyu değiştirelim biraz. hanımlar hurma nın diğer onlarca faydasını okumak isterseniz bakın.
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/37250-hurmanin-faydalari.html
kızzlarr geçen haftaa sizee hurmada hurmaaa diyee kendimi yırttımm yeyiin diyeeeee yiyipptee faydasını gören oldumuuuuuuuu hemen haber verin meraklandımmmmmmm:84::84::84::84::84:
bende gittim iki kilo aldım baharatçıda iran hurmasııı 28 liraydı kilosu pahalı geldi biraz ama iki kilo aldım şifa niyetineeeeee ohhhmissss
aynen.ikimizde birbirimizden medet beklıoruz.ama çok pişmanım yavrusu için ölen var ya, ben bi bulantı ,uyku için vazgeçtim ilaçtan.nolur Allahım bişey olmasın başlıcam tekrar ilaca söz ya.
ay canım benim konyalarda kalmış arkadaşım dün bir yazını okudum hani şu inekli olanı güldürdü beni yazdıkların ama bi yandanda düşündürdü biliyorum gurbette olmak çok zordur rabbim yaşadıklarını ve çektiğin sıkıntılarını bir an önce dindirsin ve bebeğinide sağlıklı sıhhatli sana bağışlasın inşallah....
hurmayı tavsiye eden arkadaşıma teşekkürü borç bilirim reflümden dolayı hazımsıslık sorunum geçmio ama iki gündür mide bulantım yok deneyin mutlaka ..
kızzlarr geçen haftaa sizee hurmada hurmaaa diyee kendimi yırttımm yeyiin diyeeeee yiyipptee faydasını gören oldumuuuuuuuu hemen haber verin meraklandımmmmmmm:84::84::84::84::84:
bende gittim iki kilo aldım baharatçıda iran hurmasııı 28 liraydı kilosu pahalı geldi biraz ama iki kilo aldım şifa niyetineeeeee ohhhmissss
ben adanada kurum müdürüydüm mütiş bir hayatım vardı .aman dedim yuvamı kurim ,göğsümdede tümör vardı devamlı çoğalıyordu .bir evlat sahibi olim hiç bir şey uzaktan gözüktüğü gibi olmuyor yaşadıklarım kitap olur iki bebeğimde tuz biber oldu bana ,destek almam lazım galiba artık çöküşe geçiyorum.ya sabır ya allahhh
bu hurma büyük tipi domatese benzeyen hurma mı yoksa ufak koyu renkli ramazanda daha çok tüketilen hurma mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?