2011 Ekim Anneleri

ben depresyondayım herşeye sinir oluyorum konyada yaşamaktan nefretediyorum,ne arkadaş var ne bir allahın kulu dünyadan bezmiş bir koca inekleriyle bile benden çok ilgileniyor

Hamileliğin olumsuz etkileri maalesef, en çok da eşlere yansıtılıyor kendimden biliyorum anlayışlı olmaya çalışmaktan başka çare yok kendini üzme hiiç

merhaba zueleyha doktorumun bana yasakladığı iki şeyden birisi saç boyatmaktı aman sende dikkatli ol doktoruna danışmadan böyle bir şey yapma derim...

merhaba kızlar benide eklermisiniz listeye. son adet trh:3 ocak
tahmini doğum :10 ekim
kilo 69

Son düzenleme:

canım benim doktorum 3 aydan sonra bitkisel boya kullanabilirsin dedi, Nisan ayının son haftasında boyatmayı düşünüyorum...9 Nisan randevum var o zaman yine sorarım...

iyi geceler kızlar 2li testte yapılacak olan kan tahlili için hastaneye aç yada tok gitmek fark ediyomu???

canım aç gidiyosun haberin olsun bende nasip olursa 24 nisanda gidicemişşallah rabbim saglıklı gebelik geçirmemizi nasip ederde saglıklı çıkar sonuçlarımız tek temennimiz bu olsun işşallah

canım aç gidiyosun haberin olsun bende nasip olursa 24 nisanda gidicemişşallah rabbim saglıklı gebelik geçirmemizi nasip ederde saglıklı çıkar sonuçlarımız tek temennimiz bu olsun işşallah

amin cnm inş. olumsuz bişey çıkmaz benimki 12 haftalık oldu kocaman oldu artık seninki kaç haftalık umarım rahat geçiriyorsundur

merhaba zueleyha doktorumun bana yasakladığı iki şeyden birisi saç boyatmaktı aman sende dikkatli ol doktoruna danışmadan böyle bir şey yapma derim...

canım benim doktorum 3 aydan sonra bitkisel boya kullanabilirsin dedi, nisan ayının son haftasında boyatmayı düşünüyorum...9 nisan randevum var o zaman yine sorarım...

benimde saçlarım platin sarısı dipleri çıktı ama orielle açılıyoya orielin bitkiseli yok maalesef yakıcı hep saçı yakıyoo ama diplerim gelincedeee ben sinir olduumm çünküü çok açık sarıııııııı netcemi bilemiooruummmmmmmmm kıslarr bu arada canom vardı canom diye biri o daha girmiyoo yawwwwww

senin durumun daha vahimmiş artık papatya suyuyla güneşe yatarsın

günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese

Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum

günaydın ay maşallah allah hayırlısını versin.. artık sen erkek kıyafetleri bakmaya başlarsın

Hepinize günaydın kızlar... Hiç tadım yok, uyumak istiyorum, yataktan sürünerek çıktım resmen. Hava kapalı ve soğuk, hemen akşam olsunda eve gideyim diye bakıyorum. Sıcacık evimde, kanepeye kıvrılıp mayışayım istiyorum...Saat daha 9 yaa..

senin durumun daha vahimmiş artık papatya suyuyla güneşe yatarsın

HAHAHA BAŞKAA ÇARE YOKKK DORUU DİOOSUUNNNNNNNN

günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese

Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum

AYY MAŞALLAHH TOPİĞİN İLK CİNSİYETİ BELLİ OLAN ANNESİİİİİİ TÜTÜTÜTÜ MAŞALLAHH OĞLUŞUMUZAAA

günaydınn kıssslarrr. maşallah cinsiyet öğrnenler varmıss Rabbim analı babalı büyütsün inş
size birşey sorcam bnm ilkaylarda lekelenmem var die progestana başlatmıştı doktor yaklaşık 2 haftadır kullanmıyor çok midem bulanıodu ve uyku yapıodu işyerinde lekelenmelerde bitmişti, ama doktor bırakma dedi tabi..dünden beri yoğun şekilde lekelenmem başladı..sizce kötü bişe var mdır ya ilaca bugün başlıcam ama vicdanen rahatsız oldum.son2gündür stresliydim biraz ondan mı acaba?

herkese günaydın arkadaşlar. Canım kanamayı önemsememezlik yapma. Az da olsa çok da olsa doktoruna sor mutlaka. İhmal etme.

AYY MAŞALLAHH TOPİĞİN İLK CİNSİYETİ BELLİ OLAN ANNESİİİİİİ TÜTÜTÜTÜ MAŞALLAHH OĞLUŞUMUZAAA[/QUOTE]

Maşallah canım, ilk cinsiyetimizide öğrenmiş olduk :)) hayırlı olsun artık rahat rahat kıyafet alabilirsin. Bu yıl erkek senesi diyorlar bakalım görücez :)

günaydın ay maşallah allah hayırlısını versin.. artık sen erkek kıyafetleri bakmaya başlarsın

ayy her geçen gün dahada yaklaşıyoruz miniklerimize ne güzel

bencede hemen doktorunaa sorrr önemsenmicek bişi değilllll kim ne derse desin yerleşme kanaması manaması bunlarada inanmaa doktoraa gitt hemen bence canımmmm

Canım ilacı bırakmasaydın keşke, bende sordum kesinlikle bırakmayacaksın dedi. Neyse oalcağı varsa ilaç alırkende oluyor kanama. Ama hiç bekleme vakit kaybetmeden hemen hastaneye git. Serum filan takarlar belki. İnşallah herşey yolundadır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…