2011 Ekim Anneleri

Ben sen söylemedenönce almıştım ama 1 kilosuna 26 verdim ya kazıkmı yedim ne :)) bide keçi boynuzu aldım. kayısıda yiyorum içim dışım bunlar oldu artık miğem bulanmaya başladı günde ikişertane yiyorum. İştahım iyice kapandı. Ama yediğim hafta bebeğim 1 günönce çıkmıştı :) aslında hurmanın hanidomates gibiolanı varya kızlar o çok faydalı içinde yok yok olmayan vitamin yok asıl hurma diye bahsedilen o hurma hani portakal renginde yumuşak olan :)

Teşekkür ederim mihrimahcım bende hastaneden çok memnunum doktorumdanda devam ediyoruz bakalım :) bu arada doğum tarihlerimiz aynı gibi doğumda aynı anda hastanede olabiliriz :) allah bebeklerimizi sağlıklıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah görüşürüz cnm hoşçakal

Hımm işte ben onu pek sevmem.. Çocukluğumdan beri, üstelik tadını bile bilmiyorum
Bizimkiler severdi, şimdide eşim.. Ama ben en çok medine hurmasını severi, kuru ve sert birazda.. Acve de güzel aslında.. Neyse şifa niyetine:)

günaydın kızzlar. bugün çok kötüyüm. dün baya kustum. boğazım tahriş oldu. yutkunamıyorum. ağzımın içi zehir gibi. geçsin artık nooollurrr bu günler :84::84::84::84:

Canım ya 11 hafta 4 günlük görünüyo rçizelgende aslında artık azalması laızm değilmi ki? İnşallah daha fazla sürmez de rahatlarsın bi an evvel.

ahhh canım saolasınnnnnnn şifaa olsuunn daha bi enerjiksin dimii
benim yavaş yavaş yerine gelmeye başladı enerjimm mektubunuda okumadımm haftasonu siteye giremedim hep gezdiimm çünküümm heheheh

ayy ama kötü bi haber var kızlarrrrr diyoki günde iki tanee yiyin gögüsleri büyütün heheh zaten dana gibi olmaya başladı benimki ışık hızıylaa büyüyoo bide böle büyüycek :) çünkü 6-7 tane yiyorumm :)))))
neyse doğumdan sonra süt verdikçe küççülür inşallahhhhhhh
halimizee bin şüküürrrrrrr yarabbbbiiiiiiiiii

Bende sevmezdim ama dışını soyup içini püre yapıp yiyordum önceki hamileliklerimde :) faydalı olsunda bebekler gelişsinde herşeyi yerim valla :) ama şu medineden gelen içi bademli dışı susamlı hurmalar varya aaman yarabbbim hurma diye ona derim ben :) acvede en faydalısıymış ve günde 7 tane yemek lazım derler.

Ay bi denesem mi acaba:) ama mevsimi geçti burda, canım da çekmedi gerçi
Evet bademliler çok güzel, ben dolapta saklıyordum bi kaç tane her duruma karşı

Ama normal hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine ceviz, badem, fındık koyupta yiyebilirsin.. Aynı kapıya çıkıyor...

ahahahah hurmada hurmaaa hurmada hurrrrrmaaaaaaaaaaaaaaa cevizi koyun arasınaa şimdikk benim canımıda cevizz çektirrdiiizz ben sizeee ne diiyiimm yaaaaaaaaaaaa

evet zeynepcim oldukça iyi geldi. evdeyken sürekli uyuyordum, iki gün gezmeye bile gittim. enerjim vardı yani. ama dediğim gibi, ben de 6-7 tane yedim, sanırım fazla geldi. başım ve gözlerim çok ağrıyor. migren başlamaz umarım. sabah işe gelir gelmez doktorumu aradım, ilaç içme dedi. paroool dedim. hayır dedi. 12. haftadan sonra çok çok çok zorda kalınırsa olabilir ama şimdi içilmemeli dedi. çekiyorum ben de.
evet hurmanın süt yapıcı, arttırıcı yönü de varmış. tombul tombul memişşli olucaz. beni bozmaz :) yıllardır küçüktü, azcık sefa süreyim :)

katılıyorum sana arkadaşım bu halimden gayet memnunum keşke dahada büyüse

doktorumla mailleştim kötü bişey yoktur ama uygunsal gel bakalım dıo.müdür toplantıda bi bakayım öğleden sonra giderim heralde.bide çok fena bulantı,kusma başladı.1 haftadır yoktu, serum yemiştin geçen ppzt etkisi geçti anlaşılan.

denisss_ruj migren bende de var, belki yorgunluktanda olabilir. Ben de iyi hissetiğim için hafta sonu dışardaydım, çok kalmadım ama yormuş demek ki.. Başım çok ağrıyordu, hala geçmedi ama hafifledi biraz. Göz kapaklarıma bile dokunamıyorum.. Allah şifa versin.

evet olabilir ahestecim, sanırım yoruldum. çok bitkinim zaten. zaten normalde bitkindim de, bu sefer üstüne şiddetli ağrı eklendi. akşam eve gider gitmez dinleneyim, sessiz ortamda kalsam geçicek inşallah. teşekkür ederim sana da büyük geçmiş olsun.

Deniz kaç tane yedin? Yukarıda 15 tane diyor ama bana çok geldi acaba 4-5 tanesi yeterli olmaz mı?

Maşallah bundan sonra ilaçlarını düzenli kullanmaya bak :)

Teşekkür ederim canım. Evet dışarda fark etmiyo insan ama eve geldiğinde iş işten geçiyor:)
Işığa sese tahammü edemiyordum bende akşam.. Sessiz bir ortam, biraz istirahat ve hafif uyku iyi gelir inş..

Son düzenleme:

Canomu bende merak ediyorum bayadır yok İnşallah kötü bişey yoktur

İyi fikirmiş aslında Ben içi ceviz dolu incir alıyorum oda çok güzel oluyor. Allahım bu kadar enerji dolu yiyecekle bu çocuklar nasıl olur acaba :))

hurmayı benim bulantılarım geçmeden önce neden keşfetmediniz Bu arada benim 1 haftayı geçti bulantılar biteli darısı bulantısı devam edenlerin başına Gerçektende geçtikten sonra başlıyo hamileliğin tadı çıkmaya
Kaç gündür canım türk kahvesi istiyo sanırım kahveye aşeriyorum bu gece rüyama girdi nasıl kana kana içtim Bu sabah çay içmedim birazdan kahve yapıp içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…