kızzlarr geçen haftaa sizee hurmada hurmaaa diyee kendimi yırttımm yeyiin diyeeeee yiyipptee faydasını gören oldumuuuuuuuu hemen haber verin meraklandımmmmmmm:84::84::84::84::84:
bende gittim iki kilo aldım baharatçıda iran hurmasııı 28 liraydı kilosu pahalı geldi biraz ama iki kilo aldım şifa niyetineeeeee ohhhmissss
bn kurucusu olan nevin hanıma gidiyorum. Tüp bebek tedavimide o yaptı. Daha öncedende ona gidiyordum. Dr çok seviyorum. En önemlisi bana güven veriyor, pimpirikli değil, bişeyleri abartmıyor, herşeyi çok güzel. Cep tel. istediğim her saat ulaşabiliyorum. Ahh bide ben utanmasam az yırtık olsamda arayabilsem, her defasında çekinerek arıyorummm.
Pembe mavidende çok memnunum. kalabalık değil, sıra yok, hast. gibi değilde lüks bir kafeterya gibi geliyor. Hemşireleride çokkkkkkk tatlıııııparasıda çokkk tatlıııı ama napıcaksın el mahkum, olsunda razıyız çok şükür...başka sormak istediğin bişey olursa sor canım
ben böyle bişey yaptırmıycam yada almıycam canım. Ben yatağının bir tarafını söküp yatağımıza birleştiricem inş. o günleride mevlam gösterirse
günaydın kızzlar. bugün çok kötüyüm. dün baya kustum. boğazım tahriş oldu. yutkunamıyorum. ağzımın içi zehir gibi. geçsin artık nooollurrr bu günler :84::84::84::84:
ben yedim, faydasını da gördüm. cumartesi sana teşekkür mektubu bile yazdım :)
yalnız yemeyi abarttım galiba, bu sabah müthiş bir baş ve göz ağrısıyla uyandım. az önce okuduğum başka bir likte fazla tüketilmesinin göz ağrısına sebep olduğu yazıyor. betakaroten çok fazlaymış, ağrı esnasında yemek ağrıyı daha da arttırırmış. bu arada kabızlık sorunuma da iyi geldi. çok pahalıydı, deneyim diye yarım kilo aldım, bitmeye yakın alırım yine. teşekkürler.
Hımm işte ben onu pek sevmem.. Çocukluğumdan beri, üstelik tadını bile bilmiyorum
Bizimkiler severdi, şimdide eşim.. Ama ben en çok medine hurmasını severi, kuru ve sert birazda.. Acve de güzel aslında.. Neyse şifa niyetine:)
Bende sevmezdim ama dışını soyup içini püre yapıp yiyordum önceki hamileliklerimde :) faydalı olsunda bebekler gelişsinde herşeyi yerim valla :) ama şu medineden gelen içi bademli dışı susamlı hurmalar varya aaman yarabbbim hurma diye ona derim ben :) acvede en faydalısıymış ve günde 7 tane yemek lazım derler.
ahhh canım saolasınnnnnnn şifaa olsuunn daha bi enerjiksin dimii
benim yavaş yavaş yerine gelmeye başladı enerjimm mektubunuda okumadımm haftasonu siteye giremedim hep gezdiimm çünküümm heheheh
ayy ama kötü bi haber var kızlarrrrr diyoki günde iki tanee yiyin gögüsleri büyütün heheh zaten dana gibi olmaya başladı benimki ışık hızıylaa büyüyoo bide böle büyüycek :) çünkü 6-7 tane yiyorumm :)))))
neyse doğumdan sonra süt verdikçe küççülür inşallahhhhhhh
halimizee bin şüküürrrrrrr yarabbbbiiiiiiiiii
evet zeynepcim oldukça iyi geldi. evdeyken sürekli uyuyordum, iki gün gezmeye bile gittim. enerjim vardı yani. ama dediğim gibi, ben de 6-7 tane yedim, sanırım fazla geldi. başım ve gözlerim çok ağrıyor. migren başlamaz umarım. sabah işe gelir gelmez doktorumu aradım, ilaç içme dedi. paroool dedim. hayır dedi. 12. haftadan sonra çok çok çok zorda kalınırsa olabilir ama şimdi içilmemeli dedi. çekiyorum ben de.
evet hurmanın süt yapıcı, arttırıcı yönü de varmış. tombul tombul memişşli olucaz. beni bozmaz :) yıllardır küçüktü, azcık sefa süreyim :)
Ahh sevozy ne desem bilmiyorum sana, yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum. Tekrar kanama olacağını düşünememişsindirmutlaka yoksa asla bırakmazdın. İnşallah problem çıkmazda sende daha temkinli daha dikkatli olursun artık. Eşinlede tarışma bu yüzden oda üzüldüğü için ne dediğini bilmiyordur. Ama dr. dediğini harfi harfine uygula bir şey biliyor ki dr.oluyor o insanlar değilmi canım?
evet zeynepcim oldukça iyi geldi. evdeyken sürekli uyuyordum, iki gün gezmeye bile gittim. enerjim vardı yani. ama dediğim gibi, ben de 6-7 tane yedim, sanırım fazla geldi. başım ve gözlerim çok ağrıyor. migren başlamaz umarım. sabah işe gelir gelmez doktorumu aradım, ilaç içme dedi. paroool dedim. hayır dedi. 12. haftadan sonra çok çok çok zorda kalınırsa olabilir ama şimdi içilmemeli dedi. çekiyorum ben de.
evet hurmanın süt yapıcı, arttırıcı yönü de varmış. tombul tombul memişşli olucaz. beni bozmaz :) yıllardır küçüktü, azcık sefa süreyim :)
denisss_ruj migren bende de var, belki yorgunluktanda olabilir. Ben de iyi hissetiğim için hafta sonu dışardaydım, çok kalmadım ama yormuş demek ki.. Başım çok ağrıyordu, hala geçmedi ama hafifledi biraz. Göz kapaklarıma bile dokunamıyorum.. Allah şifa versin.
ben yedim, faydasını da gördüm. cumartesi sana teşekkür mektubu bile yazdım :)
yalnız yemeyi abarttım galiba, bu sabah müthiş bir baş ve göz ağrısıyla uyandım. az önce okuduğum başka bir likte fazla tüketilmesinin göz ağrısına sebep olduğu yazıyor. betakaroten çok fazlaymış, ağrı esnasında yemek ağrıyı daha da arttırırmış. bu arada kabızlık sorunuma da iyi geldi. çok pahalıydı, deneyim diye yarım kilo aldım, bitmeye yakın alırım yine. teşekkürler.
doktorumla mailleştim kötü bişey yoktur ama uygunsal gel bakalım dıo.müdür toplantıda bi bakayım öğleden sonra giderim heralde.bide çok fena bulantı,kusma başladı.1 haftadır yoktu, serum yemiştin geçen ppzt etkisi geçti anlaşılan.
evet olabilir ahestecim, sanırım yoruldum. çok bitkinim zaten. zaten normalde bitkindim de, bu sefer üstüne şiddetli ağrı eklendi. akşam eve gider gitmez dinleneyim, sessiz ortamda kalsam geçicek inşallah. teşekkür ederim sana da büyük geçmiş olsun.
benimde saçlarım platin sarısı dipleri çıktı ama orielle açılıyoya orielin bitkiseli yok maalesef yakıcı hep saçı yakıyoo ama diplerim gelincedeee ben sinir olduumm çünküü çok açık sarıııııııı netcemi bilemiooruummmmmmmmm kıslarr bu arada canom vardı canom diye biri o daha girmiyoo yawwwwww
Ay bi denesem mi acaba:) ama mevsimi geçti burda, canım da çekmedi gerçi
Evet bademliler çok güzel, ben dolapta saklıyordum bi kaç tane her duruma karşı
Ama normal hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine ceviz, badem, fındık koyupta yiyebilirsin.. Aynı kapıya çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?