Merhaba kızlar, bi ekim annesi de ben olucam inş. 11/3 olduk... Ne zamandır sessiz sedasız takib ediyordum, bulantıdan uyuyamayınca bi bakıyım dedim... Bu arada adana sakinlerini görünce mutlu oldum.. Burda yeni olduğumuz için, henüz istediğim doktoru bulamadım.
Var mı önerebileceğiniz iyi bir doktor?
Daha önce de yazmıştım, Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum ben, Özel Adana Hastanesi'nde (eski Universal Hastanesi)
canım ben ortadoguya fılız hanıma gıdıyorum guzel ılgılenıyo sen sakrark bı hanım
Filiz Hanım'a hamile kalmadan önce kontrolden geçmek için gitmiştim, önce randevu günümü ve saatimi değiştirdiler, yeni verilen randevuya gittiğimde de 2 saati aşkın süre bekledim... :-(((
Filiz Hanım da tavsiye edilen bir doktor zaten ama o kadar çok bekleyince devam etmek istemedim doğrusu... Okuldan bir arkadaşım gidiyor, beğenmiş doktoru ama o da çok bekledim dedi... Muzaffer Bey'e üç kez gittim en fazla yarım saat bekledim, belki tesadüftür ama, bir de henüz hastası olmadan evvel Muzaffer Bey mail yoluyla sorduğum sorulara da aynı gün yanıt vermişti. Hepimize sorunsuz hamilelik & doğum diliyorum...))
bende bugün çağla buldum 300 gramı 5 tl dedi 2 tl azcık aldım yedim ama daha çok yiyesim geldi..bu yaz gelmedi gitti aklım hep yaz meyvelerinde:44:
Nerede buldun canım? İstanbul sınırlarında mı ben acayip aşeriyorum çağla erik ya
Eeee malum yılbaşı heyecanı hepimizi sarmış o heyecanlada olanlar olmuş sanırım
Merhaba Hoşgeldin aramıza Bilgilerini verirsen listeye ekliyim senide
Kızlar şuraya bir bakın esprili hamile tişörtü arıyorsanız derim ben nette dolaşırken gördüm çok güzel
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
canım pek güzel vallahi çok beyendim ya
sanada günaydın fidancım nasılsınben biraz dolanıyım geliyoırum
sabah bulantım var ama çok şükür alıştım artık.baştaki kadar zorlamıyo sen nasılsın?
sabah bulantım var ama çok şükür alıştım artık.baştaki kadar zorlamıyo sen nasılsın?
kızlar bulantıları çok dert etmeyin bende çok kötüydüm ama şimdi 12. haftada azalmaya başladı
hamdolsun çok iim aynı dert bendede vartuzlu şeyler ye tavsiye ederim geçiyo
Kızlarrr nasıl geçti Pazar gününüz, tozunu attınız mıı
Kız kardeşim saçlarını boyatmış benim de canım çekti doktorundan saç boyası konusunda izin alan var mı? Daha muayeneye 2 hafta var dayanamayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?