2011 Ekim Anneleri

bende bugün çağla buldum 300 gramı 5 tl dedi 2 tl azcık aldım yedim ama daha çok yiyesim geldi..bu yaz gelmedi gitti aklım hep yaz meyvelerinde:44:

canım ben ortadoguya fılız hanıma gıdıyorum guzel ılgılenıyo sen sakrark bı hanım

Daha önce de yazmıştım, Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum ben, Özel Adana Hastanesi'nde (eski Universal Hastanesi)

ha evet soylemıstın canım yınede tesekkurler:)

Son düzenleme:
ha evet soylemıstın canım yınede tesekkurler:)[/QUOTE]

Bu arada bunu (benim yazdığım bölümü, alıntıda çıkmadı da) umarım sert bir yanıt olarak algılamamışsındır, öyle bir niyetim yoktu, ben şimdi okuyunca öyle yazmışım gibi geldi de...:26:

hoşbulduk duygu7785, ne gerekiyor
..........
a_seyma sağol bilgilendirdiğin için, bakalım artık içime sinen bi Dr bulsam da bitse bu sorun:82:
......
Adana yı sevmiyordum ama baharı erken geliyor bu yüzden güzel galiba.. Sanırım en güzel yanı da çağlaların çıkmış olması.. Bana da bi iki seferdir küçük bi kese kağıdı alıyor eşim.. Ama en baştan beri eriği acayip bekliyorum, kesmedi çağla

normaldede sevmem erik çağla allahtan canım istemiyor öyle şeyler :)
bana bademli magnum olsun yeter 2 günde bir yiyorum :131:

Hımm tamam canım şimdi gördüm listeyi, verelim bilgilerimizi o zaman :)

ahestee
yaş 26
hamile kaldığım kilo 58
sat 5 ocak
tahmini doğum tarimiz de 12 ekim

kızlar bulantıları çok dert etmeyin bende çok kötüydüm ama şimdi 12. haftada azalmaya başladı

inş. benim de o döneme gelincece geçecek
hamdolsun çok iim aynı dert bendede var tuzlu şeyler ye tavsiye ederim geçiyo

bol bol yiyorum tuzlu şeyler. hamd olsun daha iyiyim mutfağa girip bi şeyler hazırlayabiliyorum artık. başta mutfaktan bile tiksinmiştim.

Kızlarrr nasıl geçti Pazar gününüz, tozunu attınız mıı

Kız kardeşim saçlarını boyatmış benim de canım çekti doktorundan saç boyası konusunda izin alan var mı? Daha muayeneye 2 hafta var dayanamayacağım sanırım

ben depresyondayım herşeye sinir oluyorum konyada yaşamaktan nefretediyorum,ne arkadaş var ne bir allahın kulu dünyadan bezmiş bir koca inekleriyle bile benden çok ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…