kızlarrrr.. bebeğimi gördüm mini mini kuzum çok sakin bi şekilde yatıyordu.dr'un dediğine göre pek sakinmiş53 mm olmuş.ense kalınlığı ve diğer değerlerde süpermiş.bugünde ikili tarama için gittim.perşembe alacam sonucu.dua edin bizim için
kızlarrrr.. bebeğimi gördüm mini mini kuzum çok sakin bi şekilde yatıyordu.dr'un dediğine göre pek sakinmiş53 mm olmuş.ense kalınlığı ve diğer değerlerde süpermiş.bugünde ikili tarama için gittim.perşembe alacam sonucu.dua edin bizim için
Öncelikle herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ve 9 hafta 6 günlük anne adayıyım. Allah kısmet ederse Ekim annesi olacağım.
İğne kullanan arkadaşlar iğneleri 1 saat geçmi yapacağız şimdi?
sağol canım bende çok sevindim bu kadar çabuk düşmesine..bide hergün ceviz yedim cevizde iyot varmış belki de oda düşmesinde faktör olmuş olabilir..ilacımıda hergün 75 mg euthyrox hafta sonu 100mg kullandım şimsi sadece hergün 75 mg kullanıyım diyorum sen nasıl kullanısıyosun?[/QUOTE
Ben 50 mg euthyrox kullanıyodum, sonra 100 mg levetrona çevirdi canım.
sende ceviz ye bak bi arkadaş yediği cevize bağlamış belki seninkide düşer
benim 10 buçuktan 6 ya düştü ilk ay sonu, sonra tekrar yükselmiş baksana yaa off şeyma yaa. gerçi doktor t3 ve t4 önemli diyor ama tsh de önemli diyor. tamam haftasonuna kadar seninki gibi alayım. bi de ne diycem, kan verdiğin gün ilaç içiyo musun? ben içmiyorum bu yüzden mi yüksek çıkıyor acaba?
umarım söylediğin gibi olur canım. teşekkür ederim.
canım kaç çıktı tsh ilaç dozun kaç şu an ?
benim 10 buçuktan 6 ya düştü ilk ay sonu, sonra tekrar yükselmiş baksana yaa off şeyma yaa. gerçi doktor t3 ve t4 önemli diyor ama tsh de önemli diyor. tamam haftasonuna kadar seninki gibi alayım. bi de ne diycem, kan verdiğin gün ilaç içiyo musun? ben içmiyorum bu yüzden mi yüksek çıkıyor acaba?
8 çıktı. 50'lik içiyorum. 75 alıcam haftasonuna kadar. o gün zaten arttıracak dr. aradım bugün ulaşamadım o yüzden kendim arttırıcam. hayırlısı sensencim yaa, bunu düşünmekten şurda beynimi de patlatsam her şey olacağına varıyor. sıkıntı yapmıyorum şuandan itibaren. umarım başarabilirim.
günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese
Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum
merabalar su sorunu yasayan var mi acaba!!!!!!!!!!!
8+6 haftalik hamileyim gecen persembe kontrolum vardi bebisimi gordum doktor cok ii kalp atislari filan cok ii dedi ama dun uykudan kalktim aksama kadar sag tarafim kasigim agridi hareket edince agri daha cok artiyo eger yatarsam dinlenirsem geciyo bende butun gun yattim hapsurdugum zamanda cok feci birden bicak saplaniyomus gibi oluyo boyle kasik sancisi ceken var mi yani bu bir sorun olabilir mi acaba lutfennn yardim
Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:
Çok sağolun iyi dilekleriniz için Hayatımda hiç bu kadar çok doğum günü tebriği almamıştım ağlattınız beni valla
maaşallah. topiğin ilk cinsiyeti belli oldu. hayırlı bi vlat olur inş.
geçen cuma bende de oldu hatta ertesi güne kadar sürdü. yürürken topallıyodum resmen ağrısından. ama geçti çok şükür. hapşurunca da oluyo. bi de üşütmüşüm ben durmadan hapşuruyorum. görümcem grip yüzünden bebeğini kaybetti inş. bi şey olmaz((
ya ben kullanamıyorum çok yoğun bi çikolata kakao kokusu var kremin süremiyorum. bi de sürünce yapış yapış olmaz mı?ne yapıyosunuz yıkıyo musunuz sonrasında?
Bi de mihrimah 8 yılın ümidi demişsin ve sen 24 yaşındasın. hangi ara evlendin de başladın çalışmalara :))
maaşallah. topiğin ilk cinsiyeti belli oldu. hayırlı bi vlat olur inş.
geçen cuma bende de oldu hatta ertesi güne kadar sürdü. yürürken topallıyodum resmen ağrısından. ama geçti çok şükür. hapşurunca da oluyo. bi de üşütmüşüm ben durmadan hapşuruyorum. görümcem grip yüzünden bebeğini kaybetti inş. bi şey olmaz((
ya ben kullanamıyorum çok yoğun bi çikolata kakao kokusu var kremin süremiyorum. bi de sürünce yapış yapış olmaz mı?ne yapıyosunuz yıkıyo musunuz sonrasında?
Bi de mihrimah 8 yılın ümidi demişsin ve sen 24 yaşındasın. hangi ara evlendin de başladın çalışmalara :))
duygucum doğum günün kutlu olsun bebişinle nice senelere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?