2011 Ekim Anneleri

Maşallah canım. Güzel haberler alırsın inşallah.

çok sevindim senin adına cnm umarım hersey yolunda gider ve keyfin hep yerinde olur bende yarın gidiyorum bakalım neler olacak :)))

kızlar hepinize çok teşekkür ededrim tüm güzel dilekleriniz için.inşallah sizlerde böyle güzel haberler alırsınız..

Öncelikle herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ve 9 hafta 6 günlük anne adayıyım. Allah kısmet ederse Ekim annesi olacağım.

canım kaç çıktı tsh ilaç dozun kaç şu an ?

canım kaç çıktı tsh ilaç dozun kaç şu an ?

8 çıktı. 50'lik içiyorum. 75 alıcam haftasonuna kadar. o gün zaten arttıracak dr. aradım bugün ulaşamadım o yüzden kendim arttırıcam. hayırlısı sensencim yaa, bunu düşünmekten şurda beynimi de patlatsam her şey olacağına varıyor. sıkıntı yapmıyorum şuandan itibaren. umarım başarabilirim.

ya bende son iki tahlilimi ilaç almadan yaptırdım içseydim daha mı düşük çıkardı acaba? birde h.içi farklı hafta sonu farklı doz doğru değil diye biliyorum hergün aynı doz alınması çok önemli ilacın, zaten tsh hormonu dengesiz , birde ilacın dengesiz alınması karmaşaya yol açabilir.... araştırın...

ya bende son iki tahlilimi ilaç almadan yaptırdım içseydim daha mı düşük çıkardı acaba? birde h.içi farklı hafta sonu farklı doz doğru değil diye biliyorum hergün aynı doz alınması çok önemli ilacın, zaten tsh hormonu dengesiz , birde ilacın dengesiz alınması karmaşaya yol açabilir.... araştırın...

aynen katılıyorum sana, ben geçen ay kendimi mahfettim sonucu alınca neticede iki katına çıkardı doktor ilacı. başka yapacağı bişi yok . seni bilmem ama ben çok gerginim sakin bir hayat tarzı belirleyenler kazanıyo bu hastalıkta oda da nası olur bilmiyorum...

günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese

Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum

maaşallah. topiğin ilk cinsiyeti belli oldu. hayırlı bi vlat olur inş.

geçen cuma bende de oldu hatta ertesi güne kadar sürdü. yürürken topallıyodum resmen ağrısından. ama geçti çok şükür. hapşurunca da oluyo. bi de üşütmüşüm ben durmadan hapşuruyorum. görümcem grip yüzünden bebeğini kaybetti inş. bi şey olmaz ((

Çatlak kremi aldımmm çok süper kokuyor satan kişi baya tavsiye etti. Bu gün elime geçti. Karnımda gerilme yok ama başlasammıki acaba? Yoksa gerilem oldumumu başlasam :44:

ya ben kullanamıyorum çok yoğun bi çikolata kakao kokusu var kremin süremiyorum. bi de sürünce yapış yapış olmaz mı?ne yapıyosunuz yıkıyo musunuz sonrasında?

Bi de mihrimah 8 yılın ümidi demişsin ve sen 24 yaşındasın. hangi ara evlendin de başladın çalışmalara :))

Çok sağolun iyi dilekleriniz için Hayatımda hiç bu kadar çok doğum günü tebriği almamıştım ağlattınız beni valla

ya çok sevindim allah analı babalı büyütsün nekadarlık bebeğin

Valla benim aldığım bu krem kadar nemlendirii bir krem hiç görmedim şimdiye kadar harika. Kokusu parfüm sürünmüşsün gibi

aslında şu an 25 oldum 17 yaşında evlendim ben canım. o zamandan beri bebek istiyoruz. çünkü ben çocukluğumdan beri bebek hastasıyım deli oluyorummmmm. İnş. Rabbim nasib eder, acısını göstermez tüplü bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…