bıldıgım kadarıyla hamıle kaldıgın yasa bakıyosun cnm
hımm o zaman erkek görünüyo, ben kız istiyodum yaaaaaaneyse hayırlısı tabi sağlıklı olsun da. sen baktın mı usluem?
benım esım bakmıstım :))) ıkısınde erkek cıkıyo benım kımse bılemeztabı saglıklı olsunda ılk cocgum daha cınsıyetı cok onemlı degıl
hımm o zaman erkek görünüyo, ben kız istiyodum yaaaaaaneyse hayırlısı tabi sağlıklı olsun da. sen baktın mı usluem?
bu arada günaydın herkese
dün çok kötüydüm başım çatlıyodu eve geldim uyuyamadım ben de hard-disc senin gibi hiç bi şey de yemedim çok az peynir yedim sadece. sonra saat 10da yatmışım şimdi kalktım. hala canım bi şey istemiyo ama çok şükür başımın ağrısı geçti.
ne güzel kilo alanlara imreniyorum ben nerdeyse 2 kilo verdim((( hiç bir şey yiyemiyorum ki. geçse artık şu günler de hamileliğin tadını çıkarsak
okuldan bi arkadaş söyledi bende tuttu diye,ben de merak ettim, bakalım ne olacak 2 aya kadar belli olur inş. benim de ilk çocuğum ama cinsiyetini çok merak ediyorum. daha isim bulacaz kıyafet bakacaz çok işimiz var çooook
cızelgen dogrursa eger aramızda bı gun var sadece :))
bızım ısımler cok onceden bellırdı zaten daha bebıdımız yokken ısmını belırlemıstık kız ve erkek ısmı ıkısıde hazır :)) alısverıs yapmayı bende sabızrsıklıkla beklıyom ufak tefek bırseyler alım dıyorum ama ne annem ne kayınvalıdem aldırmıyo daha erkenmıs alınmazmıs
Bizimkilerde öyle söylüyor bende almıyorum, "doğmamışa don biçilmez" diye bir söz vardır bizim oralarda. Doğuma yakın yapılır bütün alışverişler... hevesleniyorum ama henüz çoook erken bunlar için.
bızım ısımler cok onceden bellırdı zaten daha bebıdımız yokken ısmını belırlemıstık kız ve erkek ısmı ıkısıde hazır :)) alısverıs yapmayı bende sabızrsıklıkla beklıyom ufak tefek bırseyler alım dıyorum ama ne annem ne kayınvalıdem aldırmıyo daha erkenmıs alınmazmıs
günaydın arkadaşlarhepiniz iyisinizdir umarım.
çok iyi değilim ben. midem alt üst yine. sabah evden çıkmadan çıkardım, işe geldim yine çıkardım. bir şey yememiştim de. en kötüsü de o. çok halsizim, bitkinim yine yaa off çok kötü bu duruumhala çok uykum var, gözlerim açık uyuyorum sanki. son 3 hafta diye geri saymaya başladım. inşallah geçicek. dün migren ağrım vardı, boynum da tutuldu. migrene bağlı mide bulantım arttı. akşam bengayla boynumu ovdu eşim, sıcak havlu koyduk filan. daha iyi uyandım sabah ama baş ağrım geçmedi. tüm bunları saymazsak gayet iyiyim ve çok güzel bir gün olacak :)
gecmıs olsun cnm mıgren agrısını bılırım gecen benımde tutmustu ınsanı mahvedıyo kımı mıgrenler hamılelık donemınde tutmazmıs bızımkıler onlardan degıl sanırımıns bı an once gecer basagrın benım hamıleıkten once tuttugunda 1 hafta gecmezdı sımdı neysekı ıkı gunde gecıyo
* çin takvimine bakmayı beceremiyorum ben, bişe anlamadım ondan. yaş hesabından yani.
* ben de henüz hiç kıyafet almadım. ama kayınvalidem bir düzine bişeyler ördü şimdiden. ilk ördüğü hırka pembeydi :) cinsiyeti belirlemiş kafasında.
* bebek ismi de düşünmedik henüz. eşimle çok anlaşamayacak gibiyiz bu konuda, zamanı gelince konuşuruz diyoruz sürekli :) birbirimizden kaçıyoruz şuan ama bi yere kaçamaz valla :)
carnationn sende kan pıhtılaşması varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?