Oleyyyy 12 haftalık anne geldiiii :)))
Biz en büyüğüz burada benim sat 24 Aralık
Hoş geldinnnnnnnnnnn
bu arada kızlar benim psikolojim inanılmaz bozuk. dün gece sebepsiz yere o kadar ağladım ki anlatamam artık eşim de ne yapıcağını şaşırdı. sabah uyandığımda göz kapaklarım balon gibi şişmişti önümü göremiyodum
mide bulantısı kusma halsizlik te cabası...neyse diyorum ki en azından bebeğim canlı
günaydıııınnn minik meleklerimizin güzel annecikleri...:80:
Öncelikle herkese Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım ve 9 hafta 6 günlük anne adayıyım. Allah kısmet ederse Ekim annesi olacağım.
kızlarrrr.. bebeğimi gördüm mini mini kuzum çok sakin bi şekilde yatıyordu.dr'un dediğine göre pek sakinmiş53 mm olmuş.ense kalınlığı ve diğer değerlerde süpermiş.bugünde ikili tarama için gittim.perşembe alacam sonucu.dua edin bizim için
herkese selam... ben geçen hafta çarşamba günü bebeğimi kaybettim... kalbi durduğu için kürtaj oldum beni listeden silerseniz sevinirim....
rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah... dualarınızı eksik etmeyin
Valla benim aldığım bu krem kadar nemlendirii bir krem hiç görmedim şimdiye kadar harika. Kokusu parfüm sürünmüşsün gibi
aslında şu an 25 oldum 17 yaşında evlendim ben canım. o zamandan beri bebek istiyoruz. çünkü ben çocukluğumdan beri bebek hastasıyım deli oluyorummmmm. İnş. Rabbim nasib eder, acısını göstermez tüplü bebeğimin
canım teşekkür ederim mesajın için,
sabah iğne yapmayı unutunca panik oldum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yaptım iğneyi.. sen coraspin de kullanıyor musun?
Kızlar cevp vermediniz ben bir saat geç vurulmayı düşünüyorum mantıken öyle olması gerekir gibi geliyor bana.
günaydın canım,
mesajını yeni gördüğüm için şimdi yanıt veriyorum. gecikmeli olarak :)..ben yarım saat geç oldum. +,- 30 dakika ile yavaş yavaş aynı saate getirmeyi planlıyorum.
günaydın canım,
mesajını yeni gördüğüm için şimdi yanıt veriyorum. gecikmeli olarak :)..ben yarım saat geç oldum. +,- 30 dakika ile yavaş yavaş aynı saate getirmeyi planlıyorum.
ya arkadaşlar çin takvimine bakan oldu mu hiç? benim kafam karıştı. hamile kaldığımız yaşa mı bakacaz gireceğimiz yaşa mı bakacaz. birinde kız birinde erkek çıkıyo,bakan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?