2011 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba, cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum, darısı bizlerin başına...

Bugün berbat geçiyor benim için, bütün gün bitkin hissettim, sabah saat 10 dan beri de başım ağrıyor, midem de fecii, yarım saat kadar önce de çıkardım... Eve gelince uyumaya çalıştım uyuyamadım, sağolsun eşim başıma ve omuzlarıma masaj yaptı biraz öyle uyuyabildim...

Bir paket çubuk kraker yedim, o biraz iyi geldi ama hala iştahsızım, ama bir şey yemediğimde de midem kötü oluyor... Bitseydi şu mide bulantıları bir hayırlısıyla...

Bu arada sevgili Duygu7785 doğumgünün kutlu olsun... Yeni yaşın sana yeni mutluluklar getirsin...

Oleyyyy 12 haftalık anne geldiiii :)))
Biz en büyüğüz burada benim sat 24 Aralık
Hoş geldinnnnnnnnnnn

seninde hayırlı uğurlu olsun canım ayyy bebeişlerimiz aynı desene nasıl geçiyo kilo aldınmı?ilk 3 ay kilo alınmıyomuş genelde ama ben 1,5 kilo aldım

Son düzenleme:

senin yazının üzerinden biraz geçmiş ama bende dün gece öyleydim okuyunca güldüm hatta benim gözler hala şiş offffff

Hayırlı sabahlar kızlar, sanırım en erkenci benim. Midem çalar saat gibi uyandırıyor maşallah kahvaltı öncesi bi uğrayım dedim. Bu arada bulantısız uyandığım üçüncü sabahım, inş darısı sizin başınıza:)

Duygu7785 doğum günün kutlu olsun. Nice hayırlı yaşlara inş. Sağlık, huzur, mutlulukla..

bizde dün yaptırdık ikili testi ense kalınlığımız 53 mm.çıktı hayırlısıyla sonucu bir alsaydım derin bir nefes alıcam

Allah sabır versin estenye, yardımcın olsun.. Üzülme, minik kelebeğin cennete uçmuş, inş orda sizi bekleyecek.. Rabbim sağlıkla, sıhhatle hayırlı evlatlar nasib eder inş bundan sonra..

sen memnun kalırsan biz de alalım olmazsa kullandığın kremden tabi çok geç olmaz inş. :) ooo sen çok erken evlenmişsin, inş. Rabbim istediğin gibi olmasına yardım eder canım

bu arada günaydın herkese
dün çok kötüydüm başım çatlıyodu eve geldim uyuyamadım ben de hard-disc senin gibi hiç bi şey de yemedim çok az peynir yedim sadece. sonra saat 10da yatmışım şimdi kalktım. hala canım bi şey istemiyo ama çok şükür başımın ağrısı geçti.
ne güzel kilo alanlara imreniyorum ben nerdeyse 2 kilo verdim ((( hiç bir şey yiyemiyorum ki. geçse artık şu günler de hamileliğin tadını çıkarsak

canım teşekkür ederim mesajın için,

sabah iğne yapmayı unutunca panik oldum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yaptım iğneyi.. sen coraspin de kullanıyor musun?

günaydın canım,

evet coraspin kullanıyorum. birde folbiol. iğnenin prospektüsünde de yazıyor. dün akşam bi bakayım dedm. unutulursa peşpeşe iğne yapmayın, saatini değiştirin diyor.

Kızlar cevp vermediniz ben bir saat geç vurulmayı düşünüyorum mantıken öyle olması gerekir gibi geliyor bana.

günaydın canım,

mesajını yeni gördüğüm için şimdi yanıt veriyorum. gecikmeli olarak :)..ben yarım saat geç oldum. +,- 30 dakika ile yavaş yavaş aynı saate getirmeyi planlıyorum.

günaydın canım,

mesajını yeni gördüğüm için şimdi yanıt veriyorum. gecikmeli olarak :)..ben yarım saat geç oldum. +,- 30 dakika ile yavaş yavaş aynı saate getirmeyi planlıyorum.

Bende 1 saat gecikmeli yapmaya karar vermiştim son anda aynı saatimde vurdum :) 3- 4 saat birden atlatabilirisn dmeişti bana dr. ama ben erken olsun geç olmasın diye aynı saatte yaptım .

ya arkadaşlar çin takvimine bakan oldu mu hiç? benim kafam karıştı. hamile kaldığımız yaşa mı bakacaz gireceğimiz yaşa mı bakacaz. birinde kız birinde erkek çıkıyo,bakan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…