2011 Ekim Anneleri

Hoşgeldin zeynep, geçicek inş sabret:)
Evet belki çağla dokunmuştur, bende akşam bir avuç tuzlayıp yedim sonra midem ağrıdı..
Bu ara ekşi ekşi yiyesim var.... Ay biliyomusunuz bende hiç kusmadım, bi kere çok hafif, kusma sayılırsa tabi:90:

Geçmiş oslun, bengay çok etkili emilimide yüksek bir ilaç dr. sordunmu deniz?

benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya

hoşbuldum keyifsizlik bir yaşam biçimi oldu bende :) özellikle evde daha kötü oluyorum. hasta gibi oluyorum, işte kafam dağılıyor, sizlerle konuşuyorum filan, iyi geliyor. senin akşamki durumunun aynısı bende de oluyor.

sen bakar mısın bana? kafam karışıyor benim. kimi yerde doğum tarihi, kimi yerde doğum yaptığın yaşın filan diye geçiyor. sen bak nolur nolur nolur :) (d.t. 01.01.1981)
aa çok merak ettim isimleri söyler misin? çalmicam söz :) burda daha önce ahmet tuğra diyen bir arkadaş vardı, hoşuma gitmişti. ismiyle doğsun, yaşasın inşallah hepsi.

ayy ben bebek mağazasına girdiğim zaman dayanamıyorum ne görsem almak istiyorum şimdidenbir sürü cicileri old
çağla buldum tuzlayıp tuzlayıp yiyorum Allah sonumu hayır etsin

ohh yarasın arkadaşım afiyet olsun. çok fazla yeme yalnız. karın ağrısı yapabilir.
cicileri hayırlı olsun bebeğin iyi günlerinde giysin inşallah

Geçen gün bende kullanıcaktın Bengay krem netten araştırdım ;

Gebelik ya da Emzirme Döneminde Ben- Gay B Pomad Kullanabilir miyim?
Bu ilaç doğmamış bebek için zararlı olabilir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Bu ilacın anne sütüne geçip geçmediği veya emzirilen bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.

bu yazıyı okuyunca kullanmadım

Ben ilk gebelik başlangıcımda mantar oldum ama naısl bir kaşıntı anlatamam 2 tane krem şeklinde ilaç verdi doktor. Bir tanede fitil ikisinide kullanmaktan çekindim. Sonra biraz araştırdım sirke ve karbonatın iyi geldiğini okudum kk da, denedim ve inanılmaz şekilde aynı gün tesir etti :)

afiyet olsun zeynep ama ikisini de abartmadan yeseydin güzelim bak kaç gündür iyiydin, hurma iyi geliyordu ama bozdun yine mideni. muhtemelen yediklerin dokundu. geçmiş olsun dikkat et kendine.

teşekkürler canım. sürdükten sonra aklıma geldi hanzade hata mı ettim acaba? zararlı mı biliyo musun??

benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..

ideal hamilesin
çok kıskandım valla

Baktım canım, şimdi sen hangi yaşın içindesin:)
29/kız.. 30 olduysan erkek çıkıyor.. Merak işte, eminliği yok da sabredemiyor insan...

İsimlerimizi çalabilirsin sorun yok henüz kimseden bi öneri gelmedi ama biz erkek olursa kesin gibİ Yusuf Kerem düşünüyoruz.. Kız için de ben Asude Rana istiyorum ama insanlar söylerken zorlanırsa kaldıramam herdalde İsim önemli kızlar, ince düşünmek lazım..

yaaa ppofff!! okumadım prospektüsü. salak kafammm yaa :'(

Bende yok, bebeklerim gelişme geriliği yüzünden öldü hep, kan akışının daha iyi olması için verdi. Bu haftalar riskli haftalarım ve çok geriliyorum ister istemez

herşey çok güzel olacak. pozitif düşünelim. olumsuz elektriği çekmeyelim üstümüze:):)

sen önlemlerini almışsın. gerisi Allah'a kalmış.

kısmetse bebeklerimiz ekim ayında kucağımızda olacak:):)

İyi işte ne güzel:82: Benim de aşırı bulantım yoktu ama hafif olarak gün boyu devam ediyordu.. Maşallah bi iki gündür yok, en son gece yarısına kadar tutmuştu, son oldu galiba:)

Son düzenleme:

evet işte ben de ona takılmıştım, 29 mu 30 mu diye. neyse, bekleyelim ve görelim bakalım. kutumuzdan mavi mi çıkacak kırmızı mı teşekkürler.
çok güzelmiş isimler. yusuf dedemin ve dayımın ismi. bu arada baba-oğul aynı isimliler. dedem de çok seviyormuş anlaşılan. isim önemli evet, ismini taşıycak, onunla bütünleşecek kişiliği. ben de ismimi çok seviyorum, kız erkek fark etmez, deniz mi koysam çocuumun adını. bir aile geleneği deyip :)

zeynep bence miğdeni üşütmüşsün canım sıcak tut kendini birde salatalıkk falan fazla yeme

çin takvimine mi bakıyorsunuz beni sinir etti o,durmadan erkek çıkıyor

aaa bunu duyduğum çok iyi oldu ben hamile olduğumu öğrenmeden çok kaşıntım oldu evde krem vardı trosyd kullanmıştım bir kerede geçmişti bu aralar yine aşırı kaşıntım var doktorum fitil ve krem verdi fitili çok gerekmezse kullanma kremi kullanbilirsin dedi ama ben bir iki kere kullandım geçmedi sirke karbonat bende deneyim nasıl kullandın acaba:26:

çin takvimine mi bakıyorsunuz beni sinir etti o,durmadan erkek çıkıyor

evet çin takvimine bakıyoruz ama benim bebem kız mı olacak erkek mi bilemedik. beklemeye karar verdim yine :)
ne güzel işte erkek çıkıyormuş, herkesin arayıp bulamadığı şey zeynebcim :) bazı yörelerde cinayet sebebi maalesef. erkek çocuk doğuramamak yani. halbuki cinsiyeti babanın belirlediğinden habersiz cahil insanlar kadına kusur buluyorlar.

bende kusanları kıskanıyorum Mesela bende de migren var daha o bile tutmadı psikolojimde de herhangi bi değişiklik yok kendimi dinlemekten kafayı yiycem o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…