günaydın arkadaşlarhepiniz iyisinizdir umarım.
çok iyi değilim ben. midem alt üst yine. sabah evden çıkmadan çıkardım, işe geldim yine çıkardım. bir şey yememiştim de. en kötüsü de o. çok halsizim, bitkinim yine yaa off çok kötü bu duruumhala çok uykum var, gözlerim açık uyuyorum sanki. son 3 hafta diye geri saymaya başladım. inşallah geçicek. dün migren ağrım vardı, boynum da tutuldu. migrene bağlı mide bulantım arttı. akşam bengayla boynumu ovdu eşim, sıcak havlu koyduk filan. daha iyi uyandım sabah ama baş ağrım geçmedi. tüm bunları saymazsak gayet iyiyim ve çok güzel bir gün olacak :)
evet canım malesef var. faktör V leiden heterozigot mutasyon çıkmıştı. kan tahlili sonucu. sen de var mı?
Hoşgeldin zeynep, geçicek inş sabret:)
Evet belki çağla dokunmuştur, bende akşam bir avuç tuzlayıp yedim sonra midem ağrıdı..
Bu ara ekşi ekşi yiyesim var.... Ay biliyomusunuz bende hiç kusmadım, bi kere çok hafif, kusma sayılırsa tabi:90:
Hoş geldin deniss, kısmen iyyim diyelim. Keyifsizim biraz sanki:97:
Geçmiş olsun, bu migren de geldi mi gitmiyor mübarek.. Bende akşam çok kötüydüm.. Bi de sizde de oluyor mu ben akşamları acayip hasta oluyorum ya. Yani kılımı kıpırdamıyorum, öylece yatıyorum..
Kolay aslında, biz de erkek çıkıyor.. Bakalım nasib, Allah ne veriirse sağlıklı olsunda inş:)
Erkek olursa ismimiz hazırda, kız isminde kararsızız.. Alternatiflerimiz belli ama muallak yine de..
Biz de daha evlenmeden düşünmeye başlamıştık
ayy ben bebek mağazasına girdiğim zaman dayanamıyorum ne görsem almak istiyorum şimdidenbir sürü cicileri old
çağla buldum tuzlayıp tuzlayıp yiyorum Allah sonumu hayır etsin
evet canım malesef var. faktör V leiden heterozigot mutasyon çıkmıştı. kan tahlili sonucu. sen de var mı?
Geçmiş oslun, bengay çok etkili emilimide yüksek bir ilaç dr. sordunmu deniz?
Geçen gün bende kullanıcaktın Bengay krem netten araştırdım ;
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Ben- Gay B Pomad Kullanabilir miyim?
Bu ilaç doğmamış bebek için zararlı olabilir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Bu ilacın anne sütüne geçip geçmediği veya emzirilen bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
bu yazıyı okuyunca kullanmadım
günaydıın kızlarrrrr bende kaç gündür çıkartmıyoruum sabah işe gelmeden yane servise binmeden evdee yeşil sarı bi safra kustummmmm çok kötüü acıı zehir gibi ağzım halaa bitkinim bugün nedenseeee midem ağrıyoooo ama dün çok mutlu oldumm canım badem çağlasıylaa çiğ bezelye çekiyodu ikiside çıkmışşşşş pazarda buldum bulutların üstündeydiim çocuk gibi sevindimm yaa bu duyguyu asla unutamam artıkkkkkkk belkide onlar mideme dokunduuuuuuu ikiside mide bozucu şeylerr üff bugün geçsede gitsem eve yatsam yaaaaaaawwwww:82::82:
Geçmiş oslun, bengay çok etkili emilimide yüksek bir ilaç dr. sordunmu deniz?
benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya
Geçen gün bende kullanıcaktın Bengay krem netten araştırdım ;
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Ben- Gay B Pomad Kullanabilir miyim?
Bu ilaç doğmamış bebek için zararlı olabilir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Bu ilacın anne sütüne geçip geçmediği veya emzirilen bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
bu yazıyı okuyunca kullanmadım
Bende yok, bebeklerim gelişme geriliği yüzünden öldü hep, kan akışının daha iyi olması için verdi. Bu haftalar riskli haftalarım ve çok geriliyorum ister istemez
benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya
Baktım canım, şimdi sen hangi yaşın içindesin:)
29/kız.. 30 olduysan erkek çıkıyor.. Merak işte, eminliği yok da sabredemiyor insan...
İsimlerimizi çalabilirsin sorun yokhenüz kimseden bi öneri gelmedi ama biz erkek olursa kesin gibİ Yusuf Kerem düşünüyoruz.. Kız için de ben Asude Rana istiyorum ama insanlar söylerken zorlanırsa kaldıramam herdalde İsim önemli kızlar, ince düşünmek lazım..
afiyet olsun zeynep ama ikisini de abartmadan yeseydin güzelim bak kaç gündür iyiydin, hurma iyi geliyordu ama bozdun yine mideni. muhtemelen yediklerin dokundu. geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkürler canım. sürdükten sonra aklıma geldi hanzadehata mı ettim acaba? zararlı mı biliyo musun??
ideal hamilesin
çok kıskandım valla
Baktım canım, şimdi sen hangi yaşın içindesin:)
29/kız.. 30 olduysan erkek çıkıyor.. Merak işte, eminliği yok da sabredemiyor insan...
İsimlerimizi çalabilirsin sorun yokhenüz kimseden bi öneri gelmedi ama biz erkek olursa kesin gibİ Yusuf Kerem düşünüyoruz.. Kız için de ben Asude Rana istiyorum ama insanlar söylerken zorlanırsa kaldıramam herdalde İsim önemli kızlar, ince düşünmek lazım..
Ben ilk gebelik başlangıcımda mantar oldum ama naısl bir kaşıntı anlatamam 2 tane krem şeklinde ilaç verdi doktor. Bir tanede fitil ikisinide kullanmaktan çekindim. Sonra biraz araştırdım sirke ve karbonatın iyi geldiğini okudum kk da, denedim ve inanılmaz şekilde aynı gün tesir etti :)
çin takvimine mi bakıyorsunuz beni sinir etti o,durmadan erkek çıkıyor
afiyet olsun zeynep ama ikisini de abartmadan yeseydin güzelim bak kaç gündür iyiydin, hurma iyi geliyordu ama bozdun yine mideni. Muhtemelen yediklerin dokundu. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Teşekkürler canım. Sürdükten sonra aklıma geldi hanzadehata mı ettim acaba? Zararlı mı biliyo musun??
Ideal hamilesin
çok kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?