2011 Ekim Anneleri

bende kusanları kıskanıyorum Mesela bende de migren var daha o bile tutmadı psikolojimde de herhangi bi değişiklik yok kendimi dinlemekten kafayı yiycem o ayrı

cnm daha mıgrenım bıl tutmadı deme tutnca cok kotu oluyo ılacta ıcemıyoruz ınsanı mahvedıyo ayrıca kımı mıgren hamıleıkte tutmazmıs ne guzel senınkı onlardan demekkı benımde oyle kusmam falan olmuyo sabahları hafıften bı mıde bulanım oluyo o kadar bebegın saglıklırsa bence dıgerlerını o kadar dusunme onemlı olan bebıslerımızın saglıklı olması

Teşekkür ederim denizcimm... Hz yusuf gibi hem cismi hem ahlakı güzel, Onun gibi adaletli, haya sahibi olsun diye.. Kerem zaten Rabbimizin sıfatlarında.. Geçen arkadaşım duyduğunda ''tam aşk adamı olur ama'' demişti:90:

Asude ise: rahatlamış, sükuna ermiş, keder ve sıkıntıdan uzak, müsterih demek.. Rana zaten güzellik demek... Bir bütün olarak düşünürsek güzel son manasına geliyor.. Biz eşimle biraz zor kavuştukda ona binaen yani

Araştırmadım canım ben ama arkadaş araştırmış. Kulanılıp kullanılmaması hususunda net bir söylem yok. Bir şey olmaz sanırım, yanlız bir dahakine prospektüse bakmadan kullanma :)

maşallahh maşallahhh bende neredeyse beş gündür çıkarmıyodum bugüünnn mafoldummmmmmm kusmaman çok iyi bende bi hamilelikte hep istenen bişi maşallahh diimmb tekrarrr

benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya

yaa çok şükür kasık ağrım bişiyim yok ama bu halsizlik ve bulantııı insanı çok sarsıyorrrr bugün çok kötüyüm allahtan fön çektirdimmm de kendimi o açıdan iyi hissedioorummmm

doğru söylüosun denizz kaç gündür iiyyydimm ama canım bi aydır onu istiyoduu ikisinide yarım kilo yedim ama bidem acayippppppp allahım offff
sende kendine dikkat etttt az kaldıııı bizde eşimlee gün sayıyoruzzz bi hafta sonra iyileşcem inşallah

zeynep bence miğdeni üşütmüşsün canım sıcak tut kendini birde salatalıkk falan fazla yeme

kıss zeynepp haklı bakın ne zaman salatalık yesem kusuyorummmmm o bana hiç iyi gelmioo ama bu seferki ondan değilllll benimde karnım yok hiç aşağıdaki sticker yanlış 11+5 im ben ama karnım hamile değilkenden bile düüz kemiklerim dışarı fırlamışş karnım içeri göçmüş durumdaa korkuyorum neden çıkmıyo karnımmmmmm
14 haftalıkken gidicem doktoraaaama geçen hafta doktora gittiğimde çok iyi demişti doktor haftasıyla gelişimi uyumlu dedi eğer 3. aydan sonra kilo verirsen kötü dedi
annemde diyoki iç karnın büğyüktür ondan çıkmıyor diyorrrrrr
sizinde öyle oluyormuuuu geçen bi arkadaş koymuştuuu karnı beş aylık gibi şişmiştiiiiii onu görüncede bendemi bi anormallik var diyorum verdiğim o beş kiloyu alamadımmm eşim de beni sakinleştirmek için diyokii gel sana hamile kotu alalım
ohoooo kendi pantolonlarım olmuyoooooo belimden düşüyoooooooo off offffffff kendime tebrik koyuyorum yane pesss

Çin takvimi için +1 yaş eklenmesi gerekiyormuş öyle okudum doğrumu bayanlar. 27 isen 28 yaşın hamile kaldığın aya bakılıyormuş. Ben gerçek yaşıma baktığımda kız +1 yaptığımda erkek çıkıyor Annem, arkadaşlarım, eşim hep rüyalarında erkek görmüşler öyle hissediyorlar ama ben kız :))) geçen gece rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Sağlıklı sıhatli olsun önemli değil diyoruz ama merak hep var :)))

Aman işte azcık merakımızı köreltiyoruz:) Ben içinde olduğum yaşa göre baktım...
Test yapmadan önceki gece bende rüyamda kucağımda bi erkek bebek görmüştüm.. Nasib...
Ayy iyice merakım depreşti cinsiyet konuşunca:82:

canım takma ben iki kilo verdim göbeğim var ama o kadar olsun 72 kiloyum boyum 1.65 ben arkadaşımın 7 aylıkken bile belli değildi kişiden kişiye farklı banada karnın bebek değil göbek diyo eşimin tarafı bu hafta 4.aya gircem bende bilmiyorum bebek mi göbek mi:26:
doğru söylüosun denizz kaç gündür iiyyydimm ama canım bi aydır onu istiyoduu ikisinide yarım kilo yedim ama bidem acayippppppp allahım offff
sende kendine dikkat etttt az kaldıııı bizde eşimlee gün sayıyoruzzz bi hafta sonra iyileşcem inşallah

kıss zeynepp haklı bakın ne zaman salatalık yesem kusuyorummmmm o bana hiç iyi gelmioo ama bu seferki ondan değilllll benimde karnım yok hiç aşağıdaki sticker yanlış 11+5 im ben ama karnım hamile değilkenden bile düüz kemiklerim dışarı fırlamışş karnım içeri göçmüş durumdaa korkuyorum neden çıkmıyo karnımmmmmm
14 haftalıkken gidicem doktoraaaama geçen hafta doktora gittiğimde çok iyi demişti doktor haftasıyla gelişimi uyumlu dedi eğer 3. aydan sonra kilo verirsen kötü dedi
sizinde öyle oluyormuuuu geçen bi arkadaş koymuştuuu karnı beş aylık gibi şişmiştiiiiii onu görüncede bendemi bi anormallik var diyorum verdiğim o beş kiloyu alamadımmm eşim de beni sakinleştirmek için diyokii gel sana hamile kotu alalım
ohoooo kendi pantolonlarım olmuyoooooo belimden düşüyoooooooo off offffffff kendime tebrik koyuyorum yane pesss[/QUOTE]

ilk başta çok kafaya takıyodum burdaki birkaç arkadaş kustukları için bebeklerinin sağlıklı olduğunu söylemişlerdi tesellimiydi bilmem ama o dönem çok takılmıştık doktorumada sordum şükret şanslısın dedi günde 5 kez kusan hastalarım var dedi ondan sonra içim rahatladı ama ne bilim böylede hamile moduna girilmiyo ki Inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

ohoooo kendi pantolonlarım olmuyoooooo belimden düşüyoooooooo off offffffff kendime tebrik koyuyorum yane pesss[/QUOTE]

ne güzel işte çıtır hamile seni şükret bence bir iki ay sonra sen istemesende büyür karnın bu günlerininin tadını çıkar
o karnı şiş hamilelerden biri benim hiç kilo almadım iki kilo verdim ama alyansım bile olmuyor sadece karnım değil her yerim şişti.

her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum

Selam kızlarr 10 günlük iznim bitti kanamam yok dün işbaşı yaptımm

çokkk uykum varrrrrrrrrrrr

bende kusanları kıskanıyorum Mesela bende de migren var daha o bile tutmadı psikolojimde de herhangi bi değişiklik yok kendimi dinlemekten kafayı yiycem o ayrı

hamilelikte migren ağrıları geçermiş. benimde migrenim vardı ama ben de şimdi migren atakları yaşamıyorum çok şükür. sadece 10. - 11. haftalarda baş ağrıları oluyor ama dayanılmaz migren ağrıları gibi değil yine de... bebişimiz bizi koruyor ....

Bebeğin gelişimiyle ne alakası var canım kusmanın, takma kafana:) Çok şükür bizde bi sıkıntı yok..
Kusma dışında bütün belirtilere hakimim ama.. Özellikle halsizlik çok can sıkıcı, ve kou duyarlılığı.. eşime traş kolanyasını bile kullandırmıyorum.. Dışardaki hatunların keskin parfüm kokuları yüzünden onları boğasım geliyor:95:

ne güzel işte çıtır hamile seni şükret bence bir iki ay sonra sen istemesende büyür karnın bu günlerininin tadını çıkar
o karnı şiş hamilelerden biri benim hiç kilo almadım iki kilo verdim ama alyansım bile olmuyor sadece karnım değil her yerim şişti.[/QUOTE]

BEN AKŞAMLARI ŞİŞİYORUM SABAH İNİYORUM BALON GİBİ

BU ARADA GENELDE ŞİŞ OLDUGUNU SÖLEYEN ARKADAŞLAR ÇOK SU İÇMEYE DİKKAT EDİYOMUSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…