bende çın takvımınde hengı aya bakcamızı tam anlıyamıyoum ocak ayınamı bakcaz subatamı
bende kusanları kıskanıyorumMesela bende de migren var daha o bile tutmadı psikolojimde de herhangi bi değişiklik yok kendimi dinlemekten kafayı yiycem o ayrı
afiyet olsun zeynep ama ikisini de abartmadan yeseydin güzelim bak kaç gündür iyiydin, hurma iyi geliyordu ama bozdun yine mideni. muhtemelen yediklerin dokundu. geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkürler canım. sürdükten sonra aklıma geldi hanzadehata mı ettim acaba? zararlı mı biliyo musun??
ideal hamilesin
çok kıskandım valla
Hoşgeldin zeynep, geçicek inş sabret:)
Evet belki çağla dokunmuştur, bende akşam bir avuç tuzlayıp yedim sonra midem ağrıdı..
Bu ara ekşi ekşi yiyesim var.... Ay biliyomusunuz bende hiç kusmadım, bi kere çok hafif, kusma sayılırsa tabi:90:
benim daha miğdem bulanmadı bile değil kusmak aş ermedim kasık bel ağrım olmadı göbeğim çıkmadı vs..
hamile olduğumu unutuyorum bebeğimi görmesem inanmıycam nerdeyse
ne biçim hamileyim ben ya
afiyet olsun zeynep ama ikisini de abartmadan yeseydin güzelim bak kaç gündür iyiydin, hurma iyi geliyordu ama bozdun yine mideni. muhtemelen yediklerin dokundu. geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkürler canım. sürdükten sonra aklıma geldi hanzadehata mı ettim acaba? zararlı mı biliyo musun??
ideal hamilesin
çok kıskandım valla
zeynep bence miğdeni üşütmüşsün canım sıcak tut kendini birde salatalıkk falan fazla yeme
bende çın takvımınde hengı aya bakcamızı tam anlıyamıyoum ocak ayınamı bakcaz subatamı
herşey çok güzel olacak. pozitif düşünelim. olumsuz elektriği çekmeyelim üstümüze:):)
sen önlemlerini almışsın. gerisi Allah'a kalmış.
kısmetse bebeklerimiz ekim ayında kucağımızda olacak:):)
Çin takvimi için +1 yaş eklenmesi gerekiyormuş öyle okudum doğrumu bayanlar. 27 isen 28 yaşın hamile kaldığın aya bakılıyormuş. Ben gerçek yaşıma baktığımda kız +1 yaptığımda erkek çıkıyorAnnem, arkadaşlarım, eşim hep rüyalarında erkek görmüşler öyle hissediyorlar ama ben kız :))) geçen gece rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Sağlıklı sıhatli olsun önemli değil diyoruz ama merak hep var :)))
denizcim bu da hayır işi:) saat 12'de başlayacak 1.5 saat sürüyor...çok güzel. faydalı olup, keyif almana sevindim. ücretli mi peki? yoksa bu da hayır işi mi :)
uygun olursam gelicem tamam. aynı saatte mi?
cnm daha mıgrenım bıl tutmadı deme tutnca cok kotu oluyo ılacta ıcemıyoruz ınsanı mahvedıyo ayrıca kımı mıgren hamıleıkte tutmazmıs ne guzel senınkı onlardan demekkı benımde oyle kusmam falan olmuyo sabahları hafıften bı mıde bulanım oluyo o kadar bebegın saglıklırsa bence dıgerlerını o kadar dusunme onemlı olan bebıslerımızın saglıklı olması
Aman işte azcık merakımızı köreltiyoruz:) Ben içinde olduğum yaşa göre baktım...
Test yapmadan önceki gece bende rüyamda kucağımda bi erkek bebek görmüştüm.. Nasib...
Ayy iyice merakım depreşti cinsiyet konuşunca:82:
denizcim bu da hayır işi:) saat 12'de başlayacak 1.5 saat sürüyor...
bende kusanları kıskanıyorumMesela bende de migren var daha o bile tutmadı psikolojimde de herhangi bi değişiklik yok kendimi dinlemekten kafayı yiycem o ayrı
kıss zeynepp haklı bakın ne zaman salatalık yesem kusuyorummmmm o bana hiç iyi gelmioo ama bu seferki ondan değilllll benimde karnım yok hiç aşağıdaki sticker yanlış 11+5 im ben ama karnım hamile değilkenden bile düüz kemiklerim dışarı fırlamışş karnım içeri göçmüş durumdaa korkuyorum neden çıkmıyo karnımmmmmm
14 haftalıkken gidicem doktoraaaama geçen hafta doktora gittiğimde çok iyi demişti doktor haftasıyla gelişimi uyumlu dedi eğer 3. aydan sonra kilo verirsen kötü dedi
annemde diyoki iç karnın büğyüktür ondan çıkmıyor diyorrrrrr
sizinde öyle oluyormuuuu geçen bi arkadaş koymuştuuu karnı beş aylık gibi şişmiştiiiiii onu görüncede bendemi bi anormallik var diyorum verdiğim o beş kiloyu alamadımmm eşim de beni sakinleştirmek için diyokii gel sana hamile kotu alalım
ohoooo kendi pantolonlarım olmuyoooooo belimden düşüyoooooooo off offffffff kendime tebrik koyuyorum yane pesss
her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?