2011 Ekim Anneleri

töğbeee ya şu insanlar hiçbir tıp dayanağı olmayan şeyleri nerelerinden uyduruyo .kimisinin miğdesi bile bulanmaz takma sen kafana onları

her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum

Rüya tabirine döndürdük konuyu Baktım canım erkek diyor.. Ben pek güvenmeyelim yine de biz böyle şeylere.. :80:

her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum

28 yaşa göre erkek görünüyor.

Ama +1 yapınca ocak kız :))

Sanırım bu +1 yaş olayı bizimde anne karnındaki 9 aylık sürecimiz

[/QUOTE]

bence haline şükret. benimde karnım çıktı ama aslında bu çok iyi birşey değil. normalde 4. ayda filan karın çıkar diye biliyorum. ben şimdiden kara kara düşünüyorum 3. ayda böyle çıktıysa 9. ayda hiç düşünemiyorum.

slm kılzra nasılsınız keyifler nasıl kursadan geldim bir bakayım dedim geçmişi okuyayayım biraz bakalım ilerlemeiş sayfalar öpüyorum hepinizi

ay son cümlene bittim yaaa

Kızlar görüşürüz bakalım, ben çıkıyorum.. Biraz işlerim var, hazır biraz içim şenlenmişken yapıveriyim.. iyi bakın kendinize:80:

ben hep kız geçiriyordum içinden kızım olsun dedim hep doktor erkek dediğinde hayır hayır parmağını koymuştur oraya dedim kız olmazsı lazım dedim doktorum gülmekten konuşamadı
ama ben şimdiden benimsedim oğluşumu

senin yazının üzerinden biraz geçmiş ama bende dün gece öyleydim okuyunca güldüm hatta benim gözler hala şiş offffff
canım arada oluyo yaa..o günden sonra bi daha böyle duygusal boşalma yaşamadım ama artık daha çabuk sinirleniyorum sinirlenince şakaklarım zonklamaya,atmaya başlıyo çok ilginç bi şey daha önce yaşamamıştım

kızlar daha hiç kusmadım şükür inşallah da kusmam bebeğim saklı diye düşünüyorum doktorumuzda öle söledi
midesi çok hassas olanlar kusuyor herhalde yada psikolojık olarak çok düşünmekte tetıkler ben şimdi mıdem bulanmıyo dıme kusmucam dıme dıye düşüne düşüne yarım saate kustururm kendımı
ama iş yerınde pek hoş olmaz herhalde birde açık hava kusmayı engeller herhalde süreklı kapalı ortam kusmayı artırıyor olsa gerek

kızlar iştahı çok açık olan yada iştahsız olan varmı bende iştah konusundada değişiklik olmadı

ya cinsiyeti ne zaman belli oldu senin, bende çok merak ediyorum

öğrendinmi cinsiyetini ben de yeni gittim ama daha belli olmaz dedi çooookk merak ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…