Selam kızlarr 10 günlük iznim bitti kanamam yok dün işbaşı yaptımm
çokkk uykum varrrrrrrrrrrr
ilk başta çok kafaya takıyodum burdaki birkaç arkadaş kustukları için bebeklerinin sağlıklı olduğunu söylemişlerdi tesellimiydi bilmem ama o dönem çok takılmıştık doktorumada sordum şükret şanslısın dedi günde 5 kez kusan hastalarım var dedi ondan sonra içim rahatladı ama ne bilim böylede hamile moduna girilmiyo kiInşallah hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
bizde dün yaptırdık ikili testi ense kalınlığımız 53 mm.çıktı hayırlısıyla sonucu bir alsaydım derin bir nefes alıcam
her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum
erkek erkek oğluşun geliyor çin takvimi öyle diyor
her gece rüyamda bir pembe tulum görüyorum bir kırmızı yaş 28 9 ocak adet tarihim bana bir baksanıza ne diyor şu takvim ben bakınca erkek diyorda sinir oluyorum
[/QUOTE]canım takma ben iki kilo verdim göbeğim var ama o kadar olsun 72 kiloyum boyum 1.65 ben arkadaşımın 7 aylıkken bile belli değildi kişiden kişiye farklı banada karnın bebek değil göbek diyo eşimin tarafı bu hafta 4.aya gircem bende bilmiyorum bebek mi göbek mi:26:
doğru söylüosun denizz kaç gündür iiyyydimm ama canım bi aydır onu istiyoduu ikisinide yarım kilo yedim ama bidem acayippppppp allahım offff
sende kendine dikkat etttt az kaldıııı bizde eşimlee gün sayıyoruzzz bi hafta sonra iyileşcem inşallah
kıss zeynepp haklı bakın ne zaman salatalık yesem kusuyorummmmm o bana hiç iyi gelmioo ama bu seferki ondan değilllll benimde karnım yok hiç aşağıdaki sticker yanlış 11+5 im ben ama karnım hamile değilkenden bile düüz kemiklerim dışarı fırlamışş karnım içeri göçmüş durumdaa korkuyorum neden çıkmıyo karnımmmmmm
14 haftalıkken gidicem doktoraaaama geçen hafta doktora gittiğimde çok iyi demişti doktor haftasıyla gelişimi uyumlu dedi eğer 3. aydan sonra kilo verirsen kötü dedi
annemde diyoki iç karnın büğyüktür ondan çıkmıyor diyorrrrrr
sizinde öyle oluyormuuuu geçen bi arkadaş koymuştuuu karnı beş aylık gibi şişmiştiiiiii onu görüncede bendemi bi anormallik var diyorum verdiğim o beş kiloyu alamadımmm eşim de beni sakinleştirmek için diyokii gel sana hamile kotu alalım
ohoooo kendi pantolonlarım olmuyoooooo belimden düşüyoooooooo off offffffff kendime tebrik koyuyorum yane pesss
hamilelikte migren ağrıları geçermiş. Benimde migrenim vardı ama ben de şimdi migren atakları yaşamıyorum çok şükür. Sadece 10. - 11. Haftalarda baş ağrıları oluyor ama dayanılmaz migren ağrıları gibi değil yine de... Bebişimiz bizi koruyor ....
ben hep kız geçiriyordum içinden kızım olsun dedim hep doktor erkek dediğinde hayır hayır parmağını koymuştur oraya dedim kız olmazsı lazım dedim doktorum gülmekten konuşamadı
ama ben şimdiden benimsedim oğluşumu
canım arada oluyo yaa..o günden sonra bi daha böyle duygusal boşalma yaşamadım ama artık daha çabuk sinirleniyorum sinirlenince şakaklarım zonklamaya,atmaya başlıyo çok ilginç bi şey daha önce yaşamamıştımsenin yazının üzerinden biraz geçmiş ama bende dün gece öyleydim okuyunca güldüm hatta benim gözler hala şiş offffff
[ı]bebeğin gelişimiyle ne alakası var canım kusmanın, takma kafana:) çok şükür bizde bi sıkıntı yok..
Kusma dışında bütün belirtilere hakimim ama.. özellikle halsizlik çok can sıkıcı, ve kou duyarlılığı.. Eşime traş kolanyasını bile kullandırmıyorum.. Dışardaki hatunların keskin parfüm kokuları yüzünden onları boğasım geliyor:95:[/ı]
ben hep kız geçiriyordum içinden kızım olsun dedim hep doktor erkek dediğinde hayır hayır parmağını koymuştur oraya dedim kız olmazsı lazım dedim doktorum gülmekten konuşamadı
2 li test sonucunu aldım az önce herşey normalmişAllah hepimize sağlıklı bebeişler doğurmayı nasip etsinnnn
2 li test sonucunu aldım az önce herşey normalmişAllah hepimize sağlıklı bebeişler doğurmayı nasip etsinnnn
ya cinsiyeti ne zaman belli oldu senin, bende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?