http://lbdf.lilypie.com/khKBp3.png
sırasıyla
kontrol panelı
profıl düzenle
çizelge bölümüde bunu kopyala yapıştır cnm
çok teşekkür ederim ederim bayıldım çok şirin oldu ellerine sağlık :))
beğendıysen daha çok sevındım güle güle kullan
bayıldım gerçekten şimdi en güzel benimki diycem ama diğer kızlar alınacak :))) şaka valla herkesinkide birbirinden güzel tıpkı bebişlerimiz gibi
4 yada 5 gün geriden gelen arkadaşım sevin canım... çünkü benimki sat a göre 8 gün geride dedi doktor... acaba bundan sonra gittiğimde değişir mi?
denisss cim kalp çarpıntıların nasıl oldu merak ettim ?
benim bir ay önce geriydi iki hafta önce gittiğimde 2 gün ileri dedi
çok tatlı olmuş bencede.benimkiside tam bana göre seçilmiş sanki ben o bebek arabalarından çok istiyorum ,ama çok pahallı israf yapmış olurum diye almıyorum.gördüğümde çok mutlu olmuştum
sen hiç öyle düşünme senin durumun bize göre biraz daha özel ama bilmiyorum yazdıklarını okurken bu sefer çok mutlu olacağını hissettim rabbim üzmesin seni gönlüne göre versin herseyi al arabayı sende eltinin kapısının önüne koy hemde ne güzel olur :))))
kuzum geçtiğimiz günlerde çok fenaydım, çarpıntı öylesine yoruyordu ki beni bayılacak gibi oluyordum. bu da tiroidle ilgili maalesef. ilacım yetersiz geliyormuş ondan oluyor sanırım. bugün dozunu arttırarak içtim şuan sıkıntım yok. bu şekilde devam eder inşallah canım yaa. guatr çarpıntı yapıyor maalesef. hep böyle oliiim lütfen lüttfen lüüütfeenn
kızlar şimdi doktordan geldim bebişimi gördüm uyuyordu çok sakindi ..5 cm olmuş 2gün önden giidyomuş ense kalınlığına baktı 1mm dedi iyiymiş ikili test için kan verdim sonuçları haftaya alıcam..cinsiyetini göremedi ama ben erkeğe benzettim dedi 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay sonra öğrenicem cinsiyetini inş..
kızlar şimdi doktordan geldim bebişimi gördüm uyuyordu çok sakindi ..5 cm olmuş 2gün önden giidyomuş ense kalınlığına baktı 1mm dedi iyiymiş ikili test için kan verdim sonuçları haftaya alıcam..cinsiyetini göremedi ama ben erkeğe benzettim dedi 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay sonra öğrenicem cinsiyetini inş..
ay maşallahh 12 haftalıkkende öğrenme şansımız var hee ne güzelll 2 li testte 12 hafta cınsıyette
sağol canım..haftaya belli olucak inş sonuçlar ama ense kalınlığı güzel çıktı o yüzden temiz çıkıcağına innanıyorum inş.belli değil işte cinsiyeti bakalım..masallah cnm bebısıneıns ıkılı testın sonucuda temız cıkar saglıcaklar alırsın bebısını kucagına bu ay erkek ayı sanırım cınsıyetını ogrenın arkadasların hep erkek :))
biliyorum hayatım biliyorum annemden biliyorum çok kötü çarpıntısı var tiroitinden dolayı çok iyi anlıyorum seni inşallah bu hamileliğin sana şifa olur aynı sıkıntıları bir daha yaşamazsın umarım....
zaten ödü kopuyo kız olcak diye.eminim geceleri ayin yapıyodur erkek olsun diye
ayyy :) uykucuymuş bebişiin ohh ohh uyusun da büyüsün :)
erkekler basıyor topiği hanımlar. erkek istilasına uğruyoruz, heyy maşallah :) hayırlı olsun canım test sonucunuz da çok güzel. daha da iyi olsun inşallah
evet annenin de sıkıntısı büyüktür. ona da büyük geçmiş olsun canım yaz geliyor, bizim sıkıntı daha da artıyor sıcakta. Allah yardımcımız olsun valla zor ama Allah daha büyük sıkıntılardan sakınsın bizi.
hadi kızlar toplanın topikçe toplanalım ve zeynebin eltisinin kızı olsun diye dua edelimnur topu gibi boy boy olsun inşallah
ayyy :) uykucuymuş bebişiin ohh ohh uyusun da büyüsün :)
erkekler basıyor topiği hanımlar. erkek istilasına uğruyoruz, heyy maşallah :) hayırlı olsun canım test sonucunuz da çok güzel. daha da iyi olsun inşallah:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?