2011 Ekim Anneleri

Hayırlısıyla inşallah darısı başımıza. Arkadaşlar günde 2 sefer kusuyorlarmış. O yine iyi. ben günde 10 defayı bilirim. Bu arada bende gece WC ye kalkmalarda başladı. Ama şimdilik 2 defa.Namazla 3'lüyorum. üstüne tam uyku basacakken işe gidiş saati geliyor.

ayyy çok güldüm benimkide horluyoda öyle tren geçer gibi değiş şşşt diyince kendine geliyo hızma işini sevdim ama

Not alıyorum şimdi. Bitki nerde, hangi mevsimde bulunur ona bakayım. Doktora da sorucam haftasonu. Hamilelik ve emzirme döneminde kullandırmayacak muhtemelen ama sonrasında kullanırım uygun görürse. Çok teşekkür ederim canım sana da annene de. çok sağolun. umarım faydasını görürüz biz de

ayy bir dakika rumuz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam demiş bence önce doğru hatırlamasını bekle

ben sabah namazından sonra oturma odasına gidiyorum,sanki kompirasör çalışıyor.birde göbeği kocaman oldu daha çok horluyor

göbekler büyüdükçemi horluyolar ki ben evlendiğimde eşim 85 kiloydu zayıftı şimdi 97 kilo koca bir göbekten ibaret bu arada zeynep sana maşşah çok imrendim sabah namazlarına kalkabiliyosun ben kalkamıyorum

ben sabah namazından sonra oturma odasına gidiyorum,sanki kompirasör çalışıyor.birde göbeği kocaman oldu daha çok horluyor

bi ben mustaribim sanıyodum bu dertten,Allahtan yalnız değilmişim :)) benimki de çok kilo aldı felaket horluyo bazı geceler kovuyorum valla,uyutmuyo çünkü; ya da ben gidiyorum yan tarafa.
geçen dedim valla bebeği uyutmayacan sen çocuk zombi gibi gezecek ortalıkta.yok diyo ben şimdiden alıştırıyorum onu doğunca normal gelecekmiş

bi çaresi yok mu bunun ya burun bandı aldık işe yaramadı. valla sabah dersim olduğu zamanlar ayrı yatıyoruz bazen, o zaman da özlüyorum

kurulu saat gibi gözümü açarım ezan okunur.çok şükür

ayyy ben dayanamam onsuzluğa namazdan sonra zaten çok uyuyamıyorum 1saat falan ondan gidiyorum .babam bize yapışık ikizler diyor iki saniye duramıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

leyna iyi bakıyosun demek kocişine :)) benimki de çok kilo aldı göbek kocaman. bzen diyorum aslında hazır göbek vardı bebeği sen doğursaydın die ama yemedi

ayyy ben dayanamam onsuzluğa namazdan sonra zaten çok uyuyamıyorum 1saat falan ondan gidiyorum .babam bize yapışık ikizler diyor iki saniye duramıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

birde o bantlardan bizim eczaneye getirdiler ben satmam dedim ,kandırıyolar milleti.birinci sebep kilo ikincisi geniz eti doktorluk yani

uuyyy. yanlış tedavi yaptıracaktın rumuz banaa kesinleştikten sonra bir daha alayım ben o zaman bilgiyi :44:

Annemle beraber topladığımız için şeklini biliyorum, internetten görsellerine baktım, doğru. Ama için rahat etsin denizcim, emin olamazsan ben bizim bağdan toplar kargo ile gönderirim sana. Bahar aylarında oluyor, bizim buralarda. Anneme sorayım kurutulmuşu oluyorsa ben bulduğumda toplarım sana gönderirim, sende kurutursun ve bebişinden sonra yaparsın inşallah. Hiç çekinme, tamam?

benım eşimde bazı geceler fazlasıyla horluyor uyandırıyorum yan yat dıyorum o zaman horlamıyor bende kocam olmadan uyuyamıyorumm rahat illa dokuncamm ona elını tutcam sırtına dokuncam orda olduğunu anlıcam yanii

tak ben değilim demek.bende o yatakta yoksa uyuyamıorum çk uykum da gelse olmuooo..

ama benim kocam nerde olsa uyur, yeterki sığacak bir yer bulsun kendineee,hiç ben var mıyım yok muyum..bi kere kızdım gttm başka yerde yatmıştım sabah olmuş sen nerdesin dio bbaannaa.evden kaçsam yada kaçırsalar haberi olmıcakkk.uykuya düşşkün ve derinnn uykusu..

ama benim kocam nerde olsa uyur, yeterki sığacak bir yer bulsun kendineee,hiç ben var mıyım yok muyum..bi kere kızdım gttm başka yerde yatmıştım sabah olmuş sen nerdesin dio bbaannaa.evden kaçsam yada kaçırsalar haberi olmıcakkk.uykuya düşşkün ve derinnn uykusu..

Tamam rumuzcum böylesi çok daha iyi olur. hem ben aramamış olurum, sen zaten görünce tanıyormuşsun, yanlış bir şey almamış olurum çok iyi olur canım teşekkür ederim. bebek sonrası seve seve yaparım valla geçsin yeter ki sıkıntılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…