evet canım aynen öyle oluyor benim bulantım kalmadı ama gecede 5 defa tuvalete gidiyrumzr luyor ama bebişi düşünce uykusuzlukta güzel geliyr insana gerçi 15:00 16:00 gibi bazı günler uyuyorum o arayı kapatıyr bulantılar bitti ya çok şükür darısı tüm midesi bulanan anneciklere...
kıssslar bnm eşim çok horluoo yaaa.hele bide babası horlamayı önleyici bişey almış hızma gibi takıo burnuna...ay daha çok horlamaya başladı yeminle..bide sabah kalkınca onu arıo bigece yanlışlıkla yutacak görcek günüüüü
Canım bitki mor çiçekli, dikenli bir bitki. Yanlış bilmiyorsam adı Deve dikeni. Genelde bakımsız bağ ve yol kenarlarında çok bulunur. Az önce annemi aradım, nasıl yaptığının tarifini aldım. Bu çiçeğin dikenli kısmı olan mor çiçeği kaynatılıp, iyice eziliyormuş. Ezilen kısım bir tülbentle ılık bir biçimde boğaza sarılıp uyunuyormuş. Bu arada ablam gece boynunda bir şeyler ile uyumaktan rahatsız olduğu için sadece 1 hafta sardırmış ama netice alınmış. Umarım sizde faydasını görürsünüz.
Not alıyorum şimdi. Bitki nerde, hangi mevsimde bulunur ona bakayım. Doktora da sorucam haftasonu. Hamilelik ve emzirme döneminde kullandırmayacak muhtemelen ama sonrasında kullanırım uygun görürse. Çok teşekkür ederim canım sana da annene de. çok sağolun. umarım faydasını görürüz biz de
ayyy çok güldüm benimkide horluyoda öyle tren geçer gibi değiş şşşt diyince kendine geliyo hızma işini sevdim ama
ayyy çok güldüm benimkide horluyoda öyle tren geçer gibi değiş şşşt diyince kendine geliyo hızma işini sevdim ama
ben sabah namazından sonra oturma odasına gidiyorum,sanki kompirasör çalışıyor.birde göbeği kocaman oldu daha çok horluyor
ayy bir dakika rumuz arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam demiş bence önce doğru hatırlamasını bekle
ben sabah namazından sonra oturma odasına gidiyorum,sanki kompirasör çalışıyor.birde göbeği kocaman oldu daha çok horluyor
göbekler büyüdükçemi horluyolar ki ben evlendiğimde eşim 85 kiloydu zayıftı şimdi 97 kilo koca bir göbekten ibaretbu arada zeynep sana maşşah çok imrendim sabah namazlarına kalkabiliyosun ben kalkamıyorum
bi ben mustaribim sanıyodum bu dertten,Allahtan yalnız değilmişim :)) benimki de çok kilo aldı felaket horluyo bazı geceler kovuyorum valla,uyutmuyo çünkü; ya da ben gidiyorum yan tarafa.
geçen dedim valla bebeği uyutmayacan sen çocuk zombi gibi gezecek ortalıkta.yok diyo ben şimdiden alıştırıyorum onu doğunca normal gelecekmiş
bi çaresi yok mu bunun ya burun bandı aldık işe yaramadı. valla sabah dersim olduğu zamanlar ayrı yatıyoruz bazen, o zaman da özlüyorum
göbekler büyüdükçemi horluyolar ki ben evlendiğimde eşim 85 kiloydu zayıftı şimdi 97 kilo koca bir göbekten ibaretbu arada zeynep sana maşşah çok imrendim sabah namazlarına kalkabiliyosun ben kalkamıyorum
kurulu saat gibi gözümü açarım ezan okunur.çok şükür
ayyy ben dayanamam onsuzluğa namazdan sonra zaten çok uyuyamıyorum 1saat falan ondan gidiyorum .babam bize yapışık ikizler diyor iki saniye duramıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
uuyyy. yanlış tedavi yaptıracaktın rumuz banaakesinleştikten sonra bir daha alayım ben o zaman bilgiyi :44:
bi ben mustaribim sanıyodum bu dertten,allahtan yalnız değilmişim :)) benimki de çok kilo aldı felaket horluyo bazı geceler kovuyorum valla,uyutmuyo çünkü; ya da ben gidiyorum yan tarafa.
Geçen dedim valla bebeği uyutmayacan sen çocuk zombi gibi gezecek ortalıkta.yok diyo ben şimdiden alıştırıyorum onu doğunca normal gelecekmiş
Bi çaresi yok mu bunun ya burun bandı aldık işe yaramadı. Valla sabah dersim olduğu zamanlar ayrı yatıyoruz bazen, o zaman da özlüyorum
ayyy ben dayanamam onsuzluğa namazdan sonra zaten çok uyuyamıyorum 1saat falan ondan gidiyorum .babam bize yapışık ikizler diyor iki saniye duramıyorum rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
benım eşimde bazı geceler fazlasıyla horluyor uyandırıyorum yan yat dıyorum o zaman horlamıyor bende kocam olmadan uyuyamıyorumm rahat illa dokuncamm ona elını tutcam sırtına dokuncam orda olduğunu anlıcam yanii
benım eşimde bazı geceler fazlasıyla horluyor uyandırıyorum yan yat dıyorum o zaman horlamıyor bende kocam olmadan uyuyamıyorumm rahat illa dokuncamm ona elını tutcam sırtına dokuncam orda olduğunu anlıcam yanii
Annemle beraber topladığımız için şeklini biliyorum, internetten görsellerine baktım, doğru. Ama için rahat etsin denizcim, emin olamazsan ben bizim bağdan toplar kargo ile gönderirim sana. Bahar aylarında oluyor, bizim buralarda. Anneme sorayım kurutulmuşu oluyorsa ben bulduğumda toplarım sana gönderirim, sende kurutursun ve bebişinden sonra yaparsın inşallah. Hiç çekinme, tamam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?