2011 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun. Benim ablamda da guatr vardı. Yalnız annemle hastalık konusunda çok titiz oldukları için çok küçük yaşta farkettiler. Şehir şehir gezdirdiler. Hiç bir doktor şifa veremedi. Daha sonra doğal bir bitkiden kür yapılıp,guatrı geçirdiğini öğrendiler. Son çare uyguladılar. Bu bitki yenilip, içilmiyor sadece guatr olan yere gece bağlanıp yatılıyor. İnanamazsın 1ayda guatr yok oldu. Hala arada bir ölçüm yaptırır temiz çıkar şükür. Yalnız onunki erkekmiş. Yani doğurmuyormuş. Dişi olan da geçip, tekrar üreme ihtimali varmış.Seninki de aynıysa, detaylarını veririm, hamilelikten sonra kısmetse kullanırsın. O bitki her yerde olmuyormuş. Bulamazsan yine yardımcı olurum. Aklında bulunsun.

sağol canım inş..9 haftalıkken gittiğimde çok hareketliydi şimdi uyku saatine denk geldim herhalde ellerini yumruk yapmış uyuyordu

kızlar çukulata yiyince çok hareketli oluyomuş cinsiyetide gösteriyomuş,ama denemedim bunu kuzenlerim demişti.bide doktor erkek dediyse bence erkektir çünkü emin olmadan pek söylemiyolar.ayyy gözümün önüne geldi yumuk yumuk uyuyomuydu.maşallahh

yok yok benimki kız olcak diye korkuyo onun iki oğlu var .sülalede kız yok kayın validede kız istiyor.papucu dama atılcak oğlanların para kanalları kesilcek diye korkuyo

ya ne insanlar var. hayret! Benim en yakın arkadaşım tüp bebekle hamile kalmaya çalışıyor diye, sevincimi 2 ay paylaşmadım. Kendisi bu sefer tuttu diye telefon açınca, haberimi verebildim. Neyse Zeynep, kız-erkek hiç farketmez. yeter ki sağlıklı olsunlar.

tabi ya ben kimseye takılmam Allah herkezin evladına uzun ömür versin.Benim kuzum sağlıklı olsunda annesinin canı.Epidural çok istiyorum o yüzden onunla her saniyemi yaşamak istiyorum

yok yok benimki kız olcak diye korkuyo onun iki oğlu var .sülalede kız yok kayın validede kız istiyor.papucu dama atılcak oğlanların para kanalları kesilcek diye korkuyo

ayy inannmıyoruum. bu nasıl bir art niyettir yaa yuhh. çok şükür henüz eltim yok ama seneye olacak gibi, böyle olmaz inşallah. eltilerden ve görümcelerden korkulur valla işin zormuş zeynepcim. Allah gönlüne göre versin.

bende biraz tedirgin oldum geçen gittiğimde çok hereketliydi şimdi niye öyle diye..öylede 1 ay sonra kesinleşir tam cinsiyeti..çok tatlı ya resimde çıkmış bide ellerini yumruk yapmış uyuyor gibi

Tavsiyen için çok teşekkür ederim, denemekten zarar gelmez tabiki bilgisini almak isterim senden. Bu cumartesi endokrin dr muayenem var, gittiğimde sormak isterim. Bilgisini buradan yazarsan sevinirim. Yapmamı uygun görürse başlarım daha fazla gecikmeden. Dişi-erkek durumu nodülde oluyor galiba. benim nodülüm yok henüz ama tiroid bezim çok yıpranmış durumda, onu onarır belki. Sorucam bu haftasonu, senden haber bekliyorum canım teşekkürler.Çokkk teşekkürler, sensen ve şeyma siz de dinleyiinn not alın bişe yapın :)

oo süper :) poğaça yapabilecek duruma geldin demek. harika. 10.30'a kadar da ayakta kalabiliyosun. maşallah bulantıların geçti o zaman?

çok şükür ilk zamanlardaki gibi değil %60geçti gibi 3-4günde bir çıkarıyorum artık. ilk haftalar günde ikiyi buluyodu, geçti onlar ya napim canım çok istedi. geçen de canım ekşili sarma istedi işten geldim o yorgunlukla yaptım ama sonrasında öldüm kasık ağrısından.poğaçamı yaptım şimdi fırına verdim, yiyecem birazdan. ham ham ham

10.30 çok mu canım sen herhalde daha erken yatıyosun :)) tavukgillerden olduk valla neyse tadını çıkaralım son aylarda da insan uyuyamıyomuş

%60 çok büyük bir oran, çok sevindim. darısı başıma inşallah. 8.haftadan sonra arttı benim, öncesinde sıkıntım yoktu. şimdi sabah akşam olmaya başladı ama geçicek inşallah 2-3 hafta sonra.
iyi etmişsin pişirmekle, eline sağlık. hem moral olmuştur sana. ben de bi şeyler yapmak istiyorum ama fırınım bozuldu, yandı geçen gün, hem de yapacak halim olmuyor, çok bitkin oluyorum. bi de iyice tembelleştim nasıl olsa kayınvalidem yapıyor diye iyice suyunu çıkardım işin. kızıyorum kendime
10.30 bana göre geç 9'u biraz geçe, bilemedin 10'da uyumuş oluyorum. evet şu aralar tadını çıkarmak lazımmış. en iyi dönem ikinci 3 aylık dönemmiş, ondan sonra uyumak güçleşiyormuş. tavuk olduk napalım, yavrumuz da ciiivvciiivvv :)

bu gece 4 defa lavobaya gitmişim birde namaz etti beş namazdan sonrada uykum kaçıyor 7de uyuyorum 8de bulantım başlıyo nasıl bir düzen oldu anlamdım.gündüzde uyukluyorum.yemek yapmak benim için hayal mutfağa girince yere yapışıyorum,hayırlısı olsun ne diğim

tatlım devletde adamın varsa nolcak zaten..ama biraz gevşek olmaklazım doğru ne kadar üzerine düşersen o kdr sorun oluooo

off zormuş senin durumun. düzenin oturmamış daha ama ikinci 3 ay çok daha iyi geçecektir. gece 1 kez lavaboya kalkıyorum, bir kez de sabah 5'e kuruyorum saati 5te kalkıyor, ilaç içiyor tekrar yatıyor, 6 buçukta uyanıyorum.benim de düzenim bozuldu ama ikinci dönem çookk güzel olacak :) gerçi daha çok wc ye gidicez o zaman ama olsun, bulantı, kusma, baş dönmesi, halsizlik olmasın da wc de bile uyurum.

ister inanın ister inanmayın ben wc de uyukluodum o progestan denen ilacı kullanırken. o yüzden bırakmıştım zatii.

zeynep ne güzel sen sabah namazlarını kılıo musunnn

Canım bitki mor çiçekli, dikenli bir bitki. Yanlış bilmiyorsam adı Deve dikeni. Genelde bakımsız bağ ve yol kenarlarında çok bulunur. Az önce annemi aradım, nasıl yaptığının tarifini aldım. Bu çiçeğin dikenli kısmı olan mor çiçeği kaynatılıp, iyice eziliyormuş. Ezilen kısım bir tülbentle ılık bir biçimde boğaza sarılıp uyunuyormuş. Bu arada ablam gece boynunda bir şeyler ile uyumaktan rahatsız olduğu için sadece 1 hafta sardırmış ama netice alınmış. Umarım sizde faydasını görürsünüz.

kıssslar bnm eşim çok horluoo yaaa.hele bide babası horlamayı önleyici bişey almış hızma gibi takıo burnuna...ay daha çok horlamaya başladı yeminle..bide sabah kalkınca onu arıo bigece yanlışlıkla yutacak görcek günüüüü

evet canım aynen öyle oluyor benim bulantım kalmadı ama gecede 5 defa tuvalete gidiyrum zr luyor ama bebişi düşünce uykusuzlukta güzel geliyr insana gerçi 15:00 16:00 gibi bazı günler uyuyorum o arayı kapatıyr bulantılar bitti ya çok şükür darısı tüm midesi bulanan anneciklere...

senin geç başlamış canım inan ben adetime bir gün kala başladım çıkarmaya.yaklaşık 1 ay işte nerdeyse her gün çıkardım.aslında benim geçen hafta kardeşim bendeydi sağ olsun baya ilgilendi oparlandım o arada galiba.et,tavuk bakamıyorum bile ama sebze türü şeyler ufak tefek şeyler yapıyorum.mesela dün çok kötüydüm başım çatlıyodu hiç bi şey yemedim eşim zorla kahvaltılık bi şeyler getirdi biraz peynir yedim. her günüm bir birine uymuyo anlayacağın.
valla benim kayınvalidem de gelin bizde yiyin diyo da açıkçası hem yemeklerinin lezzeti bana hitap etmiyo hem de evi uzak iş çıkışı git gel,dinlenemiyorum. bi de çok da minnet etmek istemiyorum.eminim bi gün başıma kakılacak.onlar da bu durumdan şikayetçi,kardeşime demiş görümcem bizden hiç bi şey istemiyo diye.ama ben memnunum bu halimden

ben de her gece muhakkak çıkıyorum tuvalete.sabah erken uyanınca muhakkak bulantım oluyo.geç uyanınca daha iyi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…