Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
kızlar buraya bir bakın cokk güzellllllll
ama forma nasıl ekleyeceğimi bulamadım
sen haklısın ama ben korktum birazda kötü bişey derse tek başıma kaldıramam bide suçluyum zaten.eşimde taa beyoğlunda çalışıoo ümraniyeye gelene kadar doğururum ben yaa...bakalım normal doğum olursa napcamen yakın devlet hast gider doğurur eve gelirim heralde
canım çok teşekkür ederim ama sayfada hata veriyo bende neden bilmiyorum.kesiyorum ama yapıstıramıyorum nedense ilkdefa böyle oldu
Benimde 1 gün geriden geliyor.
arkadaşlar benim burnumda kıkırdak eğriliği var ameliyat oldum iki sene önce nispeten düzeldi ama çok da etkili olmadı. hamilelik başladığından beri,özellikle son ik haftadır geceleri nefes alamıyorum burnumun iki kanadı da tıkalı,bu durumda ağzım açık uyuyorum ve sabah kalktığımda mide bulantımın artmasına neden oluyo bu. aile hekimine gidip bi sprey yazdırmayı düşünüyorum şimdi.sizce zararı olur mu? ya da bi önerisi olan var mı?
kes değil kopyala yapıştır olcak o
arkadaşlar benim burnumda kıkırdak eğriliği var ameliyat oldum iki sene önce nispeten düzeldi ama çok da etkili olmadı. hamilelik başladığından beri,özellikle son ik haftadır geceleri nefes alamıyorum burnumun iki kanadı da tıkalı,bu durumda ağzım açık uyuyorum ve sabah kalktığımda mide bulantımın artmasına neden oluyo bu. aile hekimine gidip bi sprey yazdırmayı düşünüyorum şimdi.sizce zararı olur mu? ya da bi önerisi olan var mı?
delisin sen yaa
canım istersen eğer şifrenı ver yapım ve sonra şifrenı değiştir istersen ama açık açık ta yazmıstım onu da gördün mü
benımde hamılelık haftam ıkı dr da da farklı cıkıyor
kıssss fena mı git beleşe doğur, 2 hasta bakıcı doğurtsun seni,gel eveee :)
benim bir arkadaşım var doktor ,ama dünya yansın umrunda değil,beyşehirde doğurdu devlet hastanesinde eşide savcı ,para basıyor resmen .inanmazsınız ne çocuğa bişey oldu ne kendine .bende şimdiden pilan yapmaya çalışıyorum epidural mı alsun?nerde yaptırim ?yeni doğon ünitesi var mı?millet çatır çatır doğuruyo maaşallah
sinüzit için nasonex kullanmıştım ben, harika bir sprey. çok rahat etmiştim ama dr tavsiyesi lazım. bu arada geceleri ben de tıkanıyorum, rahat nefes alamıyorum. gündüz bişe yok ama gece boğuluyorum sanki :)
canım istersen eğer şifrenı ver yapım ve sonra şifrenı değiştir istersen ama açık açık ta yazmıstım onu da gördün mü
al bendende o kadar başta bende pimpiriklendim yenidoğnan ünitesi diye amaaannn düşündükçe insanın kafası karışıyo hiç bişey olmaz allahın izniyle yavrularımıza kutlarım arkadaşını...
valla benim gündüz de oluyo.nasonex kullanmıştım ben de iyi gelmişti ama hamilelikten önceydi o tabi.
biraz da üşütmüşüm sanırım konuşurken bile tıkanıyorum. bi gideyim doktora ne diyecek.
bu arada benim canım poğaça istiyo.biliyorum uzak durmak lazım ama canım çok istiyo.kalkıp onu yapacam doktordan geldikten sonra.çok kaynamayın ben yokken(
zaten bütün gün okuldayım akşam kimse olmuyo sitede yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum.akşam da gelin bazı bazı. gerçi tavuk oldum 10,30da yaıyorum çogu zaman ama olsun :)
:))canım cok teşekkür ederim oldu galiba
oldu oldu :))yeni gördüm yazdığını biraz karışık geliyo bu site bana:84:
slm cnm bende çizelge istiyorum banada yardımcı olurmusun sat 1 ocak ????
olmuş canım güle güle kullan
zamanla öğrenırsın sıkma canını
yapalım hemen cetvel de yazmasını ıstedıgın bırsey varsa yaz canım hemen yapıcam senı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?