2011 Ekim Anneleri

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
kızlar buraya bir bakın cokk güzellllllll
ama forma nasıl ekleyeceğimi bulamadım

aynı sorun bendede var ben amelıyat olamadan hamıle kaldım ve kbb uzmanına daha önce gıttığım dr sordum sadece serum fızyolojık kullancaksın dedı

nasonex nasocort kullanıyordum onlar 6 aydan sonra kullanabılırsın ama sımdı sadece serum fızyolojık kullancaksın bu yenıdoğanlara bıle kullandırılan bır damla ben sadece onu kullanıyorum

delisin sen yaa

canım çok teşekkür ederim ama sayfada hata veriyo bende neden bilmiyorum.kesiyorum ama yapıstıramıyorum nedense ilkdefa böyle oldu

canım istersen eğer şifrenı ver yapım ve sonra şifrenı değiştir istersen ama açık açık ta yazmıstım onu da gördün mü

Jinekoloğuna danışmadan aile hekiminin verdiği ilacı kullanma bence, seni kim sürekli takip ediyorsa onun yönlendirmesine göre hareket et.

sinüzit için nasonex kullanmıştım ben, harika bir sprey. çok rahat etmiştim ama dr tavsiyesi lazım. bu arada geceleri ben de tıkanıyorum, rahat nefes alamıyorum. gündüz bişe yok ama gece boğuluyorum sanki :)

kıssss fena mı git beleşe doğur, 2 hasta bakıcı doğurtsun seni,gel eveee :)

benim bir arkadaşım var doktor ,ama dünya yansın umrunda değil,beyşehirde doğurdu devlet hastanesinde eşide savcı ,para basıyor resmen .inanmazsınız ne çocuğa bişey oldu ne kendine .bende şimdiden pilan yapmaya çalışıyorum epidural mı alsun?nerde yaptırim ?yeni doğon ünitesi var mı?millet çatır çatır doğuruyo maaşallah

al bendende o kadar başta bende pimpiriklendim yenidoğnan ünitesi diye amaaannn düşündükçe insanın kafası karışıyo hiç bişey olmaz allahın izniyle yavrularımıza kutlarım arkadaşını...

valla benim gündüz de oluyo.nasonex kullanmıştım ben de iyi gelmişti ama hamilelikten önceydi o tabi.
biraz da üşütmüşüm sanırım konuşurken bile tıkanıyorum. bi gideyim doktora ne diyecek.

bu arada benim canım poğaça istiyo.biliyorum uzak durmak lazım ama canım çok istiyo.kalkıp onu yapacam doktordan geldikten sonra.çok kaynamayın ben yokken (
zaten bütün gün okuldayım akşam kimse olmuyo sitede yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum.akşam da gelin bazı bazı. gerçi tavuk oldum 10,30da yaıyorum çogu zaman ama olsun :)

al bendende o kadar başta bende pimpiriklendim yenidoğnan ünitesi diye amaaannn düşündükçe insanın kafası karışıyo hiç bişey olmaz allahın izniyle yavrularımıza kutlarım arkadaşını...

öyle kızlar fazla pimpirklenmeyin
hersey olacagına varıyor o yüzden bende bol bol dua edin hakkımızda hayırlısı ne ise onu isteyin
hersey rabbimden

oo süper :) poğaça yapabilecek duruma geldin demek. harika. 10.30'a kadar da ayakta kalabiliyosun. maşallah bulantıların geçti o zaman?

:))canım cok teşekkür ederim oldu galiba

olmuş canım güle güle kullan
oldu oldu :))yeni gördüm yazdığını biraz karışık geliyo bu site bana:84:

zamanla öğrenırsın sıkma canını

slm cnm bende çizelge istiyorum banada yardımcı olurmusun sat 1 ocak ????

yapalım hemen cetvel de yazmasını ıstedıgın bırsey varsa yaz canım hemen yapıcam senı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…