2011 Ekim Anneleri

dün aradım ya Hanzadee sağolsun bi fırca bi fırca..allah razı olsun aradım hemen doktoru tırstım bide vicdan azabı duydum tabii.doktor öenmli bişey yoktor ama gel istersen bakalım dedi.ama dün gidemedimmm..zaten haftay pzt günü ikili test için çağırmıştı,

ya cnm ben biraz kafasızım.ben bu ilac olayını 2 doktora da sordum.3 cü ay bitene kadar tedbirli olsun die kullandırıoruz bırakma iç demişti .am ben inatçıyım ben inatcııı keçi sütü ile büyümüşüm ondan.eşim 1000 kere dedi iç bırakma die ama nafilee.

ikimizin testi aynı gün.inş güzel sonuşlarla dönerizzz.ya bu arada milletin hep erkek, erkek ayımıdır nedir anlamadım

piskopat insanlar. iman eksikliği bence .ben eve kamara koycam bakıcı için yapmaz çok tatlı bir kız yardımcım ama yinede korkuyorum

yok güzelim imanı tam bu sapığın. ara ara gidip çocukları gömdüğü yerde, bayramlarda falan yasin okuyormuş başlarında.
evet kime güveneceğini şaşırıyor insan. ben karar verdim, şeker toplamaya falan göndermiycem. evde yesin bi ton şeker alırım ben.

Sabah benimde çok moralim bozuldu ya, illaki rabbimin bildiği bir hayır vardır. Ama insan düşünüyorda bizler aman bir şey olmasın aman zarar gelmesin diye kıvranırken kadın parça pincik kasap gibi doğramış çocukçağızı (((((( insan şaşırıp kalıyor yaa. Allahım sen büyüksün. Birde çocuğu olan anneler yani 2. ye hamile olanlar yada ne bileyim akrabalarının yakınlarının çocukları olanlar, internet konusunda çocuklarını sıkı kontrol etmeleri hakkında uyarın. İnternette çocuk sübyancıları kol geziyor diyor. Resimleirni koymalarını engellesinler yada ne bileyim bir takım şifrelerle bloke etsinler yasal olmayan siteleri Başka şeylerde okudum ama şimdi yazıp canınızı sıkmayayım iyice, bir gazete keyfim vardı sabahları oda bitecek anlaşılan hepmi dehşet yahuu...

işte
kötü kalpli insanlar lafa bakk parayla doğursun doğurmasın o çocuğu doğru yetiştirmek önemlı sanmıyorum öyle kötü kalplı bırırnın cocuguda hayırlı bır evlat olsun ıyı yetıssın

neysekı bır sey yok canım başladın mı ılaca bugun ya da dr ara gunde kaçtan eolarak kullanım dıye sor

bende peşinden dolaşırım herhalde diye düşünmüştüm 1-2 yıl bayramlarda sonra göndermem hevesini alsında

katil pisikolojisiymiş ,gider kontrol ederlermiş.başıma ne geldi anlatim size;bizim inekler var adanada .anlatmıştım ya benden kıymetlidir diye hatırlarsınız.neyse ben biraz iş hayatında cinimdir .sistem kurdum bilgisayarlara 24 saat orda hangi siteye girerlerse benim bilgisayardan görüyorum kameralar kurdurdum ondanda hem izliyorum hem dinliyorum işçileri.velhasıl gece eşim girmiş bakalım bekçi uyuyomu diye bir baksaki bizim işçi sen aç bu kötü siteleri ama sapıklığın varya uç noktası yok ,şok olduk .piskopat insanlar gördüklerini uyguluyolar çoluğa çocuğa .eşimle o gece hiç konuşmadık birbirimizden utandık .

:) kızma canım napayım ben kendi psikolojimdne dolayı briaz panik yapıyor olabilirim ama yine söylüyorum senin yerinde olsaydım bir saniye beklemeden dr gider bebeğimin sağlığını gözümle görmek isterdim. Yani elimde olmazdı dayanamazdım ben.

cızelgen dogrursa eger aramızda bı gun var sadece :))
çizelgeme göre 5 gün gerideymişim maalesef (( burda ileri giden arkadaşlar var çok kıskanıyorum çoookkk

evet 3. aydan sonra topalanacaz inş. valla sıka sıka diş kalmadı hanzade:) piskopata bağladım bağlayacam.manik depresif hallerim var sanki ama şu bi gerçek işteyken daha iyiyim en azından kendimle uğraşmıyorum evde hep kendimi dinliyorum bi mide bulantısı bi ağrı bi halsizlik.
ama geçecek,geçmek zorundaaaaaaaaa

ne isim düşündünüz ki? çalalım senden ben hiç bi şey bulamadım daha

bende filiz fidanla aynıyım, ama çizelge yapmak istemiyorum zaman geçmicek gibi geliyor o zaman :)

çizelgem 5 gün önce canım bugün ben 9+1im doktoruma göre

ya ben 84 mayıs doğumluyum şimdi 26 yaşa göre mi yapacam 27ye göre mi? bi de +1 ekleyin demişsiniz kafam karıştı iyice yahuuu
canım isimler çok güzelmiş Rana çok güzel bi isim ama ailede var yoksa çalardım :) içime kız doğuyo ya kız isimleri ilgimi çekiyo

psikolog bi arkadaşım var hamileliği boyunca haber izlememiş,okumamış. çocuğunu görseniz nasıl rahat bi çocuk anlatamam.gerçi anne de çok rahat. ben de haber izlememeye çalışıyorum mesela dediğini olaya denk geldim tvde ama geçtim hemen. öyle kötü içerikli filmler falan da izlememeye çalışıyrum.
mesela akşam fringe diye bi dizi var ya onun son bölümünü izledim. kadını kaçırdılar daha 8 haftalık hamile kadın. hamileliğini hızlandırdılar ve aynı gün içnde çocuğu oldu. izlerken bi ağladım, eşim diyo bunda ağlanacak ne var ama hakim olamıyorum kendime.sona bütün gece bezer şeyler gördüm rüyamda. düşünsenize bi günde çocuk kucağımızda oohhhh ne güzel olurdu :)

ikimizin testi aynı gün.inş güzel sonuşlarla dönerizzz.ya bu arada milletin hep erkek, erkek ayımıdır nedir anlamadım

vallaa hep öle dıolar bu yıl erkek yılıymışş.eşimde erkek istıo napcaksa erkeği:) bn o istıo die istıorm..sağlıklı hayırlı evlat olsunda.ya doktor pzt cinsiyet tahmininde bulunmazsa gelde çatlamaaa yaaa

yuh psikopatt şikayet etseydınız ısten cıkarsaydınız kız

Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ...ve ağzına götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını
söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.
Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok
şeyi nasıl biliyorsunanne? Çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.
Bunlar anneliksınavında vardır.
Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler.
Belli ki küçük kız annesinin
söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden,
"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu,
"kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...

sen haklısın ama ben korktum birazda kötü bişey derse tek başıma kaldıramam bide suçluyum zaten.eşimde taa beyoğlunda çalışıoo ümraniyeye gelene kadar doğururum ben yaa...bakalım normal doğum olursa napcam en yakın devlet hast gider doğurur eve gelirim heralde

Sevozy dikkatli ol aman. Benimde kahvaerengi akıntılarım oluyodu ama ben hiç takmamıştım. 2 hafta sonra kontrole gittiğimde doktora söyledim. Hemen ilaç yazdı ama ilacı aldığım gün daha kullanamadan şiddetli kanamam oldu. Şimdi haftada 2 kere iğne oluyorum. İnternetten araştırdığım kadarı ile kahverengi akıntı, kanamanın habercisi olabiliyormuş. Hemen doktorunla irtibat geç bence.

progestan ı bırakan arkadaşım ve bırakmayı düşünenler nlur doktora sormadan bişey yapmayın benim hiiiiçç kanamam yoktu ultrasnda da çıkmadı ilk bebeğim düşük oldu diye vermişti cumartesi ancak bırak dedi hatta elindekiler bitsin öyle bırak dedi nolur arkadaşlar kafamıza göre iş yapmayalım hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza...

arkadaşlar benim burnumda kıkırdak eğriliği var ameliyat oldum iki sene önce nispeten düzeldi ama çok da etkili olmadı. hamilelik başladığından beri,özellikle son ik haftadır geceleri nefes alamıyorum burnumun iki kanadı da tıkalı,bu durumda ağzım açık uyuyorum ve sabah kalktığımda mide bulantımın artmasına neden oluyo bu. aile hekimine gidip bi sprey yazdırmayı düşünüyorum şimdi.sizce zararı olur mu? ya da bi önerisi olan var mı?

Benimde 1 gün geriden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…