eminim çocuğunda göreceksinn bu maneviyatın etkisini hemde sabah namazı...ben kılamıorum.gerçi çalışıorum yat kalk yapamırum.tabi bunlar bahane değil.rabbim affetsin .[/QUOT
eşlerle alakalı biraz iki tarafta istemeli biri uyanmazsa diğeri uyanır.saati hole kurun kalkılıyo o zaman.çok maneviyatlı değilimdir bizim sohbet gurubundaki en haşeresi benim.millet bir maneviyatlı tv bile izlemiyo benim bir balkonda tv yok gözüm yapışır ekrana.kendi halimde işte ucundan kıyısından yapıyorum bişeyler.kabul mü bilmemmm
Annemle beraber topladığımız için şeklini biliyorum, internetten görsellerine baktım, doğru. Ama için rahat etsin denizcim, emin olamazsan ben bizim bağdan toplar kargo ile gönderirim sana. Bahar aylarında oluyor, bizim buralarda. Anneme sorayım kurutulmuşu oluyorsa ben bulduğumda toplarım sana gönderirim, sende kurutursun ve bebişinden sonra yaparsın inşallah. Hiç çekinme, tamam?
ama benim kocam nerde olsa uyur, yeterki sığacak bir yer bulsun kendineee,hiç ben var mıyım yok muyum..bi kere kızdım gttm başka yerde yatmıştım sabah olmuş sen nerdesin dio bbaannaa.evden kaçsam yada kaçırsalar haberi olmıcakkk.uykuya düşşkün ve derinnn uykusu..
tak ben değilim demek.bende o yatakta yoksa uyuyamıorum çk uykum da gelse olmuooo..
Selam kızlar :) bugün bebişimizi gördük yine ve ilk defa kalp atışlarını dinledik çok güzel bı duygu ya :) Ensesinin kalinliginida ölctürdüm, kan verdim sonucları haftaya alıcam hayirlisiyla! Test için 120 Euro ödedik. Ultrasona girmeden önce çikolata yedim ve bebisim gercekten hareket etti teyzeleri. :))) becerebilirsem videosunu ekliycem.. Bu arada 5,3 cm olmusuz maşallah subhanallah :))
[video=youtube;R8KwYw_vgaw]http://www.youtube.com/watch?v=R8KwYw_vgaw&feature=youtube_gdata_player [/video]
kan pıhtılaşması olan arkadaşla bir sorum olacak.
ben bunun testini yaptırmadım ama siz konuştukça da sapıttım yine. bende ya da birimizde bir sorun olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkar mıydı? mesela ben 10. haftadayım, bu zamana kadar olsaydı bebek kaybı filan olur muydu? bu saatten sonra olmaz diye bişe var mı?
ya ben kaçırdım ne bitkisi ne için aceppp
Selam kızlar :) bugün bebişimizi gördük yine ve ilk defa kalp atışlarını dinledik çok güzel bı duygu ya :) Ensesinin kalinliginida ölctürdüm, kan verdim sonucları haftaya alıcam hayirlisiyla! Test için 120 Euro ödedik. Ultrasona girmeden önce çikolata yedim ve bebisim gercekten hareket etti teyzeleri. :))) becerebilirsem videosunu ekliycem.. Bu arada 5,3 cm olmusuz maşallah subhanallah :))
[video=youtube;R8KwYw_vgaw]http://www.youtube.com/watch?v=R8KwYw_vgaw&feature=youtube_gdata_player [/video]
ay maaşalah bildiğin takla atıyo minnoş :)))) Allah kucağına almayı nasip etsin pinax.
benim kontrolim 5 nisanda ben de çikolata yiyip de gideyim bari. bitter mi yiyosun yoksa fark etmiyo mu?
kan pıhtılaşması olan arkadaşla bir sorum olacak.
ben bunun testini yaptırmadım ama siz konuştukça da sapıttım yine. bende ya da birimizde bir sorun olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkar mıydı? mesela ben 10. haftadayım, bu zamana kadar olsaydı bebek kaybı filan olur muydu? bu saatten sonra olmaz diye bişe var mı?
bende bugün gittim doktora bilseydim çikolata yerdim bizim bebek uyuyodu hareketlerini göremedim yani..ayrıca sen ne kadar çok ödemişin ikili teste ben 15 tl ödedim..
Büyük ihtimalle olmaz şeker, aslında kanında pıhtılaşma problemi olup hiç farkına varılmayıp gayet sağlıklı doğum yapanlar var. Çoğunlukla 9. haftaya kadar düşük yaşanıyor benim bildiğim.. Hem böyle şeyleri aklına getirme bunun sonu yok. 3 düşükten sonra yapılabilecek 40 farklı test varmış. Kan pıhtılaşma testi de bunlardan biri aslında.. Neticede bunları kafaya takmamak gerek..
canım bizim bebeklerimiz 8. haftada genelde ölüyor beslenemiyor çünkü bu testi sorunlu gebeliklerde yapıyorlar herkezde değil
bende bugün gittim doktora bilseydim çikolata yerdim bizim bebek uyuyodu hareketlerini göremedim yani..ayrıca sen ne kadar çok ödemişin ikili teste ben 15 tl ödedim..
öyle miii. çok acı, Allah yaşatmasın bir daha hiçbirinize. peki o zaman 8. haftayı atlattığımıza göre rahatlayabiliriz öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?