2011 Ekim Anneleri

selam Denisss'cim,

bende kan pıhtılaşması 2 düşük sonucu yapılan kan testlerinde tesbit edildi. 2 düşüğüm kendiliğinden ve 6.haftalarda oldu. Faktör V leiden mutasyonu çıktı. doktorum bunun aslında ilk üç aylık düşüklere sebep olmadığını 16.haftalardan sonraki düşüklere sebep olabileceğini söyledi. daha önceki düşükler tesadüf olabileceği gibi tabi kan pıhtılaşması faktörüde olabilir diye biz hem iğne hem progtesan, folbiol, coraspin kullanarak bugünlere geldik. mutasyonun geç düşüklere asıl sebep olması nedeniylede kısmetse doğuma kadar iğne kullanıcam.

yani nasip kısmet bişeyleri yaşamadan malesef öğrenemiyoruz..

umarım Allah'ım ne sizlere nede tekrar bana, ne de yaşamış olanlara bir daha yaşatmaz.

sevgiler.

Hmm anladım. Tamam teşekkürler. Yok ben kafama takmadım da merak ettim sadece. şirkette bir arkadaşımız vardı, ayrıldı şimdi. bir ayak bileği ve ayağının biri mosmordu. onda belirti vardı, belirti olmayanlar da var mı onu merak etmiştim.

maşallahAllah nazarlardan saklasın kaç haftalık oldunuz?

Ay bu senin bıdık mı pinax? Hareket ediyo başta dimi? Ay süper fikir ya. Dur bende telefona çekeyim bıdışımı inş.

yaaaa benim bidik teyzesi... ne kadar ilginc bisey dimi insan gördükten sonra daha bi baglaniyo sanki. Canim zaten ultrason resimlerinden pek bisey secilmiyo onun icin esim hep telefonuyla hem foto cekiyo hem video... cok daha iyi oluyo resim kalitesi. Aklinda bulunsun seninde. Doktor izin verdigi sürece yapabilirsin...bizimki izin verdi ama vermeyenlerde var.

ay maaşalah bildiğin takla atıyo minnoş :)))) Allah kucağına almayı nasip etsin pinax.
benim kontrolim 5 nisanda ben de çikolata yiyip de gideyim bari. bitter mi yiyosun yoksa fark etmiyo mu?

Cok tsk ederim canim Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah.
Ben normal cikolata yedim canim onuda bu topikte okumustum Ben cikolata su an hic sevmiyorum ama bebegimin hosuna gidiyo galiba

bende bugün gittim doktora bilseydim çikolata yerdim bizim bebek uyuyodu hareketlerini göremedim yani..ayrıca sen ne kadar çok ödemişin ikili teste ben 15 tl ödedim..

Bi dakine bol bol yersin canim girmeden önce :) Ben yurtdisindayim burda fiyatlar böyle sanirim...gerci bende sasirdim duyunca ama ense kalinligini ölctürmesem rahat etmezdim... Bi hastalik sonucu büyük miktarda radiyasyon isini aldi vücudum ben hamile kalmadan 12 ay bekledim ama nolur nolmaz diye yinede bi test yaptirim dedim. Insallah bi sorun olmaz.

ayyy rahat ol aklına getirme böyle kötü şeyler sen doktorunla konuş .hepimizden iyi bilir o bizim söylediklerimiz sadece tecrübe en iyisini doktorlar bilir.rabbim uzun ömür versin bebişine

teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için arkadaşlar. inşallah bu sefer hepimiz için her şey çok güzel olacak

Aman da Masallahhh hepsi birbirine benziyor simdilik Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim. Bi daha gittiginde yaninda biri olursa söyle cep telefonuyla ceksin ekrandan fotolari, cok daha iyi seciliyo bence.

inş canım seninde eşim video çekti ama uzaktan çekmiş net değil..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6haftalık gebeğim bana yapılacak olan testler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim

kızlaaarr size bi şey danışmak istiyorum...ben bugün bi yerle iş görüşmesine gittim çok büyük bi yer ve çok içime sindi. çok önceden cv mi göndermiştim yeni döndüler bana. içimden bi ses git dedi bana.diyordum ki kendi kendime bu ön görüşme olur nasılsa eğer beğenmezlerse aramazlar beğenirler de bi daha ararlarsa istersem başlamam diyodum. görüştüğüm kişi çok beğendi beni ve hemen üst düzey yöneticilerle tanıştırdı insan kaynaklarına yönlendirdi falan nolduğunu anlamadan evet dedim. koşulları da iyi bu arada ama hamile olduğumu söylemedim kızlar napıcam ne zaman söyleyim yardııımmm lütfennn:26:

kızlar ben mesaiye kaldım bugün sekize kadar okuyabilirim sizi ama gözümde ilk defa böle bi ağrı oldu iğneleniyomuş gibi bölee iğneyi batırıp çıkarıyolar sankii sizede oluyooomuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

amin cnm inş. olumsuz bişey çıkmaz benimki 12 haftalık oldu kocaman oldu artık seninki kaç haftalık umarım rahat geçiriyorsundur
canım benimki daha 9 hafta 1 günlük teyzesi yaradan saglıklısından versinde önemli degil benim için 2 kayıp yaşadım korkuyorum bunuda kaybedicem diyebol istirat eiyorum ama artık eskisi gibi nete girmiyorum bulantılarım var ama ben yemek yedşkten sonra bulanıyo midem sonra bildiginiz adrese işte
günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese

Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum
canım maşşallah rabbim tamamını getirir işşallah erkek anası seni seni
canım progestoron kullanmıyomusun yoksa benim içtigim ilaçlar çok zinko polikplas progestororn kor aspirin içiyorum saatleri var sen vakit kaybetmeden git derim ben bol bol dinlen yerleşme kanamasıda olabilir ama ihmal etme ilişki bile yasak bana boş boş dinleniyorum anacım sag olsun
birtane daha erkek anası kızlar burayı erkekler basarsa şaşmam yane acaba benimki ney
ahahahah hurmada hurmaaa hurmada hurrrrrmaaaaaaaaaaaaaaa cevizi koyun arasınaa şimdikk benim canımıda cevizz çektirrdiiizz ben sizeee ne diiyiimm yaaaaaaaaaaaa
canım naber görüşmeyeli ben nami deger sevtun 2 kız hurma deyip durma şişecek bir yerlerim he bende çok ceviz fındık ceviz var sende hurma var gel takas edelim senleşaka bir yanada eşime deyimde alsın bari kabızlık çok çekiyorum bu ara ya ne yapsak acaba

canım rabbim kabul etsin ümreni işşallah rabbim bizlerede nasip eder gitmeyi

kızlar silere bir şey sorucam şimdi doktor bir ay sonra gel ikili testi yapalım dedi bende diyorum 12 haftalıkken gitmesemde 13 haftalıkken gitsem olurmu bende rahim açıklıgı var dikilicek diyorum 13 hafta olunca gidiyim 14 haftada rahimin dikilicek aranızda 13 haftalıkken ikili testi yaptıran varmı merak ettim bu arada arkadaşın biri hafta hafta bebek gelişimini yayınlamıştı onuda yeniden yayınlarsa sevinicem pc format atıldıda silindi güzel bir gün diliyorum bu arada hepinize

Kızlar merhabalar, videolar da eklenmeye başlanmış maşallah...
Okuldan bir arkadaşı daha üye yaptım kulübümüze o da ekim annesi olacak hayırlısıyla...

Ben gündüz iyiydim ama bulantı yavaştan kendini göstermeye başaldı, iyice artmadan yemeğimi pişireyim ben... Sanki deniz suyu yutmuş gibi hissediyorum varya, offfff...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…