kan pıhtılaşması olan arkadaşla bir sorum olacak.
ben bunun testini yaptırmadım ama siz konuştukça da sapıttım yine. bende ya da birimizde bir sorun olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkar mıydı? mesela ben 10. haftadayım, bu zamana kadar olsaydı bebek kaybı filan olur muydu? bu saatten sonra olmaz diye bişe var mı?
Büyük ihtimalle olmaz şeker, aslında kanında pıhtılaşma problemi olup hiç farkına varılmayıp gayet sağlıklı doğum yapanlar var. Çoğunlukla 9. haftaya kadar düşük yaşanıyor benim bildiğim.. Hem böyle şeyleri aklına getirme bunun sonu yok. 3 düşükten sonra yapılabilecek 40 farklı test varmış. Kan pıhtılaşma testi de bunlardan biri aslında.. Neticede bunları kafaya takmamak gerek..
Selam kızlar :) bugün bebişimizi gördük yine ve ilk defa kalp atışlarını dinledik çok güzel bı duygu ya :) Ensesinin kalinliginida ölctürdüm, kan verdim sonucları haftaya alıcam hayirlisiyla! Test için 120 Euro ödedik. Ultrasona girmeden önce çikolata yedim ve bebisim gercekten hareket etti teyzeleri. :))) becerebilirsem videosunu ekliycem.. Bu arada 5,3 cm olmusuz maşallah subhanallah :))
[video=youtube;R8KwYw_vgaw]http://www.youtube.com/watch?v=R8KwYw_vgaw&feature=youtube_gdata_player [/video]
Ay bu senin bıdık mı pinax? Hareket ediyo başta dimi? Ay süper fikir ya. Dur bende telefona çekeyim bıdışımı inş.
ay maaşalah bildiğin takla atıyo minnoş :)))) Allah kucağına almayı nasip etsin pinax.
benim kontrolim 5 nisanda ben de çikolata yiyip de gideyim bari. bitter mi yiyosun yoksa fark etmiyo mu?
bende bugün gittim doktora bilseydim çikolata yerdim bizim bebek uyuyodu hareketlerini göremedim yani..ayrıca sen ne kadar çok ödemişin ikili teste ben 15 tl ödedim..
bu test paralı mı tıp ta yapmıyolar mı
maşallahAllah nazarlardan saklasın kaç haftalık oldunuz?
Eki Görüntüle 169491 bende ultrason kağıdından çektim fazla net değil ama
Eki Görüntüle 169491 bende ultrason kağıdından çektim fazla net değil ama
sagol canim :) bugün tam 11 hafta 5 günlügüz
selam Denisss'cim,
bende kan pıhtılaşması 2 düşük sonucu yapılan kan testlerinde tesbit edildi. 2 düşüğüm kendiliğinden ve 6.haftalarda oldu. Faktör V leiden mutasyonu çıktı. doktorum bunun aslında ilk üç aylık düşüklere sebep olmadığını 16.haftalardan sonraki düşüklere sebep olabileceğini söyledi. daha önceki düşükler tesadüf olabileceği gibi tabi kan pıhtılaşması faktörüde olabilir diye biz hem iğne hem progtesan, folbiol, coraspin kullanarak bugünlere geldik. mutasyonun geç düşüklere asıl sebep olması nedeniylede kısmetse doğuma kadar iğne kullanıcam.
yani nasip kısmet bişeyleri yaşamadan malesef öğrenemiyoruz..
umarım Allah'ım ne sizlere nede tekrar bana, ne de yaşamış olanlara bir daha yaşatmaz.
sevgiler.
ayyy rahat ol aklına getirme böyle kötü şeyler sen doktorunla konuş .hepimizden iyi bilir o bizim söylediklerimiz sadece tecrübe en iyisini doktorlar bilir.rabbim uzun ömür versin bebişine
testler hem pahallı hemde çok uzun sürüyor senle alakalı değil bunlar birde kan pıhtılaşması iki tür oluyor biri normal pıhtılaşma bu hastanelerde yapılıyo testi diğeri özelde yapılıyo lupusantigorgilanttı sanırım adı o da binde bir rastlanıyo tabiki benim başıma geldi.bu hastalığı olanlar%30 oranta tedavisiz sağlıklı bebek doğuruyor dedi doktorum
allah nazarlardan saklasın canım...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi....
A aaa sanki elini ağzına götürmüş gibi
Aman da Masallahhhhepsi birbirine benziyor simdilik Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim. Bi daha gittiginde yaninda biri olursa söyle cep telefonuyla ceksin ekrandan fotolari, cok daha iyi seciliyo bence.
evet ellerini sanki ağzına sokmuş
canım benimki daha 9 hafta 1 günlük teyzesi yaradan saglıklısından versinde önemli degil benim için 2 kayıp yaşadım korkuyorum bunuda kaybedicem diyeamin cnm inş. olumsuz bişey çıkmaz benimki 12 haftalık oldu kocaman oldu artıkseninki kaç haftalık umarım rahat geçiriyorsundur
canım maşşallah rabbim tamamını getirir işşallah erkek anası seni senigünaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese
Müjdeeeeee bebeğim erkekmiş daha çok erkan ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorum
canım progestoron kullanmıyomusun yoksa benim içtigim ilaçlar çok zinko polikplas progestororn kor aspirin içiyorum saatleri var sen vakit kaybetmeden git derim ben bol bol dinlen yerleşme kanamasıda olabilir ama ihmal etme ilişki bile yasak bana boş boş dinleniyorum anacım sag olsungünaydınn kıssslarrr. maşallah cinsiyet öğrnenler varmıss Rabbim analı babalı büyütsün inş
size birşey sorcam bnm ilkaylarda lekelenmem var die progestana başlatmıştı doktor yaklaşık 2 haftadır kullanmıyor çok midem bulanıodu ve uyku yapıodu işyerinde lekelenmelerde bitmişti, ama doktor bırakma dedi tabi..dünden beri yoğun şekilde lekelenmem başladı..sizce kötü bişe var mdır ya ilaca bugün başlıcam ama vicdanen rahatsız oldum.son2gündür stresliydim biraz ondan mı acaba?
birtane daha erkek anası kızlar burayı erkekler basarsa şaşmam yane acaba benimki neyGünaydın kızlar,
Ben de geçen perşembe doktora gittim, büyük ihtimal erkek dedi. Ama 1 ay sonraki randevuda kesinleşecek sanırım cinsiyet. Bu arada ben kan sulandırıcı iğne oluyorum ve dün uyuyakaldım iğnemi yapmayı unuttum. İnşallah birşey olmaz..
canım naber görüşmeyeli ben nami deger sevtun 2ahahahah hurmada hurmaaa hurmada hurrrrrmaaaaaaaaaaaaaaa cevizi koyun arasınaa şimdikk benim canımıda cevizz çektirrdiiizz ben sizeee ne diiyiimm yaaaaaaaaaaaa
bende geçen sene umreye gittiğim için dolu hurmam var ilk başlarda baya yiyordum şimdide yiyeyim bari..bide peygamberimizin elinle diktiği hurma var ondan az onu doğumuma saklıyorum..yarın doktora gidicem bende inş cinsiyetini öğrenebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?