kızlaaarr size bi şey danışmak istiyorum...ben bugün bi yerle iş görüşmesine gittim çok büyük bi yer ve çok içime sindi. çok önceden cv mi göndermiştim yeni döndüler bana. içimden bi ses git dedi bana.diyordum ki kendi kendime bu ön görüşme olur nasılsa eğer beğenmezlerse aramazlar beğenirler de bi daha ararlarsa istersem başlamam diyodum. görüştüğüm kişi çok beğendi beni ve hemen üst düzey yöneticilerle tanıştırdı insan kaynaklarına yönlendirdi falan nolduğunu anlamadan evet dedim. koşulları da iyi bu arada ama hamile olduğumu söylemedim kızlar napıcam ne zaman söyleyim yardııımmm lütfennn:26:
canım naber görüşmeyeli ben nami deger sevtun 2kız hurma deyip durma şişecek bir yerlerim he bende çok ceviz fındık ceviz var sende hurma var gel takas edelim senle şaka bir yanada eşime deyimde alsın bari kabızlık çok çekiyorum bu ara ya ne yapsak acaba
canım ben g,rmiyorum artık oraya öyle gerekiyodu nikimi degiştirdim bazı sebeplereden dolayı kız senle yazıştıkya unuttunmu yoksa dedinya arkadaşın biri düşük yapış diye hatırlasanaana sevtuun hamilemisin kıss maşallahhhhdiğer topişğee girmeye fırsatım olmuyogirincede okuyup üzülüyorum arada bi selama gidiyorum ebrara kayrama allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh
hadi hayırlı olsun bebişinn sağlıcakla kucağına almak nasip etsin allah inşallahhhhhh
kabızlığada kayısıyı hoşaf gibi yapıp sabah iç diyolar ama ben çekmedim hiç çok şükürr bulantı varr sadece
ha bu arada noldu engellendimi öbürsevtun yazısı çünkü gri görünüyo senin sevtun2 olan üyeliğinnnnn
canım ben g,rmiyorum artık oraya öyle gerekiyodu nikimi degiştirdim bazı sebeplereden dolayı kız senle yazıştıkya unuttunmu yoksa dedinya arkadaşın biri düşük yapış diye hatırlasanasen nasılsın gör
şmeyeli semra hamile ama haberin olsun ben artık burda devam edicem rabbim o topiktekilererine bebek nasip etsin işşallah tez zamanda dualarım onlarla inan girmek istedim elim gitmedi tuşlara böylesi daha iyi rumuzuda kişisel sebeple aldım aslında koppile çıkıcaktım buruya girmicektim ama biri yüzünden yeniden almak zorunda kaldım aldıgımda iyi olmuş aslında bazıları için üzülmeye deymiyomuş anladımdaşimdi saglıcakla dogumumu yapıyım zamanında daha bir şey istemiyorum
tabiki denizcim şimdi çok rahatım işte ama maddi açıdan pek rahat değiliz hem ev ihtiyaçları hem büro giderleri için sabit bi gelirimiz olmadığı için ben huzursuzum. yarın evraklarımı götürücem sözleşme imzalanacak acaba yarın söylesem mi durumu sakınca yaratır mı die??çok zor bir durum, anlıyorum seni. ben de bir ay önce bir görüşmeye gittim aynı şekilde içim içimi yedi ama rahat edemedim, ilk 10 dk içinde söyledim. çok kurumsal bir yerdi ama orda bile kabul görmedi sanırım. hala aramadıklarına göre... söylesen iyi olurdu ama çok çok kurumsal yerler buna dikkat etmiyorlar. hem sizin kendi ofisiniz yok muydu? kendi işinde daha rahat etmez misin? burda izin sorunu filan olmasın, şimdi başın dişin ağrısa çıkabilirsin sanki daha rahat.
kızlarrrr
2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi
kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi
kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş
ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor
çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz hep güzel haberler alırız bebeklerimizle ilgili
kızlar beende perşembe gittim doktora gördüm bebişimi hareket ediyordu çok güseldi.doktora cinsiyetini sorduk erkek ama dedi ama şaka yapıo gibi bi halide vardı içime doğan bu dedi hemde bu zamana kadar hiç yanılmadım dedi :)kesin bişey söylemek istemedi herhalde. bulantılarımın hala devam ettiğini sölediğimde elevite ara vermemi söyledi ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı çok şükür . yok gibi bişey.
offf canım sıkıldı çok fenaa allah ım kımsenın başına vermesın yarabbimmayy diğer topiğe girdim yine üzüldüm şimdikkkk dokuz haftalıkken kalbi durmuş doktorun buna verdiği tarihte yanii13+1 günlükken gitmiş doktor demişki kalbi durmuş bebek dünyaya gelmek istememiş demiş bunları yatıştırmaya çalışmışşşşşşşş çocun elleriniş ayaklarını hareketlerini görmek isterken nelerle karşılaşmışlarr eşide deliye dönmüş allah yardımcıları olsuunnnnnnnn klomen kullanarak zaten hamile kalmış kızz gerçekten çok üzüldümmmmmm yaaa offfffff
bende bu kalp durma olayından çok korkuyorum her an her dakka durdumu durcakmııı diyeee panik halindeyim hergün ultrasona girsem yeri var yaniii allahım sen koru bebişlerimizi sana inandık sana sığındıkk yarabbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
kızlar beende perşembe gittim doktora gördüm bebişimi hareket ediyordu çok güseldi.doktora cinsiyetini sorduk erkek ama dedi ama şaka yapıo gibi bi halide vardı içime doğan bu dedi hemde bu zamana kadar hiç yanılmadım dedi :)kesin bişey söylemek istemedi herhalde. bulantılarımın hala devam ettiğini sölediğimde elevite ara vermemi söyledi ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı çok şükür . yok gibi bişey.
doğum günün kutlu olsun duyguu
sevgili duygu7785 doğumgünün kutlu olsun...Yeni yaşın sana yeni mutluluklar getirsin...
[ı])
duygu7785 doğum günün kutlu olsun. Nice hayırlı yaşlara inş. Sağlık, huzur, mutlulukla..[/ı]
canım benimki daha 9 hafta 1 günlük teyzesi yaradan saglıklısından versinde önemli degil benim için 2 kayıp yaşadım korkuyorum bunuda kaybedicem diyebol istirat eiyorum ama artık eskisi gibi nete girmiyorum bulantılarım var ama ben yemek yedşkten sonra bulanıyo midem sonra bildiginiz adrese işte
canım maşşallah rabbim tamamını getirir işşallah erkek anası seni seni
canım progestoron kullanmıyomusun yoksa benim içtigim ilaçlar çok zinko polikplas progestororn kor aspirin içiyorum saatleri var sen vakit kaybetmeden git derim ben bol bol dinlen yerleşme kanamasıda olabilir ama ihmal etme ilişki bile yasak bana boş boş dinleniyorum anacım sag olsun
birtane daha erkek anası kızlar burayı erkekler basarsa şaşmam yane acaba benimki ney
canım naber görüşmeyeli ben nami deger sevtun 2kız hurma deyip durma şişecek bir yerlerim he bende çok ceviz fındık ceviz var sende hurma var gel takas edelim senle şaka bir yanada eşime deyimde alsın bari kabızlık çok çekiyorum bu ara ya ne yapsak acaba
canım rabbim kabul etsin ümreni işşallah rabbim bizlerede nasip eder gitmeyi
kızlar silere bir şey sorucam şimdi doktor bir ay sonra gel ikili testi yapalım dedi bende diyorum 12 haftalıkken gitmesemde 13 haftalıkken gitsem olurmu bende rahim açıklıgı var dikilicek diyorum 13 hafta olunca gidiyim 14 haftada rahimin dikilicek aranızda 13 haftalıkken ikili testi yaptıran varmı merak ettim bu arada arkadaşın biri hafta hafta bebek gelişimini yayınlamıştı onuda yeniden yayınlarsa sevinicem pc format atıldıda silindigüzel bir gün diliyorum bu arada hepinize
kızlarrrr
2, doktoruma gittimm
bu adam süper yaaa çok iyi
progestan verdi devam et dedi sabah-akşam 1 er tane
gyno ferro sanol verdı sabah kalkar kalmaz onu alcam zaten kan değerlerım düşüktü diğer doktorum neden vermedı dıye kızmıstım
balıkyağı alabılırsın dedı hergün 2 cevız yıyorum dedım o da olur fazla yeme kılo alma dedı
folıc plus a devam dedi
kesınlıkle hamur işi -şeker -yağlı ağır yicekler yasak dedi
kalp atışları çok iyi dedi gelişimide çok iyi bekledıgımden daha iyi bir gelişmesi var dedi
ve zıpladı dedi hareket bıle ettı dedı
çok mutlu oldum işte kanama oldu falan dedım şu ilacı kullandım dedım
bu adam bana ıkı sefer gıtmemde ısrarla progestana devam dıyordu bende ben progestan kullanmıyorum kı diyordum oysaki diğer dr gittiğimi bildiği için karışmak istemiyormuş
ben bu doktorumu daha çok sevdim avcılar hospıtalde çalışıor
çok mutluyum kızlar inşallah hepiniz hep güzel haberler alırız bebeklerimizle ilgili
çok zor bir durum, anlıyorum seni. ben de bir ay önce bir görüşmeye gittim aynı şekilde içim içimi yedi ama rahat edemedim, ilk 10 dk içinde söyledim. çok kurumsal bir yerdi ama orda bile kabul görmedi sanırım. hala aramadıklarına göre... söylesen iyi olurdu ama çok çok kurumsal yerler buna dikkat etmiyorlar. hem sizin kendi ofisiniz yok muydu? kendi işinde daha rahat etmez misin? burda izin sorunu filan olmasın, şimdi başın dişin ağrısa çıkabilirsin sanki daha rahat.
ben ne yapçam ya kayınvalidemin yemeklerini yiyemiyorum evdeki kızda beceremiyor mecvuren hamur işi yiyorum çok açım napim .bana akıl verin
evdekı kıza tarıfını yazz yapsın o zaman o zamanda olmazsa artık dışarda ev yemeklerı satan yerlerden beslenceksın
ben öğlenleri ev yemeklerı yapan bir yerden yiyorum
kıssslar bnm eşim çok horluoo yaaa.hele bide babası horlamayı önleyici bişey almış hızma gibi takıo burnuna...ay daha çok horlamaya başladı yeminle..bide sabah kalkınca onu arıo bigece yanlışlıkla yutacak görcek günüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?