ben özelde yaptırdım ssklı olduğum için 15 tl ödedim..
öyle miii. çok acı, Allah yaşatmasın bir daha hiçbirinize. peki o zaman 8. haftayı atlattığımıza göre rahatlayabiliriz öyle mi?
canım beni dedigimde onun gibi birşey ama boşver takmaya deymez ben 11 ayımı verdim oruya bir kalemde harcandım yolları açık olsun rabbime emanet olsunlar ben haklıyken haksız konuma düştüm ona yanıyorum başkaları gibi topigi terketsem ama neyse konuşmaya inan deymezhatırladım canım biraz unutkanlaşmaya başladım bu aralarda ben kusura bakma bu semra semra özsoydu demi öle hatırlıyorum
kime kızdın kızz sölee ben sohbet etmioorum sadece giriyorummmmmmm öle okuyorum selamda verirsem veririm anca öle çünküü ben hamile haberini aldığımda bunların hepsi tebrik etti benii sonra bi problem yokk iki gün sonra girdiğimde bana ne dediler biliyomusunnn hamile olan arkadaş havalandı gelip hava atar gibi girip çıkıyoo gibigibi gibii şeyler yazdılar bir iki tanesi bu benim çok gücüme gittii ben kendime dua ederken hep onlara da ederdim hiç ayırmazdım hatta ben onları üzmemek için sadece dedimki kızlar hamileymişşim hiiç detayından bahsetmedimm ama onlar herşeyi nispet yapıyomuşum gibi algıladılar canları sağolsun napiimmmm tanımam etmem zaten boşverrrrr bide onları tajkamam kafamaaaa ben onlar için üzülürken onların zihniyetine bakkkkk
kızlar ben demedimmi burayı erkek anaları bastı diyekızlar beende perşembe gittim doktora gördüm bebişimi hareket ediyordu çok güseldi.doktora cinsiyetini sorduk erkek ama dedi ama şaka yapıo gibi bi halide vardı içime doğan bu dedi hemde bu zamana kadar hiç yanılmadım dedi :)kesin bişey söylemek istemedi herhalde. bulantılarımın hala devam ettiğini sölediğimde elevite ara vermemi söyledi ve bulantılarım önemli ölçüde azaldı çok şükür . yok gibi bişey.
kabızlık sorununu çözdüm ben iki tane kuru kaysı anında üstüne ılık su işlem tamam ölcektim sancıdan ama geçti şimdi
tabiki denizcim şimdi çok rahatım işte ama maddi açıdan pek rahat değiliz hem ev ihtiyaçları hem büro giderleri için sabit bi gelirimiz olmadığı için ben huzursuzum. yarın evraklarımı götürücem sözleşme imzalanacak acaba yarın söylesem mi durumu sakınca yaratır mı die??
Maşallah, daim olsun:)
Önceki zamanlarımı düşününce bu günüme şükrediyorum ama eh işte, fena değilim
ya ben 84 mayıs doğumluyum şimdi 26 yaşa göre mi yapacam 27ye göre mi? bi de +1 ekleyin demişsiniz kafam karıştı iyice yahuuu
canım isimler çok güzelmiş Rana çok güzel bi isim ama ailede var yoksa çalardım :) içime kız doğuyo ya kız isimleri ilgimi çekiyo
günaydın arkadaşım diş ağrısını bende yaşıyorum bu aralar ama dişin sişse büyük ihtimal iltihap olmuştur ve iltihaplı dişi çekmezler önce tedavi uygulanır diye biliyorum ama sen bir an önce bir dişçiye git mutlaka bir çaresi vardır bebeğe zarar olcağını düşünmüyorum ama için rahat etsin...denisss_ruj leyna ahesteee mariecurie
merhaba canlarımya bir şey sorucam size kaç zamandır dişim agrıyodu doktora gittim sinir uçların açıkmış diye antibiyotik verdi bir dişimde çürük bu arada hamile kaldım agrımaya başladı dişlerim neyse sabah kalktım baktım suratım şişmiş çok korkuyorum ya bir akıl verin diş suratı şişirimi bebegime bir şey olmaz demi inanın gözümün kapanmasını bile az olsa engelliyo korkuyorumda eşim karşıya gitti iş için aradım korkma dişinden dedi gelince çaresine bakarız dedi gitsek çekerlermi dişi dolgu yapılsa kurtarılırmı bilmiyorumki öyle bir yyerde olmuşki sormayın ya ne olur akıl verin ben ne yapıyım bilgilerinize ihtiyacım var suratı biraz şiş şiş yere basınca dişim sizlıyo gitsem çekerlermi çekincede bebeg zararı olurmu doktoruma dedim hamile oldugunu söyle bakarlar çaresine dedi ben ne yapıcam ya
denisss_ruj leyna ahesteee mariecurie
merhaba canlarımya bir şey sorucam size kaç zamandır dişim agrıyodu doktora gittim sinir uçların açıkmış diye antibiyotik verdi bir dişimde çürük bu arada hamile kaldım agrımaya başladı dişlerim neyse sabah kalktım baktım suratım şişmiş çok korkuyorum ya bir akıl verin diş suratı şişirimi bebegime bir şey olmaz demi inanın gözümün kapanmasını bile az olsa engelliyo korkuyorumda eşim karşıya gitti iş için aradım korkma dişinden dedi gelince çaresine bakarız dedi gitsek çekerlermi dişi dolgu yapılsa kurtarılırmı bilmiyorumki öyle bir yyerde olmuşki sormayın ya ne olur akıl verin ben ne yapıyım bilgilerinize ihtiyacım var suratı biraz şiş şiş yere basınca dişim sizlıyo gitsem çekerlermi çekincede bebeg zararı olurmu doktoruma dedim hamile oldugunu söyle bakarlar çaresine dedi ben ne yapıcam ya
denisss_ruj leyna ahesteee mariecurie
günaydın arkadaşım diş ağrısını bende yaşıyorum bu aralar ama dişin sişse büyük ihtimal iltihap olmuştur ve iltihaplı dişi çekmezler önce tedavi uygulanır diye biliyorum ama sen bir an önce bir dişçiye git mutlaka bir çaresi vardır bebeğe zarar olcağını düşünmüyorum ama için rahat etsin...
günaydın herkese,
ben de iyi uyandım bugün
hatta dün film bile izledim sızmadan
oskar alan film var ya bu sene king speech çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim. insan film izlerken hiç değilse kendini unutuyo biraz, tabi uyku ağır basmasa neler izlicez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?