2011 Ekim Anneleri

öyle miii. çok acı, Allah yaşatmasın bir daha hiçbirinize. peki o zaman 8. haftayı atlattığımıza göre rahatlayabiliriz öyle mi?

Denizcim bunları kafana takma canım, bende kan pıhtılaşması yok gibi bir şey çok az yani. Testlere gelince o kadar çok test var ki, bunların hepsini öğrenmek istiyorsan gebe kalmadan önce genetik test istemelisin. Ama bunuda düşük yapmadan önce istemiyorlar malesef. Ben 8 ile 11 haftalar arasında kaybettim. Ama netten araştırdığıma göre bunun bir haftası yok. Sende böyle bir problem yok cnm boşuna kendi kendine evham yapma, hem ne diyoruz kafamızıda patlatsak düşünmekten, herşey olacağına varıyor dimi? Hayırla ve sağlıkla gelirler inşallah.

canım beni dedigimde onun gibi birşey ama boşver takmaya deymez ben 11 ayımı verdim oruya bir kalemde harcandım yolları açık olsun rabbime emanet olsunlar ben haklıyken haksız konuma düştüm ona yanıyorum başkaları gibi topigi terketsem ama neyse konuşmaya inan deymez
kızlar ben demedimmi burayı erkek anaları bastı diye ay benimki ne acaba
kabızlık sorununu çözdüm ben iki tane kuru kaysı anında üstüne ılık su işlem tamam ölcektim sancıdan ama geçti şimdi

tamam canım arkadaşta demişti birde öyle yapıyım zaten düşük riskim var rahim açıklıgı filan aklım çıktı bir şey olucak diye normalde böyle olmama herhalde okadar ilaç kullanıyorumya onlar kabızlık yapıyo bol kabızsız günler diliyorum hanımlar sizlere

günaydıın
bugün iyi başladım güne. böyle devam eder inşallah. sizler de iyisinizdir umarım. herkese iyi bir gün diliyorum :89:

Maşallah, daim olsun:)
Önceki zamanlarımı düşününce bu günüme şükrediyorum ama eh işte, fena değilim

günaydın advocatecim. ilk görüşmede sözleşme imzalanacak duruma geldiyse iki tarafın da içine sinmiş, beğenilmiş demek ki. böyle bir durumda da hamilelik çok sorun olmayacaktır. söylediğin kadar da büyük bir şirketse zaten kurumsaldır, böyle yerlerde bu durum sorun olmaz. hamileliğinde sorun yaşamıyorsan, çalışmana engel bir durum yoksa söylemene gerek olmayabilir. yine de eşinle konuşun siz karar verin canım, iş iyi diyorsun. görüşlerim bu işi kaçırmana sebep olmasın. maddi sorun yaşıyoruz diyorsun, işi kabul edersen bebek gelmeden önce iyi bir birikim yapabilirsin bu şekilde.

denisss_ruj leyna ahesteee mariecurie
merhaba canlarımya bir şey sorucam size kaç zamandır dişim agrıyodu doktora gittim sinir uçların açıkmış diye antibiyotik verdi bir dişimde çürük bu arada hamile kaldım agrımaya başladı dişlerim neyse sabah kalktım baktım suratım şişmiş çok korkuyorum ya bir akıl verin diş suratı şişirimi bebegime bir şey olmaz demi inanın gözümün kapanmasını bile az olsa engelliyo korkuyorumda eşim karşıya gitti iş için aradım korkma dişinden dedi gelince çaresine bakarız dedi gitsek çekerlermi dişi dolgu yapılsa kurtarılırmı bilmiyorumki öyle bir yyerde olmuşki sormayın ya ne olur akıl verin ben ne yapıyım bilgilerinize ihtiyacım var suratı biraz şiş şiş yere basınca dişim sizlıyo gitsem çekerlermi çekincede bebeg zararı olurmu doktoruma dedim hamile oldugunu söyle bakarlar çaresine dedi ben ne yapıcam ya

Teşekkür ederim filizcim, canın sağolsun:)
Biz bu çin takvimi meselesine taktık heralde:82: bende 84 mayıslıyım, yaşıtız.. Bu arada sende ki depresif haller bende de var.. Zaten olmayan bişi değildi, hamilelikte iyice aştı
Rabbim sağlıklı, sıhhatli, gönlüne göre bir evlat nasib eder inş.. Takma bu takvim işini...

günaydın arkadaşım diş ağrısını bende yaşıyorum bu aralar ama dişin sişse büyük ihtimal iltihap olmuştur ve iltihaplı dişi çekmezler önce tedavi uygulanır diye biliyorum ama sen bir an önce bir dişçiye git mutlaka bir çaresi vardır bebeğe zarar olcağını düşünmüyorum ama için rahat etsin...

günaydın herkese,
ben de iyi uyandım bugün
hatta dün film bile izledim sızmadan
oskar alan film var ya bu sene king speech çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim. insan film izlerken hiç değilse kendini unutuyo biraz, tabi uyku ağır basmasa neler izlicez de

Merhaba canımcım.. Korkma diştendir o şişkinlik, ama ağrı zor bilirim.. Eğer imkanın varsa dr git, ya da en azından bi sağlık ocağına. Yani bişi yapmasalar bilebi bakarlar, bilgi verirler sana.. Zaten hamile olduğunu söyleyince onlar gerekeni yapar:)

selam pasam3405. geçmiş olsun, diş ağrısı en kötü döneme denk gelmiş. geçen cumartesi dr kontrolüm vardı. dişim ağrımıyor ama sırf merakımdan sordum. 20'lik dişlerimi çektirmeyi düşünüyorum, uygun mu dedim. 16. haftaya kadar tavsiye etmiyoruz dedi. ama çok çok çok önlenemeyecek bir durum yoksa yapacak bir şey yok, işlem yapılıyor dedi. hamileliğinin 9. haftasında apandisti patlayan, bacağı kırılan oluyor, röntgen bile çekiliyor ama bunlar önlenemeyecek durumlar dedi. mecburken yapılan işlemler arasına giriyor herhalde senin durumun.
geçen gün burda bir arkadaş diş muayenehanelerinde hamilelere özel tıbbi ilaçların olduğunu yazmıştı, geçmiş konuşmalara bak istersen. öyle bir yere gidersen iğneni, ilacını ona göre yaparlar imkanın varsa. benim bir tane yirmilik dişim apse yaptığında sağ yanağım gözümün içine kadar şişmişti. üç gün antibiyotik kullandım, indi ve çektiler. bildiğim kadarıyla hamilelere özel antibiyotikler var, endişe etme vardır çaresi. geçmiş olsun.

sag ol canım ya içimi rahatlattın inan 2 gebelik geçirdim böyle olmadım bu yavruma hamile kaldım dişim iltaap oldu çürüdü senindemi benim gibi oldu canım çokmu agrıyo benim gibisanada geçmiş olsun diyolarki bebek kalsiyumu dişten çekiyormuş benim kerata temelli çekiyo galiba

çekmediğim dertlerr çilee kalmadıııı feryatsızz gündüzümm gecem olmadııııııııııııı

Kızlarrrr sabah yine yeşil yeşil kustumm evden çıkmadannnnnnn
tamam buna alıştımda bugün çok komik bişi olduuu işyerine gelince ağzım köpürdüüü köpüklüü kusmaaa yaşadım midem kaynadıı sanırım ne bilim başka açıklaması yokk yoksaa kudurdıummu bennnnn

bugün bi şey mi var acaba herkes iyi neyse sorgulamayayım bunu. yeter ki iyi olalım.
geçen hafta izledim o filmi. ben de çok beğendim. iş yerinde izlemiştim, eve de aldık haftasonu izlicez inşallah. dizi hastalığımız var bizim eşimle dizi izleriz bolca. csi ny, dexter, house, merlin... hastasıyız ama ben erkenden sızdığım için yalnız başına izliyor garibim. gerçi bilgisayarı alıp yanıma geliyor son zamanlarda yatakta izliyor, dinliyorum ben de. o arada uyuyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…