Merhaba canımcım.. Korkma diştendir o şişkinlik, ama ağrı zor bilirim.. Eğer imkanın varsa dr git, ya da en azından bi sağlık ocağına. Yani bişi yapmasalar bilebi bakarlar, bilgi verirler sana.. Zaten hamile olduğunu söyleyince onlar gerekeni yapar:)
allah razı olsun beni rahatlattınız sagolunselam pasam3405. geçmiş olsun, diş ağrısı en kötü döneme denk gelmiş. geçen cumartesi dr kontrolüm vardı. dişim ağrımıyor ama sırf merakımdan sordum. 20'lik dişlerimi çektirmeyi düşünüyorum, uygun mu dedim. 16. haftaya kadar tavsiye etmiyoruz dedi. ama çok çok çok önlenemeyecek bir durum yoksa yapacak bir şey yok, işlem yapılıyor dedi. hamileliğinin 9. haftasında apandisti patlayan, bacağı kırılan oluyor, röntgen bile çekiliyor ama bunlar önlenemeyecek durumlar dedi. mecburken yapılan işlemler arasına giriyor herhalde senin durumun.
geçen gün burda bir arkadaş diş muayenehanelerinde hamilelere özel tıbbi ilaçların olduğunu yazmıştı, geçmiş konuşmalara bak istersen. öyle bir yere gidersen iğneni, ilacını ona göre yaparlar imkanın varsa. benim bir tane yirmilik dişim apse yaptığında sağ yanağım gözümün içine kadar şişmişti. üç gün antibiyotik kullandım, indi ve çektiler. bildiğim kadarıyla hamilelere özel antibiyotikler var, endişe etme vardır çaresi. geçmiş olsun.
sag ol canım ya içimi rahatlattın inan 2 gebelik geçirdim böyle olmadım bu yavruma hamile kaldım dişim iltaap oldu çürüdü senindemi benim gibi oldu canım çokmu agrıyo benim gibisanada geçmiş olsun diyolarki bebek kalsiyumu dişten çekiyormuş benim kerata temelli çekiyo galiba
çekmediğim dertlerr çilee kalmadıııı feryatsızz gündüzümm gecem olmadııııııııııııı
Kızlarrrr sabah yine yeşil yeşil kustumm evden çıkmadannnnnnn
tamam buna alıştımda bugün çok komik bişi olduuu işyerine gelince ağzım köpürdüüü köpüklüü kusmaaa yaşadım midem kaynadıı sanırım ne bilim başka açıklaması yokk yoksaa kudurdıummu bennnnn
çekmediğim dertlerr çilee kalmadıııı feryatsızz gündüzümm gecem olmadııııııııııııı
Kızlarrrr sabah yine yeşil yeşil kustumm evden çıkmadannnnnnn
tamam buna alıştımda bugün çok komik bişi olduuu işyerine gelince ağzım köpürdüüü köpüklüü kusmaaa yaşadım midem kaynadıı sanırım ne bilim başka açıklaması yokk yoksaa kudurdıummu bennnnn
ben bu konuda çok sanslıyım galiba ne bulantı ne kusma ne bi agrı nazar degmesin çok rahat bi hamilelik geciriyorum bebegim annesini hiç üzmüyo canım benim sürekli takip ediyorum herkes kusmadan bulantıdan yakınıyo allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaslar benim gibi şanslı olan varmı içinizde???
ben bu konuda çok sanslıyım galiba ne bulantı ne kusma ne bi agrı nazar degmesin çok rahat bi hamilelik geciriyorum bebegim annesini hiç üzmüyo canım benim sürekli takip ediyorum herkes kusmadan bulantıdan yakınıyo allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaslar benim gibi şanslı olan varmı içinizde???
dertliyim bugün .kocamı askere alabilirler .gitti konyaya ,ama kesin benimkisi göbek farkıyla kalır.dua edin
alsınlar da bir an önce vatani görevini yapsın gelsin diyemi dua edelim yoksa askerliğe almasınlar diyemi anlamadım kiiiii
almasınlar şimdi ona ihtiyacım var
dertliyim bugün .kocamı askere alabilirler .gitti konyaya ,ama kesin benimkisi göbek farkıyla kalır.dua edin
Allah iyiliğini versin zeynep emiMaşallah maşallh ne olursa olsun bu sabah herkesin keyfi yerinde.. Bi de insan iyyim deyince iyi oluyor gerçekten bol motivasyon lazım bize yani...
Ya benim de iki akşmadır böyle midem ekşiyo, çok rahatsız edici bi durum.. Arada gelip geçiyor...
çok damardan başlamışsın güne bacım :) benim de her sabah öyle oluyor ama ben o işi otomatiğe bağladım. daha kolay oluyo şimdi. yataktan kalktıktan 5-10 dk sonra bulantı başlıyor bende. çıkarıcam ama mide bomboş, daha çok zorlanıyor ben de kalkar kalkmaz 1 bardak su içiyorum ki çıkarmak kolay olsun, midemi yormasın. suyun sonrasında yeşil sıvının çıkması da kolaylaşıyor yani. tulumba gibi :) eninde sonunda olacak bari kolaylaştırayım dedim.
ben çıkıyorum rabbime emanetsiniz sizlere bulantısız huzurslu bir gün diliyorum rabbim karnımızdaki mucizelerimizi korusun işşallah
günaydınn kızlarr
günaydınnn hava çok güzel
Aslında bir an önce gidip gelmesi sizin için daha iyi olur gibi ama.. Hayırlısı.. dediğin gibi şimdi, sonra, her zaman ihtiyacımız var eşlerimize.. Allah yokluğunu göstermesin
tamam.ikimizi alsınlar diyorum.ben onlara yemek yaparım.daha iyi ahçımı bulcaklar bana yazık ama
giderse uzun dönem mi yapıcak? ahestenin dediği gibi aslında bir an önce gidip gelmesi daha iyi olurdu ama şimdi kötü zamana denk gelmiş olur sen hamilesin daha çok yeni çünkü ayy bilemedim valla allah yardımcınız olsun bebek olduktan sonrada daha zor olur allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?