2011 Ekim Anneleri

allah razı olsun beni rahatlattınız sagolun allah kimseye diş agrısı göstermesin işşallah çok zormuş biri dişim agrıyo desin dua edicem vallahi akşam olmazsa gidiyim eşimle eşin karşıya gitti iş için gelince acile götürürüm dedi bakalım onu beklicem genede sag olun bilgilendirdiginiz için arkadaşta 5 ayında çekti demişti bana şişim insinde agrımda olmasın daha bir şey istemiyorum
zeynep bebekim hoş geldin bu arada nasılsın göüşmeyeli
ben birazdan çıkıcam kahvaltı yapıp ilaçlarıı içicem bu arada bulantılarla aranız nasıl şükür benim bugün yokama dişim var malesef her uyandıgım sabah şaka yapıyo ban nedense

yaa sorma gülüm en arkadaki azı dişimin içi tamamen çürümüş hemde kırıldı yarısı yok dişin oraya tatlı sıcak soğuk ne gitse hoplatıyo beni bende bu gidişimde doktora sorcam çektir derse çektircem diz ağrısı kabir azabı gibidir derler ya çok zorr allah kimseye yaşatmasın diş acısını sende gece bile olsa git tamammı baktır mutlaka...

Allah iyiliğini versin zeynep emi Maşallah maşallh ne olursa olsun bu sabah herkesin keyfi yerinde.. Bi de insan iyyim deyince iyi oluyor gerçektenbol motivasyon lazım bize yani...
Ya benim de iki akşmadır böyle midem ekşiyo, çok rahatsız edici bi durum.. Arada gelip geçiyor...

çok damardan başlamışsın güne bacım :) benim de her sabah öyle oluyor ama ben o işi otomatiğe bağladım. daha kolay oluyo şimdi. yataktan kalktıktan 5-10 dk sonra bulantı başlıyor bende. çıkarıcam ama mide bomboş, daha çok zorlanıyor ben de kalkar kalkmaz 1 bardak su içiyorum ki çıkarmak kolay olsun, midemi yormasın. suyun sonrasında yeşil sıvının çıkması da kolaylaşıyor yani. tulumba gibi :) eninde sonunda olacak bari kolaylaştırayım dedim.

ben çıkıyorum rabbime emanetsiniz sizlere bulantısız huzurslu bir gün diliyorum rabbim karnımızdaki mucizelerimizi korusun işşallah

ben bu konuda çok sanslıyım galiba ne bulantı ne kusma ne bi agrı nazar degmesin çok rahat bi hamilelik geciriyorum bebegim annesini hiç üzmüyo canım benim sürekli takip ediyorum herkes kusmadan bulantıdan yakınıyo allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaslar benim gibi şanslı olan varmı içinizde???

MAŞALLAH CANIM BEN VARIM KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN :26:

yalnız değilsin

ayyy 2011 ekim anneleriii ne güzel bende 2010 ekim annesiyim şimdi sizi okuyunca çok duygulundım geçgn yıl bu zamanlar çınar efem göbükümdeydi, şimdi kollarımda çılgın oğlum önünüzde o kadar güzel günler var ki. ve bu yolun sonunda sizi dünyara bedel bir mutluluk bekliyor. dünyada bir kadını anne olmanın dışında hiç bir şey böylesine mutlu edemez, kadın olmanın tadı anne olmakta saklı kızlar.

dertliyim bugün .kocamı askere alabilirler .gitti konyaya ,ama kesin benimkisi göbek farkıyla kalır.dua edin

alsınlar da bir an önce vatani görevini yapsın gelsin diyemi dua edelim yoksa askerliğe almasınlar diyemi anlamadım kiiiii

dertliyim bugün .kocamı askere alabilirler .gitti konyaya ,ama kesin benimkisi göbek farkıyla kalır.dua edin

Aslında bir an önce gidip gelmesi sizin için daha iyi olur gibi ama.. Hayırlısı.. dediğin gibi şimdi, sonra, her zaman ihtiyacımız var eşlerimize.. Allah yokluğunu göstermesin

ALIŞTIK ARTIK DERT ÇEKMEYEEEEEE DİYEDE Bİ ŞARKI VARDI SÖLEMEDEN GEÇEMİCEMM KÖPÜKLÜÜ KUSMAYIDAA İLK DEFA YAŞADIM BU SABAHHDAA GÜLSEMMİ AĞLASAMMI ŞAŞIRDIM TATLŞIMMM AMA NE OLURSA OLSUUNN BİTKİNLİĞİMM YOK PEK FAZLAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜRR YARABBİMMMMM

AYY ÇOK İY Bİ FİKİRR BAZENN KUSİİM DİYE BEKLERKEN SERVİSE GEÇİKİYORUUM SEN OLAYI ÇÖZMÜŞSÜN VALLAA SANA TEBRİK KOYUYOORUUMMMMMYARIN SABAH BENDE ÖYLE YAPİİMDE RAHAT RAHAT HAZIRLANIPP ÇIKARIM EN AZINDANNNNNN O ANI ÇABUK ATLATIRIM DİLİMİN KÖKÜ HALA ACI YAWWWW

ben çıkıyorum rabbime emanetsiniz sizlere bulantısız huzurslu bir gün diliyorum rabbim karnımızdaki mucizelerimizi korusun işşallah

AMİN CANIM SAOLASINNNNNNN

günaydınn kızlarr

GÜNAYDIINN CNMMMMM

günaydınnn hava çok güzel

ÇOK GÜZELL ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK GÜNAYDINN SANADAAAAAAA

Aslında bir an önce gidip gelmesi sizin için daha iyi olur gibi ama.. Hayırlısı.. dediğin gibi şimdi, sonra, her zaman ihtiyacımız var eşlerimize.. Allah yokluğunu göstermesin

tamam.ikimizi alsınlar diyorum.ben onlara yemek yaparım.daha iyi ahçımı bulcaklar bana yazık ama

tamam.ikimizi alsınlar diyorum.ben onlara yemek yaparım.daha iyi ahçımı bulcaklar bana yazık ama

giderse uzun dönem mi yapıcak? ahestenin dediği gibi aslında bir an önce gidip gelmesi daha iyi olurdu ama şimdi kötü zamana denk gelmiş olur sen hamilesin daha çok yeni çünkü ayy bilemedim valla allah yardımcınız olsun bebek olduktan sonrada daha zor olur allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin...

eczacıya o yüzden 12 ay yapçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…