2011 Ekim Anneleri

zamansız olmuş. evlilik ya da bebek öncesi gidip gelseymiş keşke. hayırlısı olsun, sağlıcakla gider gelir inşallah zeynep.

ya varya evlenmeden 6 yıl önce okulu bitirmiş gidip gelir insan.ben geceleri korkuyorum nasıl kalcam ,adanaya gitsem burda işlerle kim ilgilencek ,burda kalsam annemler gelse kayınpederim çok huysuz üzer annemleri amannn.tavus kuşu gibi gömcem kafamı kuma kim ne yaparsa yapsın

benim işim de dizi-film hastası. biz de çok sık izlerdik artık ben 10 gibi sızıyorum buçuğa doğru rüya görüyorum. benim gariban da tek kalıyo çoğu zaman izlemiyo. gelip yatıyo benle. biz birlikte yaşıyoruz zaten hamileliği benle yer benle yatar. :)
dexter yeni sezon çıktı mı ki? biz bu aralar event, fringe,how ı met your mother yoğunluklu izliyoruz. gerçi ben artık bi diziyi 3 güne yayarak izliyorum ama

bişey sorcammm benim göbeğimde sanki bişey atıyo kalp gibi ,göbeğimmi atıyo yoksa bebek mi?yaşayanlar var mı bu durumu

insallahta böyle devam eder mide bulantısına hiç dayanamam allah göstermesin cnm ya...

inşallah canım benim iştahsızlığım var bi kaç gündür canım hiç birşey yemek istemiyor mesela hala kahvaltı yapmadım miğdem büzüştü resmen aama yok yiyesim yok hala :85:

aynen aynen biz de öyle, günleri saymayı da öğrenmiş, kaç hafta kaç günlük oldu onu söylüyo sabah :) bulantıların geçmesine şu kadar kaldı diye hesaplıyor sağ olsun
dexter sezon finali yeni oldu, yeni sezon ne zaman başlar bilmiyorum canım. fringe ve event izlemedim ama how i met your mother a fena sarmıştım bir ara günde 5 bölüm izliyordum :) şimdi senin gibi bir bölümü iki üç güne yayıyorum :) heyy gidi günleeerr... :)

ben de çabuk acıkmaya başladım. bi de aç olduğumda midem daha çok bulanıyor.

Sorma denisscim, İki de bir acıkıyorum, yemesem geciksem tansiyonum düşüyor galiba daha beter oluyorum. Bu yüzden az ama sık yemeye çalışıyorum hem bulantıyı da kısmen önlüyor gibi.. Acıkınca artıyor çünkü.

Biz de siz gibiyiz, eşim öğrendiğimizden beri takipte maşallh.. Benden daha iyi biliyor:82:

şimdi çocuk doğsa hiç izleyemzsiniz diyolar (( ben uzun zaman bi şey izlemeyince mutsuz oluyorum,bulacaz artık bi yolunu.

hadi yaa. çok da zaman varmış gidip gelmek için. işleri ayarlayamadı demek ki. olsun canım sen canını sıkma. gerekirse adanaya gidersin kayınpederin falan ilgilensin işlerle, karnın burnunda son zamanlarda nasıl yapacaksın zaten, doğumdan sonra lohusayken de zor olur. işi gücü, onların tartışmalarını boşver sen sağlığına bak şimdi.

bişey sorcammm benim göbeğimde sanki bişey atıyo kalp gibi ,göbeğimmi atıyo yoksa bebek mi?yaşayanlar var mı bu durumu

Bilmem bende ki ondan mı.. Gülmeyin ama bende sanki hava kabarcığı uçuşur gibi oluyor:) bi kelebek yuttum sanki diyorum ama arada oluyor.

Ya zeynep keşke eşin önceden gitseymiş.. Biz evlenmeden önce gitti eşim, 5 ay geçmek bilmedi, o zaman bile tam bi zulümdü. Ama kimse üzülcek diye yorma kendini gelsin annenler, herkes kime nasıl davranacağını bizden iyi biliyor. En azından nazın geçer yani:) Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…