2011 Ekim Anneleri

adam 75 yaşında kendi eczanesi varikendi işiyle ilgilenemiyorki .iflas ederiz kesin zaten sektör kötü durmda

şimdi çocuk doğsa hiç izleyemzsiniz diyolar (( ben uzun zaman bi şey izlemeyince mutsuz oluyorum,bulacaz artık bi yolunu.

valla şekerim seni daha da üzmek istemem ama ablam doğumundan sonra banyo yapmaya zor zaman buluyordu. gerçi o zaman aklımıza gelmez herhalde izlemek, çünkü o kadar oyalıyormuş ki çocuk, uyumaya vakit bulamıyosun. ne zaman uyusa, ancak o zaman uyuyabiliyosun filan. uykusuz günler geceler bizi bekleerr :) şimdi izleyebildiğimiz kadar izleyip keyif yapalım valla sonrası çok yorucu olacak. ayy bi o kadar da güzeell :)

bizim evliliğimizde ayrı bir hikaye şekerim.şimdi bunlar bana görücü geldi ,benide başkası istiyordu ,sülaledende istiyen vardı.bizimkisi beni kaçırmamak için elden hergün 3 4 tane çiçek yollardı benim çalıştığım kurumda mütasıptı.iş yerinde sorun yaşadım genel müdürle birbirimize girdik ee bende birini seçim evlenim dedim.aklıma kocacım yattı ona evet dedimhemen geldiler istemeye.tabi o dönem çok büyükkkk olaylar oldu.bir ay içinde evlendik.inanmazsınız sıkıştığımda evde lavobaya gitmeye utanıyodum,bir elimi yıkayim gelim falan diyodum

bende bazen sıkayet edıyorum cok uykum gelıyo aksam erkenden yatıyorum sabah zorla kalkıyorum dıye dıyolar sımdının tadını cıkar bebek olunca arıcaksın o gunlerı gercı benım bebeklıgım cok rahatmıs gecelerı hıc uyanmazdın dıyo annem bebegınde sana cekerse rahat edersın dıyo bakalım artık kısmet

Bizimki de pek normal sayılmaz Askerliği aradan çıkardı, gelincede evlendik hemen.. Çok şükür..
Dur bakalım ne haberle gelcek eşin, sen içini ferah tutmaya bak, vardır herşeyde bi hayır.. Olmazsa buraya gel :82:

Son düzenleme:

olur:81: bir evde iki haile eşin bırakıp kaçar artık

günaydın ekim anneleri, gerçi günaydın demek için biraz geç bi saat ama :) benim gibi 9 da ancak kalkıp 10 da işe başlayabilen biri için normal :) az kaldı kovulcam sanırım

günaydın ekim anneleri, gerçi günaydın demek için biraz geç bi saat ama :) benim gibi 9 da ancak kalkıp 10 da işe başlayabilen biri için normal :) az kaldı kovulcam sanırım

aaaa hiç olurmu bu saatte işe gitmek kovulsan müstehak benim gibi vaktinde işinde ol ama masanda uyukla

Son düzenleme:

tünaydın kızlar:)bende hamileliğimi rahat geçiriyorum bulantım olmuyor sadece çabuk yoruluyorumeşim sen hamile gibi değilsin deyip duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…