hadi yaa. çok da zaman varmış gidip gelmek için. işleri ayarlayamadı demek ki. olsun canım sen canını sıkma. gerekirse adanaya gidersin kayınpederin falan ilgilensin işlerle, karnın burnunda son zamanlarda nasıl yapacaksın zaten, doğumdan sonra lohusayken de zor olur. işi gücü, onların tartışmalarını boşver sen sağlığına bak şimdi.
şimdi çocuk doğsa hiç izleyemzsiniz diyolar(( ben uzun zaman bi şey izlemeyince mutsuz oluyorum,bulacaz artık bi yolunu.
ALIŞTIK ARTIK DERT ÇEKMEYEEEEEE DİYEDE Bİ ŞARKI VARDI SÖLEMEDEN GEÇEMİCEMM KÖPÜKLÜÜ KUSMAYIDAA İLK DEFA YAŞADIM BU SABAHHDAA GÜLSEMMİ AĞLASAMMI ŞAŞIRDIM TATLŞIMMM AMA NE OLURSA OLSUUNN BİTKİNLİĞİMM YOK PEK FAZLAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜRR YARABBİMMMMM
Aman canımcım Allah yeter ki böyle güzel bi dert versin.. İnsan şikayet bile edemiyor, Bizim yerimizde olmak isteyenleri düşününce.. İnş zamanla geçiyor, bende daha iyyim.. Seninle satlarımız aynı sayılır, bi gün var aramızda. Dün bende çok rahat yemek yaptım ve yedimİlk defa karnımın doyduğunu hissediyorum ne zamandır.. Tabi dk başı acıkmama rağmen
kızzz maşallah sanaaaben daha mutfağa girme aşamasındaa değilim o bölümee giriş yapamadım dahaa zamanlaa düzelicek inşallahhhhhhhhh yavrummmmmm altı ocak benim sen kaç haftalıksınnnnnn
Bilmem bende ki ondan mı.. Gülmeyin ama bende sanki hava kabarcığı uçuşur gibi oluyor:) bi kelebek yuttum sanki diyorumama arada oluyor.
Ya zeynep keşke eşin önceden gitseymiş.. Biz evlenmeden önce gitti eşim, 5 ay geçmek bilmedi, o zaman bile tam bi zulümdü. Ama kimse üzülcek diye yorma kendini gelsin annenler, herkes kime nasıl davranacağını bizden iyi biliyor. En azından nazın geçer yani:) Allah yardımcın olsun.
valla şekerim seni daha da üzmek istemem ama ablam doğumundan sonra banyo yapmaya zor zaman buluyordu. gerçi o zaman aklımıza gelmez herhalde izlemek, çünkü o kadar oyalıyormuş ki çocuk, uyumaya vakit bulamıyosun. ne zaman uyusa, ancak o zaman uyuyabiliyosun filan. uykusuz günler geceler bizi bekleerr :) şimdi izleyebildiğimiz kadar izleyip keyif yapalım valla sonrası çok yorucu olacak. ayy bi o kadar da güzeell :)
ALIŞTIK ARTIK DERT ÇEKMEYEEEEEE DİYEDE Bİ ŞARKI VARDI SÖLEMEDEN GEÇEMİCEMM KÖPÜKLÜÜ KUSMAYIDAA İLK DEFA YAŞADIM BU SABAHHDAA GÜLSEMMİ AĞLASAMMI ŞAŞIRDIM TATLŞIMMM AMA NE OLURSA OLSUUNN BİTKİNLİĞİMM YOK PEK FAZLAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜRR YARABBİMMMMM
kızzz maşallah sanaaaben daha mutfağa girme aşamasındaa değilim o bölümee giriş yapamadım dahaa zamanlaa düzelicek inşallahhhhhhhhh yavrummmmmm altı ocak benim sen kaç haftalıksınnnnnn
Bende yeni girdim zaten.. Dolapta çürüyenin bozulanın hesabı yoktu, artık bişi almıyoduk.. Gözüm kapalı yapıyodum, ne bulursak yediğimiz oydubenim de 5 ocak, bugün tam 12 hafta oldu kelebeğime
bizim evliliğimizde ayrı bir hikaye şekerim.şimdi bunlar bana görücü geldi ,benide başkası istiyordu ,sülaledende istiyen vardı.bizimkisi beni kaçırmamak için elden hergün 3 4 tane çiçek yollardı benim çalıştığım kurumda mütasıptı.iş yerinde sorun yaşadım genel müdürle birbirimize girdik ee bende birini seçim evlenim dedim.aklıma kocacım yattı ona evet dedimhemen geldiler istemeye.tabi o dönem çok büyükkkk olaylar oldu.bir ay içinde evlendik.inanmazsınız sıkıştığımda evde lavobaya gitmeye utanıyodum,bir elimi yıkayim gelim falan diyodum
Bende yeni girdim zaten.. Dolapta çürüyenin bozulanın hesabı yoktu, artık bişi almıyoduk.. Gözüm kapalı yapıyodum, ne bulursak yediğimiz oydubenim de 5 ocak, bugün tam 12 hafta oldu kelebeğime
vuuww aynıymışş benimdee cuma 12 haftalık olcakkk teyzesiiiiiii aşağıdaki sticker yanlışş zatennnnnnnn
bak sana 12 haftalık bebek videosu yolluyoruummmmm ablasıı yemişş onun billoşıunuu minnoşuunuu çok tatlıııımışş parmağını emiyoo kerataaaaaaaa aşağıodaki linke tıklaaa
12 haftalık bebğimizin ultrason görüntüleri
Bizimki de pek normal sayılmazAskerliği aradan çıkardı, gelincede evlendik hemen.. Çok şükür..
Dur bakalım ne haberle gelcek eşin, sen içini ferah tutmaya bak, vardır herşeyde bi hayır.. Olmazsa buraya gel :82:
günaydın ekim anneleri, gerçi günaydın demek için biraz geç bi saat ama :) benim gibi 9 da ancak kalkıp 10 da işe başlayabilen biri için normal :) az kaldı kovulcam sanırım
vuuww aynıymışş benimdee cuma 12 haftalık olcakkk teyzesiiiiiii aşağıdaki sticker yanlışş zatennnnnnnn
bak sana 12 haftalık bebek videosu yolluyoruummmmm ablasıı yemişş onun billoşıunuu minnoşuunuu çok tatlıııımışş parmağını emiyoo kerataaaaaaaa aşağıodaki linke tıklaaa
12 haftalık bebğimizin ultrason görüntüleri
Ayy maşallh ya ne güzel.. Biz de çekcez bu defa, geçen hafta gördük ama özlüyor insan hemen:) Eşim de eve bi ultrason cihazımı alsak ne, bakar dururuz diyo
zeynep bakalım ne olcak kız mı oğlan mı.. Senle aynı gidiyoruz... Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim...
aaaa hiç olurmu bu saatte işe gitmek kovulsan müstehak benim gibi vaktinde işinde ol ama masanda uyukla
Ayy maşallh ya ne güzel.. Biz de çekcez bu defa, geçen hafta gördük ama özlüyor insan hemen:) Eşim de eve bi ultrason cihazımı alsak ne, bakar dururuz diyo
zeynep bakalım ne olcak kız mı oğlan mı.. Senle aynı gidiyoruz... Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim...
amiinn canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnn ben hep oğlan rüyaları görüyoruumm çin takviimine baktım ordadaaa erkek diyorr yaniiiiiiiiii
yanii kutumdaa erkek hissediyorum acun beyy
sen bişi hissediyomusuun içinden ne geçiyoooo
bende dedimde 80 milyarmış güldü doktorum
ben daha şimdiden böyleyim, bide son aylarda gece uyutmazmış bebek o zaman hiç gelemicem herhalde işe
amiinn canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnn ben hep oğlan rüyaları görüyoruumm çin takviimine baktım ordadaaa erkek diyorr yaniiiiiiiiii
Bana da erkek diyor takvimm, bi de rüyamda erkek bebek vardı kucağımda ama tabi bu işler öyle takvime rüyaya bakmıyo Allah ne verirse:)
Amam bende erkek hissediyorumn sanki.. yani öyle istemeye başladm bide ne biliyim.. Evlenmeden ve evlendikten sonra biz hep kız istiyoduk ama ben erkeğe döndüm.. Minik bi oğluşum olsun
Hayırlısı, sağlık olsun inş....
bebikim inan ma sen çin takvimine 2 tane yavrumu kaybettim ben ikisinded kız dedi ama erkek çıktı bilirse rabiim bilir geçen televizyonda seyrettim bir şey çıkmış idrarını yapıyomuşun bebegin cinsiyetini söylüyomuş kesin çıkıyo dendi merak ettim sordum bende 60 tl civarı dendi bu arada 9 ve 10 haftaların ultroson görüntüleri ni bulabilirmisin canım çektide bakem bir
ben çıkıcam birazdan annecim bir yakalarsa başında beni yandım 41 vallahiradyosyon bebege zarar diyor başka bir şey demiyo hatun yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?