günaydın ekim anneleri, gerçi günaydın demek için biraz geç bi saat ama :) benim gibi 9 da ancak kalkıp 10 da işe başlayabilen biri için normal :) az kaldı kovulcam sanırım
bende dedimde 80 milyarmış güldü doktorum
zaten bizde ciddi değildik zeynep.. Bu adet sancısı normal.. Her ayın adet evresinde sanki olcakmışsın gibi ağrı hissedebilirmişsin.. Bi kaç bende de oldu..
kızlar beni az önce boyut yayın grubundan aradılar hani şu kitapları aldığımız yer paket yapmışlar 20 üründen oluşuyormuş çok iyi kitaplar varmış içinde 16tlx12 taksit diyolar ne dersiniz alan var mı? memnunmusunuz ?
zaten bizde ciddi değildik zeynep.. Bu adet sancısı normal.. Her ayın adet evresinde sanki olcakmışsın gibi ağrı hissedebilirmişsin.. Bi kaç bende de oldu..
biliyorum hayatım ciddi olmadığınızı.ama benim göbeğimin altı falan batıyor bugün iyi değilim ya
şimdiye kadar kovulmadığına şükretvalla çoktan hak etmişsin ama neeyysee.
bak bize, biz de çok uyukluyoruz ama zamanında gelip masamızda uyukluyoruz :)
biliyorum hayatım ciddi olmadığınızı.ama benim göbeğimin altı falan batıyor bugün iyi değilim ya
Latife zatenne duruyosun burda, yat dinlen o zaman.. Dikkat et kendine, benimde hafiften ağrı başladı kalkarım birazdan...
şimdiye kadar kovulmadığına şükretvalla çoktan hak etmişsin ama neeyysee.
bak bize, biz de çok uyukluyoruz ama zamanında gelip masamızda uyukluyoruz :)
noluyoo yaaaa yukarda zeynolarr karışmışş heheh
Latife zatenne duruyosun burda, yat dinlen o zaman.. Dikkat et kendine, benimde hafiften ağrı başladı kalkarım birazdan...
yatıyorum zaten bilgisayar kucağımda
bişey sorcammm benim göbeğimde sanki bişey atıyo kalp gibi ,göbeğimmi atıyo yoksa bebek mi?yaşayanlar var mı bu durumu
galiba ben işten ayrılıcam diye sallamıyorum, onlarda beni nasılsa ayrılıcak diye sallamıyolarböyle geçinip gidiyoz
kalp değilde gecen gece kelebek kanatlarını çırpr gibi oldu karnımın alt tarafında ama bende emin değilim cünkü henüz hissetmem mümkün değilmiş....ama bikaç gündür oluyo...sadece gece yattığımda
bizimkilerde tam aksine uyku sorunum hariç rahat olduğum için yani şikayetsiz bi hamile olduğum için heralde hiç çıkmıycam sanıp 1 sene sonrasına bile plan yapıyolar beni dahil edip
ben gerçi odamı 2 ye böldürüp bebek odası yapmayı teklif etmiştm ama ciddiyemi aldılar acaba
ende dün gece hissettimm bugün sabah hemenn doktoruu aradım dediki çok zayıf olduğun içinn 12. haftada normal dedi senin normallllllllll kilolu bayanlarda zor dördüncü aydan sonra anca didi arkadaşlarr zayıf ve benim gibi karnı çıkmayan arkadaşlarrrrrr hissedebilirr 12. haftasındaaaaaaa
yaa kızlar taa geçen çarşambadan beri ishalim vardı. dr kesilmesse gel dedi. Ben Dr gitcektim kesildi. Ertesi gün yine geldi ertesi gün kesildi derken bu güne geldik. Diceksiniz ki neden gitmedin Doktora?
Kızlar çünkü benim normal büyük yapıcam zaman ishal şeklinde geliyor, onun dışında gelmiyor. Bianlayamadım bu ishalmidir , değilmidir. kafam çok karıştı.
Sizce?
Dr aradım 12.30 da gelicekmiş o zaman bi daha arıycam.
inş. bebişime zararı olan bişey değildir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?