saol canım tavsiyenle gittim biliyorsun ışıl hanıma. bir sonraki randevum nisan sonu tarihi yazmıştı bi ara bakar söylerim sana. kanı ikili test için aldı evet. insallah senin sonuçların da çok iyi çıkar canım. bu arada sırtüstü ve yüzüstü iki yatış biçimi de iyi değilmiş. en güzeli yan yatmak sol tarafına yatmakmış. tabi benim organlar ters tarafta olduğu için ben sola yatmalıyım galiba.yaaa çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ayrıca ışıl hanımı sevmene çünkü doktor çok önemli bir hamile için kan sonuçlarında temiz gelir inşallah bir sonraki randevunu ne zaman verdi kanı ikili test için mi aldı?
biliyorum hayatım ciddi olmadığınızı.ama benim göbeğimin altı falan batıyor bugün iyi değilim ya
Zeynepçim gazın varsa yapabilirbatmada yapıyor kendin kontrol et daha iyi bilirsin sen ne şekilde ağrı olduğunu birde kabızlığın varmı tuvalete ne zaman çıktın en son oda yapıyor, bağırsaklar dolu olunca keseye baskı yapıyor. Kanama yoksa korkma cnm. Yat dinlen biraz geçer..
saol canım tavsiyenle gittim biliyorsun ışıl hanıma. bir sonraki randevum nisan sonu tarihi yazmıştı bi ara bakar söylerim sana. kanı ikili test için aldı evet. insallah senin sonuçların da çok iyi çıkar canım. bu arada sırtüstü ve yüzüstü iki yatış biçimi de iyi değilmiş. en güzeli yan yatmak sol tarafına yatmakmış. tabi benim organlar ters tarafta olduğu için ben sola yatmalıyım galiba.
tatlım acil iş çıktı hemen çıkmam lazım. organlarım doguştan ters tarafta canım benim. bebek hareket etmiyodu. doktor biraz öksür diyince hareket etmeye başladı. çok güzeldi yaa. canım şöyle doya doya bi konuşamadık seninle neyse kendine çok dikkat et umarım bugün yine girebilirim.tamam canım inan çok mutlu oldum senin adına dediğin gibi bende dikkat edeyim ama bu konuyu doktoruma sormalıyım çünkü ben çok deli yatıyorumsenin organların niye terste onu anlamadım ama mutlaka vardır bir açıklaması...peki bebeğin hareket ediyomuydu nasıldı?
Sat a göre bakıyorsun canım, yani hamile kaldığın ay..
size çok merak ettiğim bi şeyi sorucam kızlar internette bulamadım böyle bir bilgi şimdi hani bazen masaya falan koyuyorum kafamı karnım sıkışıyor işyerimde evdede bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum yada en büyük alışkanlıklarımdan biri yüzüstü yatıyorum sizce bebek sıkışırmı içerde bi yerine bişey olurmu ?
Zeynepçim gazın varsa yapabilirbatmada yapıyor kendin kontrol et daha iyi bilirsin sen ne şekilde ağrı olduğunu birde kabızlığın varmı tuvalete ne zaman çıktın en son oda yapıyor, bağırsaklar dolu olunca keseye baskı yapıyor. Kanama yoksa korkma cnm. Yat dinlen biraz geçer..
canım gaz gibi değildi.adet sancısına benziyodu ama geçti şükür.bide varya ben donuyorum evde eşim şortla giziyor ben kardan adam gibi.ben çok hızlı bir kadındım ev işinde ,işyerinde yetişemezlerdi ama şimdi uyuşuk mıymıntı biri oldum
16. haftaya kadar dikkat edilmesi gereken bi şey demedi canım dr.
gerçi hamile olduğunu öğrendikten sonra o zamana kadar zaten üstüne yatamazsın dedi ama yatıyorum ben. pek minik daha. karnım da çok çıkmadı zaten. ama mümkün olduğunca sol tarafıma ve bacaklarımı yukarı çok çekmeden yatıyorum.
kızlar biri bana şu 2011 ekim anneleri göbek şovu başlıyor linkini atabilir mi? lütfen bulamıyorum ya... google a yazıyom saçma sapan şeyler çıkıyo
cnm asagıya ekledım lınkı
p://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/427733-2011-ekim-anneleri-hadi-gobus-sovlari-baslasinnnn.html
düşünsene ayakkabı bağlamaya eğiliyorum mesela karnım ikiye katlanıyo bebeğim ne zor saniyeler geçiriyodur annem beni boğuyooooooooooooo
ayy baya bayaa göbeklenmiş millet :) ne de güzel koymuşlar fotoları :) maşallah hepinize.
düşünsene ayakkabı bağlamaya eğiliyorum mesela karnım ikiye katlanıyo bebeğim ne zor saniyeler geçiriyodur annem beni boğuyooooooooooooo
canım gaz gibi değildi.adet sancısına benziyodu ama geçti şükür.bide varya ben donuyorum evde eşim şortla giziyor ben kardan adam gibi.ben çok hızlı bir kadındım ev işinde ,işyerinde yetişemezlerdi ama şimdi uyuşuk mıymıntı biri oldum
Neden bilmiyorum bazen donuyorum bende, bende full koşuşturan biriydim canım şimdi işe gidiyorum ama sadece o kadar git otur gel. İyi olsunlarda ne yapalım. Bende çok iyi hisetmiyorum bugün kendimi, ama ne diyorum biliyomusun? herşey olacağına varacak. Rabbim hayırlısını versin. Sende bende diğer arkadaşlarda elinden geleni yapıyor. Gerisi takdiri ilahi hayatım...
Neden bilmiyorum bazen donuyorum bende, bende full koşuşturan biriydim canım şimdi işe gidiyorum ama sadece o kadar git otur gel. İyi olsunlarda ne yapalım. Bende çok iyi hisetmiyorum bugün kendimi, ama ne diyorum biliyomusun? herşey olacağına varacak. Rabbim hayırlısını versin. Sende bende diğer arkadaşlarda elinden geleni yapıyor. Gerisi takdiri ilahi hayatım...
amin cümlemize.ama bugün iyi değilim farklı bir durum ,çok sıkıntım var ,kasıklarım karnım ,adet sancısı gibi sancı geçti dedim tam öğlen namaz sonrası yığıldm resmen
aaayy bende ekliycem çok imrendim gerçi daha yok ama biraz şiş olduğu bir gün çekerim fotoğraf maksat hevesimizi alalım :)) dün lcw den hamile kıyafetlerine baktım hamile kotları hoşuma gitti ama bana şimdi olmaz gibi geldi ama önü bebekli t shirtler çok güzell en kısa zamanda alıcam onlardan rengarenk efil efil giyerim yazın
aaayy bende ekliycem çok imrendim gerçi daha yok ama biraz şiş olduğu bir gün çekerim fotoğraf maksat hevesimizi alalım :)) dün lcw den hamile kıyafetlerine baktım hamile kotları hoşuma gitti ama bana şimdi olmaz gibi geldi ama önü bebekli t shirtler çok güzell en kısa zamanda alıcam onlardan rengarenk efil efil giyerim yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?