2011 Ekim Anneleri

saol canım tavsiyenle gittim biliyorsun ışıl hanıma. bir sonraki randevum nisan sonu tarihi yazmıştı bi ara bakar söylerim sana. kanı ikili test için aldı evet. insallah senin sonuçların da çok iyi çıkar canım. bu arada sırtüstü ve yüzüstü iki yatış biçimi de iyi değilmiş. en güzeli yan yatmak sol tarafına yatmakmış. tabi benim organlar ters tarafta olduğu için ben sola yatmalıyım galiba.

tamam canım inan çok mutlu oldum senin adına dediğin gibi bende dikkat edeyim ama bu konuyu doktoruma sormalıyım çünkü ben çok deli yatıyorum senin organların niye terste onu anlamadım ama mutlaka vardır bir açıklaması...peki bebeğin hareket ediyomuydu nasıldı?

tatlım acil iş çıktı hemen çıkmam lazım. organlarım doguştan ters tarafta canım benim. bebek hareket etmiyodu. doktor biraz öksür diyince hareket etmeye başladı. çok güzeldi yaa. canım şöyle doya doya bi konuşamadık seninle neyse kendine çok dikkat et umarım bugün yine girebilirim.

16. haftaya kadar dikkat edilmesi gereken bi şey demedi canım dr.
gerçi hamile olduğunu öğrendikten sonra o zamana kadar zaten üstüne yatamazsın dedi ama yatıyorum ben. pek minik daha. karnım da çok çıkmadı zaten. ama mümkün olduğunca sol tarafıma ve bacaklarımı yukarı çok çekmeden yatıyorum.

düşünsene ayakkabı bağlamaya eğiliyorum mesela karnım ikiye katlanıyo bebeğim ne zor saniyeler geçiriyodur annem beni boğuyooooooooooooo

kızlar biri bana şu 2011 ekim anneleri göbek şovu başlıyor linkini atabilir mi? lütfen bulamıyorum ya... google a yazıyom saçma sapan şeyler çıkıyo

cnm asagıya ekledım lınkı
p://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/427733-2011-ekim-anneleri-hadi-gobus-sovlari-baslasinnnn.html

ayy baya bayaa göbeklenmiş millet :) ne de güzel koymuşlar fotoları :) maşallah hepinize.

düşünsene ayakkabı bağlamaya eğiliyorum mesela karnım ikiye katlanıyo bebeğim ne zor saniyeler geçiriyodur annem beni boğuyooooooooooooo

ben yüz üstü uyuyabiliyorum.dinimizcede uygun değil sağa yatın diyo efendimiz ama ben uyuyamıyodum ama artık yatmıycam,sağol söylediğin için

bişe olmaz bence senin vücut hareketlerine göre en uygun formu alıyordur. vijjt ordan oraya kayıp sörf yapıyordur.

tamam ama koyduğunda haber ver de bakalım benim aklıma gelmiyor her zaman oraya girip bakmak. hatta foto koyan herkes önce buraya yazsın bence. foto koydum bakıın desin.
lcw deki kotları ben de beğendim ama çok çok büyük bedenleri. 20-30 haftalıkken giyilecek ölçülerde, almadım bende. tişörtleri çok beğenmedim ama. başka bişe bulamazsam alıcam.

fiyatlar nasıldı?burda yok lcw konyada var pazartesi bakçam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…