o zamana kadar bolca yedir bari formu düşmesin oranın meşur bi şeyi var ya adını söylemeyim bolca yesin ondan sende ye kızz benimk
ya kilo verdi ben hamile kaldıktan sonra iğleşte biran önce gir mutfağa diyor.konyanın yemeklerini sevmez pek adana yemeklerini sever
yook yemek değil pidegillerden (sanki o yemek değilo zamana kadar bolca yedir bari formu düşmesin oranın meşur bi şeyi var ya adını söylemeyim bolca yesin ondan sende ye kızz benimk
ya kilo verdi ben hamile kaldıktan sonra iğleşte biran önce gir mutfağa diyor.konyanın yemeklerini sevmez pek adana yemeklerini sever) hani aman söyliyim yaa etli pide şimdi her yerde var nasıl olsa ama en güzelde konyada yaparlar
amin cümlemize.ama bugün iyi değilim farklı bir durum ,çok sıkıntım var ,kasıklarım karnım ,adet sancısı gibi sancı geçti dedim tam öğlen namaz sonrası yığıldm resmen
Canım kağan kocatepenin sitesinde okumuştum, 11 12 haftaklarda sancılar kramplar bel ağrıları olurmuş bebek yukarı çıkmaya çalışırmış hemen aklına en kötüsünü getirme sende benim gibi. İyi olucak herşey. Komtrolüne ne kadar aralıklarla gidiyorsun Zeynep? Benimde inan bugün aynı şekilde ağrım oldu. Yatak odasında çöktüm kaldım ama kımıldayamıyorum, besmele çekiyorum sancıdan sonra nefes aldım şöyle derince sakin ol hanzade dedim. Biraz bekledim ve geçti. Biz daha önceki yaşadıklarımızdan dolayı ağrıdan çok korkuyoruz. Aslında ağrı çok normal kramplarda normal, özellikle 11. hafatdan sorna bebek en hızlı gelişme dönemine giriyormuş bence gayet iyi bebeğin.
ben o çinlilerden çok önce dedim sanaahadi gözün aydın canım Allah gönlüne göre verir inşallah.
yook yemek değil pidegillerden (sanki o yemek değil) hani aman söyliyim yaa etli pide şimdi her yerde var nasıl olsa ama en güzelde konyada yaparlar
yollayim sana .çok ciddi söylüyorum bak,ver adresini
bana da kzıın olcak diyor. bir de şu kan yenilenme olayı var ya eşinin mi sneinmi en son yenilenmiş. ordada kzı çıkıyo. ama beni tanıyan herkes snein oğlun olcak diyor. rüyalrımdad hep oğlan çıkıyo. hadi bakalım hayırlsıııııı.
ya keske fotocu olayını sizede haber verseydim. çok üzgünüm kızlar. bir daha çıkars aböyle bir fırsat sözzzz
Canım kağan kocatepenin sitesinde okumuştum, 11 12 haftaklarda sancılar kramplar bel ağrıları olurmuş bebek yukarı çıkmaya çalışırmış hemen aklına en kötüsünü getirme sende benim gibi. İyi olucak herşey. Komtrolüne ne kadar aralıklarla gidiyorsun Zeynep? Benimde inan bugün aynı şekilde ağrım oldu. Yatak odasında çöktüm kaldım ama kımıldayamıyorum, besmele çekiyorum sancıdan sonra nefes aldım şöyle derince sakin ol hanzade dedim. Biraz bekledim ve geçti. Biz daha önceki yaşadıklarımızdan dolayı ağrıdan çok korkuyoruz. Aslında ağrı çok normal kramplarda normal, özellikle 11. hafatdan sorna bebek en hızlı gelişme dönemine giriyormuş bence gayet iyi bebeğin.
canım randevüm pazartesi allah nasipederse .iki haftada bir gidiyorum.iki ayrı doktorum var biri yaşadığım yerde diğeri konyada normal kontrolleri burdaki yapıyor.ayda birde konyadaki prof bakıyor.konyaya sık gidemiyorum çünkü
ben görmedim. kötü bir durum mu oldu acaba :44: ahh ahh ilacını bırakmayacaktı öyle kendine göre iyiyim deyip de... her şey yolundadır inşallah.
yollayim sana .çok ciddi söylüyorum bak,ver adresini
ayy canım benim sağol ne kadar düşüncelisin ama bir gün arayıpta bulamadığım bir şey olursa sana mutlaka söyliycem ne desem hemen gönderiyim diyosun iyi niyetli arkadaşım benim.. canım istediğinden değil öylesine aklıma geldieşinden haberdar et bizi bak merak ederim ben şimdi...
canım randevüm pazartesi allah nasipederse .iki haftada bir gidiyorum.iki ayrı doktorum var biri yaşadığım yerde diğeri konyada normal kontrolleri burdaki yapıyor.ayda birde konyadaki prof bakıyor.konyaya sık gidemiyorum çünkü
Tamam canım. Bizim gibi sorunlu olanlar ayda 1 kontrole gitmemeliler o yüzden sordum. Bende 10 günde bir gidiyorum. Gelişimini yakından takip ediyor. Her defasında korkudan ölüyorum ultrasona girerken bir an evvel geçse şu günler...
annemler teyzemler toplanmış mevlüt okutmuşlar ,bana toplu dua etsinler diye.ağladım işte yine. duydum telefonda seslerini.herkezin yavrusu kendine tatlı .burda iğne vurulurken canım acıyo diye teyzesi eşimin laf sokar durur .orda benim için ağlıyolar.sevmiyorum işte bu şehri
Tamam canım. Bizim gibi sorunlu olanlar ayda 1 kontrole gitmemeliler o yüzden sordum. Bende 10 günde bir gidiyorum. Gelişimini yakından takip ediyor. Her defasında korkudan ölüyorum ultrasona girerken bir an evvel geçse şu günler...
şimdi iki hafta önce gittik burdaki doktora .bebeği göstermesi bi kaç dk sürdü adamın yakasını tutmuşum hiç farkında değilim
iyyiz canım genelimiz sende hoşgeldin biter bulantıların az daha sabır ama turşu işini çok abartma çünkü ilerde şişersin çok zor olur
SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi
Buradan baktım ben de çin takvimine az önce, sat 22 ocak, ocakta hamile kalmamışımdır değil mi? Ocak için kız, şubat için erkek çıktı...
kan yenileme olayı sen kendi doğum yılına 3 ekleyerek bu yıla kadar geliyosun. eşinin doğumtarihine de 4 yıl ekleyerek geliyosun. mesela sen 80 doğumlusun. 80-83-86-89-......2010 seninki en son 2010 da yenilenmiş. eşinde diyelim 80 doğumlu .80-84-88-92-....eşinin ki de en son 2008 de yenilenmiş yani sen en son yenilenensin ve cinsiyeti kız oluyomuş. anlatabildimmi. bunun bir de sitesi vardı. buluyum da yazim burayakan yenilenme olayı nedir?:44:
yok canım üzülme bi daha öyle bi fırsat olursa haberleşiriz sağol :)
önemli değil canım.ayy present mesajlarını açamıyorum facede bilgisayar manyaklaştı açablirsem hemen cevap vericem sana
SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi
Buradan baktım ben de çin takvimine az önce, sat 22 ocak, ocakta hamile kalmamışımdır değil mi? Ocak için kız, şubat için erkek çıktı...
kan yenileme olayı sen kendi doğum yılına 3 ekleyerek bu yıla kadar geliyosun. eşinin doğumtarihine de 4 yıl ekleyerek geliyosun. mesela sen 80 doğumlusun. 80-83-86-89-......2010 seninki en son 2010 da yenilenmiş. eşinde diyelim 80 doğumlu .80-84-88-92-....eşinin ki de en son 2008 de yenilenmiş yani sen en son yenilenensin ve cinsiyeti kız oluyomuş. anlatabildimmi. bunun bir de sitesi vardı. buluyum da yazim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?