2011 Ekim Anneleri

ben o çinlilerden çok önce dedim sanaa hadi gözün aydın canım Allah gönlüne göre verir inşallah.

bana da kzıın olcak diyor. bir de şu kan yenilenme olayı var ya eşinin mi sneinmi en son yenilenmiş. ordada kzı çıkıyo. ama beni tanıyan herkes snein oğlun olcak diyor. rüyalrımdad hep oğlan çıkıyo. hadi bakalım hayırlsıııııı.
ya keske fotocu olayını sizede haber verseydim. çok üzgünüm kızlar. bir daha çıkars aböyle bir fırsat sözzzz

kan yenilenme olayı nedir?:44:
yok canım üzülme bi daha öyle bi fırsat olursa haberleşiriz sağol :)

ayy present mesajlarını açamıyorum facede bilgisayar manyaklaştı açablirsem hemen cevap vericem sana

İnsanın memleketi & ailesinin yanı gibi olmuyor hiç bir yer işte... Üzme kendini sen arkadaşım, kendileri olmasa da sevgileri ve duaları yanında ailenin...

iyyiz canım genelimiz sende hoşgeldin biter bulantıların az daha sabır ama turşu işini çok abartma çünkü ilerde şişersin çok zor olur

hosbuldum canim sagol

sisermiyim? Zaten sistim simdiden 5 kilo :26: ama dayanamiyorm eski biseyler istiyo canim devamli.... bide yesil erik takildi aklima simdi ama yok hic bi yerde

SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi

Buradan baktım ben de çin takvimine az önce, sat 22 ocak, ocakta hamile kalmamışımdır değil mi? Ocak için kız, şubat için erkek çıktı...

canım bende aynı siteden baktım benimde sat 22 ocak 5 gün sürdüğünü düşünsek zaten ocak bitiyor ben şubata bakıyorum zaten başından beri erkek hissediyorum bu takvimde destekledi hayırlısı bakalım

kan yenilenme olayı nedir?:44:
yok canım üzülme bi daha öyle bi fırsat olursa haberleşiriz sağol :)
kan yenileme olayı sen kendi doğum yılına 3 ekleyerek bu yıla kadar geliyosun. eşinin doğumtarihine de 4 yıl ekleyerek geliyosun. mesela sen 80 doğumlusun. 80-83-86-89-......2010 seninki en son 2010 da yenilenmiş. eşinde diyelim 80 doğumlu .80-84-88-92-....eşinin ki de en son 2008 de yenilenmiş yani sen en son yenilenensin ve cinsiyeti kız oluyomuş. anlatabildimmi. bunun bir de sitesi vardı. buluyum da yazim buraya

benim bu hesaba görede erkek benim 2009 da eşimin 2010 da yenilenmiş hesaba göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…