2011 Ekim Anneleri

selam kızlar, umarım hepinizin günü iyi geçiyordur...ben de iyiyim...
deniz'cim testin sonucunu okudum, geçmiş olsun, tavsiye vermek isterdim ama inan tiroid konusunda pek de bilgim yok
bugün ikili test soncunu aldım, iyi görünüyor dedi dr.
ha, bu arada çin takvimi hakikaten kafa karıştırıcı...inandığımı söyleyemem çünkü lidya'da denememiştim ama eğer tam tamına hesaplanılmışını görmek istiyorsanız ve eğlence olur diyorsanız, arama motoruna çin kameri takvimi diye giriniz. çıkan sayfada doğum gününüzü ve satınızı yazarsanız(yalnış hatırlamıyorsam) hesapla butonuna da bastınız mı o size kendisi söyler,kız mı erkek mi diye:)))umarım yardımcı olmuşumdur:)
bebek hareketlerine gelince, ikinci gebelik yaşayanlar daha erken hissedermiş bebiş hareketlerini, bir de zayıf olmak önemliymiş...dr'umun yalancısıyım..yaklaşık 14. haftada hissetmeye başlarsın demişti bana..
bu arada özellikle yatar pozisyondayken, dinlenirken felan daha rahat hissedilir, haberiniz olsun...
yeter bu kadar gevezelik...hepinize mcux

annemler teyzemler toplanmış mevlüt okutmuşlar ,bana toplu dua etsinler diye.ağladım işte yine. duydum telefonda seslerini.herkezin yavrusu kendine tatlı .burda iğne vurulurken canım acıyo diye teyzesi eşimin laf sokar durur .orda benim için ağlıyolar.sevmiyorum işte bu şehri

Shpirtcüm sen bizlerden deneyimlisin, paylaşımın için teşekkür ederiz. Ben 14. haftaya bugün girdim 13+0dayım şimdi evde daha dikkatli dinliycem kendimi..

bu arada arkadaşlar LCW internetten satış yapıyor, ben 1-2 şey beğendim almayı düşünüyorum, alırsam eğer ne kadar zamanda geldiğine dair sizi bilgilendiririm.

slm kızlar. ben gene çok kötüyüm. midem daha da beter. hiçbişi yiyemiyorum. hurma da olmadı bana. içimi yakıyo o da. psikolojim çok berbat. herkes bana suratın ne kadar asık diyo. ama elimden bişi gelmiyo
neyse size şey diycektim. dün ben doğum fotoğrafcısı ile anlaştım. biliyorum çok erken ama bu fırsat siteleri vardı ya orda gördüm aldım. fotoğrafcıylada konuştum. gercş benim doktırum bülent bey doğuma kimseyi almıyo ama fotoğrafcı, beni hamileyken stüdyoda cekecek, sonra doğuma gierreken, ailem eşim beni bekelrken, doğumdan cıkınca, emzirrken, kıyafetlerini vs herseyi cekecek. çok heveslendim. şimdiye kadar bebeğime dair ilk aldıım sey bu oldu:)))

Dizi zevklerimiz aynıymış arkadaşım... )) Ben closer ve cold case i de seviyorum, tabii csi ın ilk serisini de (vegas'ta geçen)...

Son düzenleme:

shpirt'cim hoşgeldin diycem ama ceee yapıp gitmişsin yine göremedim seni.
test sonucunu almışsın, gözün aydın temiz çıkmış. darısı bana ve bekleyen herkese inşallah.
evet canım sonuçlarım çok iyi çıkmadı, canım sıkkındı birkaç gündür ama bugün toparlandım daha iyiyim. haftasonu endokrin kontrolüm var, ona gidip bir daha ilaç ayarlaması yapıcaz. ondan sonra mutlu anne&mutlu bebiş olarak devam edicez sürecimize.
söylediğin siteye baktım, bebeğimin cinsiyetini merak etmiyorum ama sırf konuşuldu diye. valla başka bi şeyden değil topikteki hemen herkes gibi benimki de erkek çıkıyor, bakalım hayırlısı.
hareket hissetmek için daha çook haftam var benim. şimdilik sakin sakin devam ediyoruz, sessiz sedasız. kendine iyi bak, ara sıra gel yine. lidyaya öpücük. bay bayy

dediğin siteye girdim canım kız dedi bana :)))))) bakalım tutacak mı. eşim gelsin de çıldırtayım nou

Bana doktorum az ve sık yememi önerdi, bulantıya da iyi gelirmiş hem...

merhaba kizlar, umarim hepiniz iyisiniz...

benim mide bulantilarim hic gecmiycek galiba doktora dün söyledim... yine ilac yazamam dedi.

Napicam bilmiyorum, bitsin artik bu bulanti Allah'im nolur:26: Geceleri tursu krizlerim tutmay basladi bu arada iki üc gündür deli gibi tursu yiyorum.

Son düzenleme:

çok üzdün bugün kendini. yeter hadi üzülme artık toparlan. bebeğin de kötü etkilenecek bu durumdan.
eşinden haber var mı? napmış askerlikle ilgili son durum ne oldu? en azından bir yıl daha erteleyebilmiştir umarım.

çoook güzel bir alışveriş olmuş. keşke bize de haber verseydiin şurda ankaralıyız biz de dimiii
kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım canım.doktorum bana hep hamilelik bir hastalık değildir der. bunu düşünmeye çalış istersen, faydası olur belki.

Dizi zevklerimiz aynıymış arkadaşım... )) Ben closer ve cold case i de seviyorum, tabii csi ın ilk serisini de (vegas'ta geçen)...

aa eveet :) onları atlamışım. tabiki onların da takipçisiyiz. yerli yapımda da bir tane dizim var, bu akşam yayınlanıyor. her çarşamba trt 1 de sakarya fırat. başka izlemiyorum.

iyyiz canım genelimiz sende hoşgeldin biter bulantıların az daha sabır ama turşu işini çok abartma çünkü ilerde şişersin çok zor olur

eşim cuma günü heyete gircekmiş kilodan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…