fiyatlar nasıldı?burda yok lcw konyada var pazartesi bakçam bende
selam kızlar, umarım hepinizin günü iyi geçiyordur...ben de iyiyim...
deniz'cim testin sonucunu okudum, geçmiş olsun, tavsiye vermek isterdim ama inan tiroid konusunda pek de bilgim yok
bugün ikili test soncunu aldım, iyi görünüyor dedi dr.
ha, bu arada çin takvimi hakikaten kafa karıştırıcı...inandığımı söyleyemem çünkü lidya'da denememiştim ama eğer tam tamına hesaplanılmışını görmek istiyorsanız ve eğlence olur diyorsanız, arama motoruna çin kameri takvimi diye giriniz. çıkan sayfada doğum gününüzü ve satınızı yazarsanız(yalnış hatırlamıyorsam) hesapla butonuna da bastınız mı o size kendisi söyler,kız mı erkek mi diye:)))umarım yardımcı olmuşumdur:)
bebek hareketlerine gelince, ikinci gebelik yaşayanlar daha erken hissedermiş bebiş hareketlerini, bir de zayıf olmak önemliymiş...dr'umun yalancısıyım..yaklaşık 14. haftada hissetmeye başlarsın demişti bana..
bu arada özellikle yatar pozisyondayken, dinlenirken felan daha rahat hissedilir, haberiniz olsun...
yeter bu kadar gevezelik...hepinize mcux
bugün bi şey mi var acaba herkes iyineyse sorgulamayayım bunu. yeter ki iyi olalım.
geçen hafta izledim o filmi. ben de çok beğendim. iş yerinde izlemiştim, eve de aldık haftasonu izlicez inşallah. dizi hastalığımız var bizim eşimle dizi izleriz bolca. csi ny, dexter, house, merlin... hastasıyız ama ben erkenden sızdığım için yalnız başına izliyor garibim. gerçi bilgisayarı alıp yanıma geliyor son zamanlarda yatakta izliyor, dinliyorum ben de. o arada uyuyorum tabi.
deniz'cim testin sonucunu okudum, geçmiş olsun, tavsiye vermek isterdim ama inan tiroid konusunda pek de bilgim yok
ha, bu arada çin takvimi hakikaten kafa karıştırıcı...inandığımı söyleyemem çünkü lidya'da denememiştim ama eğer tam tamına hesaplanılmışını görmek istiyorsanız ve eğlence olur diyorsanız, arama motoruna çin kameri takvimi diye giriniz. çıkan sayfada doğum gününüzü ve satınızı yazarsanız(yalnış hatırlamıyorsam) hesapla butonuna da bastınız mı o size kendisi söyler,kız mı erkek mi diye:)))umarım yardımcı olmuşumdur:)
bebek hareketlerine gelince, ikinci gebelik yaşayanlar daha erken hissedermiş bebiş hareketlerini, bir de zayıf olmak önemliymiş...dr'umun yalancısıyım..yaklaşık 14. haftada hissetmeye başlarsın demişti bana..
bu arada özellikle yatar pozisyondayken, dinlenirken felan daha rahat hissedilir, haberiniz olsun...
Sorma denisscim, İki de bir acıkıyorum, yemesem geciksem tansiyonum düşüyor galiba daha beter oluyorum. Bu yüzden az ama sık yemeye çalışıyorum hem bulantıyı da kısmen önlüyor gibi.. Acıkınca artıyor çünkü.
Biz de siz gibiyiz, eşim öğrendiğimizden beri takipte maşallh.. Benden daha iyi biliyor:82:
annemler teyzemler toplanmış mevlüt okutmuşlar ,bana toplu dua etsinler diye.ağladım işte yine. duydum telefonda seslerini.herkezin yavrusu kendine tatlı .burda iğne vurulurken canım acıyo diye teyzesi eşimin laf sokar durur .orda benim için ağlıyolar.sevmiyorum işte bu şehri
slm kızlar. ben gene çok kötüyüm. midem daha da beter. hiçbişi yiyemiyorum. hurma da olmadı bana. içimi yakıyo o da. psikolojim çok berbat. herkes bana suratın ne kadar asık diyo. ama elimden bişi gelmiyo
neyse size şey diycektim. dün ben doğum fotoğrafcısı ile anlaştım. biliyorum çok erken ama bu fırsat siteleri vardı ya orda gördüm aldım. fotoğrafcıylada konuştum. gercş benim doktırum bülent bey doğuma kimseyi almıyo ama fotoğrafcı, beni hamileyken stüdyoda cekecek, sonra doğuma gierreken, ailem eşim beni bekelrken, doğumdan cıkınca, emzirrken, kıyafetlerini vs herseyi cekecek. çok heveslendim. şimdiye kadar bebeğime dair ilk aldıım sey bu oldu:)))
Dizi zevklerimiz aynıymış arkadaşım...)) Ben closer ve cold case i de seviyorum, tabii csi ın ilk serisini de (vegas'ta geçen)...
merhaba kizlar, umarim hepiniz iyisiniz...
benim mide bulantilarim hic gecmiycek galibadoktora dün söyledim... yine ilac yazamam dedi.
Napicam bilmiyorum, bitsin artik bu bulanti Allah'im nolur:26: Geceleri tursu krizlerim tutmay basladi bu arada iki üc gündür deli gibi tursu yiyorum.
çok üzdün bugün kendini. yeter hadi üzülme artık toparlan. bebeğin de kötü etkilenecek bu durumdan.
eşinden haber var mı? napmış askerlikle ilgili son durum ne oldu? en azından bir yıl daha erteleyebilmiştir umarım.
çoook güzel bir alışveriş olmuş. keşke bize de haber verseydiin şurda ankaralıyız biz de dimiii
kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım canım.doktorum bana hep hamilelik bir hastalık değildir der. bunu düşünmeye çalış istersen, faydası olur belki.
aa eveet :) onları atlamışım. tabiki onların da takipçisiyiz. yerli yapımda da bir tane dizim var, bu akşam yayınlanıyor. her çarşamba trt 1 de sakarya fırat. başka izlemiyorum.
Kızlar geç girdim bugün, diğer sayfalara göz attım ama göremedim, sevozy geldimi bugün? Merak ettimde.
Bu arada yüzüstü yatmaman gerekir bak bunu biliyorum işte.
eşim cuma günü heyete gircekmiş kilodan dolayı
çin takvimi kızın olacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?