2011 Ekim Anneleri

aaa çok ilgiinç. ilk kez duydum. dur yapim hemen :)

ya kızlarr benimde ocak ama aşılamam şubatta yapıldı çine baktım erkek diyor ama hamilelik şubatta olmuştur diye düşündüm kafam karıştı..

leyna canım kusura bakma acilen çıkmak zorunda kaldım. bizim iş de öyle uzun uzun konuşmak mümkün değil malesef.

ben 81 doğumluyum, eşim 78. bana en son 3'ü eklediğimde 2011'i buluyorum en son yenilenmiş gözüküyorum. ama eklemezsem 2008'de kalıyorum. eşim 2010'da kalıyor. benim son 3'ü eklemezsek eşiminki en son yenilenmiş gözüküyor. 2011'in dahil olup olmamasına göre değişiyor yani sonucum.

hosbuldum canim sagol

sisermiyim? Zaten sistim simdiden 5 kilo :26: ama dayanamiyorm eski biseyler istiyo canim devamli.... bide yesil erik takildi aklima simdi ama yok hic bi yerde

yaa bak şimdiden yapma arkadaşım nefsini öldürecek kadarını ye ben ekşi ihtiyacımı kivi ile giderebiliyorum bu mevsimde her yerde bulunur nasıl olsavalla tuzlu tuzlu yersek balon gibi olmaktan korkarım:)

İkimizin de 2009 çıktı... ))

Mecbur doktorun söylemesini bekleyeceğiz... ))

yaa bak şimdiden yapma arkadaşım nefsini öldürecek kadarını ye ben ekşi ihtiyacımı kivi ile giderebiliyorum bu mevsimde her yerde bulunur nasıl olsavalla tuzlu tuzlu yersek balon gibi olmaktan korkarım:)

Haklisin :) bu hamileligim cok farkli gercekten, sonumu merak ediyorum

saol tatlım. en iyisi eve internet almak. eşim işyerinde internetten bıktığı için eve almak istemiyor ama ağırlımı koysam iyi olacak sanırım.
ya evde internet iyi olmuyo en azından benim açımdan sonra eşimi kaldıramıyorum oyun başından ama napıyım işte atsan atılmıyo satsan satılmıyo
Haklisin :) bu hamileligim cok farkli gercekten, sonumu merak ediyorum
senin başka çocuğun varmıydı pinaxcığım?

ozamanda ay ve gün işin içine giriyo. o biraz karışık oluyo. şu siteyi bi bulsam çok ii olcak da:))

ohooooooo :) denis hakli cikti bak

senin başka çocuğun varmıydı pinaxcığım?

Var canim bir kizim var 12 yasina giricek on gün sonra Ben 28 yasindayim kizimi baya erken aldim kucagima o zaman hamileligim cok farkliydi, mesela hic midem bulanmamisti. :) Bu cok farkli

Var canim bir kizim var 12 yasina giricek on gün sonra Ben 28 yasindayim kizimi baya erken aldim kucagima o zaman hamileligim cok farkliydi, mesela hic midem bulanmamisti. :) Bu cok farkli

2 yaşına mı girecek 12 miiii?? ağzım açık kaldı daa :) maşallah bu arada, ne kadar genç bir annesin eğer 12 ise.

Herkese merhaba:) 2010 ekim annesi olarak gün gelipte 2011 ekim annelerinin topiğini okuyacağım aklıma gelmezdi. Günler çok uzun bir o kadar da kısa geliyordu. Bak kucağıma aldım 10 gün sonra 6 aylık olacağız bile:) hey gidi günler hey Allah hepinizin bebeklerini de sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip eder inşallah :81:

ay çok güzel allah bağışlasın yavrunu ikinciler genelde daha ağır geçer diye biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…