kan yenileme olayı sen kendi doğum yılına 3 ekleyerek bu yıla kadar geliyosun. eşinin doğumtarihine de 4 yıl ekleyerek geliyosun. mesela sen 80 doğumlusun. 80-83-86-89-......2010 seninki en son 2010 da yenilenmiş. eşinde diyelim 80 doğumlu .80-84-88-92-....eşinin ki de en son 2008 de yenilenmiş yani sen en son yenilenensin ve cinsiyeti kız oluyomuş. anlatabildimmi. bunun bir de sitesi vardı. buluyum da yazim buraya
canım bende aynı siteden baktım benimde sat 22 ocak 5 gün sürdüğünü düşünsek zaten ocak bitiyor ben şubata bakıyorum zaten başından beri erkek hissediyorum bu takvimde destekledi hayırlısı bakalım
ya kızlarr benimde ocak ama aşılamam şubatta yapıldı çine baktım erkek diyor ama hamilelik şubatta olmuştur diye düşündüm kafam karıştı..
kan yenileme olayı sen kendi doğum yılına 3 ekleyerek bu yıla kadar geliyosun. eşinin doğumtarihine de 4 yıl ekleyerek geliyosun. mesela sen 80 doğumlusun. 80-83-86-89-......2010 seninki en son 2010 da yenilenmiş. eşinde diyelim 80 doğumlu .80-84-88-92-....eşinin ki de en son 2008 de yenilenmiş yani sen en son yenilenensin ve cinsiyeti kız oluyomuş. anlatabildimmi. bunun bir de sitesi vardı. buluyum da yazim buraya
hosbuldum canim sagol
sisermiyim? Zaten sistim simdiden 5 kilo :26: ama dayanamiyorm eski biseyler istiyo canim devamli.... bide yesil erik takildi aklima simdi ama yok hic bi yerde
leyna canım kusura bakma acilen çıkmak zorunda kaldım. bizim iş de öyle uzun uzun konuşmak mümkün değil malesef.
peki ya esimin de benimde kani ayni yilda yenilenmisse cinsiyet ne olur????
anladım ben hayatım alınmam sana merak etme
yaa bak şimdiden yapma arkadaşım nefsini öldürecek kadarını ye ben ekşi ihtiyacımı kivi ile giderebiliyorum bu mevsimde her yerde bulunur nasıl olsavalla tuzlu tuzlu yersek balon gibi olmaktan korkarım:)
peki ya esimin de benimde kani ayni yilda yenilenmisse cinsiyet ne olur????
ya evde internet iyi olmuyo en azından benim açımdan sonra eşimi kaldıramıyorum oyun başından ama napıyım işte atsan atılmıyo satsan satılmıyosaol tatlım. en iyisi eve internet almak. eşim işyerinde internetten bıktığı için eve almak istemiyor ama ağırlımı koysam iyi olacak sanırım.
senin başka çocuğun varmıydı pinaxcığım?Haklisin :) bu hamileligim cok farkli gercekten, sonumu merak ediyorum
sonuç beni çok korkuttu :) atıyorum, aylara bakın o zaman da :)
ozamanda ay ve gün işin içine giriyo. o biraz karışık oluyo. şu siteyi bi bulsam çok ii olcak da:))
senin başka çocuğun varmıydı pinaxcığım?
ohooooooo :) denis hakli cikti bak
Var canim bir kizim var 12 yasina giricek on gün sonraBen 28 yasindayim kizimi baya erken aldim kucagima o zaman hamileligim cok farkliydi, mesela hic midem bulanmamisti. :) Bu cok farkli
ya evde internet iyi olmuyo en azından benim açımdan sonra eşimi kaldıramıyorum oyun başından ama napıyım işte atsan atılmıyo satsan satılmıyo
yok bizimki oyun oynamayı pek sevmez. alırsak sadece bana kalır o kesin. onun dışında hamile kaldığımdan beri her dediğim yapılmaya başlandı evi de temizliyo maşallah istenirse oluyomuş demek ki.:)
ohooooooo :) denis hakli cikti bak
Var canim bir kizim var 12 yasina giricek on gün sonraBen 28 yasindayim kizimi baya erken aldim kucagima o zaman hamileligim cok farkliydi, mesela hic midem bulanmamisti. :) Bu cok farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?