yaa evet bunları sonradan düşünür düşünür güleriz neler öğreniyoruz kan yenilemeyide yeni duydum ay allahım artık cinsiyetleri öğrenene kadar bu muhabbetler döner durur
yeni evliyiz yani... allah mutluluğunuzu bozmasın... bebişimiz biraz erkenci
allah mutluluğunuzu daim etsin
harika o zaman canım benim:) Allah mutluluğunuzu daim etsin:)
geçen sene bugün nişanladık demiş arkadaş... herhalde önce evlenip sonra nişanlanmamıştır dimi ama...
ben de yeni duydum zaten, bir arkadaş topicte yazmış, birkaç sayfa önce...komik işte, hepimiz oyalanmak istiyoruz da ondan:)))
07 eslem mesajın boş gözüküyor bende. Foto yüklediysen göremiyoruuum. Ne yolladın??
cumartesi gidicem yaptırmaya
cumartesi gidicem yaptırmaya
ctesi günü yaptırdım kan testi hala çıkmamış açıkcası bende bişi anlamadım dr anlattı uzun uzun ama bide 3lü test var bir dahaki ay.
selam kızlar acaba cınsıyet ogrenen oldumu olduysa hangı haftada merak ettım ondan ugradım bızım yarın konturolumuz var ama pazartesı gıdıcez sanırım gecen cumada gıtmıstım 1 hafta gerıden gelıo dedı ona bakıcak dusuk rıskım azalmıs kanamalı alan gıtmıs eger yıne gerıdenn gelıosa bebegım kasım annıslerıne katılıcam 4 kasım yapıyor ozaman mhth bakalım hayırlısı umarım herkes ıyıdır
sıkma canını zeynepcim yoktur bişey bak yarın görürsün sen mide bulantılarından falan kendini kötü hissediyosun ya bebeğinde kötü olcak diye bişey yok rahat ol...kızlar ben yarın gün aldım doktora gidicemm kalp atışları konusunda tedirginim öğlenden sonra mesaj atarım burayaa zaten serum takılma günümde yarınn dua edin kıslarrrrrrrr görsemde içim rahat etse bi ayuaaaaaa
kızlar ikili testlerinizi yaptırdınımı ben bu testten hiç bişi anlamadım
evet leynacım cok sukur kanamalı alan gectı 2 hafta bı korku yasadık ama cok sukur demek ogrenen olmadı 12. haftaya gelenler olmustur dıye meraklaandım benımde hafta sonu sınavlarımvar onacalısıyorum bu ara mıde bulantımda olduruyor benı hıc azalmadı oglumda 4. ayda gecmıstı bekelım sımdı ne olcak her her ıkısındende devam ederım formların zaten baktım kasım hamıslerıne pek sohbet yok orda
sen ne yaptın baktınmı gımsaya ben gecenlerde gıttım bıtmıs tulumlar ındırımler
ahmet uyandı onu yedırıp ders calısmaya devam edıcem bu arada zekaı tahıre gıdıyorum bakalımbelkı dogumumuda orda yaparım hosuma gıttı
ben kacar hayırlı gunler
leynacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?