2011 Ekim Anneleri

yaa evet bunları sonradan düşünür düşünür güleriz neler öğreniyoruz kan yenilemeyide yeni duydum ay allahım artık cinsiyetleri öğrenene kadar bu muhabbetler döner durur

ben de yeni duydum zaten, bir arkadaş topicte yazmış, birkaç sayfa önce...komik işte, hepimiz oyalanmak istiyoruz da ondan:)))

yeni evliyiz yani... allah mutluluğunuzu bozmasın... bebişimiz biraz erkenci

evet canım. yeni evliyiz. amin inşallah hepimizin mutluluğu daim olur. evet teyzesi çok erken oldu ama olsun, hoşgeldi hayatımıza. canımız oldu.

allah mutluluğunuzu daim etsin

teşekkürler zeynep, sizin de.

harika o zaman canım benim:) Allah mutluluğunuzu daim etsin:)

amin canım, sizin de inşallah.

geçen sene bugün nişanladık demiş arkadaş... herhalde önce evlenip sonra nişanlanmamıştır dimi ama...

valla nerdeyse öyle oluyordu. 31 martta nişanlandık, 30 temmuzda evlenecektik, 11 temmuzda evlenme teklif edebildi. koşturmacamız çoktu, fırsat olmadı :)

ben de yeni duydum zaten, bir arkadaş topicte yazmış, birkaç sayfa önce...komik işte, hepimiz oyalanmak istiyoruz da ondan:)))

oo sen 13+2 olmuşsun bu heyecanı bizden önce yaşarsın bizimkilerin ablasımı olcak desem abisimi desem aslında kız olsa lidyayada arkadaş gelir o açıdan çok iyi olur :))

bu arada bu yaşıma geldim hayatımda o kadar çok hurma gördüm ama hiç bu kadar çok yememiştim dün sonunda eşim aldı dünden beri ye ye doyamadım uyy ne güzel bişeymiş bu yaaa yeni anladım

[video=dailymotion;x5imi]http://www.dailymotion.com/video/x5imi_candan-ercetin-melek_music[/video]

kızlar ikili testlerinizi yaptırdınımı ben bu testten hiç bişi anlamadım

selam kızlar acaba cınsıyet ogrenen oldumu olduysa hangı haftada merak ettım ondan ugradım bızım yarın konturolumuz var ama pazartesı gıdıcez sanırım gecen cumada gıtmıstım 1 hafta gerıden gelıo dedı ona bakıcak dusuk rıskım azalmıs kanamalı alan gıtmıs eger yıne gerıdenn gelıosa bebegım kasım annıslerıne katılıcam 4 kasım yapıyor ozaman mhth bakalım hayırlısı umarım herkes ıyıdır

kızlar ben yarın gün aldım doktora gidicemm kalp atışları konusunda tedirginim öğlenden sonra mesaj atarım burayaa zaten serum takılma günümde yarınn dua edin kıslarrrrrrrr görsemde içim rahat etse bi ayuaaaaaa

merhaba sinem cinsiyeti kesin öğrenen olmadı ama genelde ihtimaller üzerinde duruluyor bi kaç kişinin doktoru erkek olabilir demiş. Senin riskinin azalmasına sevindim kasımda olsa burdan devam edersin nasıl olsa alıştık birbirimize :)))

sıkma canını zeynepcim yoktur bişey bak yarın görürsün sen mide bulantılarından falan kendini kötü hissediyosun ya bebeğinde kötü olcak diye bişey yok rahat ol...

evet leynacım cok sukur kanamalı alan gectı 2 hafta bı korku yasadık ama cok sukur demek ogrenen olmadı 12. haftaya gelenler olmustur dıye meraklaandım benımde hafta sonu sınavlarımvar onacalısıyorum bu ara mıde bulantımda olduruyor benı hıc azalmadı oglumda 4. ayda gecmıstı bekelım sımdı ne olcak her her ıkısındende devam ederım formların zaten baktım kasım hamıslerıne pek sohbet yok orda
sen ne yaptın baktınmı gımsaya ben gecenlerde gıttım bıtmıs tulumlar ındırımler

ahmet uyandı onu yedırıp ders calısmaya devam edıcem bu arada zekaı tahıre gıdıyorum bakalımbelkı dogumumuda orda yaparım hosuma gıttı
ben kacar hayırlı gunler
leynacım

Son düzenleme:

ahmet uyandı onu yedırıp ders calısmaya devam edıcem bu arada zekaı tahıre gıdıyorum bakalımbelkı dogumumuda orda yaparım hosuma gıttı
ben kacar hayırlı gunler
leynacım

hadi kolay gelsin arada uğra yine özletme gimsaya gidemedim ama daha vaktimiz var buluruz güzel şeyler kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…