ne baş sağlığı ölcem burda ne oldu
Zeynepçim iyiyim elhamdülillah o daha önce, düşük yaptım dediğim için sormuştu ama başın sağolsun diyince bir çok kişi öyle anlamış sanırım :)
eşimi aradım bak kafamı kızdırmayın dedim. alırım saksıyı bırakırım tepeden babanın arabasına delirtmesinler beni
Zeynepçim iyiyim elhamdülillah o daha önce, düşük yaptım dediğim için sormuştu ama başın sağolsun diyince bir çok kişi öyle anlamış sanırım :)
zeynepcim shpirt çok güzel demiş tadını çıkar..eşin yanında gerisini boş verrr...
arkadaşlar eşimi askere almamışlar,kilodan dolayı.kayınvalidem geldi bir sürü laf saydı ,kiloluymuşta ölcekmişte.benim zaten canım burnumda.kocaman adam aklı yok mu dedim şu halimle üzmeyin beni .ben napim dedim.bu yaşına kadar sen gönderseydin napim dedim.zayıflatsam göndersem orda bişey olsa yine benim tepeme çıkcaklar.allaha havale ediyorum hepsini
evet ama üzgünüm şunu söylemem gerekiyor, tamamen zeynep in yanında kalacak demek değil bu. belli aralıklarla kontrole çağıracaklar. maalesef gitmemek için bu kilosunu koruması lazım...
evet ama üzgünüm şunu söylemem gerekiyor, tamamen zeynep in yanında kalacak demek değil bu. belli aralıklarla kontrole çağıracaklar. maalesef gitmemek için bu kilosunu koruması lazım...
kontrole 1 yıl sonra gidecek. o arada zeynep doğuracak zaten
selam kızlar;
ben geldim:)
@mor 80...çok üzüldüm.başınız sağolsun.Allah beterinden saklasın.Allah eşini, yavrunu ve tüm sevdiklerini sana bağışlasın canım
@hanzade: canım düşüklerin olduğunu biliyordum, çok zor günler geçirdiğini de okumuştum ama 20. hafta doğumunu yeni öğrendimartık güzel günlere bakma zamanı; geçmişini aklından geçirip kendini korkulara ve strese teslim etme tatlım öpüyorum seni...
biliyorum canım bir sene sonra çağırcaz demişler
Herkese selam uzun zamandır giremiyordum evi taşıdık çünkü :97: şükür pc nin başına oturabildim.. bu ara bende hastalıklarla uğraşıyorum.. geçmeyen bir idrar yolları enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.. o bitti derken dün kaşıntı ve vücudumdaki iri kabarıklarla acilen doktora gitmek zorunda kaldık ki oda ürtiker çıktıilaç kullanamıyorum tabi.. takipteyim şu an ağırlaşırsa hemen müdahale edeceklerini söylediler.. bir de hiçbitmeyen diş problemlerim var.. uff.. oğluma hamileyken hiç bir sorun yaşamamıştım kimse inanmazdı hamile olduğuma hoplaya zıplaya geçmişti bu sefer biraz sıkıntılı geçiyor.. söyleyin bakalım ikili taramalarınızı yaptırdınız mı? herkes iyi imi? bu arada eğer doktorunuz omurga gelişimi erkeğe benziyor derse emin olun erkektir oğlumda ve çok arkadaşımda bu şekilde olmuştu.. kızlar biraz daha zor belli ediyor kendini.. hepiniz kendinize ve göbişlerinizdeki bezelyelere iyi bakın :)
kızlar şu an cnn türk seyrediyorum, tam da konumuz üzerine, ne olur yalnış anlamayın, tebessüm ettim diye size anlatayım...ali ded 80 yaşında 60 yıldır asker kaçağıymış, 20 yaşındaymış firar ettiğinde, şimdi ise rapora götürüyorlarmış, askerlik yapabilecek sağlığa sahip mi diye. dedeciği bir görseniz bastonla yürüyor tontonum:))
herkeze teşekkürediyorum bana dua edin.allah bana sabır versin.ya göndermeye çalışsam oğlumdan kurtulmaya çalışıyo der.yollamasam öldürcen der.ben arasını bulamadım
herkes nasılda korktu bak ne kadar çok seviliyorsun maşallah
Zeynep bak canım bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor. Ben görmüyorum duymuyorum ve konuşmuyorum. Kızıp tepki vereceğim yerde dahi aklıma ilk önce bebeğim geliyor. Şimdi herkesten önce bebeğim var, benim stres olup gerilmem kasılmam ilk önce onu etkileyecek diye kimsenin ne yaptığını umursamıyorum. Zor değil inan, Allah nasip ederde sağ salim doğumuzu yapalım. Ondan sonra geri kalan hesapları görürsün, sen şimdi sadece bebeğini düşün, eşinlede tartışma yazık oda üzülüyordur mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?