2011 Ekim Anneleri

eşimi aradım bak kafamı kızdırmayın dedim. alırım saksıyı bırakırım tepeden babanın arabasına delirtmesinler beni

canım herkesin dediği gibi şu an senden eşinden ve bebeğinden değerli kimse yok kimse için üzülme yuvanın huzuru bozulmasın...
eşin kilolu olabilir ama sağlıklı yaşamasına dikkat edersiniz en azından düzenli yürüyüş yapar.. peki rapor alma tarihi yakınmıdır ? yoksa bu sıkıntıyı tekrar yaşıyacakmısınız?

zeynepcim shpirt çok güzel demiş tadını çıkar..eşin yanında gerisini boş verrr...

evet ama üzgünüm şunu söylemem gerekiyor, tamamen zeynep in yanında kalacak demek değil bu. belli aralıklarla kontrole çağıracaklar. maalesef gitmemek için bu kilosunu koruması lazım...

Canım herkes çektiğini kendisi bilir senin çektiğine en çok senin canın yanar. Kendi kızı aynı durumda olsa ne şekilde yaklaşırdı merak ediyorum. Şu anda eşinin gidememesine üzülmedim açıkçası iyi olmuş senin onun desteğine ihtiyacın var bu süre zarfındada zayıflamaya çalışır doğumundan sonrada gider Allahın izniyle :)

evet ama üzgünüm şunu söylemem gerekiyor, tamamen zeynep in yanında kalacak demek değil bu. belli aralıklarla kontrole çağıracaklar. maalesef gitmemek için bu kilosunu koruması lazım...

offf ya çok güldürdün beni:)))biz şimdilik için dedik tabii, ama long-term(uzun vadeli) plan olarak kesinlikle işleyemez:) anın tadını çıkarsın diye moral vermeye çalışıyoruz işte...bir de tabii söylenenlere karşı gardı terslikle almasın diye:)

evettt :) tabi kilosunu koruması lazım haklsın ama şu an zeynebin yanında olmalı...hayırlısı olsun artık..tabi sağlıkta önemli kilo nereye kadar...

kontrole 1 yıl sonra gidecek. o arada zeynep doğuracak zaten

benim bir arkadaşımı her celb döneminde çağırıyorlardı. en sonunda yeter deyip aldılar yine de. yalnız onun sıkıntısı farklıydı, çok zayıftı, vejetaryen ve nerdeyse hiçbir şey yemiyor.
hayırlısı olsun, en uygun zamanda gidip gelsin inşallah.

Haklısın canım ama bazen duygusal çöküşler yaşıyorum elimde olmadan, sonra toparlanıyorum. Sonra birdaha inşallah bu defa sağlıkla sıhatle kavuşurum...

kızlar şu an cnn türk seyrediyorum, tam da konumuz üzerine, ne olur yalnış anlamayın, tebessüm ettim diye size anlatayım...ali ded 80 yaşında 60 yıldır asker kaçağıymış, 20 yaşındaymış firar ettiğinde, şimdi ise rapora götürüyorlarmış, askerlik yapabilecek sağlığa sahip mi diye. dedeciği bir görseniz bastonla yürüyor tontonum:))

Geçmiş olsun cnm. Çok yorucu olmuştur bu halinle ev taşımak heralde ben evde çamaşır katlamaya üşenir oldum.ikinci, üçüncü hamilelikler daha zor oluyor. Diş bakımına daha fazla özen göster. Bu bebeğin biraz nazlımı olcak ne :)

ayyy düşünsene benimkisini.elinde baston .ben hala göndermemek için çekiştiriyorum .sonumuzu gördüm sanki

herkeze teşekkürediyorum bana dua edin.allah bana sabır versin.ya göndermeye çalışsam oğlumdan kurtulmaya çalışıyo der.yollamasam öldürcen der.ben arasını bulamadım

Zeynep bak canım bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor. Ben görmüyorum duymuyorum ve konuşmuyorum. Kızıp tepki vereceğim yerde dahi aklıma ilk önce bebeğim geliyor. Şimdi herkesten önce bebeğim var, benim stres olup gerilmem kasılmam ilk önce onu etkileyecek diye kimsenin ne yaptığını umursamıyorum. Zor değil inan, Allah nasip ederde sağ salim doğumuzu yapalım. Ondan sonra geri kalan hesapları görürsün, sen şimdi sadece bebeğini düşün, eşinlede tartışma yazık oda üzülüyordur mutlaka...

ne güzel söylemişsin hanzade ağzına sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…