ayyy düşünsene benimkisini.elinde baston .ben hala göndermemek için çekiştiriyorum .sonumuzu gördüm sanki
Zeynep bak canım bizim sıkıntımız zaten bize yetiyor. Ben görmüyorum duymuyorum ve konuşmuyorum. Kızıp tepki vereceğim yerde dahi aklıma ilk önce bebeğim geliyor. Şimdi herkesten önce bebeğim var, benim stres olup gerilmem kasılmam ilk önce onu etkileyecek diye kimsenin ne yaptığını umursamıyorum. Zor değil inan, Allah nasip ederde sağ salim doğumuzu yapalım. Ondan sonra geri kalan hesapları görürsün, sen şimdi sadece bebeğini düşün, eşinlede tartışma yazık oda üzülüyordur mutlaka...
benim bir arkadaşımı her celb döneminde çağırıyorlardı. en sonunda yeter deyip aldılar yine de. yalnız onun sıkıntısı farklıydı, çok zayıftı, vejetaryen ve nerdeyse hiçbir şey yemiyor.
hayırlısı olsun, en uygun zamanda gidip gelsin inşallah.
ne güzel söylemişsin hanzade ağzına sağlık...
Şekerim yanlış anlama sakın, ben de aslında seninle aynı fikirdeyim, sağlık açısından çok tehlikeli birşey mutlaka kilo vermesi lazım.. ama şu süreçte zeynepin yanında olması güzel birşey
sizinle konuşunca sakinleştim zaten.biraz önce kaymakamın hanımı aradı ,şekerim gelemedim nasılsın falan,sıkılıyomusun diyor.benim bir sürü arkadaşım var takmayın dedim
Sağol Leynacım bunu yapmayı bende biraz geç öğrendim, zamanında o kadar çok gerildim ki Zeynep gibi... Baktım ki sonuçta zararlı çıkan bebeğimle benim, geri çekildim. Ama şimdilik tabihayırlısıyla bir doğurayımda o zamanda annelik duygusallığı çöker yine kurtulurlar belki, ama lohusa depresyonuna girersem bak onu bilemicem
lohusalık dönemindede hiç bir şey olmaz bebeğinden başka bişey düşünemezsin zaten depresyon olursa da (ki olmaması temennimiz..) artık eşinden çıkarırsın nasıl olsa bi şey diyemezherkes yerini bildikten sonra hiç sorun olmaz ...
Kızlar sanırım kimse bize 1 nisan şakası filan yapmaya cesaret edemez ne kadar şanslıyz dimi :76:
Kızlar sanırım kimse bize 1 nisan şakası filan yapmaya cesaret edemez ne kadar şanslıyz dimi :76:
kocacım bana yaptı sağ olsun
öğle yemeğinden yarım saat önce aradı aşağıda seni bekliyorum yemeği beraber yiyelim diye koştur koştur gittim ortada kimse yok sonra bir telefon 1 nisaaannnnn
ben de gitsin demiyorum ki zaten. aynı şeyi söyledik, ben başka bir konuya değindim. bunda yanlış anlayacak bişe yok :89:
valla canım bana hamile olduğumu bilmeyen eşimin teyzesi eltisine şaka yaptırdı eşin seni aldatıyo benimle falan die ama hiç ciddiye almadım. çok memnun oldum görüşelim doğru bi karar vermşsin eşim çok ii bi insandır falan dedimKızlar sanırım kimse bize 1 nisan şakası filan yapmaya cesaret edemez ne kadar şanslıyz dimi :76:
ben lidya'yı epidural normal doğurdum. aslında epidural pek faydalı olmadı, çünkü açılma başlamış çoktan, o yüzden iğneyi yemeseymişim de olurmuş gayet:)
38+5'de doğurdum. sancılar gece yarısı başladı, 06.00 gibi suyum gelmeye başladı. dr'u aradım, doğum başlamış deyip çağırdı:9 saat 10.30'da lidya doğdu:)))
dr meselesine gelince, dr'lar çalıştıkları hastanede doğurmak istemiyorsan, yani onları başka bir hastaneye çağırıyorsan, o zaman ek ücret alıyorlar, yoksa saat kaç olursa olsun çalıştıkları hastaneyse gelmek zorunda, yukarıda o yüzden doğumumu anlattım...
sağol cnm iyi oldu öğrendiğim bende hem çok korkuyorum hemde normal olsun istiyorum söyledim epidural yaparız o zaman demişti drum hastanem iyi onlarla bi sorunum yok yani o zaman da bişey çıkmaz insallah....
bunun acısını çıkarman lazım bence çok kötü yaaaa Sen bi heves in aşşa ama ortada koca yok
Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum
Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?