2011 Ekim Anneleri

sizinle konuşunca sakinleştim zaten.biraz önce kaymakamın hanımı aradı ,şekerim gelemedim nasılsın falan,sıkılıyomusun diyor.benim bir sürü arkadaşım var takmayın dedim

Şekerim yanlış anlama sakın, ben de aslında seninle aynı fikirdeyim, sağlık açısından çok tehlikeli birşey mutlaka kilo vermesi lazım.. ama şu süreçte zeynepin yanında olması güzel birşey

ne güzel söylemişsin hanzade ağzına sağlık...

Sağol Leynacım bunu yapmayı bende biraz geç öğrendim, zamanında o kadar çok gerildim ki Zeynep gibi... Baktım ki sonuçta zararlı çıkan bebeğimle benim, geri çekildim. Ama şimdilik tabi hayırlısıyla bir doğurayımda o zamanda annelik duygusallığı çöker yine kurtulurlar belki, ama lohusa depresyonuna girersem bak onu bilemicem

Şekerim yanlış anlama sakın, ben de aslında seninle aynı fikirdeyim, sağlık açısından çok tehlikeli birşey mutlaka kilo vermesi lazım.. ama şu süreçte zeynepin yanında olması güzel birşey

ben de gitsin demiyorum ki zaten. aynı şeyi söyledik, ben başka bir konuya değindim. bunda yanlış anlayacak bişe yok :89:

sizinle konuşunca sakinleştim zaten.biraz önce kaymakamın hanımı aradı ,şekerim gelemedim nasılsın falan,sıkılıyomusun diyor.benim bir sürü arkadaşım var takmayın dedim

El ele verip doğurucaz bu defa zeynep :) Bende buraya gelip rahatlıyorum inan. Girmediğim zaman sanki eksik kalıyor bir şeyler. Benim hamile olduğumu sizden başka bilen yok sayılır hala, kendime sizi yakın hisediyorum. Başkalarıyla bebeğimle ilgili tek kelime etmek istemiyorum. :)

lohusalık dönemindede hiç bir şey olmaz bebeğinden başka bişey düşünemezsin zaten depresyon olursa da (ki olmaması temennimiz..) artık eşinden çıkarırsın nasıl olsa bi şey diyemez herkes yerini bildikten sonra hiç sorun olmaz ...

İnşallah canım inşallaahh... O zamanlar gelsinde haklısın kimseyle işim olmaz :)

Kızlar sanırım kimse bize 1 nisan şakası filan yapmaya cesaret edemez ne kadar şanslıyz dimi :76:

kocacım bana yaptı sağ olsun
öğle yemeğinden yarım saat önce aradı aşağıda seni bekliyorum yemeği beraber yiyelim diye koştur koştur gittim ortada kimse yok sonra bir telefon 1 nisaaannnnn

kocacım bana yaptı sağ olsun
öğle yemeğinden yarım saat önce aradı aşağıda seni bekliyorum yemeği beraber yiyelim diye koştur koştur gittim ortada kimse yok sonra bir telefon 1 nisaaannnnn

bunun acısını çıkarman lazım bence çok kötü yaaaa Sen bi heves in aşşa ama ortada koca yok

ben de gitsin demiyorum ki zaten. aynı şeyi söyledik, ben başka bir konuya değindim. bunda yanlış anlayacak bişe yok :89:

ya ben sizi reel ortamdan tanımasam da çok seviyorum, sanal ortamda yanlış birşey söylerim de yanlış anlaşırım birilerinin kalbini kırarım diye tedirgin oluyorum.. o yüzden öyle dedim..

Kızlar sanırım kimse bize 1 nisan şakası filan yapmaya cesaret edemez ne kadar şanslıyz dimi :76:
valla canım bana hamile olduğumu bilmeyen eşimin teyzesi eltisine şaka yaptırdı eşin seni aldatıyo benimle falan die ama hiç ciddiye almadım. çok memnun oldum görüşelim doğru bi karar vermşsin eşim çok ii bi insandır falan dedim

sağol cnm iyi oldu öğrendiğim bende hem çok korkuyorum hemde normal olsun istiyorum söyledim epidural yaparız o zaman demişti drum hastanem iyi onlarla bi sorunum yok yani o zaman da bişey çıkmaz insallah....

sağol cnm iyi oldu öğrendiğim bende hem çok korkuyorum hemde normal olsun istiyorum söyledim epidural yaparız o zaman demişti drum hastanem iyi onlarla bi sorunum yok yani o zaman da bişey çıkmaz insallah....

Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum

bunun acısını çıkarman lazım bence çok kötü yaaaa Sen bi heves in aşşa ama ortada koca yok

yaa duygucum kötü bir şaka oldu ortada kaldım resmen sonra bende bir şaka yapayım dedim ama yemedi üstüne bir de bozdu beni ama alacağı olsun...

Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum

yok duygucum normal+epidural bir arada yapılıyomus bende yeni öğrendim açıkçası bayada bi sevindim :)) bi aksilik çıkmazsa bende istemiyorum sezeryanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…