2011 Ekim Anneleri

yaa duygucum kötü bir şaka oldu ortada kaldım resmen sonra bende bir şaka yapayım dedim ama yemedi üstüne bir de bozdu beni ama alacağı olsun...

Bende yapmayı düşünüyorum bişey buldum ama çok ağır olabilir
Kiralık çalıştırdığımız araçlarımız var bi tanesi bugün bende ve şuan kapının önünde duruyo Eşimi arayıp arabaya çarptılar desemmi ?? O arabanın kaza yapması 1 ay boş yatması demek adam kalpten gitmesin bide

bende epidural istiyorum.pıhtılaşma sorun çıkartırmı
Pıhtılaşmadan sebep iğne kullanılıyomu bilmiyorum Bi arkadaş iğne kullananların normal doğum olmadığını mecburi sezeryan olduğunu söylemişti kanı durduramazlar diye
yok duygucum normal+epidural bir arada yapılıyomus bende yeni öğrendim açıkçası bayada bi sevindim :)) bi aksilik çıkmazsa bende istemiyorum sezeryanı
biliyorum onu ama epidural içinde bir sürü şey yazıyolar yaaa aklım karıştı valla Allah normali nasip etsinde epiduralede bakarız artık Gerçi ben en başından beri epidural+normal doğum yaptıran hastane arıyodum buldum oraya gidiyorum Daha sonradan değiştirmek istemiyorum çünkü

ayy yazık kız çok üzülür ama yapacaksanda hemen söyle gerçeği fazla sarsmasın :)))

1 haftadır beni çok sinir etti hem intikamımı almış olurum

biri intikammı dedi kız adam kalpten kesin gider birde şaka oldugunu dersen vay haline sen önde o arkada takılırsınız artık eşim 1 nisan şaka yapmış herhal annesinebugün onun dogum günü

kızlar çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var bebğimi görücem acaba cinsiyet konusundada bişiler söylermiki

Çok fenasın

kızlar çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var bebğimi görücem acaba cinsiyet konusundada bişiler söylermiki

cnm çok ümitlenme istersen bende öğrenicem diye büyük bi hevesle gitmiştim ama göremedik bişey baya üzüldüm neyseki sağlığı iyiydi onunla avuttum kendimi hem söylese bile kesin demez tahmin eder sanırım 2li testinde var yarın yemek yiyip öyle git bide çikolata ya yarım saat önce bana hareket etsin diye dr ye dedi ama benim nazlı miniğime pek fayda etmedi yatıp durdu.....

benim bebiş de hareketsizdi öksür hapşır gül bir şeyler yap oynar dedi öksürdüm anında kıpırdamaya başladı

Ay ilahi, ya tanımasan hiç yapılcak şakamı bu
hanzadecim zaten tanımadım çünkü kadınla bi defa karşılaştık telefonla hiç konuşmadım...ilk 10-15 saniye biraz tepem attı ama toparladım sonra kayınvalideme söyledim çıldırdı nasıl böyle bi şey yaparlar die.yine ben sakinleştirdim kayınvalidemi valla.dİyorum ki ark.larımın çoğu hamile olduğumu biliyo bana hamileyken böyle acımasız bi şaka yapmazlar. eşimde çok sinirlendi Allahtan ciddiye almadım yani...

benim bebiş de hareketsizdi öksür hapşır gül bir şeyler yap oynar dedi öksürdüm anında kıpırdamaya başladı

yok cnm ya öksürmekte fayda etmedi bide kıpırdaması lazım ense kalınlığının ölçülmesi için bi elini atmış ensesine bi eli havada :))) ben aç gitmiştim kan tahlili için ama tok olmak lazımmış git bişeyler ye dedi çikolata ye dedi o kadar şeye banamısın demedi yarım saat uğrastık valla ama bi ara ağzını açtı kapattı çok güzeldi :))) ultrason cihazıyla biraz bastırdı karnımada rahatı kaçınca tepki verdi biraz çıkıncada böyle uslu olsa keşke....

slm ekim anneleri ...belki aranıza bende katılabilirim ama belli değil şuan size birşeyler sormak istiyorum cevaplarsanız sevnirim...
benim sat:18şubat 35 günde adet oluyordum 24martta olmam lazımdı olmadı ama 21martta 1-2damla kanama geldi devamı yok.26martta kanda bhcg :2 çıktı ...
hala bekliyrum sizlerde böle şeyler yaşadınızmı ???

sıhhatler olsun canım güle güle kullan. adana ısınmaya başlamıştır, sıcakta uzun saç çok zor oluyor orda. şimdi kıyamıyorum ama yazın dayanamazsam ben de kestiricem.

teşekkür ederim canım... yaz için değilde, uçları bayağı kötü olmuştu (balyajdan kalma hasar... , bir de yıka kurut şekil ver çok yoruyordu, bunaltıyordu resmen... kuaförde güzel kesti, eline sağlık... tavsiye ederim, rahatladım ben valla...

Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum

duygu korkma herşeyin hayırlısı tabi doğumunda.ben olacaksa normal taraftarıyım her zaman.ama eğer zorunluysa sezeryana kesinlikle karşı değilim.ben bundan 8 ay önce zorunlu sezeryna oldumm.ve çok memnun kaldım normalde iki gün kalınması gerek.ben kagıt imzladım ertesi gün kalktım.kızımada baktım rahatcada dolaştım.12 günlüktü bebeğim avrupa yakası anadolu yakası arasında mekik dokudum :)) hiç canını sıkma.ama mecbur kalmadıkça normal doğum diyorum.ben bu sfer rahatım nasıl olsa sezeryan olcak diye.şimdi düşünmüyorum normalmi seeryanmı diye:) herkeze hayırlı doğumlar nasip olsun

ne güzel kız kardeşlerin var... ben tek kızım, abim ve erkek kardeşim var onlar da burada değiller... benim evde dama dedi resmen temizlik için, yarın temizliğe bayan gelecek, bakalım... üç ay ve bulantılar geçseydi günlük aufak tefek temizliği yapabilirdim...

ilk aylarda özellikle, bebek tam yerleşmemiş olabileceğinden sakıncalıymış... bana okulda cam bile açtırmıyor arkadaşlarım, hatta bir keresinde annem bendeydi dolaptan kap alırken "öyle sünerek alma , dikkat et" demişti, hatta eşim annemi eve bırakmıştı ona da söylemiş, "yukarılara uzanıp bir şey almasın dikkat et" demiş... )

ah ah evi taşıdık yerleştik bitti dört gün sonra bi test sonuç hamile ....allahım korumuş bebeğimi koca ev elimden geçti ...

hiç deme arkadaşım, paspalizm akımına kaptırmıştım ben de kendimi... dün saç el bakımı derken kendimi daha iyi hissettim valla... makyajı da bırakmıştım, geri döüş yaptım çok şükür... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…