yaa duygucum kötü bir şaka oldu ortada kaldım resmensonra bende bir şaka yapayım dedim ama yemedi üstüne bir de bozdu beni ama alacağı olsun...
Pıhtılaşmadan sebep iğne kullanılıyomu bilmiyorum Bi arkadaş iğne kullananların normal doğum olmadığını mecburi sezeryan olduğunu söylemişti kanı durduramazlar diyebende epidural istiyorum.pıhtılaşma sorun çıkartırmı
biliyorum onu ama epidural içinde bir sürü şey yazıyolar yaaa aklım karıştı valla Allah normali nasip etsinde epiduralede bakarız artık Gerçi ben en başından beri epidural+normal doğum yaptıran hastane arıyodum buldum oraya gidiyorum Daha sonradan değiştirmek istemiyorum çünküyok duygucum normal+epidural bir arada yapılıyomus bende yeni öğrendim açıkçası bayada bi sevindim :)) bi aksilik çıkmazsa bende istemiyorum sezeryanı
Bende yapmayı düşünüyorum bişey buldum ama çok ağır olabilir
Kiralık çalıştırdığımız araçlarımız var bi tanesi bugün bende ve şuan kapının önünde duruyo Eşimi arayıp arabaya çarptılar desemmi ?? O arabanın kaza yapması 1 ay boş yatması demek adam kalpten gitmesin bide
ayy yazık kız çok üzülür ama yapacaksanda hemen söyle gerçeği fazla sarsmasın :)))
1 haftadır beni çok sinir etti hem intikamımı almış olurum
Bende yapmayı düşünüyorum bişey buldum ama çok ağır olabilir
Kiralık çalıştırdığımız araçlarımız var bi tanesi bugün bende ve şuan kapının önünde duruyo Eşimi arayıp arabaya çarptılar desemmi ?? O arabanın kaza yapması 1 ay boş yatması demek adam kalpten gitmesin bide
valla canım bana hamile olduğumu bilmeyen eşimin teyzesi eltisine şaka yaptırdı eşin seni aldatıyo benimle falan die ama hiç ciddiye almadım. çok memnun oldum görüşelim doğru bi karar vermşsin eşim çok ii bi insandır falan dedim
kızlar çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var bebğimi görücem acaba cinsiyet konusundada bişiler söylermiki
cnm çok ümitlenme istersen bende öğrenicem diye büyük bi hevesle gitmiştim ama göremedik bişey baya üzüldüm neyseki sağlığı iyiydi onunla avuttum kendimi hem söylese bile kesin demez tahmin eder sanırım 2li testinde var yarın yemek yiyip öyle git bide çikolata ya yarım saat önce bana hareket etsin diye dr ye dedi ama benim nazlı miniğime pek fayda etmedi yatıp durdu.....
hanzadecim zaten tanımadım çünkü kadınla bi defa karşılaştık telefonla hiç konuşmadım...ilk 10-15 saniye biraz tepem attı ama toparladım sonra kayınvalideme söyledim çıldırdı nasıl böyle bi şey yaparlar die.yine ben sakinleştirdim kayınvalidemi valla.dİyorum ki ark.larımın çoğu hamile olduğumu biliyo bana hamileyken böyle acımasız bi şaka yapmazlar. eşimde çok sinirlendi Allahtan ciddiye almadım yani...Ay ilahi, ya tanımasan hiç yapılcak şakamı bu
benim bebiş de hareketsizdi öksür hapşır gül bir şeyler yap oynar dedi öksürdüm anında kıpırdamaya başladı
sıhhatler olsun canım güle güle kullan. adana ısınmaya başlamıştır, sıcakta uzun saç çok zor oluyor orda. şimdi kıyamıyorum ama yazın dayanamazsam ben de kestiricem.
Bende korkuyorum ama normal taraftarıyım Abimin eşi sezeryan oldu 1 aydan fazla annesi onlarda kaldı çocuğa bakmak için Ben hastaneden hasta gibi çıkmak istemiyorum Bebişimi alıp kucağıma çıkmak istiyorum
Ahh dolaplar ahhh..gözüm kesmiyor...annemle kızkardeşlerimi davet etmeyi düşünüyorum
anneme söyledim tabiki dedi..onlar hamileyken bende yardım ediyordum sıra bendeeee...)) 12. Haftaya kadar yatıcam o zaman ben...zaten hiçççç halim yokk..:)
Yataktan önce oturup sonra el ve kollarınızın yardımıyla ayağa kalkınız. Dengesiz ve ağır yükler taşımayınız. Yerden bir şey alırken belden eğilmeden diz çökerek alınız. Raflardan iki elinizle ulaşamadığınız yüksekliklerdeki eşyalara uzanmaya (özellikle tek elle) çalışmayınız.
arkadaşlar nette hamilelikle ilgili bilgiedinirken bu yazı dikkatimi çekti ama açıklaması yok neden raflara uzanmak özellikle tek elle uzanmak sakıncalı bilen varmı?
oje sürmeyi çok severim, bakımlı el ve ayak severim ama şu iki aydır hiç bakmadım desem yeridir. oje sürmüyorum ama sağlık açısından değil, sürmek gelmedi hiç içimden. salmıştım kendimi ama toparlandıkça, kendimi iyi hissetmeye başladıkça kendime bakmaya başlar sürerim herhalde. öyle bir ürün mü var :44: duymadım canım bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?